5443
-
#4563 Gratula
De ha az én mentésemet használtad volna, akkor sem csaltál volna...mert ez nem cheat...csak 1heti kemény meló eredménye -
#4562 ok, THX
-
#4561 amikor már átalakult az egyik keze,akor van az uccsó fight vele -
#4560 Krauserbe mikor lőhetem a rakétát, melyik az a hely amikor már megölni kell és nemcsak az eltűnéséért kell lőni?
Ez se lesz könnyű az biztos, de legelább nem rémálmaim helyszínén vagyok... -
#4559 lehetetlen, nem lehet, ennél durvább, kizártnak tartom, hogy legyen
rocket launchert meg akármikor lehet venni, vagyis a kereskedőnél, bossok előtt meg mindig van lehetőség vásárlásra
gyorsan rámásolom egy cd-re ezt a jelenlegi mentést, nehogy valami történjen és elvesszen -
LMNO #4558 megnyugtatlak, lesz :)
mondjuk ha van rakétád akkor annyira nem -
#4557 Csak nem használtam a mentést és ma sikerült túl jutnom a bosson, igaz 3 napomba került, de most se csaltam és ez a lényeg.
A küzdelem végére mégjobban lerongyosodtam, ami az életet illeti, szinte semmim nincs, ezentúl jobban fog illeni a Survival horror címke ehhez a játékhoz.
De ennél nehezebb nem hiszem, hogy lesz még a hátralevő részekben. -
#4556 De azé van a mentés, hogy full egyszerűen nyomasd végig stresszmentessen...:D
-
#4555 a konténerekben egy szemet sem kell rálőni, kerülgesd, keresd a kapcsolókat, rocket launchert majd az aktuális harcnál használd, kampec neki -
#4554 Nem próbáltam a mentésedet. :)
Tegnap délután indítottam a játékot egy nap nem játszás után, higgadtan és átjutottam a konténereken elsőre, de én hülye már ott rálőttem a Rocket Launchert(mondjuk attól csendbe is maradt), de amire tényleg ki kellett nyírjam a bosst arra csak 2 tár Butterflyom maradt, és nem volt elég hogy a hordókat felrobbantottam mellette.Pár golyó meg nem ölte meg, úgyhogy reménytelenné vált a harc.Másodszorra már nem sikerült átjutnom, se többet a tegnap, mert annyira felba**ta az agyam.Az a baj, hogy nagyon stresszel ez a játék és láthatóan ront a teljesítményen. -
#4553 Neharagudj, de ha ezzel a mentéssel sem boldogulsz, akkor ne is játsz a gémmel szerintem...
Vagy rossz fájlt küldtem el?
Mert szerintem fullossan van tölténnyel, élettel meg pénzzel, úgyhogy no problém, ha meg akarod ölni a szörnyet! -
#4552 Tud valaki egy olyan trainert ajánlani link formájában ami működött a MULTI 5-ös RE4-ben? -
#4551 És igazad lehet a növényekkel kapcsolatban, egyikben sincs zöld, ezért kéri, hogy tovább kombináljam. -
#4550 Köszi, de sajnos nem megoldás, mivel én easyn tolom és még így is nehézséget okoz a játék egy-egy résznél. :(
Megpróbálom a trainereket működésbe hozni addig amíg legyőzöm ezt a bosst, azután remélem nem lesz többet ilyen nehéz hely. -
#4549 Azokat bármikor meg lehet inni max a Piros+Sárgát nem.
Minimum 1 zöldnek kell benne lenni... -
#4548 Itt a megoldás a gondjaidra!!!!!!!!!
Összes pálya előtti mentés full spórolás mellett normal fokon.... -
LMNO #4547 küldj egy shotot az inventorydról ahol rajta állsz az italon
de mondom, asszem csak akkor ihatod meg ha van benne zöld is
tehát vagy zöld + piros, vagy zöld + sárga, vagy zöld + sárga + piros -
#4546 nem tudom meginni, mert csak combine-t lehet választani az inventoryban, vagyis semmit, mert azt tovább nem lehet kombinálni semmivel :( -
LMNO #4545 tényleg nem értem :)
ha már kombináltad őket, akkor úgy tudod használni, hogy az inventoryban rámész, enter, és megissza
(de asszem csak akkor ha van benne zöld is) -
#4544 Már kombinálva vannak azok a növények, de nem tudom használni.
