883
-
#363 Hétfő lesz a vízválasztó nap.. -
Grenzjager #362 Vas János, az Iowa hokisa nem lehet jelen a vasárnap kezdődő és április 21-ig tartó ljubljanai divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
A 23 éves csatár klubja, az észak-amerikai profiliga tartalékbajnokságában (AHL) érdekelt Iowa Stars utolsó alapszakasz-találkozóját magyar idő szerint vasárnap hajnalban vívja Chicagóban, a helyi Wolves ellen. Az Iowa három fordulóval a zárás előtt négy pont előnnyel áll a rájátszásba jutásért zajló párharcban, és jó esélye van a továbblépésre.
Amennyiben az együttes bejut a rájátszásba, akkor Vas János biztosan nem utazik a szlovén fővárosba, míg ha az alapszakaszból nem lép tovább az Iowa, akkor is legfeljebb a vb utolsó két találkozóján lehet érdekelt. A magyar csatár a Stars színeiben 69 mérkőzésen 25 pontot (12 gól, 13 assziszt) termelt. (FN)
:(( -
#361 Magyarország-Svédország 1-7
nagyon jól teljesített ebben a 2 napban a csapat -
#360 A szív a szív.... Miért nem tudnak tanulni tőlük a focisták ? -
#359 juhé ütjük a sévedeket :} -
#358 Magyarország-Svédország 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
2007.03.29. Csütörtök
ÉLŐ 18:45 Jégkorong, Magyarország-Svédország, barátságos mérkőzés (élő)
_____________________________________________________________________________________
2007.03.30. Péntek
ÉLŐ 17:45 Jégkorong, Magyarország-Svédország, barátságos mérkőzés (élő)
-
#356 Grat:)! -
Grenzjager #355 Bajnok lett a Csíkszeredai Sportclub is
A Románia-kupa és a Borsodi Liga-bronzérme megszerzése után pénteken a román bajnoki aranyérem is a mi vitrinünkbe került. A rájátszás ötödik összecsapása fergeteges mérkőzést hozott, míg aztán Elekes pontot nem tett a végére.
Filip a kezdőkörből szerzi az első korongot, jobb szélen elhúz, átszlalomozik a védelmen és a kimozduló kapus mellett a 13. másodpercben bevágja: 0-1. http://www.youtube.com/watch?v=NeR7BQkitB4
A gól inkább az ellenfelet villanyozza fel, azonnal roham alá veszik a kapunkat és a 2. percben Zabludovszkij révén már 1-1. Azt a… Némiképp lenyugszanak a csapatok, lemondanak a kockázatos vállalkozásokról, inkább egymás hibáira játszanak. Már végéhez közeledik a harmad, nagyon kéne még egy gól. 47 másodperccel a szünet előtt Filip megint elhúzza a csíkot, ugyanúgy bohócot csinál mindenkiből, akárcsak az első percben, csak most a kapu elöl lő: 1-2. http://www.youtube.com/watch?v=di8tW9TnQ7g&mode=related&search=
A második részben onnan folytatódik minden, ahol korábban abbamaradt. Mindenki minden szögből lő. Ismét Zabludovszkij eredményes, a fehérorosz csatár a 26. percben egyenlít. Mindenki a szívéhez kap. A frász tíz percig tart, amíg Adorján távoli lövését Szőcs Szabi igazítja Catrinoi ketrecébe: 2-3. http://www.youtube.com/watch?v=oOwN6GlXeMs&mode=related&search=
Kezdődik a zárórész, még csak a 20 perces játékidőt kellene kibírnunk szívroham nélkül. A csapatok egymásnak esnek, nagy iramban zajlik a játék, a kapusok parádéznak. Tíz percig tart a tűzijáték mígnem Moldován elsprintel a jobb oldalon, magával húzza az egész Steauás védelmet, kimozdítja a kapust és azzal hátraadja Szőcs Szabinak a korongot. Szőcske jön és lő: 2-4. Piszkáld ki! Piszkáld ki! Piszkáld ki belőle! http://www.youtube.com/watch?v=eJXcwxxFV20&mode=related&search=
