Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
bár a gépemen az is csoda lenne ha a menü betöltene xDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
gépem C2D E6600,2giga 800-as corsair,x1900gt vga
melyik emuval???:-O (ZeroGS 0.96.0 ??)
és hogy csináltál ~60 FPS-t???😄DD
milyen géped van 😄
amugy nemtom...sry...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Itt hogyan kell beállítani ezt a szerkezetet?
Nem jövök rá! Légyszi valaki segítsen.
Emulátorral nyomom a gamet,de gondolom mindegy!
Eddig csak pc-s játékokról szólt a blog, de szerintem mehet más platformra készült játék is.
Elsõre csak a 3. pc-s játékra gondoltam.
Hogy mirõl szólnak, hogyan épülnek fel, milyen kultusz alakult ki, stb...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Valakinek nem lenne kedve a 4. rész megjelenése elõtt összegezni a Resident Evil játékokat a Gameplay blogra?
Köszi az infót.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A borító. 😊
Powned by Phazon...
jövõ hétfõn megjelenik az elsõ magyar nyelven kiadott Resident Evil - Silent Hill Guide!!
A könyvvel kapcsolatos további információkat ITT találjátok.!
Terjesszétek, hirdessétek! Thanx!
Powned by Phazon...
Amúgy nem tom mért jó a jövõ év eleje amikor idén karácsonykor rengetegen mennének vásárolni...ezzel keresnek több pénzt😞 én még egyáltalán nem jácottam vele😞 csak PS1-en az 1-2-3-mal 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ez is kamu?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ahogy láttam nagy gém lesz az is!!<#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Rohattak!
de hogy ha ennyit késik, remélem lesz benne valami új opció, vagy vmi.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
nem értem a fejlesztöknek mért jó ha honapokkal(évekkel) huzzák a megjelenést...:-/
bezzeg a (sztem) fos DMC3-at kitudták már adni..😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de legalább elfut majd gyengébb gépen is 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
#1 GHz-es processzor
#256 MB RAM
#128 MB-os videokártya (magas grafikai részletességhez 256 MB-os)
Ez áll a gamestar oldalán.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
más...csak nálam nem jön be egy kép SEM az oldalon..a "Mehet" gombot se találom 😞((
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
vizsont a mentési rendszere vmi iszonyat szar lett =/
ezért nem is tetszett 😄PP
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
inkább december, mint karácsony:
Resident Evil 4 Capcom 12/07/06 AU
Resident Evil 4 Ubisoft 12/08/06 EU
Resident Evil 4 Ubisoft TBA US