1964
Jamiroquai
-
#1524 HBD:) -
#1523 Boldog születésnapot,LittleL! -
#1522 -
#1521 már elég régóta az vagyok :)
apám hallgatta még régen, 6 éves korom óta hallgatom ^^ -
#1520 megint csak hoppáréé :) újabb Jami fan :P -
#1519 várjuk :) -
#1518 funkin.com már valamilyen borító félét is leközölt egy-két hónapja. -
#1517 -
#1516 hoppáréé :) -
jellem #1515 Ha új CD-ről még nincs is hír, új DVD-ről annál inkább:
http://funkin.com/news/?id=3627
Itt pedig már előrendelést is felvesznek rá:
http://www.play.com/DVD/DVD/4-/3432776/Jamiroquai-Live-At-Montreux-2003/Product.html
Kb. 2 óra 21 percnyi anyag, ezzel a tracklist-tel:
01: Use The Force
02: Canned Heat
03: Cosmic Girl
04: Little L
05: Blow Your Mind
06: High Times
07: Travelling Without Moving
08: Butterfly
09: Shoot The Moon
10: Soul Education
11: Just Another Story
12: Mr Moon
13: Alright
14: Love Foolosophy
15: Deeper Underground
16: Bonus: Space Cowboy (1995)(Montreaux 12perces változat!)
Nagyon remélem, hogy nálunk is közel október elején meg fog jelenni! -
#1514 ez egy Jamiroquai tribute együttes? -
#1513 valaki volt már ilyen brownfield koncerten? ha igen akkor mi a velemeny rola? jok? -
#1512 most épp Main Vein.ez régebben még a Eurosporton is ment egy ajánlóban :)
ebben sem kis vokál van ám...mostanában kialakult vmi olyan képességem,hogy ha vmi nagyon jó éneket hallok,libabőrös leszek.ha ezt a számot hallgatom,a libabőr előbújik ám :) ez a csaj amit művel a háttérben... -
#1511 pont az megy :) -
#1510 pl a Hooked Up-számban minden benne van amiért szeretem a Jamit -
#1509 hát kb :) csak régebben ezt még nem tudtam,és nem nagyon hallgattam őket,max az Emergency on planet earthöt meg a Blow your mindot. -
#1508 igaz , az első albumon mindegyik szám legjobb-kategória -
#1507 pedig az egyik legjobb az Emergency-ről -
#1506 ejj,paszmek,pedig már illene vmi hírt adni róla :D
most nosztalgiázgatok,ezt a Revolution 1993-mat még életemben nem hallgattam végig,hiba volt :) -
#1505 attól félek sokat kell még várnunk rá -
#1504 gondolkoztam rajta,hogy tékelek is egyet,de ebben a topikban azért már mégsem :DDD
új lemez mikorra várható? -
#1503 huhh 1500-at is elértük -
#1502 jah , Verona rlz ;) -
#1501 és itt hogy játszák mááár... :) kihozzák a számból a maximumot. -
#1500 mekkora refrén már
Dance, nothing left for me to do but dance,
All these bad times I'm going through just dance
Got canned heat in my heels tonight baby
-
#1499 -
#1498 amióta először megláttam az első Canned Heates K&H-s reklámot,azóta elég sűrűn előveszem ezt a számot,nagyon rákaptam :D -
#1497 Már olyan régen voltam itt az SG fórumon, úgyhogy benéztem,
szevasztok !
közben vásárolgattam még pár CD -t a gyűjteményembe.. -
#1496 -
Zsoma #1495 -
greenish #1494 Na, ma az Aktív műsorában lettem figyelmes a banda Guinness rekord kísérletére. (A hírek szerint egy Boeing 757-es emelkedtek 10 km magasba, Münchenből); azzal a szándékkal, h. egy egyedülálló koncertet rögtönözzenek s egyúttal a világrekordok könyvébe is bekerüljenek.
GRATU nekik! -
jellem #1493 Nagy kár, mert egy nagyon jó feldolgozás! Bár most úgy látom, hogy a Live In Verona hanganyagát is le lehet szedni, vagyis akkor ilyen formában meg lehet szerezni a számot!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Live In Verona DVD-t!
A fóti Corában van belőle még egy, ott csak 3490Ft, szemben mondjuk a törökbálinti Corával ahol 4690 vagy a Bécsi úti MediaMarktban, ahol 4990 Ft! Ajánlom minden rajongó figyelmébe:) -
#1492 Szia!
Ez eredetileg egy Donna Summer szám, szóval nincs rajta egyetlen Jami elmezen sem; feldolgozás -
jellem #1491 Sziasztok!
Megvettem a Live in Verona DVD-t és nagyon megtetszett a Bad Girls című szám!
Megvan az összes Jamiroquai lemezem, ezt a számot mégsem találom!
Melyik lemezen volt rajta ez a szám vagy hogyan tudnám ezt az egy számot megszerezni?
Köszi! -
Zsoma #1490 Cosmic Night képek január 20-ról -
#1489 én meg torokfájósan-taknyosan még a ma esti B.F. koncertet is kihagyom......sajna -
#1488 Hát azt rögtön gondoltam, hogy a Brownfieldet, vagy bármelyik meghívott fellépőt ki is kell korrektül fizetni, meg kell állapodni a zenekarokkal, meg a hellyel stb-stb.. igazából úgy értettem ,hogy egy ilyen jó hírű és egyedi zenenekar -mint a jamiroquai- védjegye alatt
programot szervezni semmilyen szempontból nem lehet veszteséges, vagy éppen érdeklődés híján. Ezért kb bármelyik club örül, ha nála van megtartva. Még az Alcatraz is, pedig ők amúgy is jól állnak programok terén.
legközelebb remélem el tudok menni.
-a Cartoon-on is szép számmal voltak érdeklődők- , akkor még nem mindenki tudta, hogy az inkább JamiROCKquai est lesz, hogy stílusosan fejezzem ki magam. -
Zsoma #1487 Igen.
Azért a képlet nem ilyen egyszerű. Neves zenészekről van szó, nem kiforratlan, lelkes amatőrökről, így nem elég, ha csak teret adnak a szórakozóhelyek . A másik pedig, hogy nem szívesen vinném olyan helyre a bulit, amit én sem szeretek, illetve a közönség vacak. Ilyen szempontól Pesten az Alcatraz a legjobb. -
#1486 király! te vagy a rendezvényszervezője a dolognak?
Gondolom nem kell sokat "könyörögni" egy szórakozóhelynek ,hogy adjanak teret az eseménynek. -
Zsoma #1485 Na igen, az büntetés volt, szó szerint, a kettőt nem érdemes egymáshoz hasonlítani. Új pesti buliról még nem beszéltünk, legközelebb február 2-án megyünk Pécsre a Cyrano klubba.