1964
Jamiroquai
-
#1804 hát igen,akkoriban még nem volt menő dolog a licensz :DDDddddd -
#1803 És mint tudjuk Beethoven, tőlem lopott :/
:DDDDD -
#1802 nem igaz,mert Bobby Hebb is Beethoven egyik számát dolgozta fel :DDDDDDDDDdddddddd -
#1801 Hamár itt tartunk a Sunny eredetileg nem Boney M, hanem Bobby Hebb szám -
#1800 hopp,tényleg :DDDDDDdddddd
bocsánat SpaceCowboy77,figyelmetlen voltam :) -
#1799 Szerintem nem is azt mondta, hogy az ő száma :)
"Ajánlom figyelmetekbe ezeket a JAMIROQUAI által előadott számokat" Fuss neki még egyszer :P -
#1798 a Sunny az nagyon nem Jamiroquai szám...:D:D:D keress rá youtubeon: Boney M - Sunny -
SpaceCowboy77 #1797 Úristen LittleL!!! Gyönyörű gyüjteményed van!!!!! Azt szeretném kérdezni hogy ezeket a maxi lemezeket csak külföldről lehet rendelni, vagy párat itt Magyarországon is meglehet venni? -
SpaceCowboy77 #1796 Ajánlom figyelmetekbe ezeket a JAMIROQUAI által előadott számokat: we gettin down, dont stop the feeling, our time is coming, sunny!!!!!!!! -
#1795 hétvégéig nyílt -
#1794 film a legtöbb rajta , zene nemsok.. -
Zsoma #1793 Hi Tep,
Nekem kéne meghívó, ha van még belőle!
Thx -
#1792 -
#1791 off
ha kell vkinek DS-ra meghívó , jelezze priviben (3db)
on -
#1790 Funky paradise maxi lemez..aha ismerem, nagyon ritka...6000 Ft alatt nem lehet megszerezni..
Múlkor licitáltam a legritkább lemezre amit csak láttam. :
10 darab van csak belőle a világon :D
Ez egy interjú lemez volt, németországi rádióállomások számára készült, 3 perces interjú van rajta. Tehát szétosztották nagyobb rádiókközt, és ezt adták le műsorban...
ez is gyári lemez volt, csak ilyen házi módon írták rá a dolgokat filctollal.. azthiszem 35 euróért vették meg, de lehet hogy ha én is tovább licitáltam volna, még több lett volna.. -
Peetside #1789 Köszi LittleL! hálám üldözzön! :) -
jellem #1788 Köszi LittleL!
A Scam és a Journey to Arnhemland fel lett cserélve.
Egyébként tényleg jók. Nekem ezek a számok egy Funky Paradise című bootlegből vannak meg:) -
#1787 Jamiroquai - Bullet -
ma megjött 3 lemez :D
Ez a japán verzió.
Jamiroquai - Light years edit 3.59
iszonyat jó ez a maxi, ez még teljesen új számunkra.
Jamiroquai - Scam live 5.13
Jamiroquai - Journey to arnhemland live 5.39
na ez is szuper jó, ilyen számokkal tényleg arat a JAmiroquai a mai zenei palettán..
Jamiroquai - We gettin' down live 9.31 -
#1785 majd felrakom mindjárt....
apropó..megvettem megint 4 maxi CD -t a ritkábbik fajtából, már csak ide kell hogy érjen :DD
Jay's selection - japán
Light years - japán
Emergency on planet earth - japán
Stillness in time promo. -
Peetside #1784 Sziasztok! Jamiroquai-tól a Bullet c. számot fel tudnátok újra rakni?
sajna az előző linkek nem elérhetők. :(
thanx előre is! -
#1783 -
#1782 Tibi
-
#1781 a nagyszínpad szerintem a mocsok legközepén lesz:) -
Unreal1942 #1780 Ez igen! Akkor egyszer az életbe mégis ki kell látogatnom a szigetre. Pedig a hátam közepére se kívánom! Remélem közel lesz a bejárathoz és nem kell átgázolnom az egész mocskon :P -
#1779 -
#1778 Minden évben azt hittem lesz, de mostmár tényleg ójeh
FÓRUMTALIII :DDDd -
#1777 úgysem voltam még a Szigeten....mármint koncerten -
#1776 fainfainfain. fain. -
#1775 Végre, imáim meghallgatásra leltek :) Áhhh, nagy partyt fog csapni a srác. -
#1774 -
#1773 Ezazz! -
Zsoma #1772 Fenn van már a Sziget oldalán, immár biztos!!!
Jamiroquai a Szigeten -
jellem #1771 Remélem nem kiabálom el a dolgot, de klikk ide -
#1770 ment pü -
#1769 jah, felesleges az egyik... mennyit ér meg neked ? utánvéttel, vagy átutalás után küldjem ? - úgy olcsóbb lenne. -
#1768 igen , mert azt mondtad , hogy neked 2 példányban van meg.....gondoltam az egyik felesleg :) -
#1767 -
#1766 Tep, bocs hogy csak most válaszolok.. tehát ez kellene ? -
#1765 jah , Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Jó locsolkodást :)