Jégkorong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
ja a végeredmény 1-9

a flyers is gyõzött. sajna nem leszek itthon este :C

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
Atalanta - Toronto

3rd Period Scoring
TOR, K. WELLWOOD (2) , 01:38
TOR, E. LINDROS (3) (J. ALLISON), 04:20
ATL, M. SAVARD (3) (M. HOSSA), 04:59
TOR, A. STEEN (2) (B. MCCABE, T. KABERLE), 11:05
TOR, J. O'NEILL (4) (T. KABERLE, B. MCCABE), 12:43
TOR, A. PONIKAROVSKY (1) (K. WELLWOOD, J. O'NEILL), 18:25

robotnyk
új szabályokkal baromi kevés van
franco
milyen jó ha elkényeztetik az embert 😊

sztem szinte kizárt hogy végigbírod a hokimeccset. bazisok a játékmegszakítás. /bazeg oan rég láttam hokit hogy elfelejtettem hogy mondják angolul/

az meg szar fíling hogy reggel felkelsz "vazz a felét elaludtam"

robotnyk
igazából nascart videorol néztem volna reggel, nem igazán van humorom fentmaradni, de most nem tom mit csináljak
franco
jaigen mer filis vagy
öcsém szigetlakó szal itt fix hogy ez megy majd ^^

robotnyk
azzzigen

nemtom mit nézzek nascart vagy ezt 😄
franco
wohó asszem szombatra nem csinálok programot

ÉLÕ 01:00 Jégkorong. Philadelphia-NY Islanders, NHL, alapszakasz (eredeti angol kommentárral!)

franco
ehh végre!

eddig az nhl.com-os összefoglalókon éltem

aszittem már sose egyeznek a tévétársaságokkal

ráadásul egész jó kis meccs. Rangers - NJ

Sport 2 indítja este 6-tól a közvetítéseket!

franco
én rohadtul várom már........

ráadásul várható hogy elég sok meccset adnak, mivel a hoki a legolcsóbb az amcsisportok közül

kösz
Rudee
Október 5.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tudja valaki mikor lesz az elsõ NHL-es meccs?
AnuluWork
Megvan!

Kezdõdhet a bajnokság ...

"NHL, NHLPA reach agreement in principle on new CBA

NEW YORK/TORONTO (July 13, 2005) - The National Hockey League and the National Hockey League Players' Association have reached an agreement in principle on the terms of a new Collective Bargaining Agreement.

Details of the new Agreement will not be made available publicly pending the formal ratification process by the NHLPA Members and the NHL Board of Governors.

It is anticipated that the ratification process will be completed next week, at which time the parties will be prepared to discuss the details of the Agreement and plans for next season. No further comment will be made until then."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ChevyG
Laffite
jó meccs volt nagyon, le a kalappal mindkét gárda elõtt

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

[Jakuza]
Oroszok is csomagolhatnak.

Oroszorszag-Kanada 3:4
A merkozes oriasi izgalmakat hozott a vegen, annak ellenere, hogy az elejen meg nem igy nezett ki, ugyanis Kanada mar 4:0-ra vezetett, de a fiatal Orosz csapat nem volt eleg rutinos a talpraallashoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Mindjart kezdodik is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Laffite
az amcsik jöttek... láttak... és hazamentek, a világ mindíg változik

Buddy
orosz-kanada.....jó meccsnek tûnik

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
no az usa, szlovákok, finnek takarodtak....jó kis vb

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Rudee
Tegnap zárultak az Ausztriában zajló jégkorong-világbajnokság alsóházának küzdelmei, a házigazdák mellett a német válogatott esett ki a divízió I-es osztályba. Nos, így mi is okosabbak lettünk a magyar válogatott jövõ évi világbajnoki szereplését illetõen, hiszen a jobbik kiesõ (tehát Németország) kerül a divízió I-es osztály magyar csoportjába.

Nem lesz könnyû dolga tehát Szuper Leventééknek, hiszen a németek mellett a francia, az idén bravúrral legyõzött japán, valamint a minket alaposan megtréfáló brit válogatott is igen kemény diónak ígérkezik. Mellettük egy, a jégkorongban igencsak egzotikusnak (az országban egyetlen fedett jégpálya mûködik) számító nemzet, a divízió II-es osztályból feljutó Izrael legjobbjai lépnek jégre a jövõ évi divízió I-es vb-n, amelynek pontos helyszínérõl és idejérõl a nemzetközi szövetség a közeljövõben hoz döntést.

Buddy
én szintúgy

gabber_saviola
én figyelem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laffite
itt még mindig senki???

szlovák-orosz 3:3
svéd-dán 7:0 (a finn meccs után nagyobb ellenállásra számítottam volna...)
és még délutánról a papírformák:
finn-ukrán 4:1
fehérorosz-osztrák 5:0

Laffite
senkit nem érdekel a vb?

az elsõ körben az oroszok 4-2-re verték az osztrákokat, nyertek a szlovákok és a kanadaiak is, viszont a finnek alaposan megkínlódtak a dánok ellen és mindösszesen 2:1-re tudták hozni a meccset.

ma újabb 4 mérkõzés:
16:15 USA - Slovenia
16:15 Switzerland - Czech Republic
20:15 Ukraine - Sweden
20:15 Germany - Kazakhstan

Ramore
én a rengeteg játékkal eltöltött idõ alatt választottam ki a kedvenc csapataimat (FIFA, NHL, NBA MLB, NFL úgy emlékszem 1993-tõl jelentek meg az EA Games játékai)
Laffite
nem tudom, engem valahogy sokkal inkább az európai bajnokságok vonzanak mintsem az nhl... persze odaát nagyobb a show, a felhajtás, valszeg a színvonal is, de azért én kíváncsi lennék csapatokra odaátról például a finn jokerit vagy a svéd djurgarden ellen, szerintem nem lennének lefutott meccsek...

