Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
Ára is nagyábó eggyezik...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
:DDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem si csodálom hogy kõkeményen bekell erõsítenie a pc-nek hogy életképs maradjon.
Ami azt illeti nem a KOnzolos világ erõlteti a játákait a PC-s világra, hanem Sonytól felvásárojáka licenszeket a játékkiadók--> tehát van sima adoptáció és van amit külön fejlesztgetnek saját szekción belül sajût területekre.
Tehát nem kell félni a GTA 4 adoptációjától:)
Én úgy veszem észre, hogy nem igazából az elfolytás következik, hanem a magávalrántás....
Ez annyit takar, hogy a sok konzolos multiplatform játék mind átjön pc-re hogy vérfrissítés történnyen végre, és ráerõlteti a pc-s fejlesztõkre, hogy változtatásokat eszközöljenek a mostani igazán gyér kínálat orvoslására...
Mint már mondtam a Resident 5 is jön PC-re.
Meg a kistesó a Devil May Cry 4 is.....
Ez azért jót tesz a pc-s mostani felhozatalának....
Már nem úgy van mint tavaj, hogy szinte hetente kijött valami nagy minõségi cím pc-re....
Most pedig a négyet is nyomhatóvá tették pc-re, hogy kihúzzák az emberek a nagyobb alkotások megjelenéséig.....
Csak nehogy a microfos rosszul járjon pénzügyileg a mohóságai miatt....
Teszem azt GTA4 ügy!
még mindig akadnak itt oylan emebrek akik a grafikára hajtanak.
Vagy nem képesek megérteni hogy konzolról lett áthúzva a játék, vagy csak mindenbe belekötnek...
EZ a játák elsõsorban a játákbeli élménnyel, hangulatával, tartósággával tûnik ki.
Persze a grafika sem rossz deh egy adoptáció akkor is adoptáció marad.
és hamarosan a pc mint játékgép megfog szûnni.
kicsit off:
Lehet kivirít most a Crysis meg egyéb játákok amihez teljesen új gépet kell venned ahhoz hoyg élvezhetõen tudjál amjd nyomulni rajta, deh a ps3 vagy xbox360 már oylan nextgen konzolok amiken már nemcsap buherálni lehet szoftveresen hanem tartósságuk miatt elfolytják majd a pc-s játékokat...--->jól tudjuk egyre komoylabb konzolok jelennek meg és itt abba is hagyom
Egy a lényeg hogy aki Resi 4-t tolja az szívbõl tolja neki mert eza játék megérdemli hogy tisztelettel bánjunk vele:)
és aki kipörgeti 100% azelõtt fejet hajtok, sajnos nem sok ilyen meberrõl hallottam még mert feladták a merchants részeknél^^ ami meg is érthetõ nagyon keménye kis rész:d
De a Resident 5-öt azé már ultrakeményen nyomhatjuk, mert az mindenre kifog majd jönni....
Hál isten a jobb játékok xp-n is mennek....
De a resi 4-nek azé szerintem van egy kis gépigénye, ahhoz képest, hogy milyen régi, de nekem mondjuk nem jelent túl nagy gondot...
Ha nem is dx10 kéne, de élsimítás, meg esetleg durványos HDR effectet kéne ráhúzni, ha nem túl nagy gond, vagy motion blur...
Vagy csak képzeltem az egészet, hogy kritizáltad a hsz-mat?
Mert akkor bocsess...
Next PC upgrade: 2022
Sztem már elég korrekt.
Modjuk crysis grafikát senki ne várjon tõle.. Akinek ilyen elvárásai vannak, az ikább hanyagolja ezt a játékot.
én se fogom végigtolni még egyszer a még szebb graf miatt
mondjuk nekem a patch óta igazából semmi bajom a kinézetével, úgy kellett volna kiadni, vagy legfeljebb akkor pár hónappal késõbb
karácsonyra meg valaki ki adja a directx10es peccset is :)
sztem az a baj sokakkal hogy összekeverika konzolt a pc-vel elég csúnyán
a konzol az ugye játákra lett kitalálva régena pc meg interaktivitásért felügyel meg további nem játákra való felkészültséget lát el elsõsorban.
namármost volt egy srác szebb grafikát akar mint konzolokon.
ez megmondom miért nagyon nehéz, mert teljesen átkell ültetnia játákot, új forráskod meg miegyéb kell neki... nem beszélve arról hoyg ez kifejezetten konzol stuff és csak adoptálva lett.
Bár én a ps2-t nagyon csípem szerettem és fogom is, mert egy igen életképes termékrõl van szó ami igaz a végét fújja, sztem minden idõk legsikeresebb és tán legjobb konzolgépe eddig amit megcsodálhattunk.
