1964
Jamiroquai
-
#1364 hol tart a gyűjtés?
-
#1363 de régen írtam már...
Elhatároztam hogy összegyűjtöm Jamiroquai összes lemzezét, a maxikkal együtt.
kb. 42-45 lemze van, delehet hogy ennél több ?
Volt egy oldal ahol ott volt az összes CD borító képe, csak eltűnt ez az oldal. -
#1362 köszie! pont ma hallgattam meg énis a myspace-en, remélem az eredetiben is ez a rhodes zongi alap lesz + vonós. tetszik nagyon a dallamvezetés. -
Zsoma #1361 Majd most lesz jó...
Runaway... -
Zsoma #1360 Bocs, az előbb elb@sztam...
Runaway... -
Zsoma #1359 Runaway... -
gabf1 #1358 Tudtuk -
petko000 #1357 Miért nem ír ide senki? :)
Most szereztem meg a Dynamite-ot. Nagyon tetszik, rákattantam. Ennek örömére elővettem a régebbi albumokat is.. Uh, most lettem csak igazán Jamiroquai rajongó! Hihetetlen, hogy mennyire sokrétű, és mégis mennyire felismerhető a zenéjük! Nagyon bírom Jay hangját, és az instrumentálisabb jellegű számaik is állati jók! Mellesleg a dalszövegeik sem piskóták.
Ti azt tudtátok, hogy a Cosmic Girl klippjében Jay saját autói vannak??!! -
#1356 kösz a gratulációkat.
Tep, Menyus, Chris, ha erre jártok Vas megyében szívesen megmutatom majd nektek.
Nagyon jól is szól természetesen, Jay Kay nagyon "Állat".
-
nagyon tetszik , szép munka...........állat lehet Verona 2m*1m-ben -
#1354 Végigolvastam.... Hattalmas GRATULA!!!
Nekem csak stereo cuccom van, mert én inkább a zenére utazok. A párom a nagy mozis, de neki is elég a stereo (egyenlőre). Lehet hogy mi is átalakítunk egy szobát?!? :-) -
#1353 hát ez nem semmi -
#1352 Bővebben itt: LittleL házimozija
-
200 x 114 cm -
#1350 Elkészült a házimozi szobám:
És mt nézek rajta ? naná hogy Jamiroquai -t is. -
#1349 Várjál, mutatok valamit. 1 perc. -
#1348 Hi, de, egy éve, és egy hete, de ilynen meleget....40 fok volt. -
#1347 nem huszadikán volt? -
#1346 Éppen 1 éve voltunk a koncerten, akkor is ilyen meleg volt. -
#1345 Igggen. -
#1344 Seven days in sunny June ? - nekem ez is nagyon bejön. -
#1343 hokotro egyáltalán nem disco... -
#1342 Hát bárcsak ez lenne a popzene legalja. -
#1341 pedig nemis! -
hokotro #1340 Nagyon szerettem a Jami-t de most már ez D.I.S.C.O. ,nem emergeny of planet earth!!!Az volt az igazi!!!Ez már tömeg lötty:-( -
#1339 megnézzük. kösz. -
Zsoma #1338 Raktam fel jukebox-ot a Jamiroquai.hu-ra. -
#1337 Dynamite Instrumentals második eresztés.....Zsománál
-Time Won't Wait
-Electric Mistress
-Give Hate A Chance
-Starchild -
#1336 oké -
Bianca #1335 OK! Legyen június. SZAVADON FOGLAK!!! -
#1334 Énis....
mostanában sokat hallgatom a : Use the force, és a : Funktion -t is. -
#1333 Hát ja, a legjobb dalok szerintem is a
Jay-Zender-Toby Smith trió szerzeményei.
Azt vettem észre, hogy mindig ugyanazokat a dalokat hallgatom csak a Jamiroquaitól, és van amit egyből továbbléptetek. -
#1332 egyik jamo lemezt sem mondanám jay kay szólólemeznek, inkább az van, hogy a zenekar marketingje csak a jay-re összpontosít, aztán a többiekről ritkábban esik szó. Stuart tényleg nagyon jól nyomta a zenekarban, jobb is volt amég a jamiroquai tagja volt, mert a szólólemezét már nem mondanám nagy sikernek. nekem legalábbis nem tetszik. -
Zsoma #1331 ITT -
hokotro #1330 Én nagyon szeretem Jamiroquai-t.De a régieken amin még Stuart Zender volt a bass guru mégjobb volt.Ma már nagyon diszkos funkos.Régen azért a jazz-rock elemekkel érdekesebb szinesebb volt.Nagyon rossz nélkülözni Stuartot hiszen egyedi játékával egyedi szint vitt a jami világába,és ettöl volt olyan JAMIROQUAI és nem Jay Kay Solo lemeze. Hol Vagy Start Zenderrrr????? -
#1329 én eBay -ről szeretnék rendelni.
majd Júniusban visszatérünk a témára oké ? -
Bianca #1328 Én is szeretnék rendelgetni, de nem posztert. A hivatalos oldalon van pulóver, szélkabát és táska. Frankó mind. De nem merek rendelni a netről. Meg nem is tudok úgy angolul, hogy értsem mikor mit írnak. Onnan nem szeretnél rendelni? -
#1327 Tervezem hogy júniusban veszek egypár Jamiroquai -os posztert az épülő moziszobába.
Ha ven kedvetek, akkor nektek is rendelek, aztán így meg tudunk spórolni sok pénzt.
egy csomó poszter van eBay -en, 4 -et biztos rendelek... -
#1326 az egy nagyon jó konci, a videó minősége is állat! -
#1325 ......a legjobban a Just Another Story-nak örültem , mert koncerteken ritkán adják elő :)