Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott sem omlik, es nekem nem is a pc-vel van bajom, hanem a jatekfejlesztokkel es a kiadokokkal meg foleg. Ezert ha valakinek van konzolja is es pc-je is az a legjobb.Ezt a Resident Evilt is mer tart 1.5-2 evig atportolni pc-re? Ez egy kesz jatek mar! Fel evet elnez az ember, de 2-ot? Ez mar a kiado felelotlensegere, es hanyagsagara utal, PS2-on, es GC-en mar megkereste vele a penzt, miert nemlehet mar kiadni pc-re is?
Én még az El Matador-ben bizok hogy esetleg jó lesz,aztán tényleg én sem tudok többet.Nagyon elõtérbe kerültek a next-gen konzolok,sok fejlesztõ azokra hajt rá most igy a pc-s kinálat egyre gyengébb lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SötétBarom
Konzolokon talán ömlik az újítás nem? DMC3, Dead or Alive 5, Tekken 8, MGS4.. Nem a PC-vel van a baj, hanem azzal hogy baromi nehéz újat kitalálni..

szintén bocs az OFFér.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Amit irtal, hogy megfog jeleni abbol szamomra csak a Test Drive kiemelkedo, de szerintem a pc-es valtozat optimizalatlan lesz, a HL episode nem volt rosz, de rovid volt es ujdonsagot sem hozott az alap jatekhoz kepest, a Prey sem volt rossz, de ahoz kepest, hogy kb. 8-evet vartunk ra en tobbet vartam tole.A teny, hogy 2002- 2004 kozott sokkal tobb jo, minosegi jatekot adtak ki mint mostanaban.Szinte semmi ujitasok nincsenek az uj jatekokban, mindig csak egy ujabb rokabor lehuzasa lasd:diablo-titan quest, civ1,2,-civ4 En is nagyon szeretnem, ha ez nem igy lenne, de sajnos en igy lattom.Mondjuk oregedtem is, de ugy lattom hogy a jatekok minosege nem javul,sot sok esetben viszafejlodik.Bar meg a Stalkerba bizok valamelyest. Bocs az off-ert
SötétBarom
Ebben az évben még csak jönnek a kiemelkedõ gémek.. PL Flatout2, A medieval 2, Test Drive Unlimited... Ami eddig kijött, például a HL episode one sztem ütött, a Prey sem volt rossz.. Az Oblivion nemtom hogy idei-e, de hatalmas gém, aztán ott a titan quest, a civ4... stb..

Mondjal mondjuk ebbol az evbol,ami kiemelkedo.
SötétBarom
Ez egy kicsit erõs ebben a formában. Mondjak neked jó PCs játékokat? 😄

Hat ezt nem hiszem el, hogy megin kesik, mi a f... tart enyi ideig egy kesz jatek atportolasan?Ah a pc jatekokal senki sem foglalkozik mar, egyre szarabb optimizalatlan 3-ad rendu szarokat adogatnak ki, nehany jo nevre, mint pld. ezt meg huzzak, toljak, es a vegen kapunk egy optimizalatlan bugos szart.Aki normalisan akkar a mai vilagban jatszani es nem csak varni-varni annak a pc melle az osszes konzolt be kell szereznie es akkor talan folyamatossan tud jatszogatni.Szanalom a kobon.
SötétBarom
Persze, nyomtad a Putt-Putt goes to the moon-t, az istenkirály doom helyett <#ravasz1>

Nemhiszek neked <#banplz>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Senkkik
hát nem egészen...<#wink>

SötétBarom
Aki ráadásul doomII-n nevelkedett? <#ravasz1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Senkkik
ajánlom nekik hogy tökéletes legyen a portolás mert akkor megtudják milyen ha egy láncfûrész egy dühödt gamer kezébe kerül...<#vigyor1><#vigyor1>

Törölt felhasználó
Beszoptuk!
Senkkik
bassz****k meg csak októberben fog megjelenii!!!! Ha megjelenik egyáltalán!!!<#gunyos1><#gunyos1>

Ubi szárnyal, mégis késik
<2006-07-28 @ 08:19 - Berkenye> (kommentek: 6)
Tegnap már külön megemlítettük, hogy a Ubisoft frissen nyilvánosságra hozott elsõ negyedéves pénzügyi jelentése bejelentette a Splinter Cell: Double Agent csúszását, ám a közlemény ennél többre is kiterjed.

A kiadó a június 30-án zárult 2006-2007
-es elsõ pénzügyi negyedévében jobban teljesített, mint az azt megelõzõben. Ez eladások 85%-a a PC-re és az új generációs konzolokra megjelenõ játékokból származik. Csak az Egyesült Államokban 34%-os bevételnövekedést sikerült realizálniuk pár hónap alatt, ami igen figyelemreméltó adat annak fényében, hogy az egész piac csak 7%-kal növekedett. A Ubisoft teljes bevételének 49%-a származott az észak-amerkai piacról.

Sajnos azonban az elõrejelzések szerint számos nagy cím megjelenését el kell halasztaniuk. A GameSpot figyelt fel arra, hogy az idei év szeptemberéig terjedõ idõintervallumra vonatkozó megjelenési adatok közül hiányzik a Dark Messiah of Might and Magic és a Resident Evil 4 is. Így valószínûleg ezek az alkotások leghamarabb már csak október közepén jelenhetnek meg.

