Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megzakkant falusi parasztok.. Tiszta furcsa..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
aha, benne van Ada is, meg Wesker meg más nem....😄. Nem zombik vannak(nem lövöm le a poént), de nagyon hasonlóak (mármint mozgásukban)
PSN ID.: Beegabor
Egyébként a címen, meg azon kívül, hogy Leonnal kell nyomulni, lesz valami köze a RESIDENT EVILhöz? Mert hát ahogy láttam a "zombik" is elég gyanúsak...
Pedig ha igazán nagyot akarnak szakítani a játékeladásokból, akkor mindenképpen meg kell, hogy jelenjen december elején, akár félkészen is. Legfeljebb majd adnak ki hozzá rengeteg patch-et, de akkorra már jó sokan megvették a karácsonyi játékvásár dömpingben.
elvileg most a megjelenést december 8-ra mondták... Hát sztem ez megin nem fog összejönni de maj meglássuk 😄
ja 😄😄 Bár ha az én agyamat tapogatná lenne érdekes mozgás lenne 😄 Lehet egyeseknél megse mozdulna 😛 Van pár fura szerzet azz ismeretségi körömben 😄😛
Én is az irányitásástól félek 😞
Sosem sikerül jól az átirtatoknál.
bár kitudja.. mire kijön a játék, lehet addigra már lesz egy fejretehetõ akármi, ami letapogatja az agyadat amire gondolsz és úgyirányítod 😊
Sosem sikerül jól az átirtatoknál.
bár kitudja.. mire kijön a játék, lehet addigra már lesz egy fejretehetõ akármi, ami letapogatja az agyadat amire gondolsz és úgyirányítod 😊
Hát igen , Konzolon végignyomtam az összes resit meg ha jol tom a dino crisis is az övék azt is nagyon szerettem... De pc capcomot ritkán találni.JÓT!!
De konzolra a capcom tényleg profi.. Pcre meg hagyniuk kéne hogy az ubi bele üsse a hozzáértõ orrát a játékba és akkor talán nem kapnánk szart. Nálam az ubi játékfeltámasztásból kitünõre vizsgázott---> Prince of Persia (máig nagy kedvenc)
De konzolra a capcom tényleg profi.. Pcre meg hagyniuk kéne hogy az ubi bele üsse a hozzáértõ orrát a játékba és akkor talán nem kapnánk szart. Nálam az ubi játékfeltámasztásból kitünõre vizsgázott---> Prince of Persia (máig nagy kedvenc)
De csak az irányitás miatt 😊
PS3 ID: kolb@szman
lehet konzolra jok, de PC-n még a Resident Evileken kivül jo játékot nem láttam tölük...
Egyenlõre itt még egy angol nyelvû Resi 4-nek is sokan örülnének szerintem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hell! Próbálta már vki lefordítani a gamet? ÉN mindent értek benne és
tök fa**a lenne egy magyar feliratokkal,szovegekkel teli rezi4.
Megcsinálnám de nemtom milyen programokkal lehetne a text fileket és a videokat megnyitni...
tök fa**a lenne egy magyar feliratokkal,szovegekkel teli rezi4.
Megcsinálnám de nemtom milyen programokkal lehetne a text fileket és a videokat megnyitni...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A Devil May Cry meg a Resident Evil sorozat is a Capcom mûve az Ubisoft csak a
PC verzió kiadója, amúgy meg a Capcom istencég mint a legtöbb japán játékfejlesztõ cég.
PC verzió kiadója, amúgy meg a Capcom istencég mint a legtöbb japán játékfejlesztõ cég.
Sorry! Ezt nem hagyhattam ki!<#idiota>#idiota>
tOM HOGY NEM LESZ!! Amúgy sztem még mindig az Ubisoft szal nagyon nagy szarra nem kell számítani 😄😄 Eddig amivel jáccottam gamekkel tõlük mind bejött...És most is nagy nevekk jönnek ! Splinter cell, Might and Magic, Sztem nem fogunk csalódni......Olyan nagyot...😄😄😄
Nem lesz demó, ne is álmodj! Örülj ha egyáltalán megjelenik PC-re. Sajnos ez az Ubisoft...