Buddy
csak nem Lemieux miatt? 😊

Hangianix
Amig kovettem addig Penguin drukker voltam!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Buddy
jó a kérdés.....én a Red Wings-nek szurkolok régóta, ugye Detroit.....lehet a Beverly Hills-i zsaru miatt, mert nagyon ütõs film....

de mondjuk Yzerman miatt is tetszett a klub, régóta ott játszik és hûséges a klubhoz....ez is dícséretes és mintapélda-értékû

Ramore
Amennyiben még 1-2 évig folytatódik a magyar jégkorong komoly fejlõdése, akkor nem jelenthet problémát a feljutás. Ehhez azért elkelne még 1-2 pálya és további külföldi edzõk is.
Salty
Nekem nincs kedvenc csapatom, ti hogyan tudtatok megszeretni egy NHL csapatot? Hiszen mostmár mindegyik csapat erõs, és nincs nagy eltérõ különbség köztük.

Buddy
az mondjuk jópofa, hogy a japánok általában mindig játszanak az elsõ vonalban, mert kell egy ázsiai érdekeltségû csapat is....igaz mindig pofoznivalóként vannak jelen 😊

Laffite
vegyétek úgy, hogy nem is írtam semmit... ugyanis a norvégok a 3. harmadban 3:0-ra vezetnek, így abszolút megérdemelten jutnak fel, mi pedig elmondhatjuk magunkról, hogy egyedül nekünk sikerült megszorítani õket.

Laffite
most erre meg azt lehet mondani, hogy az milyen méreg lesz, ha véletlenül a japánok pontot vesznek el a norvégoktól... de ezek után inkább kapjanak ki a japcsik, mert ellenkezõ esetben biztosan megütne a guta...

MrSpock
igen igazad van..Nekem furcsa volt ez a 25 norvég gól,ennek tudatában már kicsit leeresztettek mert semmi esély nemmaradt.

Go Jeff Go!!!!

Hangianix
Tegyuk hozza, ha nyerunk, valoszinuleg akkor se jutottunk volna ki a rosszabb golkulonbsegunk miatt. Szoval akkor inkabb egy vereseg csusszon kozbe, mint az, hogy golkulonbseg miatt ne, mert annal rosszabb nincsen. (Ja de, a penzfeldobas, ala az ifjusagi labdarugo vilagbajnoksagon.)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Laffite
a jégkorong az egy ilyen sport, bármi bárhogy elsülhet... azért is sajnálom, hogy így sikerült, mert ahogy én most elnézem a legjobbak mezõnyét, akár az osztrákok, a fehéroroszok, a lettek, a szlovének, az ukránok, a dánok, de még németország, svájc és kazahsztán ellen is lenne annyi esélyünk, mint most ellenünk volt az angoloknak...

MrSpock
Igazad vam,már nemigazán emlékeztem de a hagsúly az amikor tét van,fõleg csapatsportban nemtudunk átlépni az árnyékunkon:-(
Jólett volna látni a csapatot,hogy mire képes az A csoportban.

Go Jeff Go!!!!

Breki33
kicsit kevered Izland ellen nem játszottunk döntetlent hanem Svájc ellen

Kiprich és talán Illés góljaival.
MrSpock
érdekes,jó nembántom a srácokat,de miért van az amikor felcsillan a lehetõség..sosem tudjuk átlépni a célszalagot,elesünk benne.Pont a britek,mindenki verte akiket vertünk,ha jólnéztem.Ez anno mint fociban amikor csak 2-szer kellett volna nyernünk itthon,török,meg izland ellen,2:0-rõl döntetlen.
Na majd jövõre talán,de mindig van 1 csapat,ha nem 2 akik megelõznek.

Go Jeff Go!!!!

gabber_saviola
basszus <#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
asszem elbucsuzhatunk..
de szép volt fiuk, a feljutás ugysem volt cél, csak egy gyönyörü bravur lett volna!!!<#taps>

Rudee
Fakk <#falbav>

gabber_saviola
basszus, hazajöttem és látom , hy a brittek vezetnek .... 😞

Buddy
nem hinném én sem, hogy bunda, de azért meglepõ....ez a szám már kézilasztiban is korrekt mennyiség lenne

Rudee
Lengyelország-Japán 2-1 (1-0,1-0,0-1)

<#shakehead>

Laffite
ez azért nagy baj, mert így nekünk mindenképpen meg kell verni a lengyeleket, ugyanakkor még a japánoknak is minimum döntetlenre kell hozni a norvég meccset elõtte, de ha ez nem sikerül, akkor nekünk kb 20 góllal kellene verni a lengyeleket az elsõséghez 😞 szal hajrá japánok!

ez a 25:1 meg... nem mondom, hogy bunda, mert tuti nem az, egyszerûen a norvégok már tudták, hogy 9-nél sokkal többel kell megszórni a kínaiakat és akkor nekik már egy 1 gólos gyõzelem is elég Japán ellen, ennek megfelelõen rohamoztak és be is jött nekik 😞