5443
  • The Protector
    Ja meg unforesz trelo.meg jella.
  • campy
    Qui cana roba ti, lori cati cabrol! ennyit lehet érteni az elején:D igaz nincs meg a játék de a videokat nézegetem! csináltak ebből paródiát is:D
  • Seth
    Igen
  • campy
    egy Spanyol faluban kezdődik a játék?
  • Brian87
    Sziasztok!

Segítaséget szeretnék érni, hogy most raktam fel a resi 4et pcre..korűbban sokszor kijátszottam már ps2n és láttam sok helyen volt beszélgetés, hogy ilyen olyan textúra pack stb.. dee elég sok helyen vagy rosszul van leírva vagy nincs is már fent a cucc.

Nem igazán olvastam vissza ezt az 5.000 hozzászólást..amúgy se vágnám le mit hogy kell csinálni :))

Ha vki tudna ebben segíteni megköszönném.

• koppim
    a registriben mi a neve a játéknak?
  • koppim
    Ha rippelt a játék, hogyan lehetne patch-elni?

• xxxpaulxxx
    amíg azt írja hogy sprint addig nyomkodd az entert mint a hülye... amint kiírja a két másik billentyűt akkor vagy nyomd meg a két shiftet egyszerre vagy a ctrl+entert egyszerre
  • Varikova
    Hát ez nekem nem megy. Mikor a szikla elől menekülök, akkor írja, hogy nyomjak 3-ast, de azt is, hogy sprint. Nyomom az entert, nem jó. Nyomom a controlt, nem jó. nyomom mind a kettőt nem jó. Mindig elintéz az a szikla. Mit csináljak?
  • Rage47
    Biohazard 4-ből Resi 4-et úgy tudok csinálni, hogy átírom a registryben? Így működik már a patch meg a textúra mod?
  • xxxpaulxxx
    nem exe, fájlokat tartalmaz... lehet hogy az.. ha igen akkor elvileg csak ki kell csomagolni a játék főkönyvtárába:)
  • campy
    általában így szokott lenni a gamekben... pl a Gears of Warban Raan-t nagyon könnyű volt megölni közben volt nehezebb ellenfél is...
  • Varikova
    Igen, a billentyűket én is kezdem megjegyezni, de akkor is nehéz, hogy mindig mást ír ki. Most a sziklánál tartok amivel likvidálni szeretnének. Folyton utolér a szikla aztán placcs... Találtam egy olyan vmit amit mondtál, csak nem tom, hogy kéne fölrakni, mert egy rar file, és csak fájlokat tartalmaz. Amiről te beszélsz az exe?
  • hunmilan
    már megvan.
  • hunmilan
    hali. lenne 1 kis problémám. asszem a 4.4-es pályán járok ahol a salazarból 1 nagy csápos szörnyecske lesz. ott hogy kell ezt a monstrumot likvidálni? thx
  • Jazz18
    Elég volt, a kiegészítőt se visszük végig.. :D
  • xxxpaulxxx
    viszont az a vicces hogy a főboss aránytalanul nagyon gyenge a többihez képest... sok bossnál meghaltam amikor még nem jöttem rá mit kell csinálni.. nála rögtön rájöttem és alig veszítettem életet... aztán jön a szuperraksi és BÁÁÁÁNG:D
  • Maxtreme
    Krauser az tényleg durva. Anno többször haltam meg ott mint az egész gameben összesen :-D
  • xxxpaulxxx
    Nincs mit! Próbáld ki nehezebb fokozaton úgy hidd el nem lesz annyira vicces Salazar és a Saddler se:D
  • Jazz18
    Crof,Paul köszi mindent, bátyámmal 2óra folymaatos lövödözés után elgondolkodtunkm h. biztosan lőni kéne? Utána mégis löttük még egy ideig....csak beledöglött...Salazart 3 magnum lövéssel leöltük, a főgoré se volt vmi nagy cuccc, de ez a rohadt katona.................. Köszi a helpet! :)
  • xxxpaulxxx
    nem nehéz, vagy a két shift vagy enter és jobb ctrl... de várj van egy olyan progi ami lecseréli a billentyűket... keyboard auto-replacer a neve most sajna sietek nem találtam meg neked de google a barátod, tuti meg lesz:)
  • Varikova
    Sziasztok, ne lehet megoldani valahogy, hogy ne számokat, hanem az igazi gombokat mutassa? Mert é tegnap fölraktam és már az első faszival is bajom akadt.
    CSViktor: én innen szedtem le, nekem ez működik.
  • CSViktor
    Szevasztok lenne 1 olyan problémám hogy leszedtem a magyarositást de ajáték alatt nem ad feliratot,de viszont ha simán megnyitom valamilyen lejátszoval akkor ugy ad feliratot.HA tudtok segitsetek hogy hogyan kell megcsinállni hogy ajáték altt is adjon feliratot.Előre is köszi
  • xxxpaulxxx
    unninstal-reinstall-patch:D
  • KOVU
    hali
    tud valaki segiteni nos az van hogy : nincs semmijen patch se magyarositás a játékban DE amikor eslit (lol nem tudom hogy kell irni XD ) kell irányitanom és bemennék az invertory ba kifagy a játék :S és igy nem tudoom meg csninálni mert max a kirakos részig el lehet jutni de ott használni kéne a követ :s
    (és eddig müködött rendessen és az 1,1 patch nenm tudom telepiteni XD )
    elöre is thx ^_^
  • xxxpaulxxx
    lődd a lábát vagy magnummal vagy shotgunnal (az utóbbi a töltény miatt) és lábrarogy... nah amikor ez történik lődd mint a hülye, meg amikor még feláll és nem védekezik (annyira)... ezt ismételgetve kb fél percen belül kipurcan:) Remélem sikerül!
  • CroftManor
    Nézd meg ezt. hátha segít
  • Jazz18
    Hellosztok!

