1964
Jamiroquai
-
Legközelebb jövünk!
Ja,Menyussal megnéztük nemrég a Cartoon-os tribute zenekart,
az nem tetszett. -
Zsoma #1483 Gondolom senki nem volt az Alcatrazban tegnap... Hatalmas siker volt, telt ház, Alright-énekeltetés és hasonlók... -
Zsoma #1482 Felraktam a Deeper Budapestet letöltésre a hivatalos oldalra, 192kbps minőségben, borítóstul... -
#1481 "We've made it.." -
#1480 egyébként a shoot the moont sem hallottam még soha,csak a montreuxi koncerten,pedig mijó szám már -
#1479 azért gondoltam,h kiszedem alóla a hangot,és szétvágom,mert így játék közben tudom hallgatni a koncertet :) azért ha menne a videó játék alatt,csöppet enné a memóriát.a másik meg,h ha mentek vhová,csak mp3 lejátszóra felnyomjátok,és kész -
#1478 huhú,az jó lenne mester!!!!!
veronai koncit vágva mp3ban majd én is feltolom mininovára,ha van rá igény -
#1477 Tényleg, a sok maxi CD-n amit vettem van rengeteg olyan szám ami még nekünk fanatikusoknak sincs meg.
Majt töltök fel nektek oké ? -
#1476 mind1,gondoltam egyet,szétvágtam,feltöltöttem,nektek akartam jót -
#1475 szeintem ne reklámozd a jami másolatokat a fórumon, aki igazán szereti az úgyis megveszi vagy megszerzi valahonnan. -
#1474 Montreux Jazz Festival 2003 audio -
#1473 -
#1472 Most hallgattam az első albumot.
Olyan szép, hogy majdnem elaludtam rajta.
Például a Music of the mind - az új high -end CD-lejátszón egyszerűen fantasztikus.
Meg a Blow your mind, is szuper.
Hogy a többiről már ne is beszéljünk..... -
#1471 Remélem működik. Klikk a képre. -
#1470 Megint megjött 2 lemezem ma,
most már 20 lemezem van.
-
#1469 A lényeg hogy megvan a koncert nemde ? -
#1468 lejött a veronai koncert -
#1467 no,közben Veronai konci 96%,sajnos nagyon gyenge a seed,1-2-vel jön,napközben 5-6-7,holnap tuti lejön.most is 2 óra alatt 0,3%-ot haladt,nem baj,fő h meglesz :)
ya,és tegnap 2x néztem meg a Monreauxi koncertet -
#1466 nem tudom,mintha azzal kezdődne,h "give me some a...",de nem biztos,lehet,h rosszul hallom :)
többi kérdésemre tudsz válaszolni? :) -
#1465 szerintem az eredeti dalszöveget énekli beturbózva, de lehet ,hogy tévedek, mert én legtöbbször a montreaux-i felvételen néztem és hallgattam a soul education-t és az én fülemnek az az eredeti szöveg -
#1464 még egy kérdés:Montreauxi koncerten a Soul Educationben amikor Jay "szólózik",akkor mit mond,amikor vmit gyorsan mond? :DDD
ezt jól megaszontam...dzóval,olyan mintha vmit kínaiul mondana,pedig biztos angol,csak nem értem :) -
#1463 légyszi meséljetek már erről a "szimbúlumról",amit itt is látok a bannerben,ez a szarvasmarha fej,meg mi ez a maskara? :D
most nézem a Montreauxi jazz festivalos konci,épp az Alright megy ,na ott is érdekes ez a fejfedő :D -
#1462 volt már a szutyok/humoros logo top 10 topikban is :DDDD
és nem én tettem be -.- jó,csak gondoltam,felajánlom,esetleg ebből vmi fainat,de ha nem,hát nem -
ó köszi,de én nagyon szeretem a logo-m -
#1460 látod ennek most kivételesen nem örülök :D -
#1459 nekem sajnos csak az eredeti dvd változata van meg -
#1458 és ez meg h van? :D
ya,és ha Little L-nek,Christiansennek,Zsomának vagy bárkinek kellene logó,szívesen csinálok :) -
#1457 gondolom megvan nektek a veronai koncert.
és remélem,h vmelyikőtök letöltötte,nem megvette,és véletlenül aviban is van neki,és 696 mb neki(bár itt a torrent oldalon 699-et ír)
csak azért mert ide kellene egy kis seed,2-vel jön :\ -
#1456 Király. -
#1455 egy régi Bravo-ból van -
Zsoma #1454 Az milyen újság mögötte? -
Zsoma #1453 Az milyen újság mögötte? -
#1452 ...ha tudok , elmegyek
mivel sosem volt szerencsém , inkább megvettem :DD
-
Zsoma #1451 BUÉK Nektek is!
További infók majd a honlapon még a héten... -
#1450 -
Zsoma #1449 Talán szerencséd lesz! -
#1448 BSZ Jay! -
#1447 jó kis videók a funkinon-->downloads -
#1446 csak én voltam olyan béna , h nem láttam a boltok polcain?.....ezexerint igen :))) -
#1445 ma 37-be lépett Jay Kay mester