Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem eddig elég lineáris a game. Jó ötletnek tartom ezt a fel-fel bukkanó fegyver árust <#kacsint>#kacsint>
Nothing is True, Everything is Permitted
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Messze még a vége? <#vigyor>#vigyor>
Végigvittem!!!
Amikor elõször megláttam, nagyon nem tetszett, szar a grafika. De aztán nekiálltam játszani és annyira jó játék, h már nem is érdekelt a grafika. Nem is raktam fel semmilyen javítást. Csak a magyarítást tettem fel, de amikor Ashley -t kell irányítani és belemegyek a táskályába, ott kilépett. Leszedtem a magyarítást és már jó is lett.
Ilyen lett az eredményem (Tudom nem valami jó):
Hit Ratio 75
Enemies Kill 711
Number Of Times Killed 53
Clear Time 14:49'42
Végigjátszás után bejött több mód, de azoknak még nem álltam neki.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olvasgattam itt, hogy van több féle javító csomag, ami a grafikát javítja, hát mit ne mondjak elég retek a grafika, fõleg a videóknál.
Mivel wanadoon csak a Biohazard 4 volt fent, így a RE4hez kiadott javítócsomagot hiába szedném le, vki tud adni linket ami Biohazard 4hez jó?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
thx amúgy
3-as : Enter
5-ös : bal Shift
6-os : jobb Shift
plshelp
Másrészrõl meg aki annyi fáradtságot nem vesz hogy kicsit visszaolvasson, inkább ne kérdezzen semmit..
és honnan tudom letölteni ezeket a graf javitó csomagokat? amúgy shader 3.0-rá állítja a grafot?
íme a kép:
mert a magyaritasok.hu-n nincs is fennt az adott honlapon...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elakadtam egy résznél. Nem tudom kinyitni az ajtót,mert azt írja,h a másik oldalról van bezárva, de térkép szerint arra kellene menni.
ITT
Valaki pls help!
Üdv. EvilRicky
második végig játszásnál jöttem csak rá, amikor hirtelen közel kerültem hozzá és kiírta a gombot.
Amúgy az ilyen Matilda vagy nem tom milyen fegyvert hol lehet megvenni?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
PSN ID.: Beegabor
Viszont a merceneries játék halálra idegesít. Valahányszor jó eredményt érek el, valami idegesítõ zombiféleség kicsinál! franc kivan...
lenne egy kérdésem, valami Matilda fegyvert lehetne venni a obltban de amikor új játékot kezdek én nem találom sehol se ezt a fegyvert, ezt csak pró módban lehet venni?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Qwerty4
RE4+1.10 patch+Albert 2.0+ Cerberus 1.5+SpookyFox's cinematic patch+mouseaim= Maxtreme jelenlegi gépén futó RE4!?
Ha nem így van kérlek írd már le sorban nekünk is, mit kell felrakni ahhoz az élvezethez amit te látsz a monitorodon?
Hát akkor passz.Talán ha van a játékhoz hivatalos patch próbáld letölteni és feltenni.
Qwerty4
Szerintem ez a bug oka.Volt hasonló esetem a Morrowindben, bár egy kicsit más szitu miatt.
Qwerty4