5443
-
#1400 ték -
#1399 hát most ott tartok hogy most voltam a csatornában láthatatlanoknál,de azon túljutottam. -
#1398 Ihh akkor örülni fox 1-2 helyen :D :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1ébként lődd a harangot mindig :)
-
simirizsa #1397 Ohh a killer7 az lesz még aranyos gondolom még a katona csáveszröl nem nagyon tudsz :D majd az aranyos lesz :D -
#1396 én azt a vaksit alig tudtam megölni...(börtön)
vagy 40 red9 lövésem rá ment. -
#1395 1ébként az alap pisztolyt egész faszára fel lehet fejleszteni. Már oylan szinten van hogy 1 lövéstől megburul tőle az ellen :D -
#1394 láthatatlannal is már találkoztam :D Az is geci :D (csatornába)
A pajzsos sem vész, csak 1 helyre kell célozni :D -
simirizsa #1393 Ott egyébként 1-2 shota is elég :D -
#1392 azok szerintem nem vészesek, a pajzsal lassan feléd masírozó szektások kellemetlenebbek -
simirizsa #1391 A legelsö házbol csak ugy tudsz ki menni ha az abalakon kiugrasz mert olyat is lehet
Maxtreme: Anyit mondok szektások,láthatatlan és nem az a legerösebb szörny :D -
#1390 Csak megnéztem, de valami nem stim, azt mondja, hogy az elején a házba, hogy kitudjak menni, vagy megvizsgáljam a tárgyakat a 3 gombot kell nyomogatnom,..hát nekem baszik rá? :( -
#1389 Nekem is csak véletlenül :D Először elkezdtem rugdalni, rájöttem hogy ez így nem túl hatásos. Elő a gránáttal, aztán k anyád :D -
#1388 na igen, nekem ez nem jutott eszembe egyszer se :D, ott szaladgáltam bent mint a mérgezett egér -
#1387 igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ott én úgy kezdtem hogy kirobbantottam a rács ajtaját, és kifutottam :D
Lőn nagy tér :DD
1ébként ha csenben mászkálsz tényleg hülyét lehet belőlük csinálni :) Csakhát bazi nagyot sebeznek :)
-
#1386 azok ha egyedül vannak akkor nagyon piték, totál hülyét lehet belőlük csinálni, vakegerek :D az már volt amikor egy 5*5-ös ketrecben kell leverni egyet?? :D -
#1385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát bassza meg tévedtem tegnap :D Nem a "parazita fejű" lények a leggecibbek :D Hanem azok a vaksi nagydarab penge karmú monszta. (Először a börtönbe találkozunk vele)
Most vagyok annál a résznél mikor a toronyban a fogaskerekek közül kellett kilövöldözni a fadarabokat. Nos ez utáni résznél jön 2 ilyen dög is, meg 4 vagy 5 sima.. hát itt megizatam rendesen :)))
-
#1384 Hehe, próbálgatom a gamepadot, amit vettem ma, a RE4-nél még szokni kell, de alakul, viszont a PoP two thrones-ban kurva jó (itt még force feedback is van)! A Devil May Cry 3-at érdemes leszedni, jó gamepaddal? -
#1383 ja valószínűleg:( -
Hellsing47 #1382 az alsó jó :)
olyan van nekem is
#1377: sztem a gémben nincs mert nálam sem rezgett -
simirizsa #1381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meny be abba a házba ahol feltudsz menni 1 létrán mász fel ki az ablakon végig le és a kis csaj segitségévek kibirod nyitni az ajtot :D -
#1380 az Uaz 4x4 is rezgeti ami force freedback -es az annál szokott rezegni(nem mindegyiknél) -
#1379 nem jól emlékeztem 4 féleképpen rezeg csak:(
-
#1378 Az impact rezeg? Még nem tapasztaltam,lehet,hogy nem volt olyan játék ami kihasználta volna! -
#1377 mármint a joyban vagy a gémben?a joy nekem rezeg vagy 8 verzióban asszem -
#1376 Igen,meg ebben nincs rezgés! -
#1375 Nem :( A faluból 2 út megy kifele, mindkettő lezárva. Visszafele van a templom, ott nem találtam kiutat, és mögötte az a függőhídszerű valami, de azon sem lehet keresztülmenni :( -
#1374 Bocs, kicsi a moncsim oszt bele olvad a szöveg a képbe. -
#1373 csak az a baj hogy egyik sem fullanlog mint a ps2 ott ugy az x gomb (mindegyik gommbra érvényes)lenyomásánál ha kicsit nyomod vagy nagyon azt megkülömbözteti pc -ez sajan nincs -
#1372 Ezt a kérdést gondold át még1x.. -
#1371 Impact-ot 3000ft környékén kapsz a Tescoban! -
#1370 És mennyibe vannak ezek kb? -
#1369 Nekem is olyanom van: Impact!Nagyon jó,kemények a gombjai! Nincs az az érzésem játék közben,hogy beesnek a gombjai! -
nekem ilyen van és tök kafa 3500 környékén lehet kapni a T...o-ban
ez jobb jobbak a gombok jobban hasonlit a ps 2 joyra (márka) de ez 7000 környékén van mindkettö usb -
gericooper #1367 igaz, nem lehet összehasonlitani
-
#1366 Sztem jobban néz ki,de nem nagyon lehet összehasonlítani,teljesen más jellegü a grafikai megoldás! -
#1365 Ez a rész a 3-hoz képest csúnyábban néz ki, vagy jobban? -
#1364 Térkép nem jelöli? -
#1363 Elakadtam :(
Ashley megvan, a csaj azt mondha keressek egy másik kijáratot a faluból, de mindegyik levan zárva :( -
geri486 #1362 Asszem jövő héten beruházok egy kontrollerbe... -
#1361 Para nincs sok, inkább az idegeiddel játszanak a hülye kántálások, hörgések. Eksöngém lett sajna (szvsz sajna). Bár egyszer az egyik medvecsapdától összeszartam magam, mert nem vettem észre, ennyi..