5443
  • The Protector
    Jaj.A kiegészítések menüpontan van minden.
  • Prince23
    Legalább aktuálissá tesszük a topikot, most mi ebben olyan nagy baj? amúgy ezen az oldalona linket nem találtam, nemhogy a faq-ot. csak a feltunningolt képeket látom
  • The Protector
    A tiéd az oldal????Az klafa.Nagyon jó oldal.de tényleg nem válaszolsz soha senkinek sem ha megkérdezi h honnan szedted a grafikai tuningokat.
  • Maxtreme
    Irigy kutya jah. Az oldalt is azért csináltam pont mert irigy kutya vagyok.
    Másrészről meg aki annyi fáradtságot nem vesz hogy kicsit visszaolvasson, inkább ne kérdezzen semmit..
  • The Protector
    Hóhó.Nem túlzok.Nem fogsz ráismerni a gamera annyira szép lessz.Tekerj vissza a fórumban és maxtreme képeit nézd meg.kegyetlen.Ja és ne kérdezd meg tőle h honnan szedi vagy mit csinál mert sosem mondja meg mert irigy kutya.Az oldal.Itt minden van.Imádni fogod az oldalt.
  • Prince23
    Igen? :O az 1.1-et feltetem, ott is igértek graf javulást...
    és honnan tudom letölteni ezeket a graf javitó csomagokat? amúgy shader 3.0-rá állítja a grafot?
  • The Protector
    Asszem nem is oda kell menni.De nem biztos.Mellesleg van egy csomó grafika javító progi amivel gyonyörú lessz a grafika.
  • Prince23
    Itt mit kell csinálni? vmi symbolumot kell keressek, át kutattam a kis aflut, de semmi. (az a rész, ahol a templom harangszóra irányítja a fertőzötteket) szal az elején.
    íme a kép:
  • Prince23
    Adna vki egy müködő linket a magyaritáshoz?
    mert a magyaritasok.hu-n nincs is fennt az adott honlapon...
  • CSViktor
    Szevasztok 1 olyan gondom lenne hogy felrektam a játékhoz a magyarositást de a játékon belül nem rak feliratot.Viszont ha a játékon kyvűl inditom el akkor ad.Ha valaki tud segitsen előre is köszi.
  • dopki88
    hy aza a gondom hogy miko a csajal megyek elöszö kirakom a kirakost beraknám az utolso elemet és KILÉP mi a baja és még miko a térképet és a táskát nézném mindig ki lép
  • dopki88
    hy ki tudja hogy a játék hoz hogy kel használni a trainer-t?
  • Shep
    Egyszerre kell húzni a 2 kart az ajtó 2 oldalán, menj oda az egyikhez ott parkoltasd le a csajt aztán menj a másikhoz és mikor te húzod ő is húzni fogja ha jól emlékszem.
  • EvilRicky
    Hella all!

Elakadtam egy résznél. Nem tudom kinyitni az ajtót,mert azt írja,h a másik oldalról van bezárva, de térkép szerint arra kellene menni.

ITT

Valaki pls help!

Üdv. EvilRicky
  • Broafka
    hehe, én legelőször erre nem is jöttem rá, és úgy vittem végig, hogy csak lőttem a férget! :D
    második végig játszásnál jöttem csak rá, amikor hirtelen közel kerültem hozzá és kiírta a gombot.

Amúgy az ilyen Matilda vagy nem tom milyen fegyvert hol lehet megvenni?
  • Seth
    Lődd amíg a hátából ki nem jön egy olyan parazita.Akkor azt kell lőni.Aztán oda kell menni hozzá és írja hogy melyik gombot kell nyomni,hogy Leon felfusson a hátára és megnyiszálja azta férget
  • levi19711023
    Hello!Ott járok mikor az a bazi nagy monstrum meg akar ölni de nem toom mit kell csinálni vele.Kb azután van amikor megölöm azt a vizi szörnyet.Help!!!
  • anonym21
    nenézdmeg:) ugysincs ott semmi
  • dopki88
    ja ha a térképet vagy a cucokat a táskában akartam meg nézni mindig ki dobot
  • Qwerty4
    Tragédia.
    Minden esetben kidobott egyébként?
  • dopki88
    Hy én ott tartok miko Ashley el kiraktam a kirakot beakartam rakni a hiányzó részt és Kidobot eza fos mi a BAJA?
  • Broafka
    hűűű, régen megvolt ps2-n, aztán idegesített az irányítás, most megvan pc-n, még mindig idegesít az irányítás de megszoktam.

