Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemvolt..

CroftManor
Amugy nem ez a csaj volt a háromban is?

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Hát egy 2-3 órát játszhattam vele tegnap. <#email>
Sztem eddig elég lineáris a game. Jó ötletnek tartom ezt a fel-fel bukkanó fegyver árust <#kacsint>

The Protector
Eléggé.Nagyon hosszó game.De ahoz képest h ma tetted fel kurvasokat haladtál benne.Sehol sincs még a vége.A fõbb szereplõk sem jelentek még meg.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Jó kis játék, ma kezdtem vele játszani és most Ashley-vel a kastélyban vagyok, ahol fel kellett húzni a hidat, hogy a zombik ne tudjanak átjönni.
Messze még a vége? <#vigyor>

Prince23
Pedig az 1.1 lényegesen szépiti a graf javulását!

Hali!

Végigvittem!!!

Amikor elõször megláttam, nagyon nem tetszett, szar a grafika. De aztán nekiálltam játszani és annyira jó játék, h már nem is érdekelt a grafika. Nem is raktam fel semmilyen javítást. Csak a magyarítást tettem fel, de amikor Ashley -t kell irányítani és belemegyek a táskályába, ott kilépett. Leszedtem a magyarítást és már jó is lett.

Ilyen lett az eredményem (Tudom nem valami jó):
Hit Ratio 75
Enemies Kill 711
Number Of Times Killed 53
Clear Time 14:49'42

Végigjátszás után bejött több mód, de azoknak még nem álltam neki.

Shep
A Biohazard is RE4, de ahoz, hogy felmenjen rá a javítás, meg patch meg akármi elõbb le kell szedni egy asian patch-et vagy mi a neve és ha azzal megpatcheled utána minden rámegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Hi.
Olvasgattam itt, hogy van több féle javító csomag, ami a grafikát javítja, hát mit ne mondjak elég retek a grafika, fõleg a videóknál.
Mivel wanadoon csak a Biohazard 4 volt fent, így a RE4hez kiadott javítócsomagot hiába szedném le, vki tud adni linket ami Biohazard 4hez jó?

igen köszi már megvan xD épp csak azt nemolvastam el. Nekem nem tudja szedi az Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod-ot valamiért nemtudja elinditani a letöltés és nem jön.
Maxtreme
tán el kéne olvasni a fõoldalt esetleg?

Nekem amit leszed az oldalrol filet ahoz jelszot kér és nem engedi kitömörietni a filet. nemtudja vki miért van?
The Protector
HA bármi lkérdésed van akkor írj.mellesleg ha boss fight van és a bossnak elgyengülése van összerogy vagy vmi akkor ne lödd hanem közel mész és kiírja mit nyomkodja.Általában leon a késével kaszabol ojankor.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Pár beállítást átállítottam, pl a fegyver elõvételét E-re tettem, míg a kést Q-ra... de ugyanúgy enterrel lövöldözök, kaszabolok...
thx amúgy

The Protector
Vigyázz.a 2 misso rögtön reflexel indul!!!

The Protector
1-es : bal ctrl
3-as : Enter
5-ös : bal Shift
6-os : jobb Shift

Prince23
A falusiak rálöktek egy nagy sziklaóriást, és nyomkodni kéne reflexszerûena gombokat, d eh tudjam meg, h meilyket? egy szakasz már sikerült is megcsinálom, de a köv utasitást nem tudom melyik gombbal kell...eddig "Enter" + "S" bejött, de aköv reflexet nem jövök rá...ja és néztem a honlapon ezt a bilenytyû kiosztó addonst, és nem lehet kitömöriteni, mert jelszavas.
plshelp

The Protector
Tényleg.Bocs.keress google ban a kiegekre angolulpl RES4 downloads vagy addons

Prince23
Tudom, még se lehet letölteni... file not fouund, meg errort ír ki, azé annyira nem vagyok hülye... angolul is tudnám, nemhogy magyarul :D

The Protector
Jaj.A kiegészítések menüpontan van minden.

Prince23
Legalább aktuálissá tesszük a topikot, most mi ebben olyan nagy baj? amúgy ezen az oldalona linket nem találtam, nemhogy a faq-ot. csak a feltunningolt képeket látom

The Protector
A tiéd az oldal????Az klafa.Nagyon jó oldal.de tényleg nem válaszolsz soha senkinek sem ha megkérdezi h honnan szedted a grafikai tuningokat.

Maxtreme
Irigy kutya jah. Az oldalt is azért csináltam pont mert irigy kutya vagyok.
Másrészrõl meg aki annyi fáradtságot nem vesz hogy kicsit visszaolvasson, inkább ne kérdezzen semmit..

The Protector
Hóhó.Nem túlzok.Nem fogsz ráismerni a gamera annyira szép lessz.Tekerj vissza a fórumban és maxtreme képeit nézd meg.kegyetlen.Ja és ne kérdezd meg tõle h honnan szedi vagy mit csinál mert sosem mondja meg mert irigy kutya.Az oldal.Itt minden van.Imádni fogod az oldalt.

Prince23
Igen? :O az 1.1-et feltetem, ott is igértek graf javulást...
és honnan tudom letölteni ezeket a graf javitó csomagokat? amúgy shader 3.0-rá állítja a grafot?

