Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A piros és a sárga növényeket nem tudod önmagukban használni, csak ha kombinálod a zölddel az inventoryban. Rámész és asszem az F-el tudod kombinálni de nem emlékszem már pontosan.
Azt a boss-t meg ha jól emlékszem nem lehet megölni, legalábbis ott még nem, azon a lebegõ konténeren. Lõni kell hogy felugorjon, meg elszaladni mellette, és nyitogatni az ajtókat...
Igen, az elég szopatós rész 😊
Qwerty4
De az a baj, hogy nem tudom melyik gombokat kell nyomjam hogy ezeket használjam, mert mindent átállítottam.
Magyarul az a kérdés alapbeállításban mire használható az R és az Y gomb a billentyûzeten?Vagyis mi a funkciója annak a két gombnak?
És errõl a bossról van szó.

Qwerty4

valamelyiktõl fullra megy az életed, valamelyiktõl meg a max életed növekszik
ha együtt használod akkor meg mindkettõ
melyik boss az? 😊
Qwerty4
A Mixed Herbst hogy kell használni?Alapbeállításba mi az R és Y?
Ez az utolsó esélyem, itt az 5-3-as fejezet elsõ bossánál, sajnos zöld növényem csak egy maradt.És az az egy nem elég kinyírni a "barátunkat", nem tudok végigmenni ennyivel azon a 3 részen, egy rocket launcher sem elég neki sajnos és sok Mine Thrower sem.
Most készülök itt a vége felé feladni a játékot. <#shakehead>

Qwerty4

Qwerty4
nem foglalkozom vele, ez így is jó 😊

Qwerty4

jájj, patch nélkül nyomod? 😊
Qwerty4
rájöttem, Ashleyvel kell együttmûködni <#smile>

Qwerty4

Qwerty4
HELP!

Ismét elakadtam, most az 5-2-es chapternél, méghozzá itt.
Nem nyílik a felvonó, vagy mi, az a két kar használhatatlan.A közelben 2 szörny ólálkodik.És semmi olyat nem találtam ami használhatóvá tenné a felvonót.

Qwerty4

Qwerty4
megoldottam, vettem egy rocket launchert, eresztettem bele egyet és még párat lõttem a pisztojjal és annyi neki <#vigyor5>

Qwerty4

Qwerty4
a csatornában az a csapkodó lény

Qwerty4

melyik boss az?
Qwerty4
Létezik vmi mûködõ csalás, mert a trainerek közül egy sem jó?!Hiába nyomom a gombokat, nem ér semmit.
A 4-1 fejezet bossa akasztott ki, pedig nem szeretek csalni, de itt most muszáj.<#falbav>

Qwerty4

Qwerty4
megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
HELP!

Elakadtam a 3-3 fejezet legelején, minden fegyvert összeszedtem, ott vagyok az ebédlõknél, megnyomtam egy csengõt (közelében, balra van egy rácsos ajtó), egy kép forgott egyet, de nem tudom mit csináljak tovább.

???

Qwerty4

tototto
milyen vidkarid van, feltetted a hivatalos peccset?

vixo
Hi all!

Ezt már régebben is írtam,de senki nem válaszolt rá,remélem most valaki tud segíteni,szóval nekem a re4-bõl a biohazard verzió van meg,elindítom a játékot bejön szépen a menü,rendesen lejátsza az átvezetõ intro videót,de amikor kezdõdne a játék sötét a képernyõ,pár árny felvillanásával és csak a töltényes panel látszik tisztán.Miért nincs kép??? Van vmi patch vagy valami tudja orvosolni ezt a hibát? A válaszért elõre is Kösz!

AntiHero
<#idiota><#vigyor3>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Van 10 mondat a játékban... Egyszerûbb kiszótárazni😊

[merlinw.org]

AntiHero
mer annyira nem érdekel max ha lesz magyaritás😄(csak kiváncsi voltam hogy néz így ki😊)

MerlinW
Free torrenteken fent van a RE4 miért nem szeded le onnan, a sok tökölés helyett?😄

[merlinw.org]

AntiHero
Ezzel egy bajom van nekem Biohazardom van és nem resident evil. Így nem tudom sehoyg felrakni a patchet<#rinya>Próbáltam már a regedites dolgot is de úgyse ment fel😞

Nem tudja valaki hogy tudnám megoldani hogy a biohazardra felmenynen a patch?

