883
-
#323 1-0 a Svédeknek -
#322 -
#321 na akkor go, és hajrá magyarok:D
-
#320 nah akkor go és hajrá Svédek -.- -
#319 jah:DD
[képben van] -
#318 még nem megy -.- -
#317 mennyia meccs? -
#316 úgy érzem, hogy nem lesznek világbajnokok a Csehek -
#315 18:45 Jégkorong - ÉLŐ
világbajnokság, döntő (élő)
bonzmeccs uccsó perce:
Can-Fin 0-5 -
#314 Mocskos szlovák bíró, nemsemmi hazai pályát fújt a flansziáknak. Ezért még értékesebb a döntetlen :) Szép volt fiúk :) -
#313 Miért csak hat csapat van a VB-n??? -
#312 0-8 lett a vége -
#311 Jelenleg is zajlik a Jégkorong VB!Izrael-Magyarország 0:6 -
#310 hát szép...
Talán nem lenne baromság bevenni a Csíkszeredaiakat a magyar Borsodi Ligába. :) -
#309 Mondtam!
Bajnok Csapat! -
#308 nem semmi videó:
Steaua-Csíkszereda bajnoki döntő 3.meccs:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6891873796773147917 -
devius #307 Köszi,megnzem -
thiefpaper #306 Ajánlom az nhl.hu oldalt, ott biztosan jobban tudnak segíteni. -
devius #305 Helloztok
Nemtudnátok valami linet mutatni,szlovák jéghokifelszerelésest?
Sezertnék kimenni szlovákba új cuccokér,majdnem telljes felszerelésér,.Ahogy láttam a cseh oladlon 25 ezres nadrág ott csak 19.De nem nagyon találok sk shopot hogy megnézshessem emnnyi.
Ti nem tudtok valami linket?
Előre is kösssz -
#304 Mekkora hülyeség ... -
thiefpaper #303 Na és? Legyőzték a cseheket is, miért mindenki a kanadai vereségre ugrik?! (persze Kanada drukker vagyok)
Az oroszok is lesöpörték a svédeket 5-0-ra (számomra ez a legnagyobb meglepetés eddig, mert a svédek amolyan csapatminta számomra, mégha nem is szeretem őket). -
#302 Svájc kiüti Kanadát!!!??? -
thiefpaper #301 Női hokiban már megtették, az olaszok reklamáltak is rendesen. :)
Go Canada! -
#300 Hát én azért lehet hogy rájuk fogadok! Szerintem az az 5-0 akkor is sok! -
#299 szerintem az olaszok nagy zakóba szaladnak bele, a hazai pálya ellenére is. -
#298 A szerdai Olaszország-Kanada meccsre 5-ös hendikeppel indul az olasz csapat a tippmixen! Az rendben van, hogy Kanada a legjobb, de szerintem azért a házigazdád nem fogják így lealázni! Vagy igen? -
Viola90s #297 Miért nem közvetítik a mai meccset vagy sport 2 adja? Na mindegy megint jól áll az alba -
#296 Ez olyan, mintha a fociban nem lenne külön-külön bajnokságoknak topikja, hanem egy foci topikkal lenne letudva az egész! Ha már NHL-ről beszélünk, akkor szerintem azt nem lehet egy kalap alá vonni a többi jégkorongbajnoksággal.
Még egy bannert is készítettem a NHL topik újraélesztésére, remélem tetszik! -
#295 Hát az NHL topic úgy ahogy van halott...sztem inkább ide nyomathatjuk a híreket meg meccs eredményeket stb. akkor én napi szinten majd nyomatom a végeredményeket! :) Hajrá RED WINGS miénk lesz a Stanley Cup :D -
#294 Csak azt nem értem miért van külön jégkorong meg NHL topic is! Én a többi bajnokságot csak tippmixből ismerem és nem is érdekel, esetleg még a válogatott meccsek! -
#293 Fel kéne futtatni kicsit!! :)
AMúgy meg Hajrá RED WINGS :DDD -
#292 Nem cak ez, hanem az NHL topic is. Az utolsó 5 vagy 6 üzenetet én írtam, azt hittem egyszer majd csak ír valaki, de ki van halva! Pedig az NHL király, főleg a Philadelphia!!! -
#291 Eh le van pusztulva ez a topic....kéne egy kis élet belé!! :)
NHL 4ever :DDD -
#290 vége...Japán-Magyarország 0-7 -
#289 0-7 -
#288 0-6 -
#287 0-5 -
#286 0-4 -
#285 jók vagyunk, 2.harmad
Jap-Hun 0-3 -