1964

Jamiroquai
  • Christiansen
    legutoljára a Kempinskiben voltak
  • jellem
    Valaki tud vmit arrol, hogy mikor erkezik a banda Magyarorszagra, vagy esetleg hogy melyik hotelben lesznek elszallasolva?
  • jellem
    Kellően felcsigázátál LittleL!:) Várom majd a számokat ;)
  • Zsoma
    Nagyrészt Glastonbury 1993 a lemez, az Emergency-től másik koncert (érdekes verzió mindenesetre), plusz a végén akusztikus IILIIDI az MTV Most Wanted-ből.
  • Zsoma
    If I Like It, I Do It
  • menyus77
    nagyon ottvan!
  • LittleL
    most hallgatom éppen a lemezt...beszartok olyan jó számok vannak rajta. Élő koncert felvételek. Eddig sohasem hallottak.
  • LittleL
    itt van a markomban..el sem hiszem.. állítólag csak 2000 darab van belőle a világon..

És iszonyat jó számok vannak rajta..fel fogom majd tölteni. szuper album

• LittleL
  • LittleL
    Jó az új banner :D

Na megjött ma Tel Aviv -ból a leges legkülönlegesebb Jamiroquai album :
    If I like it, I do it.

http://img142.imagevenue.com/img.php?image=62313_if_i_like_it2_2_123_742lo.JPG
  • tep
    kell az :)
  • Christiansen
    nembaj az..
  • tep
    de nem jó , mert kihagytam a Dynamite-albumot
  • Christiansen
    wow, mehet neki
  • Kaplan
    Jóóóóó :)
    Mehet bannerba, thx a kiegészítést, így mégjobb!
  • hunbasser
    cooool :) (Y)
  • tep
    unatkoztam :)
  • LittleL
    azám..

nézegettem az általad linkel oldalt, a GEMM.com -ot..

az egy gyűjtő oldal . Össze hozza az eladókat a vevővel.
    tehát ha venni akarsz valamit, írni kell az eladónak hogy mennyi a szállítási költség...egykét eladó írja csak oda hogy hová mennyi a postaköltség..

meg akarom még venni a Black Capricorn DAy, maxilemezt :D

gemm

na erről van szó..a 18.72 dollárosról...eBayen egyszerűen nem tudom kifogni olcsón..itt meg egyből van 3. hitelkártyával lehet fizetni.
  • tep
    jó számok...gyűjteményed ékköve lesz
  • LittleL
    Jaaaj, mit vettem ma.
    megvettem a leginkább különleges MAxi lemezt ami csak létezik..

If I like it, i do it.
    élő turné felvétel..azthiszem eddig még nem hallott előadásban..plusz egy új szám...
    már csak meg kell hogy érkezzen majd valamikor..
    nagyon ritka lemez..azthoszem csak 2000 van a világon belőle.
    és nem volt licitáló...nem is értem..szerencsém volt.

• LittleL
    Heló TEP

tehát megérkezet...örülök neki..

Én most vettem egy másik CD -t az emergency on plane earth Japán kiadását..de másféle borítóval..
    már alig várom hogy megjöjjön..

Meglett mostanában a Jay's selection is...hogy micsoda jó számok vannak rajta...ha lesz időm majd feltöltöm ide.
  • tep
    Megérkezett , most hallgatom , egész jó ez a London Rican Mix is :)
    Köszi szépen LittleL
  • Zsoma
    Ez a legeslegutolsó verzió a '93-as Club Citta dvd-ből, javított hanggal, be kéne már szereznem... Szerintem kb. a monte carlói buli az irányadó, tudtommal a headliner 90 percet játszik a Szigeten.

http://rapidshare.com/files/129429139/Jamiroquai_-_Monaco_Live_Festival.zip.html
  • Christiansen
    Nna basszus..
  • Christiansen
    Nekem ez :D

remélem kapunk a Szigeten "ritkább" számokat, nem 70perces mainstream-hakni lesz
  • Zsoma
    A LF eleje a Mondo Grosso Remix verziója a számnak. A 2002-es Rock Am Ring bootlegen van egy hasonló verzió, ott gyorsan kezdik, de pillanatok alatt átvezetik a Mondo Grossoba, majd megint felpörög a szám, mint a Rock In Rios felvételen. Az új vokál viszont nagyon üt, csakúgy, mint Matt szólója.
  • menyus77
    itt a rock in rioos kids kicsit jobb hangminőséggel:
    http://www.youtube.com/watch?v=c1xI_rEe1Fc
    viszont nekem továbbra is ez a kedvenc kids verzióm:
    http://www.youtube.com/watch?v=WzIndndIfYo&feature=related

Love foolosophy tetszik, mindig kitalálnak alá egy újabb grooveot, az első pár perc lassuuzás szerintem főleg időkitöltésre játszik:)
  • Zsoma
    Emberek, és az új dalverziókról valami vélemény (SDISJ, LF, Kids)? Pont 1 hónap és itt a pesti buli!
  • LittleL
    oké, kösz Tep..:D

majd priviben megbeszéljük...lassan te is összegyűjtöd az összes maxi lemezt :-))
    nekem már betellt a 60 lemezes polcom..2 -őt le kellett venni. kell másikpolc :D
  • tep
    jöhet...fénypostával
    (címem tudod)
  • LittleL
    Hi
    Hát persze hogy meg lehet itthon is szerezni egypárat...
    pl. vaterán vettem egyet, és eladó mondta hogy van még neki 6 lemez..az kapásból 7 lemez volt... meg még volt 2 aszsem..
    többi 60 külföldről lett véve.
    főleg Anglia, de volt Belgium, Németország, Franciaország, USA, Japán, Spanyolország, Portugália, Ausztrália....És majdnem vettem Izraelből is..csak lekéstem :DD
  • LittleL
    Helló emberek

Vettem eBayen egy Sárga borítós Virtual insanity maxi lemezt, de hiba történt, ugyanazt küldték ami nekem már megvolt. elnéztem valamit..ill.az angol hibázott..

Szóval ha valakinek kellene eladó.
    számok :
    virtual insanity 4:04
    space cowboy classic radio 4:01
    emergency on planet earth london rican mix 7:10
    Do you know where you're coming from 4: 59
  • hunbasser
    nem voltam itthon,így utólag kívánok én is nagyon boldog születésnapot!
  • Zsoma
    Kösz Tep!
  • tep
    H.B. Zsomának!.....így utólag.

[nem nézte az ünnepek-et]
  • jellem
    Zsoma! Fel tudnád tenni vagy meg tudnád adni a linket ahonnan letölthetném azokat a számokat, amik a jamiroquai.hu-n mennek (Ken Bruce Show vagy vmi ilyesmi)?
    Ha jól hallom, nem olyan régi felvételek és nem is rosszak. (Ha létezik, akkor legalább 192kb/s-os verzióban fel tudnád tenni / vagy persze a linket) :)
    Köszi előre is!
  • hunbasser
    pff,az alapot figyuzzátok
  • Kaplan
    Meg tudja nekem mondani bárki is, mikor érkezik meg végre a kis hazánkba kedves Jamiroquai 2003as Montreux-i DVD?
  • SpaceCowboy77
    Vagy tudtok ajánlani ilyen zeneboltokat ahol vannak jami maxi cd-k? 3 éve megvagyok bolondulva ezért a zenéért :D
  • SpaceCowboy77
    Nah srácok maxi cd-ket honnan tudok szerezni?