883
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2007_12/jegkorongbanner.jpeg)
-
Amig kovettem addig Penguin drukker voltam! -
jó a kérdés.....én a Red Wings-nek szurkolok régóta, ugye Detroit.....lehet a Beverly Hills-i zsaru miatt, mert nagyon ütős film....
de mondjuk Yzerman miatt is tetszett a klub, régóta ott játszik és hűséges a klubhoz....ez is dícséretes és mintapélda-értékű -
Amennyiben még 1-2 évig folytatódik a magyar jégkorong komoly fejlődése, akkor nem jelenthet problémát a feljutás. Ehhez azért elkelne még 1-2 pálya és további külföldi edzők is. -
Nekem nincs kedvenc csapatom, ti hogyan tudtatok megszeretni egy NHL csapatot? Hiszen mostmár mindegyik csapat erős, és nincs nagy eltérő különbség köztük. -
az mondjuk jópofa, hogy a japánok általában mindig játszanak az első vonalban, mert kell egy ázsiai érdekeltségű csapat is....igaz mindig pofoznivalóként vannak jelen :) -
vegyétek úgy, hogy nem is írtam semmit... ugyanis a norvégok a 3. harmadban 3:0-ra vezetnek, így abszolút megérdemelten jutnak fel, mi pedig elmondhatjuk magunkról, hogy egyedül nekünk sikerült megszorítani őket. -
most erre meg azt lehet mondani, hogy az milyen méreg lesz, ha véletlenül a japánok pontot vesznek el a norvégoktól... de ezek után inkább kapjanak ki a japcsik, mert ellenkező esetben biztosan megütne a guta... -
igen igazad van..Nekem furcsa volt ez a 25 norvég gól,ennek tudatában már kicsit leeresztettek mert semmi esély nemmaradt. -
Tegyuk hozza, ha nyerunk, valoszinuleg akkor se jutottunk volna ki a rosszabb golkulonbsegunk miatt. Szoval akkor inkabb egy vereseg csusszon kozbe, mint az, hogy golkulonbseg miatt ne, mert annal rosszabb nincsen. (Ja de, a penzfeldobas, ala az ifjusagi labdarugo vilagbajnoksagon.) -
a jégkorong az egy ilyen sport, bármi bárhogy elsülhet... azért is sajnálom, hogy így sikerült, mert ahogy én most elnézem a legjobbak mezőnyét, akár az osztrákok, a fehéroroszok, a lettek, a szlovének, az ukránok, a dánok, de még németország, svájc és kazahsztán ellen is lenne annyi esélyünk, mint most ellenünk volt az angoloknak... -
Igazad vam,már nemigazán emlékeztem de a hagsúly az amikor tét van,főleg csapatsportban nemtudunk átlépni az árnyékunkon:-(
Jólett volna látni a csapatot,hogy mire képes az A csoportban. -
kicsit kevered Izland ellen nem játszottunk döntetlent hanem Svájc ellen
Kiprich és talán Illés góljaival. -
érdekes,jó nembántom a srácokat,de miért van az amikor felcsillan a lehetőség..sosem tudjuk átlépni a célszalagot,elesünk benne.Pont a britek,mindenki verte akiket vertünk,ha jólnéztem.Ez anno mint fociban amikor csak 2-szer kellett volna nyernünk itthon,török,meg izland ellen,2:0-ről döntetlen.
Na majd jövőre talán,de mindig van 1 csapat,ha nem 2 akik megelőznek. -
basszus -
asszem elbucsuzhatunk..
de szép volt fiuk, a feljutás ugysem volt cél, csak egy gyönyörü bravur lett volna!!! -
Rudee #188 Fakk -
basszus, hazajöttem és látom , hy a brittek vezetnek .... :( -
nem hinném én sem, hogy bunda, de azért meglepő....ez a szám már kézilasztiban is korrekt mennyiség lenne -
Rudee #185 Lengyelország-Japán 2-1 (1-0,1-0,0-1)
-
ez azért nagy baj, mert így nekünk mindenképpen meg kell verni a lengyeleket, ugyanakkor még a japánoknak is minimum döntetlenre kell hozni a norvég meccset előtte, de ha ez nem sikerül, akkor nekünk kb 20 góllal kellene verni a lengyeleket az elsőséghez :( szal hajrá japánok!
ez a 25:1 meg... nem mondom, hogy bunda, mert tuti nem az, egyszerűen a norvégok már tudták, hogy 9-nél sokkal többel kell megszórni a kínaiakat és akkor nekik már egy 1 gólos győzelem is elég Japán ellen, ennek megfelelően rohamoztak és be is jött nekik :( -
ennyi gólt nem lehet ütni.... -
bazz!!!! -
Rudee #181 Norvégia - Kína 25-1 (6-0, 9-1, 10-0)
-
csak tunnék angolul... -
még a kínaiak elleni meccshez:
China - Hungary 0-9 (0:2, 0:4, 0:3)
[URL=http://www.ihwc.net/english/article/news/index.ihwc?&artId=1912]It was not a matter of "who", but rather of "how much".[/URL]
:) -
Vagy homomagazinoknak. -
ja, bárki is csinálta, sok érzéke nem volt hozzá, előtte max természetgyógyász magazinoknak készíthetett ajánlószpotokat... -
figy akkor a britt meccsen felveszem... -
Nem vette ezt fel vki még? Bármilyen formátumban nem látható valahol? Szerintem elrettentésként mutogatni kéne!
Amolyan "Minden héten háború" feelinget akart a csávó/csaj, csak a végén amolyan "Argo"-s lett, némi Uwe Bollos beütéssel (magyarul: irtó szar). :) -
hm... gyanus vagy, egyre gyanusabb:DDDDD -
mé mi a bajod vele? nekem texik :D -
Tegnap láttam először a két amerikait a reklámokban a Dunán. Mit mondjak. Aki ezt megrendezte, végigzavarnám pucéran egy buzibárban, bár van rá esély, hogy élvezne. Förtelmes lett! -
Úgyvan! -
végre van valahol esély följebb jutni...már eddig is szépen teljesítettek a srácok...szinte minden évben....ráadásul még esélytelenek sem vagyunk
csak így tovább...mutassátok meg a túlfizetett lusta labdakergetőinknek :) -
Rudee #169 Holnap szünet lesz, rá lehet készülni teljes mértékben. -
csak nehogy elfáradjunk addigra. -
Rudee #167 Szép volt, a brittek ellen egy 5-6 gólos győzelem reális lenne az eddigiek alapján. A lengyel csapat nehezebb lesz, de egy győzelem aranyat érhet ellenük. -
9-0 -
8-0 -
7-0