1964

Jamiroquai
-
végre +van a 2003-as Montreux Jazz Festival /720MB/ koncertvideó..........naon f@sza
-
Akkó szavazzunk. DD -
gondolom, de mindenki ezt csinálja, ezért nekünk is ez a dolgunk. -
Zsoma #1321 Kár hogy valszeg az IP számot nézik... -
mohuska #1320 Novemberben Greatest Hits jön.....azt mondta...... -
Unreal1942 #1319 Szavaztam. Ha Eljönne akkor az életemben előszőr a szigetre is kimennék :) -
toltam rá pár tucatot. és még nincs vége
-
Nem tehetünk mást, mint
Ctrl+C Ctrl+V -
Zsoma #1316 Jajaja...
Nem akarom elkiabálni, és elég pletykaszagú, de...:
Sziget 2006 -
Srácok,
néztétek a tegnapi Bahrein -i magydíjat ?
Ott volt a Jay Kay is.
A szujó odament hozzá riportot csinálni.
Mondta a Jay KAy hogy több Ferrarija is van a garázsában,
szóval a Ferrarinak szurkol.
Novemberben kerül a boltokba az új Greatest Hits albumuk is.

-
Szerintem is az első album az nagyon jó,
én mostanság nagyon sokat hallgatom...
de a többi is ott van a szeren. -
óóh végre kihallom rendesen a Tallulah minden rezzenését...brilliáns
-
húú , tényleg : Instrumentals 1
-
Jamiroquai.hu-s legújabb zeneletöltés nagyon bejövős
-
Zsoma #1310 Ok, látom mindenki érti a dolgot
. Még1x kösz!
-
hát meg ha folytatódna ez a kis cserebere valami ,akkor hirtelen megjelennének a "mrbabák" a különböző szívességeikkel, aki amúgy az éb többi napján magasról szarnak a topikra.
-Bocsi mr baba, nem mint személyt, hanem mint jelenséget kritizállak- -
majd ha lesz saját keresetünk veszünk eredeti cd-ket
-
szerintem is inkább mindenki menjen dc-zni és maradnjon csak meg nyílt titoknak ,hogy internetről úgyis minden megszerezhező. -
Zsoma #1306 CD bolt??? Mindenki: legalább mi figyeljünk már arra, hogy a hivatalos albumokat ne pakolgassuk fel oldalakra, mert egyrészt tényleg szerzői jogokat sért, másrészt tiszteljük már meg ennyivel a zenekart. Tudom, hogy vaskalaposan hangzik, de legalább ilyen apróságokra figyeljünk már oda. Kösz! -
Sziasztok!Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan le tudnám szedni a The return of the space cowboy című albumot?Előre is köszi! -
Nem te vagy bénácsaka, hanem szar az atw...
nem fogom tudni megoldani, mert azonnal törlik az oldalt amint ftp-n keresztül felteszek valamit. (zenét)
Bocs hogy így alakult. sajnos nem lesz megoldható... -
Bianca #1303 Kedves tep és Choty (Péter)! Köszike még 1X az infokat. Tényleg be kell szereznem az első kettő albumot 