áááááááááá mit pöcsölnek ennyit ?? Kérni kéne tõlük egy demót- Legalább azzal ellennénk megjelenésig 😄😄😄😄
Pedig néztem róla egy videót és nekem kajak teccik!!! ÁÁÁÁ de messze van még az idei hóóóóóóóóóóóóó!!! Vagy idei nyár?? 😞(((
hát najah...lassan urrá lesz a játékon a S.T.A.L.K.E.R.-szindróma <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
amúgy, jelenleg ez a megjelenés, de hangsúlyozom, hogy ebben a pillanatban!<#idiota>#idiota>
Resident Evil 4 Ubisoft December 2006 EU
Resident Evil 4 Capcom 12/07/06 AU
Resident Evil 4 Ubisoft TBA US
amúgy, jelenleg ez a megjelenés, de hangsúlyozom, hogy ebben a pillanatban!<#idiota>#idiota>
Resident Evil 4 Ubisoft December 2006 EU
Resident Evil 4 Capcom 12/07/06 AU
Resident Evil 4 Ubisoft TBA US
ennél a játéknál NINCS olyan szo hogy "tuti"!!!
itt semmi se biztos<#hehe>#hehe>
itt semmi se biztos<#hehe>#hehe>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ÁÁÁÁá December ez tuti???
Elcsendesültünk! Sehonnan semmi hír????
Bsszus mért van olyan rossz érzésem ? A bloodrayne 2õt majd egy évig portolták és egy nagy szar lesz, remélem az ubisoft hûmarad magához, akkor elnézem nekik a devil may cry 3at aminek az irányítása borzalmas,grafik övön aluli de élvezhetõ
hát b@sszák most már meg...
még az hiányozna, hogy ennyi ideig húzzák vonják, és nagy nulla legyen az egész...
mind irányításilag, optimizációlag, ne adj Isten grafikailag is...
(de remélem azért nem következik ez be)<#idiota>#idiota>
még az hiányozna, hogy ennyi ideig húzzák vonják, és nagy nulla legyen az egész...
mind irányításilag, optimizációlag, ne adj Isten grafikailag is...
(de remélem azért nem következik ez be)<#idiota>#idiota>
aham, a dátum volt már április, június, július, szeptember, a decemberben olyan biztosak lehetünk szerinted??
Törölt felhasználó
Import Tuner Challenge (X360) - október 10.
Rainbow Six: Vegas (X360, PC, PS3) - november 17.
Resident Evil 4 (PC) - december 8.
Splinter Cell: Double Agent (X360) - október 20.
Splinter Cell: Double Agent (PC, PS2, Xbox, GC) - október 27.
A gamekapocsról van az infó.
Rainbow Six: Vegas (X360, PC, PS3) - november 17.
Resident Evil 4 (PC) - december 8.
Splinter Cell: Double Agent (X360) - október 20.
Splinter Cell: Double Agent (PC, PS2, Xbox, GC) - október 27.
A gamekapocsról van az infó.
akkorra van a resi 4 is nem ?
splintel cell 4 október 28
annyiért már olyan gépet veszek...hogy aláznám az egész világot 😄😄 mit tud az hogy ennyibe kerül, az uj dzsojsztííkról má halottam 😄 egyébb ? szebb nah és, arra van a gép. Hamarasonan memgjelenik a darkmessiah vagy a crysy ami echte pc-s gém😄 csak vas is kell neki 😄😄😄😄
menniy egy ps2-es amúgy ? lehet hogy beszerezném, a ps3nak csillagászati ára van. Ki veszi azt majd meg ? 600 euro <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#violent>#violent><#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
egyébként is.ha jó lenne,sztem fennt lenne a wanadoo-n vagy a gamestation-on😊😛
Splinter mikor jön ? Szeptember ? Jouambre rapidshare link ?? Ha jó a resi4 pc mégis szóljatok én nem töltöm feleslegesen :S 7 nap mire lejönne....
