883
-
KolkaF #883 -
HUmanHunter #882 én is pont erre gondoltam a meccs előtt, hogy olyan rosszul játszanak, hogy amilyen szerencsések vagyunk biztos ellenünk fognak majd jól játszani, be is bizonyosodott.. -
#881 eddig mindenki ütötte a szlovéneket, csak mi szopunk ki... tipikus. -
#880 3-5!
Remek kezdés -
ManoNegra #879 Gyönyörű volt, de sajnos mennek egyelőre 3-2-re- Ennek ellenére jól játszanak a srácok. -
#878 Bartalis elég szép gólt szerzett -
karajjj #877 a szar magyar bíró... :D -
ManoNegra #876 Vay Ádám Finnország elleni parádés teljesítményével az Oroszországban zajló jégkorong-világbajnokság szerdai játéknapjának hőse lett, az IIHF (Nemzetközi Jégkorongszövetség) a magyar kapus három védését beválasztotta a leglátványosabb hárítások közé. Különösen érdemes megfigyelni Vay első helyen említett mozdulatát! link
-
ManoNegra #875 Mármint a csapat előtt le a kalappal. -
ManoNegra #874 Sok sikert neki!
Remélhetőleg a többiek is profitálhatnak ebből a VB-ből, megdolgoztak érte.
A Nemzetközi Jégkorongszövetség is díjazta a csapatot, a VB legszenvedélyesebb csapata lett. Nem tudom, hogy elötte volt-e ilyen, vagy csak valahogy elismerni akarták a teljesítményt, de mindent összevetve jó ez így, le a kalappal előttük!
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.05.18. 19:04:49 -
#873 http://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017 -
#872 :/ -
#871 köszönjük a csigazabálóknak a lélektelen játékot, gólt se tudtak ütni vicc -
#870 Sejtettem h a franciák nem növesztettek még mindig gerincet. -
ManoNegra #869 -
ManoNegra #868 Nagyon jó, ez az igazi országimázs!
Az írója előtt pedig le a kalappal, mert a könnyem is kicsordult. ;-) -
#867 -
#866 Le a kalappal a srácok - na és a szurkolók előtt! -
ManoNegra #865 Szép volt srácok!!
Így ki lehet kapni, ez benne van. A lelkük kint volt a jégen!
Aki ugrál büszke magyar hej hej!! -
#864 Lefordították a nagyon jó kis kanadai írást, itt lehet elolvasni magyarul. -
#863 Eddig szép és jó! -
#862 -
ManoNegra #861 5-2 ! -
#860 minél több ilyen meccs kell, rögtön vissza kéne jutni ha most kiesnek. -
karajjj #859 Ezt nem támadásnak szántam, szíved joga ennek örülni. Én inkább annak örültem volna, ha a franciák ellen játszunk így. -
ManoNegra #858 Ez van. A lehetőségeinkhez képest így is jók vagyunk. Van akinél a pohár félig üres, nálam inkább félig tele van. -
karajjj #857 Csak az a baj, hogy egyikre sem adnak pontot. -
ManoNegra #856 Néztem a mai finnek elleni meccset, a játékban is jók voltunk, de szurkolásban verhetetlenek vagyunk! -
#855 hihetetlen hogy 4-en támadunk a kapussal szemben, és simán belelövi a csávókám... utána meg kapjuk a gólt... fuck... -
karajjj #854 én a tavalyi produkció miatt az elején még abban sem bíztam, aztán szép lassan a végére összeállt az egész -
#853 azé... csak feljutottunk megint :D ahhoz képest hogy a cél a bentmaradás volt :D -
Zenszkij #852 Csúnya verés lesz a vége, de nem gond, a kazahok mindenkit ütni fognak, a többieket kell elkapni. -
karajjj #851 azért valljuk be, egy szinttel fölöttünk vannak
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.04.20. 13:53:42 -
Zenszkij #850 A fiúk már hátrányban vannak a kazahok ellen. Nem lesz egy így jó! -
#849 Sok a fiatal. Amit Ausztria ellen mutattunk, ha az beérik, na akkor lesz érdemes feljutni. Addig el tudok viselni még 1-2 VB-t itt Magyarországon :) -
karajjj #848 ejj pedig deszép lett volna, kár érte, hogy elszórakoztuk... -
#847 2-0 elhittük, hogy ez a mi napunk..sajnos, újfent nem lett az. -
#846 és meg is bosszulta -
#845 Hihetetlen, hogy miket ki nem hagyunk most Ausztria ellen..sokkal jobban játszunk, 4* több helyzetünk van, mégis 0-0 még...félek, ez meg fogja bosszulni magát...
-
sempronius18 #844 Azért a VB előtt senki sem azt mondta, hogy az a cél, hogy bent maradjunk ám szerintem is a 4-5. hely a realitás.