648
-
#327 huzás a moziba 12 nap mulva, normális lesz a verzió, ezt garantálom -
#325 szerintem az egész csak a reklámra ment ki... ingyen volt -
winnie #324 miért árultad el? szerintem aki olyan naiv, hogy ilyesmire küldözget sms-eket, az meg is érdemli.
pláne, hogy ingyen is letölthetné... -
#323 Mi az, hogy színvonalas? ... -
gerpetya #321 bolka!
Azt a linket, amit írtál, senkinek nem ajánlom, mert utána néztem (engem is érdekel a film, de kicsit fura volt, hogy ilyen smswebes oldalt még nem láttam).
Szóval az emelt díjas sms, amit az oldalon írnak az egy Internetes Kaszinóra küld pénzt és persze nem a tiedre, hanem azéra, aki azt az oldalt csinálta.
Elnézést a kifejezésért, de elég szemét volt az aki azt az oldalt csinálta.
VIGYÁZZATOK, NE DŐLJETEK BE!
AZ OLDAL AHONNAN MEG ELVILEG LE LEHET TÖLTENI, (ill. a link ami a bolka által megnevezett oldalon van) EGY MÁSIK SMSWEBES OLDALRA VISZ, AHONNAN PERSZE NEM LEHET LETÖLTENI REG NÉLKÜL.
MÉG1X VIGYÁZZATOK!
Üdv:
gerpetya -
#320 Kórhatár van? -
Hegemonix #319 Én abban bízom, hogy a sok letöltés ellenére moziban is megmarad ez a nagy érdeklődés a film iránt. Ahogy Rudolf Peti is megmondta, ezzel azt a lehetőséget fosztják meg a filmkészítőktől, hogy a jövőben is dolgozhassanak ilyen színvonalas produkciókon. -
#318 -
#317 plzdelhtxvm -
#314 hátha arra meg rászakad egy gyár, kamaz gázolás helyett :_ | -
#313 a film szempontjából igen értékes információval szolgáltál -
#312 jah, de egyébként sem adnánk linket ;P
max 19.-e után, de spec én akkor sem ;-) -
#311 Ilyet itt ne kérjél mert már a nyakunkon a vadászkutyák nyomoznak büntetnek börtönbe csuknak a végén :D -
Vándorsólyom #310 Bennfentestől hallottam, hogy a 2-ben nem impala lesz, hanem 74-es Mercury Cougar. aki nem ismeri az USA autókat, annak itt egy kép, bár ez 72-es:
http://www.4wheelz.net/virtual/carz/mercury/1972_cougar/1972_mercury_cougar2.jpg -
Óváribácsi #309 szevasztok tigris rajongók!!!
eltüdná nekem küldeni valaki hogy honnan lehet letölteni a filmet
nagyon megköszönném
[email protected]
elöre is köszönöm
-
#308 Tényleg durva, hogy olyan torrentes oldalakon sincs kint, ahol minden más kint szokott lenni. :) -
#307 dagad a botrány... -
#306 becslések szerint kb 60 ezren töltötték le
az durva -
#305 aha -
#304 Mé osztanak valamit ingyé? -
#303 alap,hogy moziban nézem
nem sajnálom tőlük a pénzt én sem:) -
BunDevil #302 MOZIBAN nézzétek!
Amúgy jó film... Már bánom, hogy láttam.
Lehet, hogy moziban is megfogom nézni. Támogatni kell a magyar médiát! Egy barom volt, aki kijuttatta. Még igy sem éri meg általában nem jön vissza a forgatás költsége sem! :( -
#301 moziban érdemes megnézni -
#300 jaja lehet, hogy mindegy, de azért még nem ment el az esze :-)
ebben tényleg van valami, aktívban azt mondta: "legalább ne a Workprint verziót lopták volna el, hanem a végleges, teljes változatot" -
#299 pénzéhes ? ezt miből szűrted le ?
tudod miért vártak idáig, mig leforgatták a második részt ? mert nem volt péééénz
szívemből hazudnék, ha nem mondanám azt, hogy egy ilyen kultfilmet moziban kell megnézni, hogy ezeknek az embereknek meglegyen a tisztességes hasznuk a filmen
nem tudom mit szólnál, ha te volnál a Rendező, meg procucer, egyben szereplő is, és még sorolhatnám
a többi filmet leszarom, amerikai, francia, jöhet bármi, ami annyira nem szeretek, de ez olyan, amit nem lehet pótolni, ez a magyar poénáradat és nekem nagyon bevált!
Alap dolog lesz, hogy megvásárolom DVDn :-)
-
winnie #298 a rudolf petinek mindegy - innentől kezdve minden pénz a mozik és pataki ági producer, a forgalmazó és férje zsebébe vándorol. -
winnie #297 egyiken sincs zene. így nyilván azt szedd le, ami nem rövidebb 20 perccel. -
#296 miért ennyire pénzéhes? -
MagiaBoyz #295 OKé.Majd ugyexem.De még 13 nap addig... -
#294 Rudolf Peti két kézzel tekerné ki a nyakát az ilyeneknek o_O x) -
#293 hadd mondjam el: egyiket se -
#292 nincs warezolás
várd ki
nagyobb lesz az élmény -
#291 Hello srácok!
Lenne 1kérdésem!
Hallotam h van 2 varzió fent neten
1:nincs zene
2:a végéből 20 perc hiányzik
Nah szal melyiket érdemes letölteni?(Gondolom a zt h nincs zene):D
+H honnan lehet letölteni mármint h melyik oldalról azt amin nincs zene?
köszi előre is
Beni -
MagiaBoyz #290 Üvegtigris 2 DVD borító
Valaki kérte
-
MagiaBoyz #289 Sziasztok.Valaki meg tudná mondani,h honnan lehet letölteni?
LEgjobb lenne torrentben.Irhatjatok mailben is.
Moziban tutira megnezem,de addig nem birom ki,tudva azt hogy mar elerheto a neten.
[email protected] -
#288 Szerintem nagyon is jó az Üvegtiger :D kedvenc magyar filmeim között van mind a 2 rész. -
#287 Hát ez is... Nem tudom miért olyan nagy szám. Párszor röhögtem rajta, de hát... -
#286 De minek elég gyenge volt az .:( -
winnie #285 mert ez az egyetlen magyar film amit le akarnak tölteni az emberek
az egy szoknya, egy nadrágot is rohadt sokan leszedték -
#284 Horváth Lajos Ottó nagyon nagy szinészi alakitást nyújt valami díjat adnék neki az tutter.