Jamiroquai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
Szerintem is az elsõ album az nagyon jó,
én mostanság nagyon sokat hallgatom...

de a többi is ott van a szeren.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Christiansen
óóh végre kihallom rendesen a Tallulah minden rezzenését...brilliáns<#worship>

tep
húú , tényleg : Instrumentals 1 <#taps>

\"SLICE of LIFE\"

menyus77
Jamiroquai.hu-s legújabb zeneletöltés nagyon bejövõs<#eljen>

Ok, látom mindenki érti a dolgot<#eljen>. Még1x kösz!
menyus77
hát meg ha folytatódna ez a kis cserebere valami ,akkor hirtelen megjelennének a "mrbabák" a különbözõ szívességeikkel, aki amúgy az éb többi napján magasról szarnak a topikra.

-Bocsi mr baba, nem mint személyt, hanem mint jelenséget kritizállak-

Christiansen
majd ha lesz saját keresetünk veszünk eredeti cd-ket<#wink>

menyus77
szerintem is inkább mindenki menjen dc-zni és maradnjon csak meg nyílt titoknak ,hogy internetrõl úgyis minden megszerezhezõ.

CD bolt??? Mindenki: legalább mi figyeljünk már arra, hogy a hivatalos albumokat ne pakolgassuk fel oldalakra, mert egyrészt tényleg szerzõi jogokat sért, másrészt tiszteljük már meg ennyivel a zenekart. Tudom, hogy vaskalaposan hangzik, de legalább ilyen apróságokra figyeljünk már oda. Kösz!
mrbaba
Sziasztok!Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan le tudnám szedni a The return of the space cowboy címû albumot?Elõre is köszi!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Choty
Nem te vagy bénácsaka, hanem szar az atw...
nem fogom tudni megoldani, mert azonnal törlik az oldalt amint ftp-n keresztül felteszek valamit. (zenét)
Bocs hogy így alakult. sajnos nem lesz megoldható...

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

Kedves tep és Choty (Péter)! Köszike még 1X az infokat. Tényleg be kell szereznem az elsõ kettõ albumot <#wow1><#wink>
Majd valamelyik second handben vagy a bolhapiacon <#vigyor5> körülnézek. Ismerem a fõbb számokat róluk, csak hát . . . nem ártana, ha meglenne komplett az össz Jamiroquai <#mf1> album.
Choty néztem az áltlad feltett linket, de nem találtam rajt semmit izé vagy mi <#email>,de valszinû én vagyok bénácska. Sziasztok <#wave>
Choty
HOHÓÓ!!! nem lesz jó az atw-s cím...
Majd csinálok másikat... Késõbb még jelentkezem...

Choty
Na akkor elõjegyzem:
Jamiroquai: Return of the Space Cowboy, Emergency on Planet Earth
Victor Wooten: What did he sy, A Show of Hands
(a Yin Yang tour 3 cd azt majd késõbb...)

Ha ezeket fel tudom tenni akkor írok ebbe a fórumba....

Choty
Vazzeee... megõrülök ettõl az atw-tõl:
1. nem használhatok ftp-t, mert azonnal beszüntetik a tárhelyet...
2. csak ftp-n keresztül lehet feltölteni az oldalamat...
Megszüntették, de újra megcsinálom. Nem tudja valaki hogyan tudok kikerülni ebbõl a 22-es csapdájából???

tep
Wooten-tõl a Yin-Yang , vagy az A Show of Hands is jól jönne<#vigyor3>

\"SLICE of LIFE\"

Choty
MA este megpróbálom, mert voltak gondjaim...
kicsit sokáig tölti fel... stb. stb.
a két Jemi meg a Vicor W-n kívül valakinek valami?

tep
visszaraknád a "Victor Wooten <1997> What Did He Say"-t? thx

\"SLICE of LIFE\"

Choty
Ha gondolod, én ma felteszem ide: www.choty.atw.hu
zip-ben lesznek az albumok...

tep
"Egyenlõre még gondolkodom rajt, hogy megvegyem-e. Inkább az Emergency on Planet Earth-ot vagy The Return of the Space Cowboy-t kellene beszerválnom. Mert ezek hiányoznak a gyûjteményeimbõl"

....a két legjobb album......ami tényleg acid jazz.........mindenképpen szerezd be õket.<#wink>

\"SLICE of LIFE\"

Köszi menyus a véleményed. Egyenlõre még gondolkodom rajt, hogy megvegyem-e. Inkább az Emergency on Planet Earth-ot vagy The Return of the Space Cowboy-t kellene beszerválnom. Mert ezek hiányoznak a gyûjteményeimbõl. A hivatalos magyar oldalon lehetett egyett nyerni, de már lekéstem. De nem is ingyért szerettem volna, hanem most találtam rá erre a cdre a neten és jó áron. Gondoltam megrendelem, de elötte kikértem véleményeteket, hogy nem-e egy gagyi felvétel. De mint írtad, hogy élõ felvételek közül nem is a legsz@rabb most erõsen gondolkodom, hogy beszerválom. Ja, a getty imagines oldalon van új kép Jay Kayról ami a héten készült róla a Grammy átadás miatt. Édes a képeken. Frissen mosott haj és a napszemcsije <#smile>Megpróbálom ide felcopyzni vhogy. Mindjárt.... Puszika & jó 7végét Bia
menyus77
helo! Jaja , ez koncertfelvétel, annyira szerintem nem jó minõség, legalábis ami nekem van meg az annyira nem nagy cucc, de monnyuk élõ felvételek között nem is a legroszabb. nem akarlak befolyásolni, végülis, ha nagyon érdekel érdemes hozzájutni.

