376
A demoscene (ejtsd: demószín) nemzetközi underground számítástechnikai szubkultúra, amelynek célja különböző számítógépes digitális művészeti alkotások (demók) készítése.
pouet.net |
scene.hu |
party stuff |
bitjam |
következő party: ---
-
Daza500 #176 Nem, de ezt egy volt tag mondotta nékem még anno. :) -
#175 megtaláltam, seX-files -
#174 azt nem tudtam, csak nem vagy FiRG tag? -
Daza500 #173 A FiRG! már több mint 10 éve feloszlott, a mai produkciókat már az egykori fanok csinálják a név alatt a tiszteletükre. :)
Ma már csak kevés lamer alkotás maradt fennt, pedig milyen jók is voltak a Firgek, meg a CaPaNNa, Hooligans Crew, Controlled Dreams, Mortal Compact, Renegades, Tafundekli Design, Unicorn csapatok demói. :) -
#172 tényleg jók :) FiRG még mindig aktív
volt egy lamer demó, x-akták volt benne és Mulder bement a kék osztriga bárba :) ha valaki emlékszik rá linkelje pls -
Daza500 #171 Régi szép idők: a hungarikumnak számító Lamer demók :)
-
#170 sajnos így van :( -
Daza500 #169 Egy ismerősöm mondta, hogy idén nem lesz Scenecon. Ez szar... -
#168 valami malőr révén lemaradtunk a Birdie party-ról, de sok érdekesség nincsen, pár képet linkelek, a nyertes demót pedig nem tudtam megnézni
-
#167 Field Trip lufis tankja élőben :)
-
#166 a Legend legenda is lett, mint a régi Sierra, a régi Lucasarts, a szintén régi Codemasters ;) -
#165 :) -
#164 na ezt majd megnézem ha megébredtem ma:) -
#163 van még slot 1es pentium II. proci+copaq alaplap, havernál '86os dobozos austriai mediamarktból hozott c64 minden tartozékkal:) scsi vinyók, 8x mitsumi cd író:D van valahol itthon még ATARi tv játék, Quickshot szürke joystick:D -
#162 1 by Masters of System , jók a színek
-
#161 Pentium 1 processzorom nekem is megvan, emlék, többit kidobtam/eladtam
tesóm nagy C64 fan, szóval ha nosztalgiázni akarok hozzá fordulok :) -
#160 hm... nekme az már nincs
ellenben megvan még a P1-esem, ASUS P55T2P4-ben, működőképes
sajnos a GUS-okat eladtam
ja és még pár Diamond cuccom is van MX300, Voodoo -
#159 very nice (Y) régi szép idők van itthon még 486 DX2 procim -
#158 én meg a 93-96 környékét ismerem csak -
#157 thx, hogy linkelted, régi demók témában nagyon tudatlan vagyok, csak pár éve követem nyomon a scene termését
viszont tudtomon kívül már kiskoromban kapcsolatba kerültem cracktro formájában a demoscene-el, C64-es játékok betöltő képernyőjén keresztül
emlékszem, volt egy Legend nevű csapat, érdekes ennyi év után meglelni a szemüveges nőt és férfit :) annyit láttam őket, hogy berögzült a fejembe, talán a készítőknek is ez volt a céljuk, ha nem lennének szemüvegesek lehet elfelejtettem volna :) -
#156 érdemes a kommenteket elolvasgatni -
#155 Actually this was able to run smoothly on a 486 sx-25mhz with a gus:D
I remember seeing this one when it was released back in 1995 at Stavanger idrettshall. They had the biggest soundsystem and screen i had ever seen at a demoparty back then. Perfect for this demo.
hm... én is úgy emlékszem, hogy már Gravisem volt
akkor meg 486
de sx-em sosem volt
-
#154 és milyen szépen futott a 386DX40-esem, vagy már 486-osom volt? meg nem mondom mim volt 95-ben, 96-ban tuti 486 16 mega rammal, erre határozottan emlékszem :) -
#153 PC Demo released in 1995 by Complex, music by Jugi (under the title of "Onward" or "Dope") -
#152 -
#151 hát bizony :) -
#150 jó zene, talán egy demóhoz készült? -
#149 na erre ki emlékszik?
DOPE -
#148 nagyon komoly munka;)
minden elismerésem Plasticéknak;) -
#147 Linger In Shadows by Plastic, a demó érdekessége hogy Playstation 3 konzolra készült
-
#146 ok, csak egy tipp volt :) -
#145 elismerem a munkásságát de utánozni nem szeretnék senkit:)
vagy ha arra célzol h nagyon álomszerű dallamokat írjak ahhoz a hangulatomnak is passzolnia kellene : nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak lenni meg manapság igen nehéz:s -
#144 Robert Miles - Dreamland albumát ismered? nekem nagy kedvencem a mai napig, sokat hallgatom, esetleg stílusában ilyen zenét tudnál írni?
az nagyon bejönne -
#143 :) -
egyesek szerint, de a topik él... :)
-
#141 majd mind tetszik 1-2 kivétel van ami nem best:) -
#140 hmmmm:) -
#139 Outline egyetlen jó grafikája
[center][center] -
#138 szavazzatok a lejobb tavalyi animációra! -
#137 farbrausch rejtelmes demója kicsit hosszú, de érdemes végignézni, Outline 3. helyezett