Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szintén bocs az OFFér.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nemhiszek neked <#banplz>#banplz>
Ubi szárnyal, mégis késik
<2006-07-28 @ 08:19 - Berkenye>2006-07-28 @ 08:19 - Berkenye> (kommentek: 6)
Tegnap már külön megemlítettük, hogy a Ubisoft frissen nyilvánosságra hozott elsõ negyedéves pénzügyi jelentése bejelentette a Splinter Cell: Double Agent csúszását, ám a közlemény ennél többre is kiterjed.
A kiadó a június 30-án zárult 2006-2007
-es elsõ pénzügyi negyedévében jobban teljesített, mint az azt megelõzõben. Ez eladások 85%-a a PC-re és az új generációs konzolokra megjelenõ játékokból származik. Csak az Egyesült Államokban 34%-os bevételnövekedést sikerült realizálniuk pár hónap alatt, ami igen figyelemreméltó adat annak fényében, hogy az egész piac csak 7%-kal növekedett. A Ubisoft teljes bevételének 49%-a származott az észak-amerkai piacról.
Sajnos azonban az elõrejelzések szerint számos nagy cím megjelenését el kell halasztaniuk. A GameSpot figyelt fel arra, hogy az idei év szeptemberéig terjedõ idõintervallumra vonatkozó megjelenési adatok közül hiányzik a Dark Messiah of Might and Magic és a Resident Evil 4 is. Így valószínûleg ezek az alkotások leghamarabb már csak október közepén jelenhetnek meg.
Yves Guillemot elnök-vezérigazgató mindezek ellenére nagyon bizakodó, sokat remélnek a nemrég megvásárolt Driver licensztõl, de konkrétumokat még természetesen nem tudott elárulni.
forrás: gamestar
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
amúgy te nyomtad konzolon és tapasztalatból mondod vagy haverod?
PSN ID.: Beegabor
gondolom amúgy is befosizás lesz végig,nemhogy még a célzással is szarakodni kelljen😊)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
én mondjuk már megszoktam és már jól nyomom <#vigyor3>#vigyor3> ( a F.E.A.R.-t is így vittem...)
dmc3 isten volt vele,pop-ok szintén és amúgy sztem általában jó minden olyan gémmel,ahol nem olyan szabadon célzós téma van,mint az fps-ek többségében
az ilyen akció játékokra ahol nincs lõfegyver,amivel célozni kõ vagy ha van akkor van target lock is kimondottan jó a gamepad
ez csak prájvet vélemény
Nekem csak annyi ,hogy hang van,de kép nincs 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nálam össze-vissza ugrál meg akadozik néha el is megy ugy 10 percre....
de amugy nálam rendben volt ált. 10 fps körül volt egy párszor meg felugrott 15 körülre is...
De azt elmondhatom hogy ezért érdemes lesz várni ( márha jól megoldják az irányítást!) !!!
csak nehogy olyan legyen mint a DMC3=///
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