5443
-
#1440 hm Gc a legszebb több mindent megjelenít több fa élethűbb terep meg szebb graf a Gc odaver :/ -
newc22 #1439 Ne aggódjatok biztos lesz majd patch!!! Amitől űber brutál grafikát kapunk majd!!! :D :D :D ÉS majd a Ps2-sök meg a GameCube-osok csak a nyálukat csurgatják.......
Na jóóó csak vicc!!! :D -
#1438 Hát de vazze.. Most komolyan.. Ilyet kihagyni 1 horro gameből..( Ezért nem is értettem mi a fasznak Leonon a lámpa :DDD ) Ez mire volt jó? Meg 1általában ez a gfx butítás.. A fejlesztők még mindig a TNT2 meg a celeron 400-as időkben élnek vagy mi a fasz?
-
#1437 a távcsöves blurr effekt sincs benne (amikor zoomolunk akkor elhomályosodik a kép) -
#1436 nahlol..ez valahogy nekem is feltűnt amúgy, hogy valahogy úgy túl világos van végig a játékban :D -
Hellsing47 #1435 nah ezt télleg kár volt kihagyni belöle :(
-
#1434 jah ez pc vs ps2 1ébként -
#1433 és akkor ami még nincs a PC-sben.. sötétség:
Késssssz.. -
Hellsing47 #1432 sztem annyira azért nem rossz :) -
#1431 mondjuk a ps2 fosbarnájától azért kontrasztosabb :D -
#1430 Viccesek ezek a capcomos fiúk.. direkt qrták el a PC grafot, hogy konzolt vegyen a nép, vagy csak lusták voltak minőségi portolást végezni..? -
Hellsing47 #1429 pont ezt akartam irni :D
mintha kifakult volna :D -
#1428 PC-n olyan szürke ez a játék :D -
#1427 No comment..
-
Djemba #1426 megkapta az törlést gagyia grafika,irányítás nem 2007-be való sok a bug majd a Resident Evil 5 talán -
#1425 Hülye vagyok, nem hajó, csónak :) -
#1424 Szóval akkor a hajóval manőverezni? OK, thx. -
#1423 Nem, csak 1 darabig mész erdőbe.
Ügyesen mozogni :D Ott pl 1x sem haltam meg, nem volt oylan nehéz szvsz :) -
#1422 Végig ez a fosszin lesz az uralkodó? Elég gáz.
Na vizipofa, csónakból tudom hajigálni, ez eddig nagyon jó, de mikor megrántja a csónakot mit kell csinálni, hogy ne essek bele a vízbe? -
#1421 Hát én a térképet 1x sem használtam, qrvára egyértelmű hogy merre kell haladni. -
#1420 Mondjuk vot 1-2 rázós helyzet mikor elkélt volna, dehát.. :)
A ládás megoldást (ami pl a 3-ban is volt) igazán benthagyatták volna ebben is szvsz.
Viszont a térkép ez összes közül ebben a leghasználhatóbb :) -
#1419 lol fucking camper
Ha nem megy csináljátok ezt :D -
#1418 én se vettem soha, akkora helyet foglal,nem éri meg. Meg majd úgyis lehet találni a kastélyban, akkor is ellőttem a mellékelt asszem 3 db raketát oszt szevasz -
#1417 aha csinálok még így ne tudnák felvenni más játékból szét szakadna a gépem de itt fix fps van így bírja simán:) -
#1416 Na én rocketlaunchert pl nem vettem :D
(soti, TMP, pisztoly, auto rifle :D Ennyi elég :D) -
#1415 hát ja sajna nagyon bepixelesedett a vége felé, de nézhető!
főleg ha kis képre lehet rakni mert élesebb...
Rax még fel ilyen gameplay videót? thx -
#1414 de átkonvertálják swf re és így nagyon sokat romlik a minőség -
#1413 PL youtube?
vagy videogoogle?
de tök jó elnézegtni hogy régen hol tartottam, pl egyik részre teljesen nem emlékeztem. -
#1412 és hogy tudsz elfutni előle?
-
#1411 köszike
-
#1410 Na azt én egyszer se vállaltam be, túl erős (persze egy rocketlauncher biztos segítene:D), mindíg elfutottam előle -
#1409 Pont mikor ez az állat volt az ellenség, előtte vettem rakétavetőt, hogy mit is bír. Egy lövés és feküdt a köcsög! -
#1408 Most értem a várhoz. Chapter 3.
Eddig mindent vissz :) -
#1407 a setuo-ban be kell álitani ott van a control cemera belépsz aztán nyomsz egy entert és beálitod a jobb stiket és örülsz be kell állitani mind a négy irányt -
#1406 Nekem nem sikerül zoomolni a távcsövessel! Pedig kiírja,hogy nyomja a jobb analóg kart,de nem történik semmi! A többi gombbal sem tudok! valakinek ilyen probléma? Impact gamepad. -
#1405 nem tudtok valami olyan oldalt ahol nem konvertálják tovább a videókat hanem abban a minőségben adják vissza ahogy én feltöltötem ? -
#1404 nagyon király, csinálj még plz!!! -
#1403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chapter 3/2nél járok, mikor lesznek olyan vakok? -
#1402 gameplay
itt ugyan meghaltam de 3xra sikerült :)de azt már nem vettem fel mert ez a ~12 perces szöszenet 4gb tömöritve csak 85mb:) és mire felment a az oldalra háát na itt van nézzétek -
simirizsa #1401 ja most jut eszembe 2 láthatatlan szörny van majd lesz 1 másik na az durva lesz :D csak azt halod h mögöted :D