Jamiroquai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menyus77
hol tart a gyûjtés?

LittleL
de régen írtam már...

Elhatároztam hogy összegyûjtöm Jamiroquai összes lemzezét, a maxikkal együtt.

kb. 42-45 lemze van, delehet hogy ennél több ?
Volt egy oldal ahol ott volt az összes CD borító képe, csak eltûnt ez az oldal.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

menyus77
köszie! pont ma hallgattam meg énis a myspace-en, remélem az eredetiben is ez a rhodes zongi alap lesz + vonós. tetszik nagyon a dallamvezetés.

Majd most lesz jó...

Runaway...
Bocs, az elõbb elb@sztam...

Runaway...
Tudtuk <#crazya>
Miért nem ír ide senki? 😊
Most szereztem meg a Dynamite-ot. Nagyon tetszik, rákattantam. Ennek örömére elõvettem a régebbi albumokat is.. Uh, most lettem csak igazán Jamiroquai rajongó! Hihetetlen, hogy mennyire sokrétû, és mégis mennyire felismerhetõ a zenéjük! Nagyon bírom Jay hangját, és az instrumentálisabb jellegû számaik is állati jók! Mellesleg a dalszövegeik sem piskóták.
Ti azt tudtátok, hogy a Cosmic Girl klippjében Jay saját autói vannak??!! <#guluszem1>

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

LittleL
kösz a gratulációkat.
Tep, Menyus, Chris, ha erre jártok Vas megyében szívesen megmutatom majd nektek.<#smile>

Nagyon jól is szól természetesen, Jay Kay nagyon "Állat".<#worship>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

tep
<#wow1><#eljen><#taps>
nagyon tetszik , szép munka...........állat lehet Verona 2m*1m-ben<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

Choty
Végigolvastam.... Hattalmas GRATULA!!!<#worship>
Nekem csak stereo cuccom van, mert én inkább a zenére utazok. A párom a nagy mozis, de neki is elég a stereo (egyenlõre). Lehet hogy mi is átalakítunk egy szobát?!? :-)

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

menyus77
hát ez nem semmi<#worship>

LittleL

LittleL

200 x 114 cm<#worship>

LittleL
Elkészült a házimozi szobám:

És mt nézek rajta ? naná hogy Jamiroquai -t is.

LittleL
Várjál, mutatok valamit. 1 perc.

LittleL
Hi, de, egy éve, és egy hete, de ilynen meleget....40 fok volt.

menyus77
nem huszadikán volt?<#vigyor2>

LittleL
Éppen 1 éve voltunk a koncerten, akkor is ilyen meleg volt.

Choty
Igggen. <#worship><#taps>

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

LittleL
Seven days in sunny June ? - nekem ez is nagyon bejön.<#worship>

Lasagne
hokotro egyáltalán nem disco...<#buck>

Christiansen
Hát bárcsak ez lenne a popzene legalja.

menyus77
pedig nemis!

Nagyon szerettem a Jami-t de most már ez D.I.S.C.O. ,nem emergeny of planet earth!!!Az volt az igazi!!!Ez már tömeg lötty:-(
LittleL
megnézzük. kösz.

Raktam fel jukebox-ot a Jamiroquai.hu-ra.
tep
Dynamite Instrumentals második eresztés.....Zsománál<#nezze>

-Time Won't Wait
-Electric Mistress
-Give Hate A Chance
-Starchild

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
oké<#smile>

OK! Legyen június. SZAVADON FOGLAK!!!<#wink>
LittleL
Énis....

mostanában sokat hallgatom a : Use the force, és a : Funktion -t is.

Christiansen
Hát ja, a legjobb dalok szerintem is a
Jay-Zender-Toby Smith trió szerzeményei.
Azt vettem észre, hogy mindig ugyanazokat a dalokat hallgatom csak a Jamiroquaitól, és van amit egybõl továbbléptetek.

menyus77
egyik jamo lemezt sem mondanám jay kay szólólemeznek, inkább az van, hogy a zenekar marketingje csak a jay-re összpontosít, aztán a többiekrõl ritkábban esik szó. Stuart tényleg nagyon jól nyomta a zenekarban, jobb is volt amég a jamiroquai tagja volt, mert a szólólemezét már nem mondanám nagy sikernek. nekem legalábbis nem tetszik.

Én nagyon szeretem Jamiroquai-t.De a régieken amin még Stuart Zender volt a bass guru mégjobb volt.Ma már nagyon diszkos funkos.Régen azért a jazz-rock elemekkel érdekesebb szinesebb volt.Nagyon rossz nélkülözni Stuartot hiszen egyedi játékával egyedi szint vitt a jami világába,és ettöl volt olyan JAMIROQUAI és nem Jay Kay Solo lemeze. Hol Vagy Start Zenderrrr?????
LittleL
én eBay -rõl szeretnék rendelni.

majd Júniusban visszatérünk a témára oké ?<#wave>

Én is szeretnék rendelgetni, de nem posztert. A hivatalos oldalon van pulóver, szélkabát és táska. Frankó mind. De nem merek rendelni a netrõl. Meg nem is tudok úgy angolul, hogy értsem mikor mit írnak. Onnan nem szeretnél rendelni?
LittleL
Tervezem hogy júniusban veszek egypár Jamiroquai -os posztert az épülõ moziszobába.
Ha ven kedvetek, akkor nektek is rendelek, aztán így meg tudunk spórolni sok pénzt.<#worship>

egy csomó poszter van eBay -en, 4 -et biztos rendelek...

menyus77
az egy nagyon jó konci, a videó minõsége is állat!<#eljen>

tep
......a legjobban a Just Another Story-nak örültem , mert koncerteken ritkán adják elõ 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
végre +van a 2003-as Montreux Jazz Festival /720MB/ koncertvideó..........naon f@sza<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
Akkó szavazzunk. DD

menyus77
gondolom, de mindenki ezt csinálja, ezért nekünk is ez a dolgunk.

Kár hogy valszeg az IP számot nézik...
Novemberben Greatest Hits jön.....azt mondta......

de jó lenne már valami bumm....

Szavaztam. Ha Eljönne akkor az életemben elõszõr a szigetre is kimennék 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

menyus77
toltam rá pár tucatot. és még nincs vége<#ravasz1>

Christiansen
Nem tehetünk mást, mint

Ctrl+C Ctrl+V

Jajaja...

Nem akarom elkiabálni, és elég pletykaszagú, de...:

Sziget 2006
LittleL
Srácok,
néztétek a tegnapi Bahrein -i magydíjat ?

Ott volt a Jay Kay is.
A szujó odament hozzá riportot csinálni.

Mondta a Jay KAy hogy több Ferrarija is van a garázsában,
szóval a Ferrarinak szurkol.

Novemberben kerül a boltokba az új Greatest Hits albumuk is.

<#worship>