Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig van rá cheat. Az a neve, hogy Unleased, ezzel játszottam jó darabig, ha nagyon gázos volt a helyzet. Le is írta valaki, hogy melyik billentyûre mi aktiválja magát, pl. örök élet, végtelen ammo, végtelen Ptas...stb. Egy külföldi oldalról lehetett leszedni.

nekem ojan problémámvan hogy nem látszanak az emberek a vidikbe mit tegyek hogy lásam??? ls ha letöltöm hogy legyen agér akkor az mijen lenne??? (ha célzok a shif-tal akkor az egérel mozgatom a lézert vagy mijen?)

Qwerty4
A fórum fejlécében láthatsz az "oldalak" mellett egy lenyílólistát, ott keresheted a régebbi hozzászólásokat, navigálhatsz az oldalak közt.
PC-re nincs cheat, de ha szerencséd van akkor a trainerek menni fognak: INNEN SZEDHETED LE!

Qwerty4

Sziasztok!

Újra lett telepítve a gép és eltûnt a link, ahonnan régebben leszedtem a cheat-et a RE 4-hez. Ehhez kellene segítség, vagy pedig abban, hogy hol találom meg a régebbi hozzászólásaimat, mert nem tudtam rájönni. Elõre is köszönettel: andiku!

SD456
Ok! Gondoltam is mert a youtube-on is azt írták az egyik ilyen videóhoz, hogy fake...

Bye!

PS3 ID: SDani456

Qwerty4
Nem hiszem, hogy ilyen létezik!

Qwerty4

Qwerty4
Nagyon kellene a Resi4 Credits zenéje ami megy a videó alatt!
Tudtok tippet adni, hogy mi lehet a címe vagy hogy honnan lehet letölteni?
Csak ez a szám kell, eszem ágába sincs megvenni az egész soundtrack cd-t... <#smile>

Qwerty4

SD456
Hy all!

Hogyan lehet First Person View ba váltani? Vagy ez valami mod mert látta megy két videót meg képet amikor First Person View-ba volt.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

w77d
sziasztok! ma délelõtt vettem meg a játékot és msot készülök nekikezdeni! valaki leírná nekem hogy milyen modokat rakjak föl, hogy szép legyen a grafika és lehessen egérrel célozni??
elõre is köszi!

MerlinW
Oké, 11000 HUF.

[merlinw.org]

(egyszerûbb ha te magad letöltöd)

macgyver8
Na jó, megmondom mi van: nincs meg a játék, és kéne aki megírja potom pénzért:)
ÜDV!

ÜDV!

MerlinW
Hozd el a játékot, meg egy lemezt és kiírom neked:)

[merlinw.org]

DarkSector
Mié nincsen íród?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Resident Evil
DVD-R
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

macgyver8
:D Vicces:) Én dvd-re gondoltam:)
ÜDV!

ÜDV!

Qwerty4
:D

Qwerty4

Seth
Tessék:

Resident Evil 4

PSN ID.: Beegabor

macgyver8
ÜDV!
Megírná valaki a Resident evil 4-et? Megköszönném. Minden megoldás érdekel. Kérem privizz:)
ÜDV!

ÜDV!

és ha betöltöd a "complete game" vagy milyen elmentésedet, akkor ha újra kezded a játékot meglesz az összes cuccod
+ vehetsz 1 milláért végtelen géppityut meg rakétavetõt
DarkSector
Igen és aránylag hosszú is....

Qwerty4
köszi, akkor azt hiszem hogy a Separate Ways-t megpróbálom mindenképpen, az izgalmas lehet :)

Qwerty4

DarkSector
Separate Ways - az alapsztory-t tudod végignyomni a csaj szemszögébõl.....
Assignment Ada - Ada külön küldetéseit tudod végigtólni...rövidebb mint a SW.
The Mercenaries - A 2 alapkarakteren kívül még +3 a játékból ismert új creatúrával lehet 4 szinten öldökölni idõre a szörnyeket az extrákért cserébe...

Qwerty4
Tegnap este végre kinyírtam a játékot.Látom vannak extrák is, ezt-azt hallottam róluk, de azért nem tiszta a dolog.
Van 3: Separate Ways, Assignment Ada, The Mercenaries.
Most az érdekel, hogy ezek külön-külön mit nyújtanak, újból játszani nem akarom adhat akármilyen fegyvert, csak arra vagyok kíváncsi hogy melyik más mint maga az alap.Vagyis mivel másabbak ezek az extrák mint az alap?

Qwerty4

Qwerty4
mostmár mind1, úgyis végigvittem a játékot, Saddler nagyon gyenge volt a többi bossokhoz képest, elsõre megöltem, még ilyen se volt <#smile>

Qwerty4

DarkSector
Mindegy én a fenti képeket néztem...a lényeg, hogy nem pc-re van.

Qwerty4
Te jó ég! Krauser is halott! <#vigyor2>
Már nincs sok és végeztem ezzel a játékkal is, csak kár hogy az 5-3-as fejezet pont egy hétbe került nekem, de nagyon durva boszok voltak itt és közbe más fontosabb elfoglaltságaim is voltak a jáccásnál. <#smile>

Qwerty4

Qwerty4
pedig ez a Resident Evil 4/Action max Replay kódok-nál volt :)

Qwerty4

DarkSector
Veszel egy PS1-et, mellé egy AR max csomagot, és begépeled, majd kicserélve a játék lemezt már fog is menni....
De PC-re nincs megoldás!
Ráadásul ezek a kódok a resident evi 1-hez vannak....XD
Sebaj....ezért nem szégyen kérdezni...