Majd valamelyik second handben vagy a bolhapiacon
körülnézek. Ismerem a főbb számokat róluk, csak hát . . . nem ártana, ha meglenne komplett az össz Jamiroquai
album.
Choty néztem az áltlad feltett linket, de nem találtam rajt semmit izé vagy mi
,de valszinű én vagyok bénácska. Sziasztok
-
HOHÓÓ!!! nem lesz jó az atw-s cím...
Majd csinálok másikat... Később még jelentkezem... -
Na akkor előjegyzem:
Jamiroquai: Return of the Space Cowboy, Emergency on Planet Earth
Victor Wooten: What did he sy, A Show of Hands
(a Yin Yang tour 3 cd azt majd később...)
Ha ezeket fel tudom tenni akkor írok ebbe a fórumba....
-
Vazzeee... megőrülök ettől az atw-től:
1. nem használhatok ftp-t, mert azonnal beszüntetik a tárhelyet...
2. csak ftp-n keresztül lehet feltölteni az oldalamat...
Megszüntették, de újra megcsinálom. Nem tudja valaki hogyan tudok kikerülni ebből a 22-es csapdájából??? -
Wooten-től a Yin-Yang , vagy az A Show of Hands is jól jönne
-
MA este megpróbálom, mert voltak gondjaim...
kicsit sokáig tölti fel... stb. stb.
a két Jemi meg a Vicor W-n kívül valakinek valami? -
visszaraknád a "Victor Wooten [1997] What Did He Say"-t? thx
-
Ha gondolod, én ma felteszem ide: www.choty.atw.hu
zip-ben lesznek az albumok...
-
"Egyenlőre még gondolkodom rajt, hogy megvegyem-e. Inkább az Emergency on Planet Earth-ot vagy The Return of the Space Cowboy-t kellene beszerválnom. Mert ezek hiányoznak a gyűjteményeimből"
....a két legjobb album......ami tényleg acid jazz.........mindenképpen szerezd be őket.
-
Bianca #1294 -
Bianca #1293 -
Bianca #1292 Köszi menyus a véleményed. Egyenlőre még gondolkodom rajt, hogy megvegyem-e. Inkább az Emergency on Planet Earth-ot vagy The Return of the Space Cowboy-t kellene beszerválnom. Mert ezek hiányoznak a gyűjteményeimből. A hivatalos magyar oldalon lehetett egyett nyerni, de már lekéstem. De nem is ingyért szerettem volna, hanem most találtam rá erre a cdre a neten és jó áron. Gondoltam megrendelem, de elötte kikértem véleményeteket, hogy nem-e egy gagyi felvétel. De mint írtad, hogy élő felvételek közül nem is a legsz@rabb most erősen gondolkodom, hogy beszerválom. Ja, a getty imagines oldalon van új kép Jay Kayról ami a héten készült róla a Grammy átadás miatt. Édes a képeken. Frissen mosott haj és a napszemcsije
Megpróbálom ide felcopyzni vhogy. Mindjárt.... Puszika & jó 7végét Bia
-
helo! Jaja , ez koncertfelvétel, annyira szerintem nem jó minőség, legalábis ami nekem van meg az annyira nem nagy cucc, de monnyuk élő felvételek között nem is a legroszabb. nem akarlak befolyásolni, végülis, ha nagyon érdekel érdemes hozzájutni. -
Bianca #1290 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? itt: http://www.musicland.hu/?p=lemez&l=74&b=CD&id=1796 találtam egy érdekes cdt. JAMIROQUAI Deeper Budapest Kisstadion 2002 a címe. Valaki tudja, hogy ez most akkor a címéből adódóan egy koncertfelvét cd? Érdemes megvenni? Vagy nagy csalódás az egész. Gongolok itt a hangzásra, technikára. Vélemény írjatok nekem légyszi. Köszke előre is. Pá fiúk
-
mi a nevetek? és hol hallgathatok bele a zenétekbe?
esetleg a neten? -
Zsoma #1288 Köszöntem szépen a dicséreteket mindenki nevében, aki hozzátett az oldal készitéséhez valamit. És TEP-nek is a videó engedélyezését. A Down To Bone-t majd megtárgyaljuk, addig beszerzem majd Nick Van Gelder Akimbo-ját. -
Akkor valóban jó a zenei ízlésetek.
-
Üdv a sorainkban! A jamiroquai topic mellett ezeket tudom ajánlani ilyesmi eszmecserére:
Veszett jó hangszerek
Jazz/funk/blues koncertek
acid jazz/funk/soul
Jah:P , zenekarban mi is a funkyban utazunk!
-
bocs de OFF!
most lesz a negyedik próbája a zenekarunknak és amiben eddig mindenki egyetértett az az, hogy valami hasonlót szeretnénk mint a Jamiroquai...
Persze nem lopkodásról meg hasonlítgatásról van szó csak valami finom, laza, vidám, (esetenként táncolható) zenét szeretnénk.
Eddig jól mennek a próbák. Ha vannak még olyan zenészek akik hasonló zenei érdeklődést mutatnak (Jemi, Incognito stb.), akkor azok jelentkezését várom zene és eszme cserére.
JAMIROQUAI RULEZ!!
mégegyszer bocs az off-ért... ON!