MerlinW
Én abban a sorrendben raktam fel õket, lévén akkor még nem volt ultimate. De ahogy láttam az Ultimate tartalmaz mindent ami kell, úgyhogy elvileg elég az.

Természetesen az 1.1-es Patch-re érdemes ráhúzni a textúra pakkot

[merlinw.org]

AntiHero
az a patch😊

Amit írtam az meg két fajta textura pack.

Senkkik
szerintem a másodikat amit írtál az elsõ nélkül fel se lehet rakni.. vagy az az 1.0-ás pach?...

AntiHero
Meiket rakjam fel? Meiktõl lesz szebb (meik a láthatóan szebb textúra?)

Ettõl:
Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod:

Vagy ettõl:
Ultimate gamecube texture patch 1.0 final relase

Vagy fel lehet rakni mind kettõt nem "zavarja" eb egymást?

akkor jók ezek ahhoz a változathoz is?
Qwerty4
két kérdés (nem kötelezõ válaszolni):
1. Összesen hány fejezetbõl áll a játék?
2. A SaveData.dat fájl csak a mentések fájlja?

Qwerty4

Qwerty4
jó!

Qwerty4

Fókameister
a Biohazard a resident evil 4 japán kiadása nem fegyver

Qwerty4
jó, én nem toltam végig a játékot, mit tudom én milyen fegyverek lesznek késõbb, azt hittem vmi más játékra célzott!!!<#falbav>

Qwerty4

schrank
biológiai fegyver <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Qwerty4
megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
bocs, hogy ordibálni fogok:
HOGY LEHET KILÉPNI A FEGYVER VÁLASZTÁS MENÜBÕL MEG A TÁVCSÕ NÉZETBÕL???
SEMMIVEL SEM MEGY!!!VOLT VALAKINEK MÁR ILYEN PROBLÉMÁJA ÉS HA IGEN MIT KELL CSINÁLNI???

Qwerty4

Qwerty4
nem tudom, azt se tudom mi a Biohazard.<#nemtudom>

Qwerty4

ezek a cuccok a Biohazard hoz is jók?
Qwerty4
Hogyan lehet távcsõ nézetbõl kilépni?ESC-el meg mindennel próbáltam, de nem megy semmivel.

Qwerty4

Qwerty4
én nem hagynám, hogy megszokjam, DELETE lenne a vége hamar, utálom a rossz irányíthatóságot, csak rontja a játékot és idegesít...

Qwerty4

Qwerty4
http://resi4.uw.hu/addon.html - itt megtalálod azt a bizonyos fájlt és még egyébb érdekességeket
a jelszó mindegyik fájlhoz: http://resi4.uw.hu/index.html

Qwerty4

Prince23
No és hogy oldottad meg? Nekem is ez a bajom vele.

simán meg lehet szokni bill-el
sõt még állítólag jobb is, bár a mouse patch-et én nem próbáltam
Qwerty4
megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
Hát, mit mondjak az irányítás egy fos, látszik, hogy elõbb volt ez PS-re vagy X-Boxra vagy mi a szarra gyártva mint PC-re. <#boxer>
Az a kérdésem esetleg (nem hiszem) létezik-e olyan patch vagy javító fájl vagy kitudja mi, amivel az egeret használhatóvá lehetne tenni?
Amúgy tetszik a gamma stílusa, meg storyja, de így ilyen pocsék irányítási lehetõséggel nem hozza az elvárt színvonalat.

Qwerty4

Qwerty4
indult 😊

Qwerty4

Qwerty4
Hello! directx cserével általában meg szokott oldódni az indítási hiba?

Qwerty4

Sir Quno Jedi
Teljesen jól lehet tolni billel is, bár igazándiból ez kontrollerrel baró.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NeoMaN
Hátbazzeg, én még mouseaimmal sem tudom ezt játszani, totál irányíthatatlan. ..
😞(((((

Lehet pont az a baj h egy rakat codec van fent és összeakadtak...

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

thx
Prince23
Használj Ccleaner progit... az eltávolít minden felesleg dolgot a meghatókról. Nekem pl. a C-rõl (ott csak a win meg kül. progik vannak) eltakarított majdnem 2 GB-ot. Csak néztem egyet.

MerlinW

[merlinw.org]