Demoscene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(persze lehet nagy hülyeség)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Rove nekem nagyon tetszett, jó hangulata van

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nekem C64-em van, néha elõveszem
elõzõ évrõl még az Amigás Jesus Christ Motocross tetszett oldskool témában
Annyit érdemes tudni, hogy még a C64-esnél is idõsebb computer-generációba tartozik.
Ez még nem rendelkezett hangkártyával, így a Scene-erek a videokártyát használják fel benne hangképzésre(!).
Talán épp ezért olyan különlegesek az erre a gépekre készült demók.
Valódi oldschool-feelinget adnak, a video megjelenítõvel gerjesztett hang meg hab a tortán.
Egyik kedvenc ilyen típusú brigád a PwP, õk a '90-es években DOS-ra készítették alkotásaikat, az ezredforduló után viszont már kifejezetten a VIC-20 felé fordultak, azóta is erre a gépre munkálkodnak:
PwP - Future 1999 (A tavaly szeptemberi Stream 2009 party-n mutatták be, és bizony elsõ helyezést ért el oldskool kategóriában)
a demóban még szerepelnek a Debris házai, a Midnight Run hala és a Masagin egy részlete, az mfx demócsapat logója, és egy figura ami nem jut eszembe
Örülök hogy idetaláltatok a topikba, így legalább nem magamban írogatok :)
A Budbrain Megademo-ja Amiga platformra 1990-bõl.
(Amiga Conference 1990 - 1st rank!)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
addig legyen itt néhány kép, ami nekem tetszett idén

futtatható innen tölthetõ
szerencsére demoscene.tv kisegít
The 4k demo compo : NVScene 08
lehet szentségtörés így végigrepülni a compo mûveken <#vigyor5>#vigyor5> <#miaz>#miaz> <#ejnye1>#ejnye1> <#beka3>#beka3>
ezen szétröhögtem az agyam :) <#idiota>#idiota>
jó stresszoldó, ha már eleged van a napból ellazít, zene is kellemes <#vigyor4>#vigyor4>
videó, forráskód
annak aki egy kis technos halálcsillag lüktetésre és pörgésre vágyik :)
2008. május
az hogy magyar csapat készítette + 64 KB-os csak hab a tortán <#worship>#worship>

2007, avi verzió (106 MB), forráskód