Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
patch nélkül is tökjó és hangulatos volt a játék :)

Qwerty4

Hihetetlen b.meg hogy hogy feltuningolták ezt a játékot...
Emlékszem mikor elõször felraktam a biohazardot milyen ocsmányul nézett ki, fõleg a kastélyos résznél.
Mondjuk szerintem a patch-el már élvezhetõ, úgyis a hangulata a lényeg + most az új monitoromon 1680*1050-ben "kell" játszanom vele, úgyhogy inkább nem rakom fel ezeket a modokat :D Mert a gépem már nem a legjobb, így viszont még fut faszán
"Fake HDR mod Beta" én errõl a neten semmit nem találtam ... talán az a fake felirat nem véletlenül van ott, de akkor meg hülye vicc
tototto
közben rájöttem nem lehet egy mappában a játékkal mert akkor nem mûxik :)
másik könyvtárból simán elindult
de asszem maradok a bloom nélküli verziónál :)
ellenben ez a fake hdf mod érdekelne

tototto
Maxtreme ezt még asszem te irtad a bloomhoz:
a) A Selectel megadjátok a programnak a játék indító exe-jének az elérési útját. (tehát game.exe)
b) Tesztek 1 pipár a force max pixel shader version 1.4 elé.
c) Ha gondoljátok elmentitek, 1 batch fileként a beállításokat a játék mappájába. Innetõl kezdve ha ezzel indítjátok a gamet, a file alapból meghívja a 3D Analyze-t, és a most beállított értékeket.
d) Vagy nyomtok 1 runt a progiban, vagy elndítjátok a létrehozott batch file-al a Resi4-et.

nos én ugyanigy csinálom de hibát ir ki amikor inditaná a játékot, ha semmit nem pipálok be csak ezzel a 3d analyzel inditanám ugyanazt irja ki:
"Error while injecting dll into target process"
mi erre a megoldás?

ha nem ezzel a progival inditom elindul a játék de kiváncsi vagyok milyen ez a bloom, vagy másik progival kéne probálnom?

tototto
ezt a fake hdr mod beta kiegészitést honnan lehet letölteni?

Azért ez erõs túlzás, ha ílyen hasonlatot veszel, azért az én gépem messze van a 20 milliás mercitõl, szerintem. Egyszerûan annyi, hogy játékra van optimalizálva a kofig, semmi extra
grebber
Énse tudom maxtreme miket tett fel.Mert én feltettem ami az oldalán van 2 féle textúra pachtet meg ezt a 2.0-ásat és nemhogy ilyen szép de szét is cseszte a képméretet.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
"E6850 el, 2 Gb kit Rammal, és 8800Gt vel, én tuti nem vettem észre"

Azta.. az én 20 millás mercim meg gyorsabb mint a trabant...

Engem is érdekelne, hogy mi kell még ahhoz, hogy a graf javúljon. Most a 2.0 textra patch van fent (simán betelpítettema Re4 könyvtárba, mert falami francia verzió volt csak amit le tudtam tölteni, így egy kukkot nem értettem, de "talán" most jobb mint volt.)
Egyébként valaki írta, hogy nála a Patch után szaggatott a játék, nem tudom E6850 el, 2 Gb kit Rammal, és 8800Gt vel, én tuti nem vettem észre.

Más. Valaki ugyan árulja már el, hogy mi a lényeg (mit kell csinálni) mikor a pasi egyedûl van bent a kastélyba, és be ér egy olyan szobába, ahol középen egy kapcsoló van, és a 4 kép a falon. Ezeket a képeket kell varjálni, de egy istennek nem tudok rájönni, hogy hogyan.
köszönöm elõre is.
Olyan mintha rozsdás lenne a pisztoly <#fejvakaras>

okésak ezek a grafikai tuningok de valami újabb egérpatch nem jött ki esetleg? <#help>

tototto
ez az alsó kép brutál szép
magyarázd el pls miket szedjek még le az alaphoz hogy igy nézzen ki
ezeknek a nagyrésze megvan

Maxtreme
gyáá enyémen rengeteg minden van :D Az eredeti játékból már szinte semmi nem maradt xD

Maxtreme
Mozgás közben más :) Nameghát izlsé dolga :D
De 1ébként van ilyen is:

Fake HDR mod Beta OFF:

Fake HDR mod Beta ON:

Lehet válogatni xD

tototto
link
ez ugyanaz vajon mint ami neked van Maxtreme?
elég jól jön 17/24 S/L

grebber
Nekemse tetszik olyan mintha belennénk baszva és homályosan látunk!

tototto
nagyon szép igy a játék ezt a 2.0ás patchet honnan tudnám beszerezni, az a torrent link nekem nem akar müködni
ez alapjátékra feltelepitve ez a bizonyos 2.0ás texture pecs és igy fest vagy kell a korábbi textura frissitések is?

