648
-
#608 Szebusz te ki vagy? -
#607 szevusssssssssss! -
#606 szerintem meg: SANYI!!! -
#605 sztem nagyon kira lett a második rész főleg az eleje tetszik nagyon -
qper #604 sz.tem az egész második részt ő Csoki viszi el a hátán.
-
#603 Na én is megnéztem tegnap. Akkor nem tetszett annyira, talán mert túl sokat vártam tőle, de ahogy visszagondolok rá, egyre többször mosolyodok el 1-2 poénon. Szvsz a részeg sofőrös rész, amit mindenki favorizál, nagyon erőltetett. A legjobb talán amikor mennek a temetésre, és az azután következő cselekmények. A tetőpont, amikor megpróbálják az autóba rakni a 20 cm magas, 4m x 4m-es koporsót :D Állatok. -
#602 Sanyiiiiiiiiiiiii
-
#601 azis:) -
#600 Egyszerüen anyira jó ez az egész Üvegtigris!!!
Mindegyik része király!!!
Remélem lesz 3.-dik része is!!! -
#599 Tudom hogy az a neve... -
#598 tiszteljük meg annyival, hogy amikor már nem a karakterről hanem a színészről beszélünk, akkor ne Sanyinak szólítsuk ;) (Horváth Lajos Ottó)
és a kijányűs a legjobb rész!!! :D -
#597 Pontosan ezt olvastam az újságba!!!:-DD -
Lyan Kyj #596 Mikor Győrben voltak bemutatón, azt mondta Giotto, hogy azért nem nézte meg a 2 részt, mert nem szereti magát nézni, nem tudja beleélni magát a filmbe, csak folyton a forgatás mikéntjéről jár az agya. Azt mondta, ha letisztul benne minden, akkor majd megnézi. -
#595 Meg azt olvastam a Sanyiról hogy nem örül hogy a Sanyit kell eljátszania...
Álitolag még megse nézte a 2.-dik részt! -
#594 Szerintem a német márkás rész a legjobb. Róka egy állat! -
#593 múltkor volt a tévében, hogy hogy készült az üvegtigris 2, abban beszélt a rendes hangján, rá sem ismertem :D -
Seten #592
Pedig Sanyi lenne a lényeg. Én még nem is hallottam őt "normálisan" beszélni.
-
#591 Hehe hétvégén Activity-ben a film szereplői játszanak majd de SANYI ha jól halottam nem lesz :( -
#590 Easyrider... -
#589 számold ki, első hétvégén 120 ezer néző, fejenként legyen 900 ft. (most nem vonom le azt az árat, amit a mozik ráraknak), ez 108000000 ft, azaz 108 millió ft. Persze ez csak az első hétvége, amikor én voltam most a második hétvégén, akkoris teltház volt, szal nem kevés összeget hoz ez nekik. Persze ez csak a kezdet, várd meg, amíg kijön a dvd, ami szintén nem kevés pénzt hoz a konyhára... -
#588 Valaki tudja mennyi pénzt hozott eddig a film? -
#587 lailiand:D -
#586 hol volt, hol nem volt...
HOL? -
#585 jah, én úgy értettem :) -
Seten #584
Nem Csikágó. Csikánó!:)
-
#583 meg Buenos Aires, Chicago :) -
#582 Bittedánke!
-
#581 A legdurvább, amikor a lali szemüvegén visszatükrőződött a stáb :) -
#580 Amúgy sztem Csoki a legnagyobb arc, olyan beszólásai vannak :DDD -
#579 megnéztem, kurva jó volt, legalább annyit röhögtem rajta, mint az 1-en :))
szal 9.5/10
Kedvencem:
Cingi(asszem az öltönyéről kérdezi a többieket): Sztetek ciki?
Csoki: Nem, kurva gáz :DDDDDDDDDDDd -
#578 most megyek megnézni, és roppant kíváncsi vok -
tomo #577 lehet, hogy tovabbra is az igenyekhez(igenytelenseghez) igazodik a magyar filmgyartas. -
Phat Smoker #576 azért az utómunkálatok során jobban is ügyelhettek volna, hogy a filmben több ízben igencsak belógó mikrofont (3 jelenetnél) elvarázsolják a celluloidról.
meg szerintem a mára már szállóigévé vált 'izirájderöcsém ízirájder' dumát sikerült kissé elcsépelniük a 2. részben.
Pozitívum, hogy Sanyi nagyobb szerephez jutott a filmben, nem véletlen, hisz 'ki a király ? sanyi a király!' :) -
#575 Más. Én is imádom őket, de azok az észnél lévő poénokat tartalmazzák az Üvegtigris meg akkor jó, ha az embernek kedve van egy jó adag ökörködéshez. Aki meg nem szeret ökörködni azzal valami baj van. -
katarzis #574 ja meg persze a többi magyar filmnél is szerintem. -
katarzis #573 ha jo régi magyar vigjátékot akartok nézni akkor ajánlom a Tanut,és a tizedes meg a többieket.bár szerintem a többség látta ezeket.a véleményem meg annyi ,hogy ezek a régi magyar filmek klasszisokkal jobbak voltak mint a mostanság készült romantikus vigjátékok sorozata.... -
djacer #572 Hát én is néztem a kalozváltozatot abbol mintha hiányozna valmi vagy pár rész -
#571 egyetértek! -
#570 Na emberek. Én elmondhatom magamról, hogy láttam moziban, és azt tudom mondani, hogy mégegyszer meg kell nézni, mert a sok röhögéstől sok poénról maradtam le. A film nagyon jó, van benne olyan poén ami üti az 1 poénjait, de sajna olyan blokkok is vannak, amiket talán csak azért raktak be, hogy elmondhassák, hogy a kalózvezióban nincs benne. Mindenesetre egybevetve, kurrrrvára megérte elmenni!! :) -
#569 Miniszter félrelépet