Milyen PC játékot csinálnál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
[/cserf][/fülünyúl]
vagy a Te kedvedért csinálok egy cenzúrált változatot is! ahol ijedõs rész van, képregénybe átmegy a game, mint a Max Payne-ben! interaktív játék! 😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
[/cserf][/fülünyúl]
de egyébként jómagam 1 FPS-t csinálnék! 😊
nagyon hosszú lenne és velõs! lenne benne autózás, lövöldözés, kalandozás, szerepjáték elemek, és minden ami kell! 😊 ja és jó sok fegyver, élethûen lemodellezve, és legyenek tuningolhatóak is azok a gyöngyszemek! 😊
ha vki érdekel az elképzelésem, akkor írok majd 1 hosszabb léeírást is! 😊 (már ha van ilyen emeber eme planétán 😄 )
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
[/cserf][/fülünyúl]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[/cserf][/fülünyúl]
Háromdimenzios Akciobol van annyi mint a szemet ugyanigy autosokbol, sportjatekbol meg minden szarbol.
Fejlesztoknek uzenem:
Kicsit le kene allni a jatekfejlesztesekkel, gondolkodni picit es igazan elvezheto, igenyes jatekokat csinalni.
El kell h mondjam engem mar a Stalker Half-life2 doom3 harmas sem fog meg igazan.
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
utóbbira még alapstory ötletem is van: A hõs paradicsom megmenti a többi fözeléknõvényt a párolás - lsd a gonosz kukta - elõl...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Lehet elsõre kicsit abberáltnak tûnik ...
De,
nem lelõni, szétrobbantani, meg levágni a kezét lábát 3d-s csillivilli grafikával .. hanem olyannal amibe ötletek vannak ! Grafika csak másodlagos lenne !
Nem tudom elmléxik e még valaki a spy vs spy gaméra c-64 -en ! NA, valami olyasmi, természetesen felturbózva minden marhasággal, 20 szor annyi hyperkib@szásokkal ! Megcsinálva a kor követelményeinek megfelelve ... nem is muszály hogy 3d-s legyen ...
Egy olyan játékot amin akkor is nevetsz, ha nem te nyered meg a játékot ....
By the perception of illusion we experience reality.
Amugy ahogy elmondod én egy olyasmi féle játékot látok magam elõtt hogy sáját bérgyilkos üzletbe vágok bele szerintem ez is király lenne!
Eleinte úgy lehetne elindulni, hogy az ember beáll dolgozni valamit.
Vagy taxizik mondjuk, mint a Mafiában vagy, mint a GTA-ban, vagy mondjuk buszsofõrködik (rendes buszsofõrös játékot sosem láttam) vagy pizzafutárkodik vagy valami mást, lehetne sokféle dolog (hajóval, helikopterrel kapcsolatosak is). Utána már lehetne venni fegyvert is, de az is pénzbe kerülne.
Lennének missziók is, mondjuk olyanok, mint a Mafiában.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
N0 TXT TLK PLZ!4!