116
Milyen PC játékot csinálnál?
-
#116 2003-al... van 1 topikom, még ifjabb koromban nyitottam...
játék projectek néven... ott megtalálsz minden infot róla... -
#115 Miért nem teszed föl a netre?
RPGmaker2000/2003al csinálod? -
#114 Én örülnék egy labirintusos játéknak, össze vissza kovájogni mindenféle félelmetes helyen. Biztos izgi lenne. -
#113 azzal én is csinálok 1et... :)
GS júliusi vagy augusztusi DVD/CD-jén fent is lesz...
mivel a reklámot már megcsináltam nekijje... :) -
#112 Fallout 3-at -
#111 Horrojátékot
De ha azt mondom hogy RPG makerrel, akkor máris nem lesz túl félelmetes -
#110 aha, és milyet? -
#109 Csinálnák? Én már csinálok! -
#108 -
#107 igen -
#106 komoly???? -
#105 És vért kell szívni??? -
#104 RPG-t!!!!
De olyat, aminek szuper motorja van (pl Far CRY vagy Unreal2 vagy HL2), a Wizardry 8 harc és fejlődésrendszerét ötvözi a Morrowind szabadságával, játékidejével és hatalmas területével, és hozza a régi Dragonlance és Forgotten Realm feelinget, és még hozzá ad egy csipet Baldur's Gate-et is. -
#103 Fake! -
#102 ps1 re is van... ps1emu meg pc-re szal... -
#101 téker -
#100 The Sims végül is erről szól... :P -
#99 de ott nem láttad a bránert... :DDDD -
#98 nem zombis... :) bazi nagy "robotok" és lelki terror... :) -
#97 Lécci ültesd át PC-re, htx. -
#96 Vagy ha nem is ilyet, nekem nagyon hiányzik már valami "nincsenek küldetések, nincsenek célok, csak mész, és felfedezed a világot" játékfeeling. -
#95 lehet hogy túl japán módra jár az agyam, de nem lenne poén egy olyan masszívan multiplayer online játék, ahol a játékban is egy teljesen szokványos átlagpolgárt alakít mindenki? -
#94 FPS: haat.. erre nincs sok otletem.. ha realitas kell akkor ott az americas army vagy az Infiltration.. bar ha az infnel vki realebbet akar az mar szerintem tulsagosan nehez lenne...
Autos... nah egenn.. mondjuk azt hogy az NFSU de komolyan megcsinalva tehat elegge realis legyena fizikaja.. plusz a felso 800 lovasok kocsikat (supra, skyline, nissan 350z stb) ne erje mar utol egy golf vagy egymasik 4-500 lovasra tuningolhato v4...
no mindegy
amugy verekedoset szeretnek.. es abbol realisat!!!!
az elkepzelesem: resident evil szeruen megcsinalni.. igy a hatter is a legvalosabb es az emberek is jobban neznenek ki mint barmi mas jatekban ( a pre rendelt hatter miatt annyi poli es textura ferne a jatekosokra hogy jujj..tehat kb ugy nezne ki mint a resi remake ami hat azert meg mai szemmel is HUHHH) es realitas... minden kuzdofajbol egy ember.. max 2 mas mas mozgasokkal, de legyen realis.. de most ninc sidom leirni hogy mire is gondoltam a realitason (leginkabb azt talaltam ki hogy a vedekezes ne legyen folytonos... pont akkor kell vedekezest nyomnod mikor utnek, ha nyomva tartod utanna akkor nem marad vedekezoben a csako.. viszont nemtudsz soxor vedekezni egymas utan, persze van a boxoloknal latott vedem az egesz testem cimu szarsag de pont annal a pontnal szokott altalaban kifekudni a boxolo.. no mindegy.. hosszu ez igy meg bonyolult...
-
zoszt #93 Egyelőre kibékülnék egy komplex buszszimulátorral. :)) De komolyan! -
#92 és természetesen AvP-t mégegyett de filmhűet -
#91 autos és fpseket
de a realisztika és a fizika lehető legjobb megközelítésével. -
RadeoN #90 'Milyen PC játékot csinálnál?'
Egyszerű:
Command & Conquer - Tiberian Twilight
KANE LIVES IN DEATH!!! :) -
#89 sok-sok GTA-t -
#88 Persze csak Japánban. Ilyet csak a Japcsik nyomra vesz be:P -
#87 PS2-re van szúnyog szimulátor. -
norti #86 Komplett busz/villamos/metro/troli/helyi közlekedésszimulátort utasokkal, ellenőrökkel, "katasztrófákkal" (lerobban egy skoda a sárga vill. előtt, áramszedő beázik :)). Lehetnél sofőr, ellenőr, utas aki vagy bliccel vagy rendesen vesz jegyet, stb.
Tököm tele van már az igénytelen, ötlettelen fps/tps/arcade játékokból, ráférne már a játékpiacra egy megújulás :D -
#85 Én egy Diablo félét.
Csak sokkal részletesebb. -
#84 Milyen lenne már 1horror MMORPG? -
davos80 #83 Nincs hozzá véletlenül krekked?Elvileg regisztrálni kéne. -
#82 Diablo 3:) -
#81 Légyszimulátor tökjó 5let! -
#80 Werewolf: the apocalyse-es RPG game-et! -
#79 ezt már megcsinálták a Postal 2-ben...mármint a pisálást :DD -
#78 LOÁL! htxverimacs -