Soory, de a játékhoz nincs vmi végigjátszás? Tesommal játszunk vele és elakadtunk.. Vmi katona szivat minket, már rendesen beleeresztettnk midnent shotgunt,gránátot,gépfegvyert,magnumot és most ott tartunk, h. 2 torony össze van kötve egy híddal és mind2 tornyon 3-3 bomba és csak 3 percünk van, h, cisnaljunk is vmit. A katonának az egyik keze átváltozott amivel igen csak erős lett. És nem tudjuk mit kell cisnálni, a bombákat nem lehet lelövögetni, a katnát sehogy se tudjuk leölni, és sajna nem is az a cél, h. 3 percet éljünk túl..
    Előre is kösz!
  • xxxpaulxxx
    próbáld unninstallálni, registryből is kiírtani, újratelepíteni és úgy a patchet
  • kr1szmester
    azt írja ki h 1.0 verzió
  • kr1szmester
    nemhinném...
  • xxxpaulxxx
    Nem lehet, hogy alapból tartalmazza a patchet?
  • kr1szmester
    telepítve van O.o
  • xxxpaulxxx
    Telepítve van a játékod, vagy csak másolva(valaki más gépéről esetleg)?
  • kr1szmester
    Az lenen a problémám, hogy mdolnál fel az hud szépítő modot meg ezeket, de 1.1 patch kell hozzá. na igen itt a baj. leszedem a 71megás patchet. Indítom. Hiba. "No game requiring an update is installed on this computer" WTF? Most mit kéne tennem?
  • tototto
    torrentre simán, superseed opcióval töltöd, akkor egy átlagos upc vagy akár adsl nettel is pár nap alatt áttudnád tölteni :)
  • Maxtreme
    valószínű hogy kb 10-12 gb-t feltöltök :))
  • Ry0K3N
    IRL-t hogy lehet megszerezni?
  • tototto
    be kellene csomagolnod a játék könyvtárát, és feltölteni valami torrentre, szerintem nagy sikere lenne, pl piratebayre :)
  • xxxpaulxxx
    hmmm az fincsi:D Hát mindegy akkor majd keresgélek ezután... azért köszi:)