Hat perccel később a bakák válaszolnak, Sadij távoli lövését Lupascu a levegőből irányítja a hálónkba:3-4. Úristen. De nem kell becsinálni, ott van Elekes, a király, aki 38 másodpercen belül levakarja a bizakodó mosolyt Gliga képéről. Szőcs Szabi az 56. percben berobban a támadóharmadba, ügyesen leteszi a korongot és egy oldalralépéssel magával csal egy Steauás védőt, ezzel szabaddá teszi az utat Elekes előtt. A csatár csuklóból ráküldi a korongot, Catrinoi hárít, de a kipattanó korongot Elekes átemeli rajta: 3-5. http://www.youtube.com/watch?v=Br5cQv6LlNU
Hajrá fiúk! Már tervezzük az éjszakai ünneplést és óvintézkedéseken gondolkodunk a másnaposság elkerüléséért. Erre fel Geru gólt lő. A galaci csatár hat másodperccel a vége előtt durrantja be a korongot. De kit érdekel? Vége van, mi nyertünk! http://www.youtube.com/watch?v=UuBNym1ZQ4o
Éljen a csapat! Éljenek a szurkolók! Főúr, a kupát, legyen szíves! Kösz! http://www.youtube.com/watch?v=9WbeUqJhLWM (sportclub.ro) -
#354 A sajtóban számos információ látott napvilágot az Alba Volán-FeVita jövő szezonjával kapcsolatban, ezért id. Ocskay Gábort, a szakosztály igazgatóját arra kértük, röviden vázolja a helyzetet.
"Valóban megtettük az első lépéseket az Osztrák Jégkorong Szövetség felé, és jeleztük indulási szándékunkat az élvonalbei bajnokságukban." - mondta id. Ocskay Gábor. "Emellett elküldtük a nyolc idén induló csapat elnökének is a bemutatkozó anyagunkat, amelyben leírtuk klubunk elmúlt 6-8 évének hazai és nemzetközi eredményeit. Reméljük, lesz esélyünk arra, hogy kedvezően bírálják el a kérelmet. Ugyanakkor párhuzamosan több irányba is tekintünk, áprilisban minden valószínűség szerint lesz egy találkozó a lengyel szövetség illetékeseivel, hogy a közép-európai nemzetközi bajnokság lehetőségét is átbeszéljük. Ugyanis mindenféleképpen indokolt sportszakmailag, hogy a magyar bajnokságon kívül külföldi ligában is megméressük magunkat. A csapat fiatalítása ugyanakkor ettől függetlenül meg fog kezdődni, jövőre mindenképpen több fiatal játékos lesz a keretünkben."
albavolanfevita.hu -
#353 Az Alba Volán nyerte a magyar bajnokságot -
#352 Az Újpest jégkorongcsapata szerződést bontott Horváth Andrással, aki a keddi edzésen megütötte csapattársát, a szlovák Jozef Voskárt. Joós Zoltán a lila-fehérek szakosztályelnöke elfogadhatatlannak tartja a válogatott játékos viselkedését.Mint ismeretes Horváth a kedd délelőtti tréningen egy nézeteltérést követően leütötte a lilák szlovák játékosát, Jozef Voskárt. Később kiderült a brutalitásra egy rossz passzt követően került sor. A légiós nem bírta pontosan a magyar válogatott játékoshoz továbbítani a korongot, minek következtében Horváth bepöccent és csapattársát vette célba a játékszerrel. Ezt a szlovák hokis viszonozta, az ütés ezután következett be.
Paraszt!
-
#351 LITVÁNIA-MAGYARORSZÁG 2-1 (0-1, 1-0, 1-0)
Gólszerzők: Slikas (37., 58.), illetve Azari (15.)
Kiállítások:26 perc, illetve 30 perc
-
#350 sajnos nemtudok kimenni. -
#349 na most lesz magyar hoki
-
#348 vki nem tudja azoknak a zenéknek a címét amiket NHL-ben holtidőben nyomnak? -
#347 szevasztok!
ha érdekel itt találtok pár hokis képet.
és valóban, nyomatni kéne a magyar hokit, mert tényleg nem rossz!
-
Tass #346 Igazad van, valóban többet kéne foglalkozzon a TV is a Magyarországi hokival, jobbak sokkal mint a magyar focisok... ciprus is megvolt nekik...
Ezzel szemben a hokisok sokkal jobbak.
