Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy eladó jegyem, Október 02.-ára a Salzburg Arénába! Sajnos nem tudok elmenni!!! Talán valkit érdekel! Részleteket emilben: [email protected]
Köszi: Mili
Komolyan, pl. tolltartókat lehetne gyártani akár.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha kiváltok egy hjitelkártyát, akkor lehet hogy licitálok énis ilyen ritkaságokra..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
CD -k
egy másik DVD tényleg jó lenne. biztos sokan megvennék.
mi lenne ha összeyûjteném az összes lemezt ? asszem 42 van különbözõ..<#hawaii>#hawaii>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egy új dvd-re csillanna fel igazán a szemem..
vannak közöttük szuper ritka maxi CD -k is, kíváncsi vagyok mennyire fogják felverni.
huhh, asszem fogynom kéne.......legalább egy huszast<#szomoru1>#szomoru1>
\"SLICE of LIFE\"
Csak mondom , lehet, hogy engem neveltek jól de én IMÁDOM Jamiroquai-t :P
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
arra gondolsz, amelyiken a Bad Girls -t éneklik ?
nincs meg vkinek az Anastacia-s klip jó/sokkal jobb/ minõségben???
\"SLICE of LIFE\"
mindenki ott volt, még a kopasz fickó is,
aki a Pecsában a tömeget figyelte egész végig - azthittem elveszi a fényképezõmet. DDDD<#idiota>#idiota>
ha jól hallottam a Feels just like it should -ra ment be a Jay Kay ?
Gólyatáborban a seven days.. remixre (is) ropta a nép ezerrel; persze elõtte már amúgy is jól felspanolt minket egy élõ funky groove zenekar.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
amikor az MTV -n sokadszorra játszották a : Blow your mind -ot.
elõttem van a klip : amikor ugrál Jay Kay ott a partin a sok ember között,
abban az "idétlen" kalap -ban, látszólag semmi értelme amit csinál,
mintha be is lenne drogozva.
Ilyeneket gondoltam akkor...
De mostanra egyik legszimpatikusabb szám lett a számomra..
szuper jó szám.<#eljen>#eljen>
hogy mi a jó zene.<#eljen>#eljen>
miért , milyen zenekart szeretsz te ?
Nagy buli volt, a diszkóban volt Little L,
meg egyszer egy tornatermi várakozás során Canned Heat.
Ami a legjobb volt, az egy volt külkeres srác zenekara, funky-rockot nyomtak,
és feldolgozták a Cosmic Girlt is!!
itthon ez az arány messze magasabb!
Kép többek között ezért nincs<#crazya>#crazya>
fényképet.!!! DDD<#hehe>#hehe>