5443
-
#4763 Erre a menü szétesésre nincs valami gyógyír? -
#4762 mmint az én oldalamon? Oda van írva a nyitó lapra. Azonos a site címével. -
#4761 Most így néz ki a menü!
-
#4760 Na feltettem a textúra packokat nem annyira szembetünö a különbség.
A másik meg elbaszta a felbontást mostmár fraps sem müködik game közben :( -
#4759 Megtaláltam a kodot :D
Resident Evil 4 texture patch 2.0 (1 seeder/7 leecher) -
#4758 Valaki elárulni mi a jelszó az xfile és xscr fájlok kicsomagolásához? -
#4757 Igen uram értettem. :/.....
1.6gb-t nem fogok feltölteni az fix. -
#4756 ez kell próbáld feltölteni valahova -
#4755 textúra pack.. de ahol volt, ott már nincs fent..
-
#4754 Hmm... már rég nem jártam itt, csak úgy átsuhantam és látom van egy csomó fejlődés a gém iránt. Patch+skin stb... sőt hunosítás is van már? Asszem előveszem a közel jövőbe a franchise-t :P -
#4753 Na sikerült megoldanom!Felment a Biohazard 4-re az 1.1.0 EU Patch.
Leirom hogyan hátha valaki most bibelödne vele!
Start->Futtatás>Beirjátok regedit üttök egy entert.
Majd megkeresitek a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\ részt és ott a biohazard 4 -et átirjátok Resident Evil 4-re.
Ha ez megvan akkor leszeditek innen az Original exe-t felülirjátok a játék mappájában lévő exét és már mehet is fel a patch! -
#4752 Miből van 2.0-ás és hol? -
#4751 1ébként valóban van új, 2.0-ás :)
Én már felraktam a gamere :D
Most már csak full honosítás várom, és uzsgyi neki még1x :) -
#4750 Köszönöm szépen akkor visszaolvasok sok sok kommentet hátha megtalálom. -
#4749 asszem a registry-ben kell átírni a játék nevét az "eus-ra" vagyis resident evil 4 de nem vagyok benne biztos. -
haxoror #4748 Korábban már volt a topikban erről szó és én is az alapján csináltam (már nem emlékszem hogy kell) -
#4747 Ezt irja ki az EU Patch: installation destination is not found
Leszedtem egy lyet: upd_asia110_tg_hongkong.exe ez meg ezt irja: no game requiring an update is installed on this computer.
-
#4746 Nem tud valaki megoldást hogylehetne felrakni a patchet a Biohazard 4 verzióra? -
#4745 Ha tudnál kicsit angolul akkor tudnád, olvass vissza, ki lett tárgyalva -
#4744 És ebbe hol a hiba? Tökéletes!Fel is rakom a gamet azt elkezdem megint!Végre már szebb graffal. -
#4743 = > #4691 -
#4742 Milyen hibák? -
#4741 akkor vidd a hírt, hogy javítsák,mert igénytelen lesz :D -
Louis Cyphre #4740 Csak a hírhozó vagyok, semmi közöm a fordításhoz. :) -
#4739 De ugye javítottátok azokat a hibákat amiket említettünk -
Louis Cyphre #4738 Elkészült a játék részleges fordítása (csak a videók)!
Innen letölthető(elötte regisztrálni kell):
HUNosítók Team -
#4737 Légyszíves irjátok le milyen sorrendbe kell felraknom a látványjavítokat illetve patcheket hogy müködjön frankon!!
Nekem Biohazard 4 van meg.
És ha ezt Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod leszedem akkor nem kel külön leszedni a realistic hair meg a highres_wep a High Resolution & Custom Switchblades és Highres Leon Jacket mert tartalmazza úgye??
Tehát akkor eddig Resident Evil 4 v1.1.0 EU Patch + Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod? Fog is mükdöni frankón az én verziomhoz?
+ Felrakom ezek mellé a gamecube -os textúra packot azt hadszoljon. -
#4736 És mi meg is adtuk volna neki, hogy hol! Áhhh... -
r4pt0r #4735 Hát szegény gyerekeknek is legyen jó napjuk. A végén még azt kérdezné minden 2. ember hogy hol lehet letölteni. :D -
#4734 Miért nem normális a jelenlegi egér pöccs?Sztem semmi baj vele... -
#4733 Me kecsege! :D -
#4732 jóvan mé árultad el? :) -
r4pt0r #4731 Még jó hogy ez a filmből van, de igazad van. :D -
haxoror #4730 nájsz, bár én egy normális egércuccnak jobban örülnék :S -
#4729 Szvsz. elég szar, meg mosott ratyi, de azé a géjkjúbos verziót ez is üti magasról! -
#4728 Na kijött egy új textúra patch
-
#4727 igen tényleg ... honnan? -
Prof William #4726 Crackelt gamére crackelt patch kell? Ha igen honnan szedhetem le? -
csgj #4725 A Hannigan-es beszélgetéseknél még mindig akad, hiába lépek ki mindenből a tálcán, de azért ez így már élvezhető... -
csgj #4724 Azzal indítottam, mégse ment. És igazán a játék akkor akad be, amikor beszélünk Hannigan-el. De akkor borzalmasan. Lehet, hogy a vírusírtó miatt, nemtom, azt még megnézem :)