Maxtreme
Nemto.. 2900GT-vel AA-val 1280ba fix 30 fps :D Ez a kártyának nagyon szar az AA teljesítménye (SBAA powa...dobom is ki jövõ 7en a fenébe) csoda h nem szaggat :D

Maxtreme
Tény hogy izlés dolga és szokni kell, de szvsz sokkal jobban illik a játékhoz ez a mosottas színvilág. Így még egyes lowres textúrák is jobban néznek ki. (napersze mozgás közben más mint képen ofc)
Egyébként ez valóban vmi bloom and MB keverék lehet. :)

Bloom Off:

Bloom ON:

Seth
Hát nekem MB-nek tûnt,mert olyan elmosott, homályos, mint 1-2 ilyen játékban is láttam MB bekapcsolása után. Mozgásban aztán lehet hogy jó.
Gépigény most hol áll? :D

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Ez nem MB :D Bloom :D
Mozgás közben szvsz rohadt jó.
Igaz kicsit fakóbabak a színek, de nembaj. Sõõt. illik a játék hangulatához :)

Seth
ez a motion blur effekt így képeken nem túl bíztató

Maxtreme
Pedig elég sokat változik tõle :)

Enyém jeleneg így néz ki:

Hi all
valakinek van arra valamilyen ötlete:
hogy a kisfilmekben 1 darabig vannak emberek de utánna eltünnek és nincs se hang se ember csak a helyszint mutogassa... de kis film után ujra jó minden
elöre is thx ^^
grebber
Kérdésem az lenne hogy ha felteszem a gamet rá az 1.1.0 Patchet.
Akkor egybõl rátehetem a resident evil 4 texture patch 2.0-ásat vagy kell még a többi textúra patch a hatás érdekében??

momo99: Pár hozzászolást olvass vissza leirtam hogy ment fel nekem!

Vinsanity15
szasztok, most raktam ujra a gamet, el akarom kezdeni megint , csak azt szeretném megérdeklõdni h melyik textura patchokat érdemes felpakolni mert már láttam itt annyi félét hogy... .

Vinsanity is back!!

hali all

ez a resident evil 4 texture patch 2.0 feltelepithetõ a biohazard 4 re is ? ?_?
ha igen akkor hogy csak simán instal?
elöre is köszi ^^
grebber
Feltettem ezt a 2.0-ástextúra patchet. Nem világmegválto nem érdemes leszedni szerintem!

Szevasztok! Aki kontrollerrel játszik análl rezeg valamikor? Én egy PS2 es kontrollerrel játszok átalakítóval és nem tudom hogy hogyan állítsam be hogy rezegjen. Más játékoknál amiben van ilyen ott vibrál de itt nem. Valaki tud segteni hogyan állítsam be?Köszönöm.
de...
nem kell széthekkelni a játékot mindenféle modokkal :)
grebber
Erre a menü szétesésre nincs valami gyógyír?

Maxtreme
mmint az én oldalamon? Oda van írva a nyitó lapra. Azonos a site címével.

grebber
Most így néz ki a menü!

grebber
Na feltettem a textúra packokat nem annyira szembetünö a különbség.
A másik meg elbaszta a felbontást mostmár fraps sem müködik game közben :(

grebber

grebber
Valaki elárulni mi a jelszó az xfile és xscr fájlok kicsomagolásához?

Maxtreme
Igen uram értettem. :/.....

1.6gb-t nem fogok feltölteni az fix.

Bence94
ez kell próbáld feltölteni valahova

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
textúra pack.. de ahol volt, ott már nincs fent..

ffxi
Hmm... már rég nem jártam itt, csak úgy átsuhantam és látom van egy csomó fejlõdés a gém iránt. Patch+skin stb... sõt hunosítás is van már? Asszem elõveszem a közel jövõbe a franchise-t :P

Fákjúal!

grebber
Na sikerült megoldanom!Felment a Biohazard 4-re az 1.1.0 EU Patch.

Leirom hogyan hátha valaki most bibelödne vele!

Start->Futtatás>Beirjátok regedit üttök egy entert.
Majd megkeresitek a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\ részt és ott a biohazard 4 -et átirjátok Resident Evil 4-re.
Ha ez megvan akkor leszeditek innen az Original exe-t felülirjátok a játék mappájában lévõ exét és már mehet is fel a patch!

grebber
Mibõl van 2.0-ás és hol?

Maxtreme
1ébként valóban van új, 2.0-ás :)
Én már felraktam a gamere :D
Most már csak full honosítás várom, és uzsgyi neki még1x :)

grebber
Köszönöm szépen akkor visszaolvasok sok sok kommentet hátha megtalálom.

Bence94
asszem a registry-ben kell átírni a játék nevét az "eus-ra" vagyis resident evil 4 de nem vagyok benne biztos.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Korábban már volt a topikban errõl szó és én is az alapján csináltam (már nem emlékszem hogy kell)

grebber
Ezt irja ki az EU Patch: installation destination is not found

Leszedtem egy lyet: upd_asia110_tg_hongkong.exe ez meg ezt irja: no game requiring an update is installed on this computer.

grebber
Nem tud valaki megoldást hogylehetne felrakni a patchet a Biohazard 4 verzióra?

Seth
Ha tudnál kicsit angolul akkor tudnád, olvass vissza, ki lett tárgyalva

grebber
És ebbe hol a hiba? Tökéletes!Fel is rakom a gamet azt elkezdem megint!Végre már szebb graffal.