Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-re nincs cheat, de ha szerencséd van akkor a trainerek menni fognak: INNEN SZEDHETED LE!
Qwerty4
Újra lett telepítve a gép és eltûnt a link, ahonnan régebben leszedtem a cheat-et a RE 4-hez. Ehhez kellene segítség, vagy pedig abban, hogy hol találom meg a régebbi hozzászólásaimat, mert nem tudtam rájönni. Elõre is köszönettel: andiku!
Bye!
PS3 ID: SDani456
Tudtok tippet adni, hogy mi lehet a címe vagy hogy honnan lehet letölteni?
Csak ez a szám kell, eszem ágába sincs megvenni az egész soundtrack cd-t... <#smile>#smile>
Qwerty4
Hogyan lehet First Person View ba váltani? Vagy ez valami mod mert látta megy két videót meg képet amikor First Person View-ba volt.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
elõre is köszi!
ÜDV!
ÜDV!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DVD-R
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megírná valaki a Resident evil 4-et? Megköszönném. Minden megoldás érdekel. Kérem privizz:)
ÜDV!
ÜDV!
+ vehetsz 1 milláért végtelen géppityut meg rakétavetõt
Qwerty4
Assignment Ada - Ada külön küldetéseit tudod végigtólni...rövidebb mint a SW.
The Mercenaries - A 2 alapkarakteren kívül még +3 a játékból ismert új creatúrával lehet 4 szinten öldökölni idõre a szörnyeket az extrákért cserébe...
Van 3: Separate Ways, Assignment Ada, The Mercenaries.
Most az érdekel, hogy ezek külön-külön mit nyújtanak, újból játszani nem akarom adhat akármilyen fegyvert, csak arra vagyok kíváncsi hogy melyik más mint maga az alap.Vagyis mivel másabbak ezek az extrák mint az alap?
Qwerty4
Qwerty4
Már nincs sok és végeztem ezzel a játékkal is, csak kár hogy az 5-3-as fejezet pont egy hétbe került nekem, de nagyon durva boszok voltak itt és közbe más fontosabb elfoglaltságaim is voltak a jáccásnál. <#smile>#smile>
Qwerty4
De PC-re nincs megoldás!
Ráadásul ezek a kódok a resident evi 1-hez vannak....XD
Sebaj....ezért nem szégyen kérdezni...
De ha az én mentésemet használtad volna, akkor sem csaltál volna...mert ez nem cheat...csak 1heti kemény meló eredménye
Ez se lesz könnyû az biztos, de legelább nem rémálmaim helyszínén vagyok...
Qwerty4
rocket launchert meg akármikor lehet venni, vagyis a kereskedõnél, bossok elõtt meg mindig van lehetõség vásárlásra <#smile>#smile>
gyorsan rámásolom egy cd-re ezt a jelenlegi mentést, nehogy valami történjen és elvesszen <#nevetes1>#nevetes1>
Qwerty4
mondjuk ha van rakétád akkor annyira nem
A küzdelem végére mégjobban lerongyosodtam, ami az életet illeti, szinte semmim nincs, ezentúl jobban fog illeni a Survival horror címke ehhez a játékhoz. <#smile>#smile>
De ennél nehezebb nem hiszem, hogy lesz még a hátralevõ részekben.
Qwerty4
PSN ID.: Beegabor
Tegnap délután indítottam a játékot egy nap nem játszás után, higgadtan és átjutottam a konténereken elsõre, de én hülye már ott rálõttem a Rocket Launchert(mondjuk attól csendbe is maradt), de amire tényleg ki kellett nyírjam a bosst arra csak 2 tár Butterflyom maradt, és nem volt elég hogy a hordókat felrobbantottam mellette.Pár golyó meg nem ölte meg, úgyhogy reménytelenné vált a harc.Másodszorra már nem sikerült átjutnom, se többet a tegnap, mert annyira felba**ta az agyam.Az a baj, hogy nagyon stresszel ez a játék és láthatóan ront a teljesítményen.
Qwerty4
Vagy rossz fájlt küldtem el?
Mert szerintem fullossan van tölténnyel, élettel meg pénzzel, úgyhogy no problém, ha meg akarod ölni a szörnyet!
Qwerty4
Qwerty4
Megpróbálom a trainereket mûködésbe hozni addig amíg legyõzöm ezt a bosst, azután remélem nem lesz többet ilyen nehéz hely.
Qwerty4
Minimum 1 zöldnek kell benne lenni...
Összes pálya elõtti mentés full spórolás mellett normal fokon....
de mondom, asszem csak akkor ihatod meg ha van benne zöld is
tehát vagy zöld + piros, vagy zöld + sárga, vagy zöld + sárga + piros
Qwerty4
ha már kombináltad õket, akkor úgy tudod használni, hogy az inventoryban rámész, enter, és megissza
(de asszem csak akkor ha van benne zöld is)
Te még mindig nem érted a kérdésem vagy én nem értek valamit. :(
Ez a helyszín, meg egyszerûen idáig a leghátborzongatóbb, kiráz a hideg tõle.Elõször azt gondoltam, hogy megszabadulok a monstertõl ha leszakad az elsõ része a konténereknek, de nem. :(
Amúgyis lehet törlés lesz a vége, már rég az kellett volna legyen, csak idegölésnek jó ez a játék, nem igazán jóízû horror, pedig imádom a horror játékokat.
Qwerty4