Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt jól megaszontam...dzóval,olyan mintha vmit kínaiul mondana,pedig biztos angol,csak nem értem 😊
ReaL MaDRid x siempre
most nézem a Montreauxi jazz festivalos konci,épp az Alright megy <#eljen>#eljen>,na ott is érdekes ez a fejfedõ 😄
ReaL MaDRid x siempre
és nem én tettem be -.- jó,csak gondoltam,felajánlom,esetleg ebbõl vmi fainat,de ha nem,hát nem
ReaL MaDRid x siempre
ya,és ha Little L-nek,Christiansennek,Zsomának vagy bárkinek kellene logó,szívesen csinálok 😊
ReaL MaDRid x siempre
és remélem,h vmelyikõtök letöltötte,nem megvette,és véletlenül aviban is van neki,és 696 mb neki(bár itt a torrent oldalon 699-et ír)
csak azért mert ide kellene egy kis seed,2-vel jön :\
ReaL MaDRid x siempre
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
mivel sosem volt szerencsém , inkább megvettem 😄D
\"SLICE of LIFE\"
További infók majd a honlapon még a héten...
\"SLICE of LIFE\"
"A lemezzel egy idõben lát napvilágot az a DVD, melyre minden eddigi Jamiroquai videoklip felkerül - sok extrával, eddig egy lemezen sem hallható trackekkel kiegészítve ("Stillness In Time", "Half The Man")."
a "HTS" CD és a mixCD már megvan rég.
\"SLICE of LIFE\"
Official Sony promo
Ma jött meg Franciaországból a Virtual Insanity maxi CD -m.
egyébként most így ünnepek alatt gyorsan vettem 7 maxi CD -t.
Már csak 30-40 lemez van hátra.<#idiota>#idiota>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ReaL MaDRid x siempre
licitáltam már pár lemezre, de elég rendesen felverik az árakat.
Perzse ezek mind ritka maxi lemezek voltak..
egy lemez ha olcsón megkapod kijön: 1300 - 1800 Ft -ból
de legfõképp: Tep, Chris, Menyus, Zsoma, Hunbasser -nek
Kellemes KArácsonyi ünnepeket kívánok.
<#taps>#taps>
mondjuk van ez a 6 album,ezeket elég sûrûn hallgatom,ezek közül a travelling without moving,a return of the space cowboy és a dynamite jön be a legjobban 😊
ya,és amit te mondott,a high times nincs meg (még 😊)
ReaL MaDRid x siempre
Hallgasd meg mindet. a koncert DVD- is nagyon szuper.
\"SLICE of LIFE\"
meg van még egy remixes,ezzel együtt 7
a remixeset szvsz nem kellett volna kiadni...
ReaL MaDRid x siempre
amiket eddig néztem,azok nem vmi jók...lehet,h hallásból kell majd tanulnom a számokat? :S
ReaL MaDRid x siempre
ya,és sztem zeneiskolába pedig a too young to die fogom megtanulni.
és sztem a régebbi lemezek egy az egyben Herby Hancockosak 😊
ReaL MaDRid x siempre
Brand New Heavies,Incognito,Count Basic,De-Phazz,Freak Power,Jestofunk stb..
A Jamiroquai-tól a Just Another Story-t vagy a Mr.Moon-t tanuld meg<#eljen>#eljen>
Size: 7045119 bytes
Header found at: 0 bytes
Encoder Delay: 576, Zero Padding: 1212
Length: 220 seconds
MPEG-1 layer 3
256kbit, 8427 frames
44100Hz Joint Stereo
CRCs: No, Copyrighted: No
Original: Yes, Emphasis: None
mijószám máár... 😊 tudtok mondani hasonló zenekarokat,akik hasonló számokat játszanak?
ReaL MaDRid x siempre
az emergency on planet earth és a travelling without moving iszonyat jók,synkronized is nagyon ott van,meg hát a többi is nagyon jóó!!
mostantól éjjel-nappal jamiroquait fogok hallgatni -.-
ReaL MaDRid x siempre
szóval olyan szám bsszuskottája kellene,ami a neten is fellelhetõ
ReaL MaDRid x siempre