Resident Evil 4

Oldal 1 / 109Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A villanót se szereti ha közel szól.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Begyüjtöttem pár darab gránátot a robbanó gránátból, fegyverrel is adok a szájának, plusz volt egy aknavetõm..kemény ellenfél volt, de legyõztem 😊

vagyis nem az hogy 2 részes,csak az hogy mindkettõ nehéz,de inkább a 2.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

jó páncélököl,csak kár hogy 2 részes a bossfight.

*fogom

Köszönöm...reméltem, hogy sikerül 😛 Már Bitores Mendezt fogok leölni...

Fpocok
Grat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sikerült, sikerült...megérte 10-szer meghalni 😊 😊 😊

Hozzáteszem, hogy 2006 óta játszom vele, imádom, és professional módban mindig ezt csinálta, nem is foglalkoztam vele máig, elszántam magamat, erre tessék, ugyanaz 😞

Sziasztok!

Végigtoltam normál módban, és elkezdtem professional módban tolni a játékot. A kérdésem: túlmentem a templomos részen, ahol Ashley van fogva tartva. Elértem ahhoz a részhez, amikor a tó elõtti lejtõn egy sziklát dobnak a fejemre a zombik, viszont annyira lassan fut Leon, és alig gyorsul. Elhiszem, hogy ez professional mód, de ilyet miért csinál?

Köszönöm!

DarkSector
Nah ezt most szépen leírtad, mert kb én is így érzek, elvoltam a RE4--el kimaxolásig, de pár dolog hiányzik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi84
Azt nem mondom hogy jobban fekszik, de valahogy ebbe jobban beleéltem magam mint az elõzõekbe, de azokat nagyon rég játszottam, mondjuk ott a fejtörõk jóval nehezebbek voltak. Nem fix kameraállás, jobban tetszett. Olvastam, hogy az újabbak nagyon elmentek akciós irányba, nehezebb feladványok hiányoztak azért.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Aha és jobban fekszik ez az akciósabb feeling?

Nem baj az sem ha igen csak kérdezem. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi84
1-2 végignyomtam mikor még megjelent, szóval nem ma volt, a 3. részt is próbáltam, bár azt nem játszottam végig.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Ha az újakat nem próbáltad és ez a legjobb akkor a régieket sem próbáltad szerintem...😊

Szabi84
Közben végignyomtam én is persze easy-n, feltuningolt grafikával controllerel. Már egyszer nekiugrottam normálon, de elég frusztráló volt amúgy is az irányítás, és töltényem sosem volt. Olvastam hogy itt páran hardon is végigvitték, nemtudom mi a trükk, de le a kalappal...
Mindegy könnyû fokozaton inkább szórakoztató volt mint idegesítõ, persze itt is volt azért vissza-vissza töltögetés.
Szuper játék egyébként, hangulata nagyon jó, eddig a legjobb RE a sorozatból, az újakat nem próbáltam.

Szabi84
Szevasztok! Feltettem a texture patch 2.0, viszont a "hud" ugyanolyan béna maradt azt hogyan változtathatom meg?

Lehet az a gond hogy az indító exe nem az eredeti,próbáld meg letölteni az eredeti exét és hátha azt felismeri.

Fpocok
Szerintem mást nem nagyon tudsz tenni. Amúgy sem preferálom a nem telepítõs verziókat. Egyik ok...

vk90
Hát, ha máshogy nem megy akkor az lesz.

Capcom is the best!

Fpocok
Rakj fel telepítõset.

vk90
A Resident Evil 4 magyarításával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Leszedtem as játékot telepített változatban (tehát nincs install, hanem egybõl indítani tudom). A problémám az, hogy a magyarítást nem tudom felrakni, mert azt írja, hogy a játékról nincs regiszrációs bejegyzés. Ez még nem is lenne baj, mert ki lehet választani a játék mappáját, de hiába, mert a magyarítás telepítõje nem engedi leokézni. Mit tudok ebben az esetben tenni? Elõre is köszönöm.

Capcom is the best!

Szabi84
Próbáltam printscreent csinálni de ez a hülye az asztalról csinál képet. Feltelepítettem, javítást nem tettem fel, 1.10 verziót van meg ami elvileg egy javított kiadás.
Igen azt észrevettem hogy a csomagban textúrák vannak.
Mindegy viszont feltettem ezt a Bloom effektet az látszik!

