1964

Jamiroquai
  • vmvr
    HBD:)
  • hunbasser
    Boldog születésnapot,LittleL!
  • hunbasser
  • PJack
    már elég régóta az vagyok :)
    apám hallgatta még régen, 6 éves korom óta hallgatom ^^
  • hunbasser
    megint csak hoppáréé :) újabb Jami fan :P
  • PJack
    várjuk :)
  • menyus77
    funkin.com már valamilyen borító félét is leközölt egy-két hónapja.
  • vmvr
  • hunbasser
    hoppáréé :)
  • jellem
    Ha új CD-ről még nincs is hír, új DVD-ről annál inkább:
    http://funkin.com/news/?id=3627
    Itt pedig már előrendelést is felvesznek rá:
    http://www.play.com/DVD/DVD/4-/3432776/Jamiroquai-Live-At-Montreux-2003/Product.html
    Kb. 2 óra 21 percnyi anyag, ezzel a tracklist-tel:
    01: Use The Force
    02: Canned Heat
    03: Cosmic Girl
    04: Little L
    05: Blow Your Mind
    06: High Times
    07: Travelling Without Moving
    08: Butterfly
    09: Shoot The Moon
    10: Soul Education
    11: Just Another Story
    12: Mr Moon
    13: Alright
    14: Love Foolosophy
    15: Deeper Underground
    16: Bonus: Space Cowboy (1995)(Montreaux 12perces változat!)

Nagyon remélem, hogy nálunk is közel október elején meg fog jelenni!
  • hunbasser
    ez egy Jamiroquai tribute együttes?
  • Garf
    valaki volt már ilyen brownfield koncerten? ha igen akkor mi a velemeny rola? jok?
  • hunbasser
    most épp Main Vein.ez régebben még a Eurosporton is ment egy ajánlóban :)

ebben sem kis vokál van ám...mostanában kialakult vmi olyan képességem,hogy ha vmi nagyon jó éneket hallok,libabőrös leszek.ha ezt a számot hallgatom,a libabőr előbújik ám :) ez a csaj amit művel a háttérben...
  • hunbasser
    pont az megy :)
  • tep
    pl a Hooked Up-számban minden benne van amiért szeretem a Jamit
  • hunbasser
    hát kb :) csak régebben ezt még nem tudtam,és nem nagyon hallgattam őket,max az Emergency on planet earthöt meg a Blow your mindot.
  • tep
    igaz , az első albumon mindegyik szám legjobb-kategória
  • tep
    pedig az egyik legjobb az Emergency-ről
  • hunbasser
    ejj,paszmek,pedig már illene vmi hírt adni róla :D

most nosztalgiázgatok,ezt a Revolution 1993-mat még életemben nem hallgattam végig,hiba volt :)
  • tep
    attól félek sokat kell még várnunk rá
  • hunbasser
    gondolkoztam rajta,hogy tékelek is egyet,de ebben a topikban azért már mégsem :DDD

új lemez mikorra várható?
  • tep
    huhh 1500-at is elértük
  • tep
    jah , Verona rlz ;)
  • hunbasser
    és itt hogy játszák mááár... :) kihozzák a számból a maximumot.
  • hunbasser
    mekkora refrén már

Dance, nothing left for me to do but dance,
    All these bad times I'm going through just dance
    Got canned heat in my heels tonight baby
  • tep
  • hunbasser
    amióta először megláttam az első Canned Heates K&H-s reklámot,azóta elég sűrűn előveszem ezt a számot,nagyon rákaptam :D
  • LittleL
    Már olyan régen voltam itt az SG fórumon, úgyhogy benéztem,
    szevasztok !

közben vásárolgattam még pár CD -t a gyűjteményembe..
  • tep
  • Zsoma
  • greenish
    Na, ma az Aktív műsorában lettem figyelmes a banda Guinness rekord kísérletére. (A hírek szerint egy Boeing 757-es emelkedtek 10 km magasba, Münchenből); azzal a szándékkal, h. egy egyedülálló koncertet rögtönözzenek s egyúttal a világrekordok könyvébe is bekerüljenek.

GRATU nekik!
  • jellem
    Nagy kár, mert egy nagyon jó feldolgozás! Bár most úgy látom, hogy a Live In Verona hanganyagát is le lehet szedni, vagyis akkor ilyen formában meg lehet szerezni a számot!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom a Live In Verona DVD-t!
    A fóti Corában van belőle még egy, ott csak 3490Ft, szemben mondjuk a törökbálinti Corával ahol 4690 vagy a Bécsi úti MediaMarktban, ahol 4990 Ft! Ajánlom minden rajongó figyelmébe:)
  • menyus77
    Szia!

Ez eredetileg egy Donna Summer szám, szóval nincs rajta egyetlen Jami elmezen sem; feldolgozás
  • jellem
    Sziasztok!
    Megvettem a Live in Verona DVD-t és nagyon megtetszett a Bad Girls című szám!
    Megvan az összes Jamiroquai lemezem, ezt a számot mégsem találom!
    Melyik lemezen volt rajta ez a szám vagy hogyan tudnám ezt az egy számot megszerezni?
    Köszi!
  • Zsoma
    Cosmic Night képek január 20-ról
  • tep
    én meg torokfájósan-taknyosan még a ma esti B.F. koncertet is kihagyom......sajna
  • menyus77
    Hát azt rögtön gondoltam, hogy a Brownfieldet, vagy bármelyik meghívott fellépőt ki is kell korrektül fizetni, meg kell állapodni a zenekarokkal, meg a hellyel stb-stb.. igazából úgy értettem ,hogy egy ilyen jó hírű és egyedi zenenekar -mint a jamiroquai- védjegye alatt
    programot szervezni semmilyen szempontból nem lehet veszteséges, vagy éppen érdeklődés híján. Ezért kb bármelyik club örül, ha nála van megtartva. Még az Alcatraz is, pedig ők amúgy is jól állnak programok terén.
    legközelebb remélem el tudok menni.

-a Cartoon-on is szép számmal voltak érdeklődők- , akkor még nem mindenki tudta, hogy az inkább JamiROCKquai est lesz, hogy stílusosan fejezzem ki magam.
  • Zsoma
    Igen.
    Azért a képlet nem ilyen egyszerű. Neves zenészekről van szó, nem kiforratlan, lelkes amatőrökről, így nem elég, ha csak teret adnak a szórakozóhelyek . A másik pedig, hogy nem szívesen vinném olyan helyre a bulit, amit én sem szeretek, illetve a közönség vacak. Ilyen szempontól Pesten az Alcatraz a legjobb.
  • menyus77
    király! te vagy a rendezvényszervezője a dolognak?
    Gondolom nem kell sokat "könyörögni" egy szórakozóhelynek ,hogy adjanak teret az eseménynek.
  • Zsoma
    Na igen, az büntetés volt, szó szerint, a kettőt nem érdemes egymáshoz hasonlítani. Új pesti buliról még nem beszéltünk, legközelebb február 2-án megyünk Pécsre a Cyrano klubba.