116
Milyen PC játékot csinálnál?
-
#76 Resident evil -
#75 Plágium! -
#74 asszem ilyen bogárszimultáor volt -
#73 -
#72 Már nem tudom, hol láttam, de előkerítem neked. -
#71 Hmmm... A minap láttam DC-n, jó kis zonbidönping? Még a végén megnézem.
[ALAPVETEŐEN NEM SZERETI AZ ANIMÁCIÓS FILMEKET] -
#70 Ö IS KERES -
#69 #56! [KÖNYÖRÖG] -
#68 hm... vagy még 1 igazi szamurájos játékot is csinálnék szívesen TPS-es nézetben... :) -
#67 -
[Walaki]D`Lair #66 Kb....de olyat, hogy kellene enni, aludni, dolgozni, csajozni/fiúzni, szórakozni.... -
#65 elég vicces lenne a WC ügyek intézése belső nézetben... :D -
#64 Ne feledjük a kutyagumit, mint leggyakrabban előforduló tereptárgyat. :) Egyébként nem rossz ötlet, az ember egy idő után ismerné egész Bp-et, mint a tenyerét. -
#63 egy esélyt azért majd adhatnál neki... :)
vagy a Te kedvedért csinálok egy cenzúrált változatot is! ahol ijedős rész van, képregénybe átmegy a game, mint a Max Payne-ben! interaktív játék! :) -
#62 Alone in (the) Budapest :D -
[Walaki]D`Lair #61 Én egy élet-szimulátor FPS-t csinálnék... -
#60 Is! A legnagyobb motiváció nekem a Neon Genesis Evangelion anime! :) -
#59 Gyengék az idegeim... és túlzottan beleélem magam... -
#58 Az addig oké... de ha olyan thrilleres, horroros betojatós rész lenne benne, sikítva ugranék fel a gép elől... :( -
#57 Túl sokat nyomtad a Silent Hill-t? :D -
#56 Címet, ilnket ide, htx!!!!!!!!!!!!!!!44 -
#55 na az én játékom ugyan ez, csak FPS és Nagykanizsán játszódna! :) nagy feelingje lenne mind a 2nek! :) -
#54 pedig a legnagyobb feelingje mindig az ilyen dolgoknak van! rettegés, sírás, szerelem, bajok, emberi érzelmek, reménytelenség és lelki félelem! ez AZ ami kell az embereknek, hogy rádöbbenjenek, hogy kik is vlójában... :)
[Tryst 1 elvont személyiség] -
#53 én olyan game-t szeretnék, amiben teljes budapest (késöbb letölthető más városok) benne van. ugyértem a kisutcák meg ilyenek. És nem szuper ferrarikal lehet menni hanem egyszerűbb autókal is. Akár trabi meg ilyenek. Lehetne őket tunningolni minden szinten... hifit építeni az autóba és hasonlók! Sztem ez igy fasza game lenne! -
#52 Na, olyannal nem mernék játszani! Túlságosan beleélem magam ilyenekbe, és félnék. Horrorfilmet sem nézek. [Kata nyuszi] -
#51 ja és 1 kurav félelmetes és ilyesztő, depressziós, beszaratós, lelki terroros, síros, érzelgős, és szörnyű emlékeket felidéző horror gammát is csinálnék! :) és NEM a gyilkoláson lenne a hangsúly! :) -
#50 Final Fantasy VII RuleZ! :)
de egyébként jómagam 1 FPS-t csinálnék! :)
nagyon hosszú lenne és velős! lenne benne autózás, lövöldözés, kalandozás, szerepjáték elemek, és minden ami kell! :) ja és jó sok fegyver, élethűen lemodellezve, és legyenek tuningolhatóak is azok a gyöngyszemek! :)
ha vki érdekel az elképzelésem, akkor írok majd 1 hosszabb léeírást is! :) (már ha van ilyen emeber eme planétán :D ) -
_Vegeta_ #49 Valszeg nem erre gondolt. :> -
#48 jha.. téged
/me f33l2 tH3 H4t3n33S -
#47 Igen! Mostanában Sims, Pandora's box, Vice City. -
#46 Nem merem megkérdezni, milyen játékprogram lenne... :D Gondolom jó vérengzős, kaszabolós, ölős. :) -
_Vegeta_ #45 Nekem a 7-es jobban bejott. -
#44 Magácska is szokott játszani? :) -
#43 Katát is megcsinálnám...
/me gonosz -
#42 A Final Fantasy-t én is csípem! A 8. rész megvan, végigjátszottam már párszor. :) -
#41 Kombájnszimulátort már láttam! :D -
_Vegeta_ #40 Beszaras! Ezt en is megneznem. :D -
_Vegeta_ #39 Egy dragon bólos RPG-t, Final Fantasy sémára. Eleg klasszul meg lehetne oldani.
Háromdimenzios Akciobol van annyi mint a szemet ugyanigy autosokbol, sportjatekbol meg minden szarbol.
Fejlesztoknek uzenem:
Kicsit le kene allni a jatekfejlesztesekkel, gondolkodni picit es igazan elvezheto, igenyes jatekokat csinalni.
El kell h mondjam engem mar a Stalker Half-life2 doom3 harmas sem fog meg igazan. -
#38 Mezőgazdasági munkagépszimulátorokat (szántás időre, aratás bónuszpontokért), targoncaszimulátort (rakodásverseny), valamit légyszimulátort (repdesni a lakásokban, erdőben, kakaevés, döglött állatok beköpése... persze csontkukaccal menni a bónuszpályákon, pl. döglött halak húsát enni). -
#37 tudnilik a németek vesztettek a 2.ww-ben!