Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gspot
ac3
divX
ffdshow
fhg-radium
videolan
x264
xvid
a videók miatt de vmi még így sem megy. szal sztem nem ez a gond. illetve ha igen, akkor már kérdeztem hgoy melyik az az egy kodekpak ami kell neki
Mien modokat rakjak fel hogy nagyon faintos game legyen?(textúra)
Mert az oldaladon van több textúra pack is de gondolom nem kell mindet felrakni😊
Vagy elég csak e Gamecube finalt és akkor minden a legszebb lesz?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem a biohazard 4 van meg de az istennek sem tudom felrakni a patchet...Leszedtem már vmi nem EU patchet az sem megy fel...Átírtam a regeditben amit az oldalodon írtál akkor is csak azt írja hogy nincs játék ami az update-et igényli...5let?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy jó játék, kár hogy a készítõk nem tudnak portolni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
van már peccs,voszont azt írja ki higy nem találja a telepítést. lehet a resident evil vmelyik verziója kell neki, mert eu peccs, és ha jól tudom a biohazard verzió az amerikai
help plíz !
Már a telepítõ is kész :p
Mán csak dévédére kõ írni oszt gyóvan 😄
Aztán hogy az mit fog tartalmazni, passz.. 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha ez így mûködni fog, leszopom magam😊)))
Nem is lenne baj ha ez így menne, sõõt. Legalább ki tudnám írni 1 DVD-re a játékot. Sajna jelenleg ~6.4 gb, szal elég nehéz lenne. Maximum DL-es lemezre 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Azt a movie patch-et szenvedem éppen sajnos kevesen seedelik 10k körül jön a cucc na mindegy kivárom mert kiváncsi vagyok rá.
Tényleg ég és föld a különbség az alap meg a Gamecube-os textúrák között, de valahogy megcsinálhatnák a Gamecube-os pályákat is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szal méket érdemes?
RE mappában ír vmi toolt... a biohazardban meg semmit sem ír, csak a szálakat/csomagok.
és a Biohazard=RE?
valaki plz.
Ma vagy holnap felpakolom az oldalamra.
Készüljetek úgy hogy 800mb felett lesz kb 😊
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)