Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mostanság nagyon sokat hallgatom...
de a többi is ott van a szeren.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-Bocsi mr baba, nem mint személyt, hanem mint jelenséget kritizállak-
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
nem fogom tudni megoldani, mert azonnal törlik az oldalt amint ftp-n keresztül felteszek valamit. (zenét)
Bocs hogy így alakult. sajnos nem lesz megoldható...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Majd valamelyik second handben vagy a bolhapiacon <#vigyor5>#vigyor5> körülnézek. Ismerem a fõbb számokat róluk, csak hát . . . nem ártana, ha meglenne komplett az össz Jamiroquai <#mf1>#mf1> album.
Choty néztem az áltlad feltett linket, de nem találtam rajt semmit izé vagy mi <#email>#email>,de valszinû én vagyok bénácska. Sziasztok <#wave>#wave>
Majd csinálok másikat... Késõbb még jelentkezem...
Jamiroquai: Return of the Space Cowboy, Emergency on Planet Earth
Victor Wooten: What did he sy, A Show of Hands
(a Yin Yang tour 3 cd azt majd késõbb...)
Ha ezeket fel tudom tenni akkor írok ebbe a fórumba....
1. nem használhatok ftp-t, mert azonnal beszüntetik a tárhelyet...
2. csak ftp-n keresztül lehet feltölteni az oldalamat...
Megszüntették, de újra megcsinálom. Nem tudja valaki hogyan tudok kikerülni ebbõl a 22-es csapdájából???
\"SLICE of LIFE\"
kicsit sokáig tölti fel... stb. stb.
a két Jemi meg a Vicor W-n kívül valakinek valami?
zip-ben lesznek az albumok...
....a két legjobb album......ami tényleg acid jazz.........mindenképpen szerezd be õket.<#wink>#wink>
\"SLICE of LIFE\"

esetleg a neten?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Veszett jó hangszerek
Jazz/funk/blues koncertek
acid jazz/funk/soul
Jah😛 , zenekarban mi is a funkyban utazunk!<#alien2>#alien2><#nyes>#nyes>
most lesz a negyedik próbája a zenekarunknak és amiben eddig mindenki egyetértett az az, hogy valami hasonlót szeretnénk mint a Jamiroquai...
Persze nem lopkodásról meg hasonlítgatásról van szó csak valami finom, laza, vidám, (esetenként táncolható) zenét szeretnénk.
Eddig jól mennek a próbák. Ha vannak még olyan zenészek akik hasonló zenei érdeklõdést mutatnak (Jemi, Incognito stb.), akkor azok jelentkezését várom zene és eszme cserére.
JAMIROQUAI RULEZ!!
mégegyszer bocs az off-ért... ON!
Zsoma felspécizte a http://www.jamiroquai.hu/-t.........f@sza lett nagyon<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
\"SLICE of LIFE\"
Olyan idegen valahogyan ez az összeillesztés.
tûz-és víz esete.
Jamiroquai_vs_Kylie-Slow_Cowboy
Jamiroquai_vs_Madonna-Beautiful_Underground
\"SLICE of LIFE\"
nem éppen azonos mûfaj. DD
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
B.U.É.K.<#pias>#pias>
Húgom tud ám csinálni ,csak kell hozzá ruha/ festék ..meg meló..
majd lefotózom nekem milyeneket gyártott😊