Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy másik forumon (is) panaszkodott 1 srác hogy nála x800XT-vel ugyanez a hiba jelentkezett. Megoldást sajna Õ sem talált a dologra.
Ennek a játéknak mégis mitõl lenne nagyobb ramigénye (az alapnak legalábbis) attól a 2mb lowres textúrától amit 1xre látsz? :)
3D Analyze 2.36
Next PC upgrade: 2022
2. miért van ez hogy szaggat a game? amikor 512 MB Memória, 2.4 GHZ Proci, XP-m van és szuper jo Video kártyám van Nem tudom a nevét:D
Erre a grafikai hibára senki nem tud megoldást az 1.10 es patch telepítése után jelentkezett. ATI Radeon 9600 pro videokártyám van és már az új drivert is felraktam de nem segített.
Najó.. bassza sas, leírom ma az 1xûbb változatot:)
1. Töltsétek le a 3DAnalyze nevû progit.
2.
a) A Selectel megadjátok a programnak a játék indító exe-jének az elérési útját. (tehát game.exe)
b) Tesztek 1 pipár a force max pixel shader version 1.4 elé.
c) Ha gondoljátok elmentitek, 1 batch fileként a beállításokat a játék mappájába. Innetõl kezdve ha ezzel indítjátok a gamet, a file alapból meghívja a 3D Analyze-t, és a most beállított értékeket.
d) Vagy nyomtok 1 runt a progiban, vagy elndítjátok a létrehozott batch file-al a Resi4-et.
A videók okésak van hang...De már a fõképen sincs (úgy dereng hogy ott bekéne nyögnije hogy "rezident ííííívül:) ) intro után meg némacsend,csak képvan....
Egyébként megjegyzem nekem sem igazán tetszik így. Van ahol kifejezetten jó hazással van a játékra a bloom, (fõleg belsõ terekné. Ablakon beszûrõdõ fények, lámpák fényei) de összeségében szvsz nem válik elõnyére hogy ilyen hómályos lesz tõle.
csanesz: Le fogom írni, de nem ma. Ugyanis nem 5 perc :)
Ha van érdeklõdés a dologra, szívesen leírom hogyan csináltam.
Készítettem egy képet arról, hogy hogyan is kell elképzelni a dolgot:
Értelemszerûen a felsõ bloom nélkül van, a 2-dik pedig a már bekapcsolt effektel.
Aztán mindenki döntse el hogy melyik a szebb és a jobb :)
Az oldaladról nemlehet leszedni a
Ultimate Gamecube textura pack part 1
Ultimate Gamecube textura pack part 2
-okat...
A 3-as és a boss cucc lejön...Vagy elég a final release-es gc packot feltenni?
Maxtreme: émn vmit nagyon elírtam... jobb lett volna, ha nem is közlöm, mert minek:DD
Elvileg most a "gamecube-os relase motorjának beforgatása, a Pc-s verzióba" projecten dolgoznak:))
én a legnagyobbat ezen nevettem:))))
De nem akartam szólni xD
Mert pl father 6600GT-jét 1024-be, már most kifekteti :D
Az AC 3 azonnal vedd le! Azzal bizonyos filmeket le se tudtam játszani, mert úgymond szaggatott!
Sztem tedd fel a K-lite Codec Pack-et, abban benne van minden. Nem kell külön ffdshowot pl felrakni. A legjobb csomag ami tartalamz mindent szinte, persz hozzá BSplayert fel kell rakni...h jobb legyen a feliratozása egyes filmeknek.
Amióta viszont feltettem hozzá a javított minõségû videókat, kellett 1 ffdshow.