The Protector
Asszem nem is oda kell menni.De nem biztos.Mellesleg van egy csomó grafika javító progi amivel gyonyörú lessz a grafika.

Prince23
Itt mit kell csinálni? vmi symbolumot kell keressek, át kutattam a kis aflut, de semmi. (az a rész, ahol a templom harangszóra irányítja a fertõzötteket) szal az elején.
íme a kép:

Prince23
Adna vki egy müködõ linket a magyaritáshoz?
mert a magyaritasok.hu-n nincs is fennt az adott honlapon...

Szevasztok 1 olyan gondom lenne hogy felrektam a játékhoz a magyarositást de a játékon belül nem rak feliratot.Viszont ha a játékon kyvûl inditom el akkor ad.Ha valaki tud segitsen elõre is köszi.
hy aza a gondom hogy miko a csajal megyek elöszö kirakom a kirakost beraknám az utolso elemet és KILÉP mi a baja és még miko a térképet és a táskát nézném mindig ki lép <#szomoru1><#kerdes><#confused><#rinya><#sir><#fejvakaras><#conf><#wilting>
hy ki tudja hogy a játék hoz hogy kel használni a trainer-t?
Shep
Egyszerre kell húzni a 2 kart az ajtó 2 oldalán, menj oda az egyikhez ott parkoltasd le a csajt aztán menj a másikhoz és mikor te húzod õ is húzni fogja ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EvilRicky
Hella all!

Elakadtam egy résznél. Nem tudom kinyitni az ajtót,mert azt írja,h a másik oldalról van bezárva, de térkép szerint arra kellene menni.

ITT

Valaki pls help!

Üdv. EvilRicky

Broafka
hehe, én legelõször erre nem is jöttem rá, és úgy vittem végig, hogy csak lõttem a férget! :D
második végig játszásnál jöttem csak rá, amikor hirtelen közel kerültem hozzá és kiírta a gombot.

Amúgy az ilyen Matilda vagy nem tom milyen fegyvert hol lehet megvenni?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Seth
Lõdd amíg a hátából ki nem jön egy olyan parazita.Akkor azt kell lõni.Aztán oda kell menni hozzá és írja hogy melyik gombot kell nyomni,hogy Leon felfusson a hátára és megnyiszálja azta férget

PSN ID.: Beegabor

Hello!Ott járok mikor az a bazi nagy monstrum meg akar ölni de nem toom mit kell csinálni vele.Kb azután van amikor megölöm azt a vizi szörnyet.Help!!!
nenézdmeg:) ugysincs ott semmi

ja ha a térképet vagy a cucokat a táskában akartam meg nézni mindig ki dobot<#wilting>
Qwerty4
Tragédia.
Minden esetben kidobott egyébként?

Qwerty4

Hy én ott tartok miko Ashley el kiraktam a kirakot beakartam rakni a hiányzó részt és Kidobot eza fos mi a BAJA?<#szomoru1><#kerdes><#confused><#rinya><#conf>
Broafka
hûûû, régen megvolt ps2-n, aztán idegesített az irányítás, most megvan pc-n, még mindig idegesít az irányítás de megszoktam.

Viszont a merceneries játék halálra idegesít. Valahányszor jó eredményt érek el, valami idegesítõ zombiféleség kicsinál! franc kivan...

lenne egy kérdésem, valami Matilda fegyvert lehetne venni a obltban de amikor új játékot kezdek én nem találom sehol se ezt a fegyvert, ezt csak pró módban lehet venni?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Qwerty4
Szerintem jó lenne ide egy GYIK-t készíteni és persze új bannert is.<#smile>

Qwerty4

Maxtreme kérlek vegyük végig mindenki érdekében.
RE4+1.10 patch+Albert 2.0+ Cerberus 1.5+SpookyFox's cinematic patch+mouseaim= Maxtreme jelenlegi gépén futó RE4!?
Ha nem így van kérlek írd már le sorban nekünk is, mit kell felrakni ahhoz az élvezethez amit te látsz a monitorodon?
Qwerty4
Hoppá, arról megfeledkeztem, hogy van egy ilyen rész is.
Hát akkor passz.Talán ha van a játékhoz hivatalos patch próbáld letölteni és feltenni.

Qwerty4

http://www.youtube.com/watch?v=-PBxQGiUdYQ&feature=related

Amikor a kirakóba be kell rakni a hiányzó részt, na akkor autómatán az inventoryból szedi elõ!!! És más ki is dob a gép.....<#conf>
Qwerty4
A megoldás pedig:nem kell az inventoryt, se a térképet használni!

Qwerty4

Qwerty4
Tudtommal ott semmilyen cuccod nincs, mert Leonnál maradt, értelemszerûen a térkép is.
Szerintem ez a bug oka.Volt hasonló esetem a Morrowindben, bár egy kicsit más szitu miatt.

Qwerty4

The Castle: Chapter 3-4-ben vagyok...Ashleyt irányítom...NEM TUDOM MEGNÉZNI SEM A TÉRKÉPET,SEM A CUCCAIMAT!!! A windows hibát észlel és kidob a game,ha megnyomom az i-gombot!!!! NA ILYENKOR MI A BÁNAT VAN???????