Viszont a merceneries játék halálra idegesít. Valahányszor jó eredményt érek el, valami idegesítő zombiféleség kicsinál! franc kivan...

lenne egy kérdésem, valami Matilda fegyvert lehetne venni a obltban de amikor új játékot kezdek én nem találom sehol se ezt a fegyvert, ezt csak pró módban lehet venni?
  • Qwerty4
    Szerintem jó lenne ide egy GYIK-t készíteni és persze új bannert is.
  • cserpak
    Maxtreme kérlek vegyük végig mindenki érdekében.
    RE4+1.10 patch+Albert 2.0+ Cerberus 1.5+SpookyFox's cinematic patch+mouseaim= Maxtreme jelenlegi gépén futó RE4!?
    Ha nem így van kérlek írd már le sorban nekünk is, mit kell felrakni ahhoz az élvezethez amit te látsz a monitorodon?
  • Qwerty4
    Hoppá, arról megfeledkeztem, hogy van egy ilyen rész is.
    Hát akkor passz.Talán ha van a játékhoz hivatalos patch próbáld letölteni és feltenni.
  • anonym21
    http://www.youtube.com/watch?v=-PBxQGiUdYQ&feature=related
  • donidarko
    Amikor a kirakóba be kell rakni a hiányzó részt, na akkor autómatán az inventoryból szedi elő!!! És más ki is dob a gép.....
  • Qwerty4
    A megoldás pedig:nem kell az inventoryt, se a térképet használni!
  • Qwerty4
    Tudtommal ott semmilyen cuccod nincs, mert Leonnál maradt, értelemszerűen a térkép is.
    Szerintem ez a bug oka.Volt hasonló esetem a Morrowindben, bár egy kicsit más szitu miatt.
  • donidarko
    The Castle: Chapter 3-4-ben vagyok...Ashleyt irányítom...NEM TUDOM MEGNÉZNI SEM A TÉRKÉPET,SEM A CUCCAIMAT!!! A windows hibát észlel és kidob a game,ha megnyomom az i-gombot!!!! NA ILYENKOR MI A BÁNAT VAN???????
  • Stil2
    Hi mindenkinek ! M@xtreme azt szeretném kérni tőled hogy légyszi írdl le a patchek nevét amiket felraktál mert baszott jólnézki legaláábis az alaphoz képest. Mert nekem csak a neve kéne a letöltést és a telepítést megtudom oldani nagyon megköszönném üdv
  • ffxi
  • anonym21
    ez a hülyegyerek nem úgy nézki mint a mi hősünk?:D

• anonym21
    ahova az ashley bevan zárva, kell egy kártya amivel az ajtót kinyitom, azt a kártyát hol találom?
  • ffxi
    Gec! Ez de jó néz ki!
  • LMNO
    ez már régi :)
    azóta már a kabátnak is jobb a textúrája, meg a földnek is, meg a galambszarnak is :D
  • anonym21
    Viper Snake's Realistic Hair for Ada and Leon

• gregtom6
    Ezer thx,csak mivel nem volt F.A.Q.,ezért magamtól kellett rájönnöm.
  • LMNO
    le volt már írva százezermilliószor hogy a patch a RE4-hez van, nem a bio4-hez
    Tehát a lehetőségek:
    1.) megszerzed a RE4-et és felrakod a patchet
    2.) játszol a bio4-el patch nélkül
    3.) megkeresed hogy lehet felhackelni a patchet bio4 alá (mivel nekem RE4-em volt, ezért ezt nem tudom -> google)
  • gregtom6
    Hát nem jó hozzá,és nem is adtak ki a Biohazardhoz patchet......Tudja vki,h manuálisan hogy tehetném bele a patch fájljait? Mert Winrarral nem lehet kitömöríteni az exéből. Vagy vki meg tudná oldani,h a patch fájlokat feltölteni vhova?