376
A demoscene (ejtsd: demószín) nemzetközi underground számítástechnikai szubkultúra, amelynek célja különböző számítógépes digitális művészeti alkotások (demók) készítése.
pouet.net |
scene.hu |
party stuff |
bitjam |
következő party: ---
-
#256 első helyezett lett, Made és Bomb jegyzi, teljes méretű kép itt, sajnos több infót nem találtam róluk -
#255 A 3. kép olyan Pjack-es bűbájos groteszk... :))
A 4. szerzőjére lennék kíváncsi, nagyon emlékeztet a stílus a Magic the Gathering kártyagrafikáira.. Állati profi és stílusos. -
#254 Main grafikái
-
-
#252 Main fotói
-
#251 Function X demóiból
Yoyo by The Bad Sectors
-
#250 The Psychedelic Colour Clash Session by United Force & Digital Dynamite
-
#249 Hello world by mu6k
-
#248 Az alvilág hírnöke győztes music
még ez a szám tetszett, rave-es stílus bejön, Dancing on the sun -
#247 Function X wild
Elektrosokk by Necrophone & Lungcancer Entertainment
Necrophone - Leváglak
nagyon nagy arcok :) röhögtem amikor először hallottam -
#246 Function X Freestyle grafika compo
-
#245 Chaos Theory nekem is nagy kedvenc, majd dobok régebbieket is, de még az újakat se tudtam megnézni, nagy a lemaradásom, Main-en például biztos volt értékelhető alkotás, majd linkelem ami megfog
Yes We Can eddig elkerülte a figyelmemet, tényleg jó, úgy látom hogy a nonfiguratív, absztrakt vonal jön át neked, majd keresgélek -
#244 Én olyasmiket szeretnék még itt látni mint a
Quite - Yes We Can
Conspiracy - Chaos Theory
ezeket most szeretem nagyon (2 külön stílus de mindkettőt imádom)
Ha tudsz hasonlókat, öntheted! :)
-
#243 Hát csúnya lenne ha nem tudnék szakmailag hozzászólni.. lévén kb 27 éve ez a hobbim.. -
#242 :) biztos örül hogy beszélünk a képéről
egyébként jó dolog hogy így szakmailag ki tudod elemezni, én laikusként csak felületesen tudom megítélni mennyi meló volt egy képpel és a hibákat se nagyon veszem észre
mindjárt folytatom a linkelést... -
#241 Utolsónak megnéztem a linkjét, tévedtem. Tanult művész.
Többi munkáján érezhető az iskolázottság. Teljesen biztos. :)
Remélem nem bántottam meg a post-ommal ha erre téved... :)) -
#240 Az elsőről sajnos süt, hogy szeret festeni de nem profi. Torz az arc. nincs helyén anatómiailag a csukló, kéz, kar, mell, és a hát sem.
A bőr tónusolása pedig nagyon elnagyolt, elrontott. Rossznak végső soron azért nem mondanám mert ha hunyorogva ránézel akkor a mind térbeli elrendezés mind a színkomponálás elviszi a képet, láthatóan ezt vagy tanulta, vagy leginkább jól ráérez. Ez itt megmenti. Hangulatilag pedig ötös.
A második konkrétan profi művész vagy grafikus munkája. Túl steril, túl tökéletes munka. Precíz, tanult ember munkája, akinek tapasztalata is megvan és kellőképpen professzionista is. Valószínűleg ilyen területen is dolgozik.
Utolsó: dark fantasy / groteszk műfaj. Színvilág eltalált, komponálás jó, anatómia nem hibátlan, Ő nem profi de szeret és tud is festeni, haladó szint, de még fejlődésben van. Érzelmileg gazdag, érzékeny ember festette ezt. -
#239 másodikra mindenki azt hitte party-n hogy fénykép, nagyon igényes
elsőnél a csaj bőre nem lett eléggé kidolgozva, kicsit olyan mintha olajjal lenne bekenve :) de lehet ez volt a cél
utolsó pedig remekmű, nekem valami középkori Terminator jutott róla eszembe :) -
#238 2. és az utolsó penge! -
#237 Function X kézi rajzai
-
#236 nem, HDR fotó -
#235 most az első az grafika????
Nagyon odaver!! -
#234 Function X fotói
-
#233 Beneath by Elude & Brainstorm & Traction
-
#232 wild demó Assembly-ről
-
#231 hatalmas volt a party!!!4 később linkelem a stuffokat... -
#230 kár, pedig látványos demó -
#229 ez nekem el se indúl win7en :/ -
#228 infó a partyról itt! -
#227 holnap jön valaki Function-re? fizetek egy sört! -
#226 Devolution by Kewlers
-
#225 Behind the Curtain by United Force & Digital Dynamite
-
#224 X Marks The Spot by Portal Process, Function invitáció, a robot tánc nagyon jó benne :)
-
#223 pár kép Assembly-ről...
-
#222 sokadik megnézésre esett le, felfogható úgy hogy a Lifeforce folytatása a demó
ugyebár ott a víz alatt lett vége, itt pedig a víz alatt kezdődik
egyébként egy csomó motívum átjött más demókból, a halak, a VW Bogár, a helikopter, hangyák, stb.
az utolsó vacsora rész különösen tetszett, biztos a csapattagok ülnek ott, nagyon jól összehozták, mondjuk kicsit sok a sötétség, elég nyomasztó a légköre, de asszem ez elnézhető egy szürreális álomnál, sőt lehet ez volt a cél -
#221 ezt itthon is megnéztem, "realtime". mestermű :) -
#220 Ceasefire (all falls down..) by Carillon & Cyberiad & Fairlight, második helyezett, a zenéje nekem nagyon tetszett, részecskékből áll a demó, látványos de nem ütött akkorát mint az előző részecskés demójuk
-
#219 Happiness is Around the Bend by ASD nagyon látványos demó, ASD megint nagyot alkotott első helyezett lett!
[center] -
#218 64 KB lement, nem volt sok, de azok igényesek, majd linkelek... most várom a demo compo-t!!!4 -
#217 de időeltolódás miatt 1 órát le kell vonni! időbeosztás itt