Te még mindig nem érted a kérdésem vagy én nem értek valamit. :(
Ez a helyszín, meg egyszerűen idáig a leghátborzongatóbb, kiráz a hideg tőle.Először azt gondoltam, hogy megszabadulok a monstertől ha leszakad az első része a konténereknek, de nem. :(
Amúgyis lehet törlés lesz a vége, már rég az kellett volna legyen, csak idegölésnek jó ez a játék, nem igazán jóízű horror, pedig imádom a horror játékokat. -
LMNO #4543 A piros és a sárga növényeket nem tudod önmagukban használni, csak ha kombinálod a zölddel az inventoryban. Rámész és asszem az F-el tudod kombinálni de nem emlékszem már pontosan.
Azt a boss-t meg ha jól emlékszem nem lehet megölni, legalábbis ott még nem, azon a lebegő konténeren. Lőni kell hogy felugorjon, meg elszaladni mellette, és nyitogatni az ajtókat...
Igen, az elég szopatós rész :) -
#4542 De az a baj, hogy nem tudom melyik gombokat kell nyomjam hogy ezeket használjam, mert mindent átállítottam.
Magyarul az a kérdés alapbeállításban mire használható az R és az Y gomb a billentyűzeten?Vagyis mi a funkciója annak a két gombnak?
És erről a bossról van szó. -
LMNO #4541 valamelyiktől fullra megy az életed, valamelyiktől meg a max életed növekszik
ha együtt használod akkor meg mindkettő
melyik boss az? :) -
#4540 A Mixed Herbst hogy kell használni?Alapbeállításba mi az R és Y?
Ez az utolsó esélyem, itt az 5-3-as fejezet első bossánál, sajnos zöld növényem csak egy maradt.És az az egy nem elég kinyírni a "barátunkat", nem tudok végigmenni ennyivel azon a 3 részen, egy rocket launcher sem elég neki sajnos és sok Mine Thrower sem.
Most készülök itt a vége felé feladni a játékot. -
#4539 nem foglalkozom vele, ez így is jó :) -
LMNO #4538 jájj, patch nélkül nyomod? :) -
#4537 rájöttem, Ashleyvel kell együttműködni -
#4536 HELP!
Ismét elakadtam, most az 5-2-es chapternél, méghozzá itt.
Nem nyílik a felvonó, vagy mi, az a két kar használhatatlan.A közelben 2 szörny ólálkodik.És semmi olyat nem találtam ami használhatóvá tenné a felvonót. -
#4535 megoldottam, vettem egy rocket launchert, eresztettem bele egyet és még párat lőttem a pisztojjal és annyi neki -
#4534 a csatornában az a csapkodó lény -
LMNO #4533 melyik boss az? -
#4532 Létezik vmi működő csalás, mert a trainerek közül egy sem jó?!Hiába nyomom a gombokat, nem ér semmit.
A 4-1 fejezet bossa akasztott ki, pedig nem szeretek csalni, de itt most muszáj. -
#4531 megoldva! -
#4530 HELP!
Elakadtam a 3-3 fejezet legelején, minden fegyvert összeszedtem, ott vagyok az ebédlőknél, megnyomtam egy csengőt (közelében, balra van egy rácsos ajtó), egy kép forgott egyet, de nem tudom mit csináljak tovább.
??? -
#4529 milyen vidkarid van, feltetted a hivatalos peccset? -
#4528 Hi all!
Ezt már régebben is írtam,de senki nem válaszolt rá,remélem most valaki tud segíteni,szóval nekem a re4-ből a biohazard verzió van meg,elindítom a játékot bejön szépen a menü,rendesen lejátsza az átvezető intro videót,de amikor kezdődne a játék sötét a képernyő,pár árny felvillanásával és csak a töltényes panel látszik tisztán.Miért nincs kép??? Van vmi patch vagy valami tudja orvosolni ezt a hibát? A válaszért előre is Kösz! -
#4527 -
#4526 Van 10 mondat a játékban... Egyszerűbb kiszótárazni:) -
#4525 mer annyira nem érdekel max ha lesz magyaritás:D(csak kiváncsi voltam hogy néz így ki:)) -
#4524 Free torrenteken fent van a RE4 miért nem szeded le onnan, a sok tökölés helyett?:D