Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a kijányûs a legjobb rész!!! 😄
Álitolag még megse nézte a 2.-dik részt!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Pedig Sanyi lenne a lényeg. Én még nem is hallottam õt "normálisan" beszélni.
Next PC upgrade: 2022
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem Csikágó. Csikánó!😊
szal 9.5/10
Kedvencem:
Cingi(asszem az öltönyérõl kérdezi a többieket): Sztetek ciki?
Csoki: Nem, kurva gáz 😄DDDDDDDDDDd
meg szerintem a mára már szállóigévé vált 'izirájderöcsém ízirájder' dumát sikerült kissé elcsépelniük a 2. részben.
Pozitívum, hogy Sanyi nagyobb szerephez jutott a filmben, nem véletlen, hisz 'ki a király ? sanyi a király!' 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák de sosem értettem az olyanokat akik az Üvegtigris poénjain tudnak nevetni, ugyanakkor a Kontroll-én nem.
Pedig mindkét film karakter-ábrázolásai óriásiak és majd behugyozok rajtuk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szar kontrollt agyonajnározták, aztán kb harmad annyi ember nem nézte meg az elsõ hétvégén mint az üvegtigris 2-t.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
keine Signatur
nézzem így is - úgy is netezés közben.
áá
nem tom mit esznek rajta annyira.
õ dolguk.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
keine Signatur
Mééégegyszeeeerr!!
Nincs azaz Isten!
Hozok sört.... AKKOR VAN!
Na sikerült nekem is végre meglesni. Ahogy mindenki leírta, nem lépte túl az elõzõ rész által felállított mércét, bár néhány poén erõssen ült, (Nem helyi hülye vagy?) de én valahogy olyan elkapkodottnak láttam, vagyis éltem meg a filmet.
Túlléptek az elsõ tigris határain és a szürealitás mezejében is csatangoltak, ami szerintem nem tett jót a filmnek. A meteorit, lapos koporsó, no comment, nem kellett volna erõltetni. Sokkal jobban örültem volna valami Impala -szerû történetnek 😊
Végül is nem volt rossz. De nem is teszem tönkre! Nem EU -s 😄
Nem tudom értékelni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Hol volt, hol nem volt.
Hol?
Sanyika ezerszer mondtam, ez csak egy fordulat.
húú...fordulat...
Igen... Tehát hol volt, hol nem volt.
Hol?
<#nyes>#nyes>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
1. Lopott verzió
2. Moziverzió
3. DVD-Rip
A mozisat kihagyhatják akik netrõl szedik le. Teljesen királyos volt a mozi, mert teltház volt. 1-2 szabad hely volt a teremben!!! Viszont néha nem lehetett minden poént érteni, mert akkora volt a röhögés, mint az állat! Szóval a mozifelvételen annyi röhögés lenne, hogy nem lehetne érteni a filmet.
Mikor a részegsofõrös rész van, szinte már tapsoltak az emberek. Szerencse, hogy elõtte láttam a lopottat, mert különben nem értettem volna sok szöveget a filmben!