883
-
#243 ez live nem? -
#242 tudom
tegnap is volt, hosszabbításban hozták a szigetlakók:) -
#241 New York Rangers-New York Islanders -
#240 Brashear több ütést vitt be :) -
#239 hehe. hazajövök partiból és azt látom hogy egy szigetlakó véresre verte Brashear fejét :DDDD
sajna csak ennek örülhettem, az eredmény 1-5 -
perkon #238 Épp most megy a Sport1-en a Phila-Islanders! -
csüves #237 Császtok.
Tudnátok nekem segíteni?Hol nézitek a meccset mert én is szeretném de nem adják egyik magyar adón sem és még külfldin sem láttam.
Mármint NHL meccsekről karattyolok. -
#236 kiegyenlítettebbek az erőviszonyok, hála a salary cap-nek...jó lesz ez idén is :) -
#235 http://www.nhl.com/standings/index.html
meg az északkeleti csoport :D -
#234 toronto kurva kemény idén -
#233 ja a végeredmény 1-9
a flyers is győzött. sajna nem leszek itthon este :C -
#232 Atalanta - Toronto
3rd Period Scoring
TOR, K. WELLWOOD (2) , 01:38
TOR, E. LINDROS (3) (J. ALLISON), 04:20
ATL, M. SAVARD (3) (M. HOSSA), 04:59
TOR, A. STEEN (2) (B. MCCABE, T. KABERLE), 11:05
TOR, J. O'NEILL (4) (T. KABERLE, B. MCCABE), 12:43
TOR, A. PONIKAROVSKY (1) (K. WELLWOOD, J. O'NEILL), 18:25 -
#231 új szabályokkal baromi kevés van -
#230 milyen jó ha elkényeztetik az embert :)
sztem szinte kizárt hogy végigbírod a hokimeccset. bazisok a játékmegszakítás. /bazeg oan rég láttam hokit hogy elfelejtettem hogy mondják angolul/
az meg szar fíling hogy reggel felkelsz "vazz a felét elaludtam" -
#229 igazából nascart videorol néztem volna reggel, nem igazán van humorom fentmaradni, de most nem tom mit csináljak -
#228 jaigen mer filis vagy
öcsém szigetlakó szal itt fix hogy ez megy majd ^^ -
#227 azzzigen
nemtom mit nézzek nascart vagy ezt :D -
#226 wohó asszem szombatra nem csinálok programot
ÉLŐ 01:00 Jégkorong. Philadelphia-NY Islanders, NHL, alapszakasz (eredeti angol kommentárral!) -
#225 ehh végre!
eddig az nhl.com-os összefoglalókon éltem
aszittem már sose egyeznek a tévétársaságokkal
ráadásul egész jó kis meccs. Rangers - NJ -
Totya000 #224 Sport 2 indítja este 6-tól a közvetítéseket!
-
#223 én rohadtul várom már........
ráadásul várható hogy elég sok meccset adnak, mivel a hoki a legolcsóbb az amcsisportok közül -
snassz #222 kösz
-
Rudee #221 Október 5. -
snassz #220 Tudja valaki mikor lesz az első NHL-es meccs? -
#219 Megvan!
Kezdődhet a bajnokság ...
"NHL, NHLPA reach agreement in principle on new CBA
NEW YORK/TORONTO (July 13, 2005) - The National Hockey League and the National Hockey League Players' Association have reached an agreement in principle on the terms of a new Collective Bargaining Agreement.
Details of the new Agreement will not be made available publicly pending the formal ratification process by the NHLPA Members and the NHL Board of Governors.
It is anticipated that the ratification process will be completed next week, at which time the parties will be prepared to discuss the details of the Agreement and plans for next season. No further comment will be made until then." -
#218 nézzetek ide! -
#217 jó meccs volt nagyon, le a kalappal mindkét gárda előtt -
#216 Oroszok is csomagolhatnak.
Oroszorszag-Kanada 3:4
A merkozes oriasi izgalmakat hozott a vegen, annak ellenere, hogy az elejen meg nem igy nezett ki, ugyanis Kanada mar 4:0-ra vezetett, de a fiatal Orosz csapat nem volt eleg rutinos a talpraallashoz. -
#215 Mindjart kezdodik is. -
#214 az amcsik jöttek... láttak... és hazamentek, a világ mindíg változik -
#213 orosz-kanada.....jó meccsnek tűnik -
#212 no az usa, szlovákok, finnek takarodtak....jó kis vb -
Rudee #211 Tegnap zárultak az Ausztriában zajló jégkorong-világbajnokság alsóházának küzdelmei, a házigazdák mellett a német válogatott esett ki a divízió I-es osztályba. Nos, így mi is okosabbak lettünk a magyar válogatott jövő évi világbajnoki szereplését illetően, hiszen a jobbik kieső (tehát Németország) kerül a divízió I-es osztály magyar csoportjába.
Nem lesz könnyű dolga tehát Szuper Leventééknek, hiszen a németek mellett a francia, az idén bravúrral legyőzött japán, valamint a minket alaposan megtréfáló brit válogatott is igen kemény diónak ígérkezik. Mellettük egy, a jégkorongban igencsak egzotikusnak (az országban egyetlen fedett jégpálya működik) számító nemzet, a divízió II-es osztályból feljutó Izrael legjobbjai lépnek jégre a jövő évi divízió I-es vb-n, amelynek pontos helyszínéről és idejéről a nemzetközi szövetség a közeljövőben hoz döntést. -
#210 én szintúgy -
#209 én figyelem -
#208 itt még mindig senki???
szlovák-orosz 3:3
svéd-dán 7:0 (a finn meccs után nagyobb ellenállásra számítottam volna...)
és még délutánról a papírformák:
finn-ukrán 4:1
fehérorosz-osztrák 5:0 -
#207 senkit nem érdekel a vb?
az első körben az oroszok 4-2-re verték az osztrákokat, nyertek a szlovákok és a kanadaiak is, viszont a finnek alaposan megkínlódtak a dánok ellen és mindösszesen 2:1-re tudták hozni a meccset.
ma újabb 4 mérkőzés:
16:15 USA - Slovenia
16:15 Switzerland - Czech Republic
20:15 Ukraine - Sweden
20:15 Germany - Kazakhstan -
#206 én a rengeteg játékkal eltöltött idő alatt választottam ki a kedvenc csapataimat (FIFA, NHL, NBA MLB, NFL úgy emlékszem 1993-től jelentek meg az EA Games játékai) -
#205 nem tudom, engem valahogy sokkal inkább az európai bajnokságok vonzanak mintsem az nhl... persze odaát nagyobb a show, a felhajtás, valszeg a színvonal is, de azért én kíváncsi lennék csapatokra odaátról például a finn jokerit vagy a svéd djurgarden ellen, szerintem nem lennének lefutott meccsek... -
#204 csak nem Lemieux miatt? :)