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? itt: http://www.musicland.hu/?p=lemez&l=74&b=CD&id=1796 találtam egy érdekes cdt. JAMIROQUAI Deeper Budapest Kisstadion 2002 a címe. Valaki tudja, hogy ez most akkor a címébõl adódóan egy koncertfelvét cd? Érdemes megvenni? Vagy nagy csalódás az egész. Gongolok itt a hangzásra, technikára. Vélemény írjatok nekem légyszi. Köszke elõre is. Pá fiúk <#vigyor3>
Choty
mi a nevetek? és hol hallgathatok bele a zenétekbe?
esetleg a neten?

Köszöntem szépen a dicséreteket mindenki nevében, aki hozzátett az oldal készitéséhez valamit. És TEP-nek is a videó engedélyezését. A Down To Bone-t majd megtárgyaljuk, addig beszerzem majd Nick Van Gelder Akimbo-ját.
LittleL
Akkor valóban jó a zenei ízlésetek.<#taps>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

menyus77
Üdv a sorainkban! A jamiroquai topic mellett ezeket tudom ajánlani ilyesmi eszmecserére:
Veszett jó hangszerek
Jazz/funk/blues koncertek
acid jazz/funk/soul

Jah😛 , zenekarban mi is a funkyban utazunk!<#alien2><#nyes>

Choty
bocs de OFF!
most lesz a negyedik próbája a zenekarunknak és amiben eddig mindenki egyetértett az az, hogy valami hasonlót szeretnénk mint a Jamiroquai...
Persze nem lopkodásról meg hasonlítgatásról van szó csak valami finom, laza, vidám, (esetenként táncolható) zenét szeretnénk.
Eddig jól mennek a próbák. Ha vannak még olyan zenészek akik hasonló zenei érdeklõdést mutatnak (Jemi, Incognito stb.), akkor azok jelentkezését várom zene és eszme cserére.
JAMIROQUAI RULEZ!!
mégegyszer bocs az off-ért... ON!

menyus77
Tényleg marha jó lett! Amikor meghallottam a zenét nem sokkal utána fogtam fel , hogy lekéstük a jamirotalkról az instrumentális Dynamite számok megszerzését. Valahonnan muszáj lesz megszereznem, késõbb mégtöbb hasznát venném. (könnyebb leszedni az akkordokat,stb.<#hawaii>)

tep
húúúha , ezt skubizzátok srácok :
Zsoma felspécizte a http://www.jamiroquai.hu/-t.........f@sza lett nagyon<#taps><#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Funkin-on egy jó kis keresztrejtvény van<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
ÚÚÚÚÚÚÚ, ütõs lehet, épp most hallgatom az erdetit. D

tep
van még ott egy Supersonic mix is.........sajnos

\"SLICE of LIFE\"

menyus77
unatkozó dídzsék<#gonosz1>

LittleL
kik csinálják ezeket.

Olyan idegen valahogyan ez az összeillesztés.
tûz-és víz esete.

Christiansen
Úúh borzasztóak<#ijedt>

tep
Jamiroquai bootleg and mash-up mixes #1........a Funkin-ról
Jamiroquai_vs_Kylie-Slow_Cowboy
Jamiroquai_vs_Madonna-Beautiful_Underground

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
Juhhhééééj, hát ezt jól összekomponálták.<#hehe>

nem éppen azonos mûfaj. DD

tep
lol<#wilting><#vigyor3>

\"SLICE of LIFE\"

<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

menyus77
menyus77
BUÉK Nektek!!

tep
<#pias>B.U.É.K.<#vomit>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
BÚÉK, ma lehet hogy lemegyünk Deeper Undergroundba<#vigyor5>...

LittleL
Minden kedves rajongónak

B.U.É.K.<#pias>

menyus77
Jahát igen..
Húgom tud ám csinálni ,csak kell hozzá ruha/ festék ..meg meló..
majd lefotózom nekem milyeneket gyártott😊

tep
jó neked<#eljen>

.....az enyém tudod nem sikerült......

\"SLICE of LIFE\"

menyus77
Engem húgom ellátott saját készítésû, eszméletlen jó pólóval is, ingel is, még Kriszéktõl is van egy pólóm, úgyhogy el vagyok látva<#kacsint>