És lehetne akár büszkélkedni is vele.
Interliga győzelem... a fociban mikor lesz egy kis eredmény is??
Több hokit a TVben!!! -
#345 kösz -
#344 talán a magya-svéd meccsre gondoltak. -
#343 valamit mondtak ma a Sport TV-n hogy lesz márciusban valami a Papp László sportarénában.mi lesz? -
#342 Sziasztok látom kihalt a fórum ,de nagy hoki fan vagyok ! Fehérvári létemre nagy volán drukker már vagy 7 éve! Nem tudom ki hogy van vele szerintem a tv-nek többet kellene foglalkoznia a hokival és nem csak az NHL-el! Egyébként a világ legjobb sportja!
Hyvä Suomi -
Szakipeti #341 Csináltam egy oldalt, melyen a csapatszervezéssel kapcsolatos infok vannak.
Csapatszervezés
Üdv:
Szaki -
Szakipeti #340 Na találtam egy másik jégpályát itt budán, 15m x 30m, ami 11 utan csak 10000Ft/óra. Nem láttam az áraknál félpályás lebontást, szal szerintem az egész pálya használható. Akár ide is mehetnénk. Ha az oldal szarakodna akkor csak simán nyomjatok egy refresh-t.
http://www.szenater.hu/hunice/app?service=direct/1/Information/$DirectLink&sp=S607%2F2arak
Üdv:
Szaki
-
Szakipeti #339 Sziasztok
Régen tervezem, hogy hobbi szinten el kéne kezdeni jégkorongozni, de mivel nincs elég ismerősöm akikkel játszhatnék, elkezdtem mindefelé érdeklődni, hogy ki az aki szeretne játszani. Az elképzelésem a következő: ha összejönne kb 8-10 ember, akkor a pesterzsébeti jégcsarnokban párszor kibérelhetnénk a félpályát pl egy órára, ami most 12000Ft/félpáya, ergo ha 8-an vagyunk akkor 1500Ft/fő, ha 10-an akkor már csak 1200Ft/fő. Egy ilyen haveri játékra gondoltam, nem edzés, nincs bekerülési feltétel, akárki jöhet. Ebből következően nem is kell szerintem teljes menetfelszerelés, szerintem ha van botod, lábszárvédőd, korid, akkor már játékra készem is állsz. Az összes többi cucc opcionális, bár mondjuk még egy sisak nem ártana. Az én elképzelésemben hétvégén játszanánk (péntek, szombat vagy vasárnap) és este 10 után, mert akkor egy picit olcsóbb a pálya. A jégcsarnok honlapja itt: http://erzsebetjcsarnok.extra.hu .
Idézet a honlapról:
"A jégpálya, a létesítmény vezetésével egyeztetett időpontokban kiadó edzések, mérkőzések, versenyek és egyéb rendezvények lebonyolítására a kiszolgáló helységek , öltözők használatával együtt."
Eddig ha felfele kerekítek akkor 6 ember mondta hogy jön, amiből 4 tuti.
Ja és lányok is jöhetnek, csak bátran. :)
Üdv:
Szaki -
Grenzjager #338 Székelyföld- Magyarország gálameccs
2006. dec. 30.
Gyergyószentmiklós -
#337 St. Louis Blues -
Torry #336 BAszki nemnagyon pörög a topic :(
Olyan kérdésem lenne, hogy meccseket honnan lehetne letölteni? -
Beni521 #335 az én kedvenc csapatom a Tampa Bay Lighting -
#334 Csehet belefáradtak a végére :(
amúgy Én legjobban egy Finn aranynak drukkoltam, de mivel a finnek elvéreztek, ezért a döntőben a maradt a másik északi csapat -
#333 kár a csehekért... nekik szurkoltam... -
#332 hááát nem mondom, hogy nem volt izgalmas...de nem egy ilyen döntőt vártam -
[center]VILÁGBAJNOK: SVÉDORSZÁG
-
#330 pff.
okés -
#329 Aki egy Sved jegkorong valogatottnak szurkol az jo ember nem lehet. -
#328 mi fúj Jakuza? -
#327 FUJJJJJJJJJJ!!!!!!!! -
#326 4-0 -
#325 3-0 !!!!!!!!4 -
#324 :Ddddddddddd
2-0