Yves Guillemot elnök-vezérigazgató mindezek ellenére nagyon bizakodó, sokat remélnek a nemrég megvásárolt Driver licensztõl, de konkrétumokat még természetesen nem tudott elárulni.

forrás: gamestar

Csak az elozo idopontban is szinte az utolso napig remenykedtunk, mert elfelejtettek hivatalosan bejelenteni a csuszast.
Senkkik
elvileg biztos...
de mikor jött róla sok hír??! semmikor...

Sracok a szeptemberi megjelenes mar biztos?Mivel mostanaban nem sok hir jott rola.
Senkkik
nincs

xboxra van resident evil 4
Törölt felhasználó
Nekem még új 😊
mucsácsó
nemsemmi... 😄
Seth
ez má tavalyi cucc

PSN ID.: Beegabor

ThugEdge
isten

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Törölt felhasználó
valaki priviben le tudja nekem irni hogy hogyan kell elinditani a ps2es resi 4 et mert amit olvastam az elinditásárol az elég bonyolult mert nekem megvan a ps2 verzio és a psx2.Plz help..........

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Senkkik
http://img442.imageshack.us/my.php?image=sdfsdfes8.png
nálam így megy

Shep
Zsír lesz ez higyjétek el, a DMC3 is az. Az elején én is mondtam ,hogy áá game pad, hogy lehet azzal irányítani, aztán mostanra már úgy kenem benne a kombókat, hogy magam is meglepõdök, szóval ha ennek is legalább ilyen jó lesz az irányítása akkor nem lesz gond, max marad az egér 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge
ok,akkor én is a jó portolásban bízom,bár sztem ezt annyira nem lehet elbaszni,azért gondolom mégsem olyan pörgõs mint dmc3

Seth
tapasztalat, van ps2-m, végigtoltam

ThugEdge
õõõõ ja hát van benne vmi,de én így szeretem azt ennyi,nem szoktam konzolon játszani,pcm van+szokásaim
amúgy te nyomtad konzolon és tapasztalatból mondod vagy haverod?

Seth
szerinted ps2-n, gamecube-on volt auto target? nem volt, mégis szuperül lehetett irányítani. Target lock azért sem nyerõ,mert nem mindegy hol találod el az ellenfelet, target lock hogy találja ki hogy éppen a fejet vagy a lábat akarod célozni?

ThugEdge
én is csak akkor fogom gamepaddal tolni resi4-et,ha a fegyverekhez lesz target lock,amúgy bill/egér
gondolom amúgy is befosizás lesz végig,nemhogy még a célzással is szarakodni kelljen😊)

Senkkik
tudom ,próbáltam ugy egy kicsit gyorsabban is haladtam <#vigyor2>

wedge31
Ezt nem vitatom de ha már a F.E.A.R.-t emlitetted probáld meg egérel azzal az igazi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Senkkik
de meg lehet szokni...
én mondjuk már megszoktam és már jól nyomom <#vigyor3> ( a F.E.A.R.-t is így vittem...)

wedge31
Totál egyetértek, ezért írtam hogy ennél a játéknál kéne a normális írányitás mert gamepaddal célozni,hát finoman szólva is necces.

ThugEdge
attól függ milyet
dmc3 isten volt vele,pop-ok szintén és amúgy sztem általában jó minden olyan gémmel,ahol nem olyan szabadon célzós téma van,mint az fps-ek többségében
az ilyen akció játékokra ahol nincs lõfegyver,amivel célozni kõ vagy ha van akkor van target lock is kimondottan jó a gamepad
ez csak prájvet vélemény

Törölt felhasználó
OFF

Nekem csak annyi ,hogy hang van,de kép nincs 😞
wedge31
Remélem ha kijön pc-re csinálnak hozzá normális írányitást mert szerintem gamepadon írányitani egy pc-és játékot elég lehangoló.

Senkkik
na jó nem saját hanem valahonnan szedtem de ez is kell hozzá

Shep
mi bajod a devil may-el?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kirol
Mi az hogy saját bios?

Senkkik
én a legújabb pcsx2-vel , saját bios-sal és másolt játékkal.

kirol
Mivel próbáltátok? Milyen alapanyag milyen emuval?

Senkkik
nálad rendben van a hang?! <#wow1>
nálam össze-vissza ugrál meg akadozik néha el is megy ugy 10 percre....
de amugy nálam rendben volt ált. 10 fps körül volt egy párszor meg felugrott 15 körülre is...
De azt elmondhatom hogy ezért érdemes lesz várni ( márha jól megoldják az irányítást!) !!!

én mostmár megvárom mig kijön a pc-s verzio😄

csak nehogy olyan legyen mint a DMC3=///

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mucsácsó
hm..érdekes...
Seth
hát 7-10 fps között ugrál nekem, amúgy graf és a hang is rendben van

Tudtommal a Resident Evil 4 tökéletesen játszható emulátorral, legalábbis a pcsx2 fejlesztõi szerint.

mucsácsó
emulátorral? 😄
hány fps volt ? 10-15? 😄