5443
-
#4643 tudna valaki adni egy linket, ahol találok mentéseket? vagy ha valakinek vannak mentései, az legyen szives töltse fel valahova. thx
ps-n játszottam vele. el is vittem sokáig, csak már nincs meg a ps-em és szeretném folytatni... -
#4642 köszi :) -
#4641 Én is.. -
attila117 #4640 ti hanyadikra öltétek meg azt a vénembert akivel a pajtába kellet hercolni és non vékony volt és vmi 2 szar volt a hátába és amikor leszakadt a lába azal ugrált na azt hanyadikra öltétek meg??????????? én elsőre:):):):):):):):) -
#4639 És ott még szebb is...
Plusz van rá RE zero és RE Remake..... -
pfisco #4638 Tutira nem az 5200 a gáz, mert nekem is az van. Bár sztem ha nem megy ha nem megy még mindig a game, akkor a videókártyánál egyszerűbb gamecubot venni, lassan egy árban van a kettő...
Amúgy nekem is controllerem van és úgy jó alázni, egérnek igazából akkor lenne értelme, ha Leon futhatna is közben, bár ez egy teljesen szubjektív vélemény. -
#4637 Egy gamekapocs cikk.Ezt olvasd el ha a részletekre is kíváncsi vagy. -
#4636 Sztem nagyon jó ez a játék, kiváló a story, hangulat, ellenségek.Egy igazán izgalmas kaland-túlélő horror!
Ne hagyd ki! -
mikiking #4635 Helo mindenkinek....milyen ez a game ? érdemes megszerezni ??? nem tudnátok vmit irni róla?...ami jó benne ami rossz meg igy.... a gépemen futna fullon ????? -
#4634 itt találsz
nemtudom hogy működik, mert nem próbáltam ki -
#4633 #4506!!! -
#4632 szevasztok! mi is a neve a proginak ami aktiválja pc-n azt h egérrel célozzunk? és 1általán müxik? előre is ksödzi :) -
mikiking #4631 Helo mindenkinek....milyen ez a game ? érdemes megszerezni ??? nem tudnátok vmit irni róla?...ami jó benne ami rossz meg igy.... a gépemen futna fullon ? -
snoopy66 #4630 már sikerült:) -
snoopy66 #4629 hello , pls vki segitsen nekem elakadtam már vagy 1 honapja és sose tok továbbjutni ! Na szal a 4-2 chapter Molten Room résznél járok , 2 nagy dög jön be a kapunk , az egyiket le kell engedni a lávába , de a másikat nemtom megölni ,ha vki tudja hogy kell irja már meg legyen szives! elöre is köszi -
attila117 #4628 hogy kell elforgatni a KÉK ZÖLD és PIROS töredékeket hogy pontosan ijenek a negyedik körbe???? a Falaon ami a temetőkastélyába van -
#4627 Windows reinstall, játék reinstall, videókártya csere, videókártya driver csere (sztem idáig nem tetted meg) vagy újratelepítés, ezekkel próbálkozz!Vagy hanem vegyél egy gamecubot, azon biztos jól fog menni a RE4! -
attila117 #4626 bocsi roszul irtam látszodnak a vidik csak ha átmegy a game grafjába nem lácanak benne az emberek -
attila117 #4625 mit tegyek hogy látszodjanak a vidik a game ba? -
attila117 #4624 hogy lehet eltolni a szekrényt? -
#4623 Az egér patchel is jól el lehet lenni, 100x jobb mint csak billentyűzettel! -
#4622 Gamepaddal nagyon jól elvoltam vele, érdemes beszerezni egyet. -
#4621 ha nem tetszik az irányitás vegyél gamepadot, vagy játsz mással
ha szaggat a játék vegyél erősebb gépet, ha grafikai hibák vannak nálad van a hiba, nálam tökéletes -
attila117 #4620 akkor vmi ajánlat? -
#4619 Jó lenne ha egy hozzászólásban írnád le a mondandódat,nem 5 üzenetben egymásután -
attila117 #4618 és ha leszedem azt a 1.1.0 ás path-t akkor szagat az egész mindenség
-
attila117 #4617 am sztem az egér path szar se ér mer ugyan ojan mintha bill-t nyomnád csak egérel
-
attila117 #4616 csak a Half Life 2 Episode one nél de ahoz kellet még tölteni vmit hogy jó legyen és utána má jó volt -
attila117 #4615 nme máshol nem volt ijen hibám csak itt -
hejyjyjy #4614 Csá!
Nekem se látszanak az emberek a videokba. Nagyon idegesítő. -
#4613 Csak olyan patch van ami még szebbé teszi a grafot...
A RE4-nek GeForce FX 6-7-es kártyák ajánlottak, lehet amiatt nem működik normálisan neked, mert csak 5-ösöd van, LEHET...
Vagy az is lehet, hogy a videókártyád meghibásodott.Más játékoknál tapasztaltál hasonló vagy más problémát? -
attila117 #4612 és nem lenne vmi path ami legyengiti a grafot hogy nelegyen hibás? vagy atol hibás hogy nem elégjó a graf? -
LMNO #4611 köss életbiztosítást a kártyádra, és utána tedd fel a drivert -
attila117 #4610 akkor most mit tegyek?
-
#4609 Te viccelsz? -
#4608 Nem... -
#4607 Mivel 5200-a van sztem full felesleges ezt a frissitést leszednie... ez inkáb a dir x 10-es kártyákhoz való.
-
attila117 #4606 és ez nem veszélyees?
-
#4605 Ezt szedd le és telepítsed fel!
Ez a VGA drivert...
VGA driver
Vagyis a videókártyádhoz az illesztőprogram...ami kezelni tudja a videókártyádat....
Ha felraktad, és újraindul a géped...
Azután jobbegérgombot nyomsz és TULAJDONSÁGOK-ra kell menni....
Itt fellül a legszélső fülre nyomj, ahol állítsad 1024x768-ra a felbontást....
majd a SPECIÁLIS->MONITOR-nál a Hz-et állítsad a legnagyobbra asszem alapban 60Hz-n fog állni.... -
#4604 Nem