Jégkorong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Este a japánokat vaalhogy meg kellene verni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
2005. február 23. 7:25
MNO
Tömegverekedés tört ki Zuglóban, egy elmaradt sportrendezvény miatt - tudatta a HavariaPress
Az eddigi adatok szerint kedden este, fél nyolc körül két rivális jégkorongcsapat szurkolói csaptak össze a Thököly út és Stefánia út keresztezõdésénél. Az elmaradt FTC-Újpest jégkorongmérkõzés elmaradása miatt a két ellentábor szurkolói egymással kezdtek ordítozni, majd összeverekedtek. A dühöngõ tömeget a kerületi járõrök fékezték meg, majd 15 embert elõállítottak a zuglói kapitányságra. A rendõrség mindegyikük ellen csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Személyi sérülés a hírügynökség információi szerint nem történt.
A jégkorongmérkõzést egyébként a Kisstadionban rendezték volna meg, de a meccs a rossz idõ miatt elmaradt, mivel ez a pálya fedetlen. (HavariaPress)"
Hungary? Kösz most ebédeltem.
Kb. így fogják majd fel a jövõben az NHL-es hokisok a magyar valóságot. Kiváncsi vagyok ezek után meddig maradnak majd? 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szar Bayern, szar Bayern :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
NHL játékosok Magyarországon, egy magyar csapatban, köztük egy valódi világsztárral!!! Szenzáció!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
http://www.ottawasenators.com/stats/0304/roster.aro
http://www.newjerseydevils.com/2004/html/devilsinfo/roster.php
végignéztem az egész meccset, igaz 4:55-re már egy kicsit be voltam fordulva 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Én mit nem adnék, ha legalább a magyar jégkorongsportban dolgoznék.
Most ugy erzem oda a bajnoki cim. 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Izgultam,hogy legyen 7. meccs,és tök jó,bár lehet nemnagyonlátom,ha esetleg hoszabbítás lesz akkor a végét.
Go Jeff Go!!!!
Na d emajd a következõn,ott egyenlít a Tampa,és jöhet a 7.
Legalább 7 meccset láthat aki tudja nézni.
Én speciel a múltkorit láttam,mert nagyrész hétköznap van,akkor meg meló,és mire hazaérek vége.
A hétvégén meg nemvolt adás a Sport1-en,Puffneki.
De most látnifogom a következõt.
Go Jeff Go!!!!