Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 szám van rajta, nagyon jók a mixek, majd eljuttatom nektek a neten.
ez a két mix , még asszem egyikünknek sincsen meg.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Utálja a paparazzikat, pedig õ ugyebár Angliában él, ahol a legtöbb
paparazzi él.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-(Dont)Give Hate a Chance
-Canned Heat
+Csoda Misi , Freak Power...stb.
.....egész jó a többi szám is.....legalábbis szombat délelött<#hehe>#hehe>
\"SLICE of LIFE\"
És hogy nézett azzal a szemeivel...<#szeret>#szeret>
már a Twenty Zero One lején is látható
nézzétek meg.....
http://www.funkin.pwp.blueyonder.co.uk/jamiroquai-seven_days_in_sunny_june_(at_jay_leno_2005-11-07)_(funkin.com)-divx.avi
Most épp belenéztem a Veronába,- és ez már régebben is megfogalmazódott bennem -, de ha én lennék JAy, akkor tudom kit vinnék hátra a koncert után..<#zavart1>#zavart1><#alien2>#alien2><#szeret>#szeret>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
megin ON
4 szám van a lemezen, majd lefényképezem ha kézhez kapom.
Jaja, nálunk lelkes volt a közönség, szerintem azt a zenekar is megjegyzi, hogy hova érdemes menni ilyen szempontból. Persze elsõ sorban a lére mennek, ezért az ilyen unalmasabb közönségnek is eljátszogatnak egy másfél órácskát.
---------
1300? elég jó ár;mik vannak a lemezen?
már kézhez kaptad?
bezzeg mi, a deeper underground- on..<#smile>#smile>
\"SLICE of LIFE\"
majd feltehetem DC -re, megosztom majd veletek...
Deeper underground maxi CD.
cssk lenne végre..
Valaki szóljon már a JAy KAy -nek hogy csináljanak végre egyet.
vagy egy klippválogatás, vagy egy koncertdvd. De még odéb van mire aktuális lesz..
Tényleg menõmanó<#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
Egy Dynamite European Tour DVD-t csinálhatnának már...
Milyen jó lenne minden dal másik helyszínrõl felvéve,
látnánk a sokféle fénytechnikát! Esküszöm megvenném 8000ért is.
Boldog Szülinapot!!<#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile><#papakacsint>#papakacsint>
egyre öregebb leszek.<#szomoru1>#szomoru1>
-ok, már töltöm felfele filegone-ra a cuccot!
van egy olyan Jamiroquai cd-m ami valószínûleg hamisítvány...
Collection 2000, ez egy válogatás CD. majd teszek be róla képet..
de azért jó.<#vigyor>#vigyor>
......áááá dehogy....mi neeem