Elõtte-utána képmentésen nem látható különbség(mármint alapjáték-modolt)?
Az alapra rátetted a javításokat(elvileg nem tudom hogy számít-e valamit)?
Alapvetõen a csomagban lévõ mappákban lévõ texturákat használja az eredeti helyett,nézz bele a tartalmakban,valamelyik képnézegetõvel meg tudod nézni.

Szabi84
már körbeolvastam a fél internetet de semmi, pedig szívesen feltuningolnám

Szabi84
ogg,xfile és xsrc mappákat csinál a Resident Evil könyvtáramba. Readme Szerint csak ennyit kell tenni.

Üdv.
Milyen fájlokat csomagol ki a mappába?

Szabi84
Csá! Hiába rakom fel a leírás szerint ezt a texture patch 2.0 nem történik semmi! Elvileg csak csomagoljam ki a játék könyvtárába.:S

Sziasztok.
A textura pakkhoz találtam mûködõ linket,amit lentebb belinkeltem ott a mediafire-s linkek közül a 2. hiányzik(sajnos).
Ezzel meg HDR szerû effektet ad a játékba.

köszi

Sziasztok.
Keresgéljél ITT.
Van egy rakás mód,bocs a puritán oldal miatt,van ott normál nézet is,csak én így jobban tudok keresgélni.

grafika turbózása hogyan ? megosztaná velünk vki ? akkor szivesen nekikezdenék...

DarkSector
probáld meg, nagyon régi játék nem lehet nagy gépigénye.A HD textúrák se olyan HD-k mint egy mai játékban.

ffxi
SZVSZ a VGA kevés lesz neki.

Fákjúal!

ÜDV.ALL
azt akarom kérdezni hogy ha kicserélem a texturákat hogy joblegyen a grafika akk menyive nõ a gépigény?
elmegy ugy ezen a gépen proci:core2duo 2.13
ram:2gb
vga:GeForce 6200turbocache 128mb
Muttley
ha vkinek kell
vadonatúj, karcmentes Resident Evil 4
sikítson pü-ben

Just do it :)

Maxtreme
jaja. Anno én lõttem is róla egy videt 😊

Sokat szaroztam vele mire iylen lett, de megérte 😄

Fpocok
Fel lehet turbózni a grafikát. Én úgy toltam végig, hogy kicseréltem a textura fájlokat high-res re és sokkal sokkal szebben nézett ki.

dronkZero
Fura ez a játék. Randa is, borzalmas az irányítása, mégis valahogy tökjó. Érdekes... 😊

Resi1-et 64bit-es Win7 alatt mûködésre tudja valaki bírni?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

HUHH! Ma vittem végig a játékot, és most extra módban játszok.
Nem is olyan rövid egy játék mert, az extra módban van még néhány mód,amikor Ada-val is lehet menni. Meg a the mercenaries mód is jó,amikor
ki lehet választani 4 mapot és ott idõre lehet ölni a zombikat,a 4-ik mapot bírom amikor jön az a durva láncfûrészes zombi! 😄
Meghallom a láncfûrész hangját és gyorsan felfutok valami helyre ahol le tom lõni 😊
Én a nyilassal szoktam lenni, mert annak a keze is át tud változni!
Én szerintem király játék!
Valyon milyen lehet a Resident Evil 5??
Meg kéne próbálni...
Nekem az jött be,hogy a nyelvet át állítottam németre,és úgy vittem tovább,amíg újra nem Leonnal lehet lenni.

koszonom a segitseget volna egy masik problema ha tudna valaki segiteni amikor ashley-vel megyek ha kinyitnam a terkepet vagy megkiserelnem kinyitni a fegyvertaram rogton kidob a jatekbol mindenfele megjegyzes nelkul
vk90
A játék mappájában van közvetlenül, ha jól emlékszem SaveData.dat a neve.

Capcom is the best!

tudna valaki segiteni abban hogy hol tudnam megtalalni a gepen az savetelt allasok folderet en sehogy se talaom a gepemen, elore is koszi!
ResidentEvil4 azt az extrákba kell keresni.

re4 be

Elvis kiràly volt meghalt,Jimmy kiràly volt meghalt,hàt most màr énis kezdek félni... :D

sziasztok a mercenaries mod az hol van ps2on???

Elvis kiràly volt meghalt,Jimmy kiràly volt meghalt,hàt most màr énis kezdek félni... :D

wesker24
Kilépsz menübe aztán Alt F4 és Quit Game Yes !
w77d
gyerekek hogy lehet kilépni a játékból??? nekem csak ctrl+alt+del-el sikerült eddig, de az nem a legszabályosabb...

Oldal 1 / 109Következő →