Az is röhej, hogy az 576KByte õszi katalógusában már meg is lehet rendelni. Nincs odaírva, hogy elõrendelés, mint más még meg nem jelent játékoknál, hanem úgy tálalják, mint egy megjelent és a bolt polcairól leemelhetõ játékot.
Én is rögtön elhittem nekik, hogy már megjelent. Az oldalukon viszont feltüntetik, hogy elõrendelhetõ.
Én is rögtön elhittem nekik, hogy már megjelent. Az oldalukon viszont feltüntetik, hogy elõrendelhetõ.
oké
<#unalmas>#unalmas> év vége elõtt nem nagyon lesz ebbõl semmi szerintem (mondjuk engem már nem érdekel 😄)
Ha lejön feltétlenül told fel valahova, mert lehúzom én is.
Cserébe oda tudom adni a Duke Nukem Forever 2-t!
Cserébe oda tudom adni a Duke Nukem Forever 2-t!
A 7. rész már kicsit uncsi, mivel háromszor is végigtoltam. Nem volt rossz amikor a zombi TRexek rámrontottak és a kõbunkómmal agyon kellett ütni õket, de a mutáns repülõ raptorok hátukon a plazmavetõvel... hát azt már egy kicsit eröltetetnek éreztem, pláne a kokakóla reklámot az oldalukon :-)
tök jó a RESIDENT EVIL 8 KICSIT JÓ A GRAFIKA 200 TÖLTJÜK HAVEROKKAL TORENRÕL MA LE IS JÖN!!!!!ÁLOM SZÉP
Törölt felhasználó
Mert unatkozik...
kell a Resident Evil 7?
Tod az a õskorban játszódik?
Tegnap láttam egy videot belõle amiben Ötzi zombivá válik és megeszei a többi õsembert.
És akkor motorral jön Dante.
Tod az a õskorban játszódik?
Tegnap láttam egy videot belõle amiben Ötzi zombivá válik és megeszei a többi õsembert.
És akkor motorral jön Dante.
Ugyan már!
Én éppen most töltöttem le a Resident Evil 5 pc-s verzióját. 4 DVD-s a mérete, de nem volt gond, mert van egy 100 ezer gigabittes privát vonalam közvetlenül a názától, így 3 másodperc alatt lent is volt az anyag.
Roppant jó ez az ötödik rész mivel itt én vagyok a zombi és az utcán mászkáló járókelõket kell megmarnom, lehetõleg a nyakuknál. Éppen most tolom a 2. pályát, ahol egy néger hermafrodita bõrébe bújva kell egy luxushajón utazó rögbicsapat tagjait megmarnom, de roppant nehéz így hard fokozaton az egész, mert folyton fejbe dobnak a labdájukkal.
Holnapra pedig meglesz a Residen Evil 6 is, mert a haver szólt, hogy éppen most tölti torrentrõl...
Én éppen most töltöttem le a Resident Evil 5 pc-s verzióját. 4 DVD-s a mérete, de nem volt gond, mert van egy 100 ezer gigabittes privát vonalam közvetlenül a názától, így 3 másodperc alatt lent is volt az anyag.
Roppant jó ez az ötödik rész mivel itt én vagyok a zombi és az utcán mászkáló járókelõket kell megmarnom, lehetõleg a nyakuknál. Éppen most tolom a 2. pályát, ahol egy néger hermafrodita bõrébe bújva kell egy luxushajón utazó rögbicsapat tagjait megmarnom, de roppant nehéz így hard fokozaton az egész, mert folyton fejbe dobnak a labdájukkal.
Holnapra pedig meglesz a Residen Evil 6 is, mert a haver szólt, hogy éppen most tölti torrentrõl...
aki már leszedte az tegyen be képeket!!!!
Egyátalán ez jó verzió nem kamu valami?
elkesztem én is szedni de remélem jó
Egyátalán ez jó verzió nem kamu valami?
elkesztem én is szedni de remélem jó
joenumberone
!! Ha komoly miért nem adsz screenshot-ot ? Miért kell kamázniés etetni a népet ?