5443
-
#4683 Kitömöríted a játék könyvtárába. -
Borat #4682 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem.Ezt az 5 textúraszépítő modot a játékhoz,hogyan kell "feltelepíteni"?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! -
#4681 Asszem, hogy nem fog ez így menni, minden patchez RE4 kell.Szerezd be. -
mikiking #4680 IGEN,DE VISZONT FELTETTEM a asian to european patchet , és az elején b is jön az ubi logo.lehet h már fent vasn nakkor...... viszon,msot akármeik egeres izét csinalom,nem müxik vele egyik sem ..... -
#4679 Biohazard 4-ed van? -
mikiking #4678 mnért van az h akarnám felrakin az 1.1 es patchet,és azt irja,hogy valami no game requiring an update is installed on this computer ? -
Rodman6 #4677 Akinek baja van a grafikával, az tegye fel az 1.1-es patchet, mert attól nagyon szép lesz. -
Rodman6 #4676 Az miért van hogyha nem Hatred hanem Multi5-ös exém van, a Multi5-el lassabb a játék/szaggat? Azért szeretem a multi5-öt mert ahhoz tudok trainert használni. -
Prof William #4675 DE vajon miért? Erre nem jöttem rá. :) -
#4674 Gyorsabban futhatsz tőle!!!
Ha a kezedben tartod... -
#4673 Fegyverként is jó... -
hejyjyjy #4672 A tojások mire valók? Csak egy kis életerőt ad vagy másra is lehet használni? -
SF2007 #4671 hali!itt van olyan akinek működik azaz egér patch..mert szte bill.-tel játszhatatlan...gamepadom meg sajnos nincs...na szval leszedtem az egérpatch-et de nem működik...mert ír vmi beállításokat de nem tom hjogy mit hogyan kell állítani akinek meg van légyszi segítsen...előre is köszi -
hejyjyjy #4670 Csá!
Akinek nem látstódnak a videók a játékba annak azt ajánlom hogy a Biohazardos verzióval játszon. Nekem se látszottak az emberek a randes Resident Evil 4-es verzióba, de most megszereztem a Biohazard-ot és minden szépen megy. -
#4669 Kék villanó gránát, és utána már egy bicska is elég.... -
#4668 Ott igazából nekem az volt a gondom, hogy elfogyott a lőszerem.
De akkor sincs minden veszve, ha van élet tartalékod.A szörny alá bújsz, majd lassacskán késeled a lábait (közben nem engeded hogy távol kerülj tőle vagy hogy rád lépjen), így nem tud igazán megütni vagy eldobni.A késeléstől is sérül, és kijön a parazita belőle egy idő után.Akkor meg rászöksz és a parazitáját kínzod tovább.Párszor eljátszod ezt és neki annyi.Így is meg lehet ezt csinálni. :) -
Pákosztos #4667 elakadtan a 4-2 nél a molten room-nál.
az egyik szörnyet beleküldöm a lávába,de a másikkal nem birok.
tudna valaki segiteni?
elöre is köszi -
#4666 Jah az még rondább ettől...
Melyik, a 2.rész? -
#4665 Obscure pl. -
#4664 Mondj egy játékcímet a kategóriáján bellül, ami ennél gyengébb. -
#4663 Mi van? Nem értem a kérdést. -
#4662 Mondj legalább 1-et ami ennél szarabb. -
#4661 Jah... -
#4660 Miért létezik nem eredeti konzol is? -
#4659 Hát természetesen kategórián belül. -
#4658 Na értelek, csak az a brutálissan szép az egy kicsit durva.. főleg az elmúlt 5 év játékaihoz képest...
Végülis mihez viszonyítjuk attól függ... -
#4657 képeket láttam, de totál felesleges gémkjúboshoz hasonlítani mivel ez pc nem kjúb, és mivel nekem PC-m van marhára nem érdekel milyen kjúbon. -
#4656 Láttad már az eredetit konzolon?
Mert akkor most nem ezt montad volna.. -
#4655 Hát ez így már valami brutálisan szép, úgy fest megint elő kell szedni a lemezt. -
#4654 ejjha ez gyönyörű, tök jó hogy még mindig nem játszok a játékkal csak megvan, de látom megéri várni, előbb utóbb olyan gyönyörű lesz hogy csak végig viszem :D -
haxoror #4653
nájsz! -
#4652 hát ez kész. Linkelek vagy 10 képet, és 1 sem jön be.. Beszarás.
Itt 1 közvetlen faxom :D
katt -
#4651 lol a képek f*szért nem jöttek be...
Namég1x :)
-
#4650 Noh 1kis érdekesség, hátha valaki most tervezi a gamel való játszadozást :)
enhaced environment textures
Part 1
Part 2
Part 3
part 4
-
#4649 Ja, gondolom a katonia bázisnál hagytad abba, ahol már harmadszor kell megmenteni Ashleyt. :)
Bár elég furcsa az a lény amit belinkeltél, nem éppen így néztek ki azok, nem volt cicijük.Némelyiknek meg tüskéje is volt. :D -
#4648 úgy emlékszek ott, amikor először jött rám egy ilyen.
-
#4647 Akkor talán ez segíthet, próbáld meg!
Amúgy hol hagytad abba a játékot, melyik résznél? -
#4646 ja, de nekem minden egyes mentési helyre az 1-1.-et rakja meg a final chaptert :O -
#4645 #4634!
LOL, te linkelted be. :D -
#4644 nm.