Jégkorong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
ennyi gólt nem lehet ütni....<#wow1>

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Láma!
bazz!!!!

Rudee
Norvégia - Kína 25-1 (6-0, 9-1, 10-0)

<#mf3>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Láma!
csak tunnék angolul...<#falbav>

Laffite
még a kínaiak elleni meccshez:
China - Hungary 0-9 (0:2, 0:4, 0:3)
It was not a matter of "who", but rather of "how much".

😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

AnuluWork
Vagy homomagazinoknak.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Laffite
ja, bárki is csinálta, sok érzéke nem volt hozzá, elõtte max természetgyógyász magazinoknak készíthetett ajánlószpotokat...

gabber_saviola
figy akkor a britt meccsen felveszem...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

AnuluWork
Nem vette ezt fel vki még? Bármilyen formátumban nem látható valahol? Szerintem elrettentésként mutogatni kéne!
Amolyan "Minden héten háború" feelinget akart a csávó/csaj, csak a végén amolyan "Argo"-s lett, némi Uwe Bollos beütéssel (magyarul: irtó szar). 😊

Láma!
hm... gyanus vagy, egyre gyanusabb😄DDDD

gabber_saviola
mé mi a bajod vele? nekem texik 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

AnuluWork
Tegnap láttam elõször a két amerikait a reklámokban a Dunán. Mit mondjak. Aki ezt megrendezte, végigzavarnám pucéran egy buzibárban, bár van rá esély, hogy élvezne. Förtelmes lett!

gabber_saviola
Úgyvan!

Buddy
végre van valahol esély följebb jutni...már eddig is szépen teljesítettek a srácok...szinte minden évben....ráadásul még esélytelenek sem vagyunk

csak így tovább...mutassátok meg a túlfizetett lusta labdakergetõinknek 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Rudee
Holnap szünet lesz, rá lehet készülni teljes mértékben.

Láma!
csak nehogy elfáradjunk addigra.

Rudee
Szép volt, a brittek ellen egy 5-6 gólos gyõzelem reális lenne az eddigiek alapján. A lengyel csapat nehezebb lesz, de egy gyõzelem aranyat érhet ellenük.

Láma!
9-0

Láma!
8-0

gabber_saviola
7-0

gabber_saviola
6-0

Ramore
<#eljen><#eljen>
Láma!
<#taps><#taps><#taps>

Laffite
már 5:0 és még több mint a fele hátra van 😊

Laffite
1 már bent van

Rudee
Norvégia-Lengyelország 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)

Kínát nagyon ki kéne tömni.

Laffite
már 3:1 a norvégoknak

Rudee
Szemét japánok az utolsó percben lõttek kettõt és azzal nyertek, jó lenne ha a lengyelek megtartanák ezt a döntetlent.

Laffite
a norvég - lengyel a második harmadban 1:1, ez eddig így pont jó 😊

Rudee
Japán - Nagy-Britannia 5-3 (0-0, 2-1, 3-2)

Laffite
most megy a japán-angol meccs, az elsõ harmad után még 0:0, de közben már volt 12 kiállítás, szal parázs meccs lehet...

Laffite
az eddigi eredmények, statisztikák, táblázatok:
Group A

Laffite
Magyarország (Szuper) a legjobb a kapusteljesítmények listáján, 80 lövésbõl 78 védés, ugyanakkor figyelmeztetés számunkra, hogy a lengyelek, japánok, norvégok eddig kb fele ennyi lövést "szenvedtek el"...
statisztikák

Hangianix
Szerintem a norvegok es a japanok voltak az eselyesebbek, a Japanokat nem emelnem ki egyedul. Az a gond, hogy akkor se biztos, hogy mi jutunk fel, ha minden meccsunket nyerjuk, de a norvegok is es rosszabb lesz a golkulonbseg.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Laffite

Laffite
Bizony jó volt, és csak az a kár, hogy nem volt teltház, így nem volt az az igazi nagy hangulat, amit már tényleg jó lenne látni! Na meg a legtöbben Japánt még nem is tudják igazán hová tenni. Nagyon jók, tényleg õk voltak az esélyesek a feljutásra a torna elõtt leginkább, de akik nincsenek igazán képben azok csak legyintenek, hogy "ja, már a japánok is jégkorongoznak...", és szinte természetesnek veszik, hogy nyertünk 3:0-ra...

Lteebee
De mennyire jó volt nézni tegnap!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Laffite
a recept egyszerû, minden meccsünket hasonlóan jó játékkal és taktikusan hozni kell, és akkor nem lehet gond, de ezzel együtt is a feljutás erõn felüli teljesítmény és elvárás lenne, ezt mindenki tudja, hisz a reális cél a vb elõtt az elsõ 4 hely valamelyike volt.

aztán persze evés közben jön meg az étvágy... 😊)

Hangianix
Briteket altalaban verjuk, az eredmenyeik alapjan oket es a kinaiakat siman es minel nagyobb golkulonbseggel kell verni. Igazan a lengyelek elleni meccsunk szamit es az, hogy a tobbiek verjek korbe egymast.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Láma!
jaja, az tuti

Buddy
mondjuk egy barátságos meccsen is kikaptunk a britektõl, de ez nem oszt....meg kell verni mindenkit azt kész....több esély van felhutni, mint a fociban kijutni a vb-re az biztos

Buddy
amikor kintvoltam és játszottunk ellenük, azt hiszem kikaptunk....vmi 4-2 ugrik most be....persze lehet tévedek, de kikaptunk az biztos
amikor a kazahok ellen is játszottunk, akkor

Láma!
mi várhato?
lengyelekkel nemvagyok tisztában.

Buddy
a Lengyelek elleni sorsdöntõ lesz.....durva, már kb. két éve is taliztunk velük....kint is voltam az Arénában

Ramore
igazad van, én azt mondom, hogy a hokinál rájöttek a megoldásra, a focinál nem akkarnak ugyanerre a módszerre rájönni, pedig roppant egyszerû
Láma!
csak az elsö!

gabber_saviola
akarom mondani, teljesen más dimenzió 😄
itt a játékosok sokat mutatnak a fizetésükért....

Buddy
csak az elsõ jut följebb, vagy az elsõ kettõ?

gabber_saviola
teljesen más a magyar hoki mint a magyar foci.......

Ramore
ha már focink nem képes külföldi szakemberekbõl profitálni, akkor örüljünk a jégkorongunk komoly fejlõdésének!