Qwerty4
THX

hmmm...Ezek a kódok hogyan mûködnek?

Qwerty4

DarkSector
Gratula
De ha az én mentésemet használtad volna, akkor sem csaltál volna...mert ez nem cheat...csak 1heti kemény meló eredménye

Qwerty4
ok, THX

Qwerty4

Seth
amikor már átalakult az egyik keze,akor van az uccsó fight vele

Qwerty4
Krauserbe mikor lõhetem a rakétát, melyik az a hely amikor már megölni kell és nemcsak az eltûnéséért kell lõni?
Ez se lesz könnyû az biztos, de legelább nem rémálmaim helyszínén vagyok...

Qwerty4

Qwerty4
lehetetlen, nem lehet, ennél durvább, kizártnak tartom, hogy legyen <#guluszem1>
rocket launchert meg akármikor lehet venni, vagyis a kereskedõnél, bossok elõtt meg mindig van lehetõség vásárlásra <#smile>
gyorsan rámásolom egy cd-re ezt a jelenlegi mentést, nehogy valami történjen és elvesszen <#nevetes1>

Qwerty4

megnyugtatlak, lesz :)
mondjuk ha van rakétád akkor annyira nem
Qwerty4
Csak nem használtam a mentést és ma sikerült túl jutnom a bosson, igaz 3 napomba került, de most se csaltam és ez a lényeg.<#smile>
A küzdelem végére mégjobban lerongyosodtam, ami az életet illeti, szinte semmim nincs, ezentúl jobban fog illeni a Survival horror címke ehhez a játékhoz. <#smile>
De ennél nehezebb nem hiszem, hogy lesz még a hátralevõ részekben.

Qwerty4

DarkSector
De azé van a mentés, hogy full egyszerûen nyomasd végig stresszmentessen...:D

Seth
a konténerekben egy szemet sem kell rálõni, kerülgesd, keresd a kapcsolókat, rocket launchert majd az aktuális harcnál használd, kampec neki

Qwerty4
Nem próbáltam a mentésedet. :)

Tegnap délután indítottam a játékot egy nap nem játszás után, higgadtan és átjutottam a konténereken elsõre, de én hülye már ott rálõttem a Rocket Launchert(mondjuk attól csendbe is maradt), de amire tényleg ki kellett nyírjam a bosst arra csak 2 tár Butterflyom maradt, és nem volt elég hogy a hordókat felrobbantottam mellette.Pár golyó meg nem ölte meg, úgyhogy reménytelenné vált a harc.Másodszorra már nem sikerült átjutnom, se többet a tegnap, mert annyira felba**ta az agyam.Az a baj, hogy nagyon stresszel ez a játék és láthatóan ront a teljesítményen.

Qwerty4

DarkSector
Neharagudj, de ha ezzel a mentéssel sem boldogulsz, akkor ne is játsz a gémmel szerintem...
Vagy rossz fájlt küldtem el?
Mert szerintem fullossan van tölténnyel, élettel meg pénzzel, úgyhogy no problém, ha meg akarod ölni a szörnyet!

Qwerty4
Tud valaki egy olyan trainert ajánlani link formájában ami mûködött a MULTI 5-ös RE4-ben? <#help>

Qwerty4

Qwerty4
És igazad lehet a növényekkel kapcsolatban, egyikben sincs zöld, ezért kéri, hogy tovább kombináljam.

Qwerty4

Qwerty4
Köszi, de sajnos nem megoldás, mivel én easyn tolom és még így is nehézséget okoz a játék egy-egy résznél. :(
Megpróbálom a trainereket mûködésbe hozni addig amíg legyõzöm ezt a bosst, azután remélem nem lesz többet ilyen nehéz hely.

Qwerty4

DarkSector
Azokat bármikor meg lehet inni max a Piros+Sárgát nem.
Minimum 1 zöldnek kell benne lenni...

DarkSector

küldj egy shotot az inventorydról ahol rajta állsz az italon
de mondom, asszem csak akkor ihatod meg ha van benne zöld is
tehát vagy zöld + piros, vagy zöld + sárga, vagy zöld + sárga + piros
Qwerty4
nem tudom meginni, mert csak combine-t lehet választani az inventoryban, vagyis semmit, mert azt tovább nem lehet kombinálni semmivel :(

Qwerty4

tényleg nem értem :)
ha már kombináltad õket, akkor úgy tudod használni, hogy az inventoryban rámész, enter, és megissza
(de asszem csak akkor ha van benne zöld is)
Qwerty4
Már kombinálva vannak azok a növények, de nem tudom használni.
Te még mindig nem érted a kérdésem vagy én nem értek valamit. :(

Ez a helyszín, meg egyszerûen idáig a leghátborzongatóbb, kiráz a hideg tõle.Elõször azt gondoltam, hogy megszabadulok a monstertõl ha leszakad az elsõ része a konténereknek, de nem. :(
Amúgyis lehet törlés lesz a vége, már rég az kellett volna legyen, csak idegölésnek jó ez a játék, nem igazán jóízû horror, pedig imádom a horror játékokat.

Qwerty4