5443
  • DarkSector
    Igen
  • attila117
    hmm?
  • attila117
    az baj?
  • attila117
    nekem a Resident Evil 4 - HATRED van leszedve
  • attila117
    ja és ha töltök egér patch-t akkor egérel fogom irányitani a lézert?
  • attila117
    Hát a vidi kártyám Nvidia GeForce FX 5200 as és 128 mb os
    512 ramom van
    2,4 ghz
    és az honan tudhatom hogy VGA-e? és a konfig alat mit értesz?
  • Qwerty4
    Hiba nélkül kellene menjen eredetileg is a játék, inkább keressünk nálad problémát:milyen a konfigod?a VGA drivere rendesen van telepítve?
  • Qwerty4
    nm, amúgy ezt a forma cheatet trainernek nevezik, nem beszélek én össze-vissza :)
  • attila117
    mit kell letölteni hogy hiba nélkülmenyen a game me ha át megyek az ajtón akor minden ojan mint ha sárga ködlenne és semit se látni?? és válastolna vki az első kédsemre is? előre is köszi
  • andiku
    Megvan az oldal, ez volt az, amit belinkeltél nekem. Köszönöm QWERTY! :-)
  • andiku
    Pedig van rá cheat. Az a neve, hogy Unleased, ezzel játszottam jó darabig, ha nagyon gázos volt a helyzet. Le is írta valaki, hogy melyik billentyűre mi aktiválja magát, pl. örök élet, végtelen ammo, végtelen Ptas...stb. Egy külföldi oldalról lehetett leszedni.
  • attila117
    nekem ojan problémámvan hogy nem látszanak az emberek a vidikbe mit tegyek hogy lásam??? ls ha letöltöm hogy legyen agér akkor az mijen lenne??? (ha célzok a shif-tal akkor az egérel mozgatom a lézert vagy mijen?)
  • Qwerty4
    A fórum fejlécében láthatsz az "oldalak" mellett egy lenyílólistát, ott keresheted a régebbi hozzászólásokat, navigálhatsz az oldalak közt.
    PC-re nincs cheat, de ha szerencséd van akkor a trainerek menni fognak: INNEN SZEDHETED LE!
  • andiku
    Sziasztok!

Újra lett telepítve a gép és eltűnt a link, ahonnan régebben leszedtem a cheat-et a RE 4-hez. Ehhez kellene segítség, vagy pedig abban, hogy hol találom meg a régebbi hozzászólásaimat, mert nem tudtam rájönni. Előre is köszönettel: andiku!
  • SD456
    Ok! Gondoltam is mert a youtube-on is azt írták az egyik ilyen videóhoz, hogy fake...

Bye!
  • Qwerty4
    Nem hiszem, hogy ilyen létezik!
  • Qwerty4
    Nagyon kellene a Resi4 Credits zenéje ami megy a videó alatt!
    Tudtok tippet adni, hogy mi lehet a címe vagy hogy honnan lehet letölteni?
    Csak ez a szám kell, eszem ágába sincs megvenni az egész soundtrack cd-t...
  • SD456
    Hy all!

Hogyan lehet First Person View ba váltani? Vagy ez valami mod mert látta megy két videót meg képet amikor First Person View-ba volt.

Előre is köszönöm!
  • w77d
    sziasztok! ma délelőtt vettem meg a játékot és msot készülök nekikezdeni! valaki leírná nekem hogy milyen modokat rakjak föl, hogy szép legyen a grafika és lehessen egérrel célozni??
    előre is köszi!
  • MerlinW
    Oké, 11000 HUF.
  • haxoror
    (egyszerűbb ha te magad letöltöd)
  • macgyver8
    Na jó, megmondom mi van: nincs meg a játék, és kéne aki megírja potom pénzért:)
    ÜDV!
  • MerlinW
    Hozd el a játékot, meg egy lemezt és kiírom neked:)
  • DarkSector
    Mié nincsen íród?
  • DarkSector
    Resident Evil
    DVD-R
  • macgyver8
    :D Vicces:) Én dvd-re gondoltam:)
    ÜDV!
  • Qwerty4
    :D
  • Seth
    Tessék:

Resident Evil 4
  • macgyver8
    ÜDV!
    Megírná valaki a Resident evil 4-et? Megköszönném. Minden megoldás érdekel. Kérem privizz:)
    ÜDV!
  • LMNO
    és ha betöltöd a "complete game" vagy milyen elmentésedet, akkor ha újra kezded a játékot meglesz az összes cuccod
    + vehetsz 1 milláért végtelen géppityut meg rakétavetőt
  • DarkSector
    Igen és aránylag hosszú is....
  • Qwerty4
    köszi, akkor azt hiszem hogy a Separate Ways-t megpróbálom mindenképpen, az izgalmas lehet :)
  • DarkSector
    Separate Ways - az alapsztory-t tudod végignyomni a csaj szemszögéből.....
    Assignment Ada - Ada külön küldetéseit tudod végigtólni...rövidebb mint a SW.
    The Mercenaries - A 2 alapkarakteren kívül még +3 a játékból ismert új creatúrával lehet 4 szinten öldökölni időre a szörnyeket az extrákért cserébe...
  • Qwerty4
    Tegnap este végre kinyírtam a játékot.Látom vannak extrák is, ezt-azt hallottam róluk, de azért nem tiszta a dolog.
    Van 3: Separate Ways, Assignment Ada, The Mercenaries.
    Most az érdekel, hogy ezek külön-külön mit nyújtanak, újból játszani nem akarom adhat akármilyen fegyvert, csak arra vagyok kíváncsi hogy melyik más mint maga az alap.Vagyis mivel másabbak ezek az extrák mint az alap?
  • Qwerty4
    mostmár mind1, úgyis végigvittem a játékot, Saddler nagyon gyenge volt a többi bossokhoz képest, elsőre megöltem, még ilyen se volt
  • DarkSector
    Mindegy én a fenti képeket néztem...a lényeg, hogy nem pc-re van.
  • Qwerty4
    Te jó ég! Krauser is halott!
    Már nincs sok és végeztem ezzel a játékkal is, csak kár hogy az 5-3-as fejezet pont egy hétbe került nekem, de nagyon durva boszok voltak itt és közbe más fontosabb elfoglaltságaim is voltak a jáccásnál.
  • Qwerty4
    pedig ez a Resident Evil 4/Action max Replay kódok-nál volt :)
  • DarkSector
    Veszel egy PS1-et, mellé egy AR max csomagot, és begépeled, majd kicserélve a játék lemezt már fog is menni....
    De PC-re nincs megoldás!
    Ráadásul ezek a kódok a resident evi 1-hez vannak....XD
    Sebaj....ezért nem szégyen kérdezni...
  • Qwerty4
    THX

hmmm...Ezek a kódok hogyan működnek?