883
  • SimaSuna #523
    persze :)
  • jbal
    augusztus 8-án jössz?
  • SimaSuna #521
    hát nem pont ezen a meccsen de lekaptak xD (sapiban)
  • SimaSuna #520
    szept 12 miskóc :) MJJSE HC Csíkszereda
  • xpapertiger
    legjobb magyar NHL-s oldal http://nhlsarok.blogspot.com/
    köszcsá.
  • bokorarcu
    sőtt

köszcsi

őszintén remélem, hogy legalább a tv közvetíti, nem úgy mint néhány éve a vb.-t

pacsi a fiúknak, puszi a lányoknak
  • bokorarcu
    igen igen köszönöm
  • SimaSuna #516
    már eladták az összes jegyet :S
    link
  • bokorarcu
    szép napot
    valaki megtudná mondani , írni, hogy hol tudom megnézni az NHL kezdő Prágai mecsre hol kapok jegyet ?,
    előre is köszi
  • balrog20
    hát én kanadának szurkoltam a döntőben, de szerintem igazad van nono84, nagyon leálltak a végén. Amúgy meg nagyon jó meccs volt :)
  • a.carkey
    The groups for the 2009 IIHF World Championship in Switzerland:

Group A: Canada, Slovakia, Belarus, Hungary.
    Group B: Russia, Switzerland, Germany, France.
    Group C: Sweden, United States, Latvia, Austria.
    Group D: Finland, Czech Republic, Norway, Denmark.
  • nono84
    Kanada magának köszönhette, teljesen leálltak a harmadik harmadra.
  • banok
    jah nagyon jó volt!
  • a.carkey
    Érdekes meccs volt ...
  • banok
    ma lesz a vb-döntő, 19.00-tól a Sport1-en
    Kanada-Oroszország
  • nono84
    Olaszoraszág és Szlovénia esett ki az A csoportból.
  • Solten
    Ehh, még nem is gratuláltam..

GYÖNYRŰ VOLT FIÚK!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
  • nono84
  • Grenzjager
    Magyarország - Ukrajna 4-2, a gólok

Ünneplés a jégen
  • galmat
    egyet értek.
  • Solt
    Na igen, csak a legutolsó sor már nem bánnám, ha nem lenne aktuális!
  • nono84
    Nem szeressük, de még ő is gratulált!!!!

"Tisztelt Bajnokok!

A világbajnoskágon aratott győzelmük után közvetlenül volt ugyan módom gratulálni Önöknek telefonon, de nem lehet elégszer kifejezni azt az örömöt és hálát, amit ez az eredmény okozott minden sportszerető magyarnak.

A világbajnokságon aratott győzelemsorozatukkal páratlan sporttörténeti sikert értek el: a másodosztály legjobbjaiból a világelsők közé küzdötték fel magukat.
    A mostani diadalmenettel hosszú évek, fáradalmas, küzdelmekkel teli, kitartó munkája ért be. Ennek a kitartó munkának köszönhetően legyőzték valamennyi ellenfelüket, és lenyűgöztek minket, a szurkolóikat.

Eddigi teljesítményüket látva senkiben nem lehet kétség: ott a helyük a világ legjobbjai között. Olyan teljesítményt nyújtottak, ami méltán teszi világszerte híressé a magyar jégkorong-válogatott valamennyi tagjának nevét, és okkal tesz büszkévé minden magyart.

Gratulálok a győzelmükhöz, és az ország valamennyi polgára nevében köszönöm, hogy átélhettük Önökkel a siker örömét.

Üdvözlettel:
    Gyurcsány Ferenc
    a Magyar Köztársaság miniszterelnöke"
  • jbal
    hát ja.de aki hülye nézze a botlábúakat
  • MrSpock
    Bocsi,ha neagtiv értelemben gondoltad...akkor egyetértünk!:-)
  • nono84
    Reméljük lassan ez megváltozik....
  • ForzaInter
    ugy érzem félreértettél...
  • MrSpock
    Ja tizszer annyi,mert 100xanyni csapoat van,és stadion.
    De nézdmeg majd a svájci vb-n,hogy hányan lesznek a meccseken!
    Magyarok is lesznek szép számmal.
    Jó nem egy hokinemzet vagyunk,de pillanatnyilag jobbak,minta focistáink.
    Végülis ottvagyunk a világ 16 legjobb csapat között.Fociban hanyadikak vagyunk?És ugyanazt mennyivel többen játszák?Jégpálya nemigen van,főleg nyáron,de télen sem igazán frankó a helyzet.
    Kérem ezért helyénkezelni a dolgokat.
    És örülni nem pedig fikázni,hogy jaaj a foci népszerűbb satöbbi...látni a 2-3000 nézőt ameccseken,de csak azértmert már jó az idő.
    Igenis létni kellene ebben is potenciát,és leaglább pár jó csapatot,hogy partibanlegyünk leaglább az osztrákokkal a bajnokságban.
  • ForzaInter
    csak épp azt a szar focit, 10* annyi ember nézi... bármijen szar is, és abban van a legnagyobb zséé.
  • jbal
    Na ez király!!!!!!!
    Grat!
    SPiller hogy sírt már :)
    Jó lenne ha ráébrednének már arra hogy nem abba a szar fociba kéne bézt "befektetni".Mert az nem is befektetés, hanem kidobás.
  • Tigristank
    Én is gratulálok a magyar jégkorong válogatottnak! Csak így tovább fiúk.
  • zsotesz
    Valaki már csinált is összefoglalót, azt hiszem ezt nem lehet elégszer nézni. http://www.youtube.com/watch?v=UcgsOs7lVYg
  • Martins15
    jóvanna :D Énis örülök...:D Bár azért kérdeztem mert gép közelebb áll hozzám mint a jéghoki...:D
  • Narxis
    Jaja. 3-4 csarnokunk van, a Volán az osztrák bajnokságban játszik.. Innen szép nyerni.
  • nono84
    kíváncsi leszek hogy a csoportban is hajtunk majd vagy a kiesés elkerülése ellen vívandó utolsó körben leszünk a toppon. Mert azért egy Dánia Norvégia Olaszország Franciaország Szlovénia ellen partiban lehetünk. De szép is lenne.
  • MrSpock
    Mindenesetre érdekes lesz majd esetleg ott látni a válogatottat,de háát majd a vb-n!Az lesz az igazi,és főleg ha úgyszervezik,hogy NHL-es legjobbak is ott figyeljenek!
    Dejólenne egy olimpiára is kijutni!
    Nagyzserű dolog ez,és mégmindig felkell dolgozni..ahogy pár éve még pofozógépek voltunk.
    Pedig kicsi pénz van benne,szegény sportág,és mégis van fejlődés,de még milyen,ez olyan mintha fociban simán csoportelsőként kijutnánk.
    Rendes csarnokaink sincsenek..pedig lenne rá igény a jó hokira!
  • Narxis
    FELJUTOTTUNK!!!!!!!!!!
  • ForzaInter
    istenem ekkora gépbuzikat, kitérdekel hogy egy számítógépes játékban benne leszünk e vagy nem...

feljutottunk az A csoportba, magyar jégkorong legnagyobb sikere, végre ott lehetünk a legnagyobbak közt, óriási gratula fiuknak
  • banok
    Hatalmas grat. a fiúknak!!!!
  • Martins15
    igen sry elirtam nah abba benneleszünk nem?
  • nono84
    küzdenitudásból 5-ös!