és egy apróság engem elsõsorban nem a grafika ejtett rabul ps2-n bár nagyon rácsodálkoztam hogy egy ilyen "öregedõ gépre" ilyen szép grafikájú játékot képesek készíteni, hanem az ami rejlik benne azaz a tartalmi részletessége és sokoldalúsága.
én sem pikk-pakk vittem végig közel 19 órámba tellett elsõ ps2-es végigjátszásom. deh aztán iszonyatosan felgyorsult a sebességem és már 5-6 óra is simán összejött deh akár 3óra alatt is végigtoltam igaz tommyval és spinyóztam.
Továbbá a merchants rész sztem a legnehezebb bónusz:) deh nagyon csúcs csúzlit kapsz jutalmom:D
[merlinw.org]
Ha neked ez nem érdekes, akkor menj tovább azt szarjá rá, de nem kell belekötnöd....legalábbis asszem nem ezt szokták a többiek csinálni....
De ha ez neked öröm, akkor nyugodtan kérdezz, és én szívessen válaszolok....
Csak ebben az egy topikban legalább minden 2. hsz-ban az van, hogy nekem ez nem megy, nekem ilyen hibaüzenet van, meg ezt nem tudom peccselni.....na ezé írtam, azoknak AKIKNEK kell...
Értettem én. Többnyire hardveres és két fajta ütközés és probléma okozhat windows-ban "fatális hibát" játékoknál:
1 - hardveres probléma: driver probléma, nem kell kifejtenem.
2 - Dynamic Link Library: DLL és/vagy DLL verzió ütközés, ahol a felhasználni kívánt függvények nem megfelelõek
szokott segíteni ugye a megfelelõ directx függvénytár, esetleges videokodekek vagy azok eltávolítása (többnyire ezek másznak bele a jtékok lelki világába, ezért nem ildomos csomagokat használni)
3 - Registry Collosion: Ez tágabb, de a lényeg hogy regisztrációs adatbázis bejegyzések ütköznek, hiányoznak függõségek, eseteg korlátozva vannak a helyes mûködésben valamilyen külsõ behatás miatt (vírusírtók, démonok, szoftveres tûzfalak, stb).
segítenek a registry pucoló programok, az ismert forrásból származó programok telepítése, külsõ alkalmazás eltávolító eszközök, illetve a kézzel való pucolgatás a 'Local' csoport 'software' ágában.
Ha egy program úgy van megírva hogy alapértelmezett beállításokat használ reg.bejegyzés hiányában az, de csakis az mûködhet úgy ahogy leírtad. Amelyik nem úgy van megírva, mint pl. az EA programok 99%-a, azok nem fognak úgy elindulni, mert orcán vágnak egy nincs telepítve a program közlekedési táblával, miután nem találják a kedvenc könyvüket a megszokott polcon (a korral járhat).
Itt megoldás lehet, ha ért hozzá valaki, hogy kiüti a programból az olyanokat mint elérési út, telepítési forrás vizsgálatokat. Ez sem mindenhol egyszerû de sok szoftvernél 10 perces hexeditorozás.
Lényeg, hogy nem kiröhögtelek, hanem mosolyogtam, mert olyan büszkén tálaltad a spanyolviaszt:) Természetesen nem mindenki tanul számtechet, nem mindenkit érdekel ilyen mélységben, és tuodom hogy milyen klassz kis apró örömeket tudnak nyújtani ezek a véletlen felismerések.
Szal no offenz, egyszerûen csak ez egy fórum, millió topikkal, ott kell hirdetni az igét, ahol témába vág.
ON
[merlinw.org]
DarkSector:
Egyébként nem a hülyéskedés miatt írtam hogy nehéz eset vagy.
Elõször azt ecseteled nekünk (régebben is) hog a ps2-es relase mennyivel szebb mint a Pc-s, utánan mikor végre kezded belátni hogy nincs igazad, (persze nem válalod) azzal jössz hogy Te már a konzolos verzióknál is szebbet szeretnél PC-n.
El ne mondjam neked, ha úgy nézzük Pc-n a legszebb. Mond már el nekem hogy melyik (nem nextgen) konzolon van lehetõség szûrésekre? Mert hiába szép a graf ha a textúrák elmosott szarok, illetve befigyel a fûrészfog effekt.
Nameg a nehéz esetet nem csak erre a postodra érttettem, csak eddig nem tettem szóvá a dolgot.
[merlinw.org]
És néha kell hülyéskedni egy kicsit....
De most komolyan honnan lehet leszedni ilyen pacheket, és te honnan tudsz róla, hogy mikor jön az újjabb pach?
Én ist erre lennék kiváncsi!
Azé várom a pacheket....
A wii eddig a legjobb....
PSN ID.: Beegabor