Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LittleL : minden jól szól rajta<#smile>#smile>
\"SLICE of LIFE\"
Ezen biztosan jól szól a VErona is.<#worship>#worship>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Deeper-en meg majd szétesik<#wink>#wink>
\"SLICE of LIFE\"
Enyém is géniusz ,de a mélynyomón kívül a többi hangszóró mûanyag burkolatú, de ettõl függetlenül elég jól szólnak. Még az mp3-ból is kihozzák a maximumot, és a divxfilmeket (mint pl egy Jamo klipp😊) nagyon zsírul megszólaltatják. A Verona dvd-rõl nem is beszélve ugyeh..<#hehe>#hehe><#wink>#wink>
Genius
\"SLICE of LIFE\"
....nekem "kellett" megvennem<#vigyor3>#vigyor3>
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
<#wave>#wave>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
(igy elõre is)
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
A Jamiroquai.hu-n nagyon pöpi az új zeneletöltés!
Tele marha jó figurákkal, hangnemváltásokkal, naon megéri leszedni!<#eljen>#eljen>
-=love foolosophy fõként szigoruu, aztán kicsit belekzdenek egy main vein betétbe, lépegetnek pár hangnemet+figuráznak, utánna meg gyün a time wont wait.!<#nyes>#nyes>=-
énekelni meg majd megtanul késõbb. DDD
Viszont elég szépen feljátszották a kiséretet, az bejött nagyon<#nyes>#nyes><#kacsint>#kacsint>
<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
a többi számot kikapcsoltam , Jamira nyomom a gázt<#vigyor2>#vigyor2>
\"SLICE of LIFE\"
<#wink>#wink>
Ha megvan valakinek dobjon legyen szíves egy E-MAILT!
Köszi!
Nekem a "high quality" klipp most pont nincs meg, mer letörlõdött, az nekem is jól jönne, de szerintem rajtam kívül mindenki másnak megvan.
Nincs meg valakinek az EREDETI Seven Days In Sunny June videóklipp?
Azért az az Ummah mix iszonyú jó.
összegyûjtöm az összes CD -t apránként.
majd szólni fogok!<#alien2>#alien2>
\"SLICE of LIFE\"
....jah.....léttátok a "mr_boogie_(tokyo_ebidu_1995).avi"-t az mtey-rõl???
sztem iszonyújóóóó<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"SLICE of LIFE\"
nem is tudtam hogy léteznek ilyen oldalak,
szerintem nem is kell privátba, inkább beteszem ide egyszerûen a linket:
Deeper underground - The ummah mix
avagy mégjobb 5let:
töltsd fel a -ra és küld el priviben a linket!filegone.com
Legyen úgy hogy letöltitek tõlem DC++ -on.
Menyusal kéne találkozni DC -n, aztán õ majd letölti tõlem,
és felrakja az oldalára.
Holnap este 9 órakor biztos itt leszek a gép elõtt.
Mindenképpen az lehet, hogyha nekünk sem voltak meg ezek a számok eddig.
1. Deeper underground
2. Deeper underground - The Ummah mix
3. Deeper underground - S-Man meets da northface killa dub mix
2. elég jó kis mix, tettszik