5443
-
#4603 Igen -
attila117 #4602 hmm? -
attila117 #4601 az baj? -
attila117 #4600 nekem a Resident Evil 4 - HATRED van leszedve -
attila117 #4599 ja és ha töltök egér patch-t akkor egérel fogom irányitani a lézert?
-
attila117 #4598 Hát a vidi kártyám Nvidia GeForce FX 5200 as és 128 mb os
512 ramom van
2,4 ghz
és az honan tudhatom hogy VGA-e? és a konfig alat mit értesz? -
#4597 Hiba nélkül kellene menjen eredetileg is a játék, inkább keressünk nálad problémát:milyen a konfigod?a VGA drivere rendesen van telepítve? -
#4596 nm, amúgy ezt a forma cheatet trainernek nevezik, nem beszélek én össze-vissza :) -
attila117 #4595 mit kell letölteni hogy hiba nélkülmenyen a game me ha át megyek az ajtón akor minden ojan mint ha sárga ködlenne és semit se látni?? és válastolna vki az első kédsemre is? előre is köszi -
andiku #4594 Megvan az oldal, ez volt az, amit belinkeltél nekem. Köszönöm QWERTY! :-) -
andiku #4593 Pedig van rá cheat. Az a neve, hogy Unleased, ezzel játszottam jó darabig, ha nagyon gázos volt a helyzet. Le is írta valaki, hogy melyik billentyűre mi aktiválja magát, pl. örök élet, végtelen ammo, végtelen Ptas...stb. Egy külföldi oldalról lehetett leszedni. -
attila117 #4592 nekem ojan problémámvan hogy nem látszanak az emberek a vidikbe mit tegyek hogy lásam??? ls ha letöltöm hogy legyen agér akkor az mijen lenne??? (ha célzok a shif-tal akkor az egérel mozgatom a lézert vagy mijen?) -
#4591 A fórum fejlécében láthatsz az "oldalak" mellett egy lenyílólistát, ott keresheted a régebbi hozzászólásokat, navigálhatsz az oldalak közt.
PC-re nincs cheat, de ha szerencséd van akkor a trainerek menni fognak: INNEN SZEDHETED LE! -
andiku #4590 Sziasztok!
Újra lett telepítve a gép és eltűnt a link, ahonnan régebben leszedtem a cheat-et a RE 4-hez. Ehhez kellene segítség, vagy pedig abban, hogy hol találom meg a régebbi hozzászólásaimat, mert nem tudtam rájönni. Előre is köszönettel: andiku! -
#4589 Ok! Gondoltam is mert a youtube-on is azt írták az egyik ilyen videóhoz, hogy fake...
Bye! -
#4588 Nem hiszem, hogy ilyen létezik! -
#4587 Nagyon kellene a Resi4 Credits zenéje ami megy a videó alatt!
Tudtok tippet adni, hogy mi lehet a címe vagy hogy honnan lehet letölteni?
Csak ez a szám kell, eszem ágába sincs megvenni az egész soundtrack cd-t... -
#4586 Hy all!
Hogyan lehet First Person View ba váltani? Vagy ez valami mod mert látta megy két videót meg képet amikor First Person View-ba volt.
Előre is köszönöm! -
#4585 sziasztok! ma délelőtt vettem meg a játékot és msot készülök nekikezdeni! valaki leírná nekem hogy milyen modokat rakjak föl, hogy szép legyen a grafika és lehessen egérrel célozni??
előre is köszi! -
#4584 Oké, 11000 HUF. -
haxoror #4583 (egyszerűbb ha te magad letöltöd) -
#4582 Na jó, megmondom mi van: nincs meg a játék, és kéne aki megírja potom pénzért:)
ÜDV! -
#4581 Hozd el a játékot, meg egy lemezt és kiírom neked:) -
#4580 Mié nincsen íród? -
#4579 Resident Evil
DVD-R
-
#4578 :D Vicces:) Én dvd-re gondoltam:)
ÜDV! -
#4577 :D -
#4576 Tessék:
Resident Evil 4 -
#4575 ÜDV!
Megírná valaki a Resident evil 4-et? Megköszönném. Minden megoldás érdekel. Kérem privizz:)
ÜDV! -
LMNO #4574 és ha betöltöd a "complete game" vagy milyen elmentésedet, akkor ha újra kezded a játékot meglesz az összes cuccod
+ vehetsz 1 milláért végtelen géppityut meg rakétavetőt -
#4573 Igen és aránylag hosszú is.... -
#4572 köszi, akkor azt hiszem hogy a Separate Ways-t megpróbálom mindenképpen, az izgalmas lehet :) -
#4571 Separate Ways - az alapsztory-t tudod végignyomni a csaj szemszögéből.....
Assignment Ada - Ada külön küldetéseit tudod végigtólni...rövidebb mint a SW.
The Mercenaries - A 2 alapkarakteren kívül még +3 a játékból ismert új creatúrával lehet 4 szinten öldökölni időre a szörnyeket az extrákért cserébe...
-
#4570 Tegnap este végre kinyírtam a játékot.Látom vannak extrák is, ezt-azt hallottam róluk, de azért nem tiszta a dolog.
Van 3: Separate Ways, Assignment Ada, The Mercenaries.
Most az érdekel, hogy ezek külön-külön mit nyújtanak, újból játszani nem akarom adhat akármilyen fegyvert, csak arra vagyok kíváncsi hogy melyik más mint maga az alap.Vagyis mivel másabbak ezek az extrák mint az alap? -
#4569 mostmár mind1, úgyis végigvittem a játékot, Saddler nagyon gyenge volt a többi bossokhoz képest, elsőre megöltem, még ilyen se volt -
#4568 Mindegy én a fenti képeket néztem...a lényeg, hogy nem pc-re van. -
#4567 Te jó ég! Krauser is halott!
Már nincs sok és végeztem ezzel a játékkal is, csak kár hogy az 5-3-as fejezet pont egy hétbe került nekem, de nagyon durva boszok voltak itt és közbe más fontosabb elfoglaltságaim is voltak a jáccásnál. -
#4566 pedig ez a Resident Evil 4/Action max Replay kódok-nál volt :) -
#4565 Veszel egy PS1-et, mellé egy AR max csomagot, és begépeled, majd kicserélve a játék lemezt már fog is menni....
De PC-re nincs megoldás!
Ráadásul ezek a kódok a resident evi 1-hez vannak....XD
Sebaj....ezért nem szégyen kérdezni... -
#4564 THX
hmmm...Ezek a kódok hogyan működnek?