Jégkorong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a flyers is gyõzött. sajna nem leszek itthon este :C
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
3rd Period Scoring
TOR, K. WELLWOOD (2) , 01:38
TOR, E. LINDROS (3) (J. ALLISON), 04:20
ATL, M. SAVARD (3) (M. HOSSA), 04:59
TOR, A. STEEN (2) (B. MCCABE, T. KABERLE), 11:05
TOR, J. O'NEILL (4) (T. KABERLE, B. MCCABE), 12:43
TOR, A. PONIKAROVSKY (1) (K. WELLWOOD, J. O'NEILL), 18:25
sztem szinte kizárt hogy végigbírod a hokimeccset. bazisok a játékmegszakítás. /bazeg oan rég láttam hokit hogy elfelejtettem hogy mondják angolul/
az meg szar fíling hogy reggel felkelsz "vazz a felét elaludtam"
öcsém szigetlakó szal itt fix hogy ez megy majd ^^
ÉLÕ 01:00 Jégkorong. Philadelphia-NY Islanders, NHL, alapszakasz (eredeti angol kommentárral!)
eddig az nhl.com-os összefoglalókon éltem
aszittem már sose egyeznek a tévétársaságokkal
ráadásul egész jó kis meccs. Rangers - NJ
ráadásul várható hogy elég sok meccset adnak, mivel a hoki a legolcsóbb az amcsisportok közül
Kezdõdhet a bajnokság ...
"NHL, NHLPA reach agreement in principle on new CBA
NEW YORK/TORONTO (July 13, 2005) - The National Hockey League and the National Hockey League Players' Association have reached an agreement in principle on the terms of a new Collective Bargaining Agreement.
Details of the new Agreement will not be made available publicly pending the formal ratification process by the NHLPA Members and the NHL Board of Governors.
It is anticipated that the ratification process will be completed next week, at which time the parties will be prepared to discuss the details of the Agreement and plans for next season. No further comment will be made until then."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Oroszorszag-Kanada 3:4
A merkozes oriasi izgalmakat hozott a vegen, annak ellenere, hogy az elejen meg nem igy nezett ki, ugyanis Kanada mar 4:0-ra vezetett, de a fiatal Orosz csapat nem volt eleg rutinos a talpraallashoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nem lesz könnyû dolga tehát Szuper Leventééknek, hiszen a németek mellett a francia, az idén bravúrral legyõzött japán, valamint a minket alaposan megtréfáló brit válogatott is igen kemény diónak ígérkezik. Mellettük egy, a jégkorongban igencsak egzotikusnak (az országban egyetlen fedett jégpálya mûködik) számító nemzet, a divízió II-es osztályból feljutó Izrael legjobbjai lépnek jégre a jövõ évi divízió I-es vb-n, amelynek pontos helyszínérõl és idejérõl a nemzetközi szövetség a közeljövõben hoz döntést.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szlovák-orosz 3:3
svéd-dán 7:0 (a finn meccs után nagyobb ellenállásra számítottam volna...)
és még délutánról a papírformák:
finn-ukrán 4:1
fehérorosz-osztrák 5:0
az elsõ körben az oroszok 4-2-re verték az osztrákokat, nyertek a szlovákok és a kanadaiak is, viszont a finnek alaposan megkínlódtak a dánok ellen és mindösszesen 2:1-re tudták hozni a meccset.
ma újabb 4 mérkõzés:
16:15 USA - Slovenia
16:15 Switzerland - Czech Republic
20:15 Ukraine - Sweden
20:15 Germany - Kazakhstan
de mondjuk Yzerman miatt is tetszett a klub, régóta ott játszik és hûséges a klubhoz....ez is dícséretes és mintapélda-értékû
Go Jeff Go!!!!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Jólett volna látni a csapatot,hogy mire képes az A csoportban.
Go Jeff Go!!!!
Kiprich és talán Illés góljaival.
Na majd jövõre talán,de mindig van 1 csapat,ha nem 2 akik megelõznek.
Go Jeff Go!!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de szép volt fiuk, a feljutás ugysem volt cél, csak egy gyönyörü bravur lett volna!!!<#taps>#taps>
ez a 25:1 meg... nem mondom, hogy bunda, mert tuti nem az, egyszerûen a norvégok már tudták, hogy 9-nél sokkal többel kell megszórni a kínaiakat és akkor nekik már egy 1 gólos gyõzelem is elég Japán ellen, ennek megfelelõen rohamoztak és be is jött nekik 😞