Jamiroquai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
ez egy Jamiroquai tribute együttes?

ReaL MaDRid x siempre

Garf
valaki volt már ilyen brownfield koncerten? ha igen akkor mi a velemeny rola? jok?

http://www.flickr.com/photos/bubue/

hunbasser
most épp Main Vein.ez régebben még a Eurosporton is ment egy ajánlóban :)

ebben sem kis vokál van ám...mostanában kialakult vmi olyan képességem,hogy ha vmi nagyon jó éneket hallok,libabõrös leszek.ha ezt a számot hallgatom,a libabõr elõbújik ám :) ez a csaj amit mûvel a háttérben...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pont az megy :)

ReaL MaDRid x siempre

tep
pl a Hooked Up-számban minden benne van amiért szeretem a Jamit<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
hát kb :) csak régebben ezt még nem tudtam,és nem nagyon hallgattam õket,max az Emergency on planet earthöt meg a Blow your mindot.

ReaL MaDRid x siempre

tep
igaz , az elsõ albumon mindegyik szám legjobb-kategória<#vigyor>

\"SLICE of LIFE\"

tep
pedig az egyik legjobb az Emergency-rõl

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
ejj,paszmek,pedig már illene vmi hírt adni róla :D

most nosztalgiázgatok,ezt a Revolution 1993-mat még életemben nem hallgattam végig,hiba volt :)

ReaL MaDRid x siempre

tep
attól félek sokat kell még várnunk rá<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
gondolkoztam rajta,hogy tékelek is egyet,de ebben a topikban azért már mégsem :DDD

új lemez mikorra várható?

ReaL MaDRid x siempre

tep
huhh 1500-at is elértük<#pias>

\"SLICE of LIFE\"

tep
jah , Verona rlz ;)

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
és itt hogy játszák mááár... :) kihozzák a számból a maximumot.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mekkora refrén már

Dance, nothing left for me to do but dance,
All these bad times I'm going through just dance
Got canned heat in my heels tonight baby

ReaL MaDRid x siempre

tep
<#nyes>

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
amióta elõször megláttam az elsõ Canned Heates K&H-s reklámot,azóta elég sûrûn elõveszem ezt a számot,nagyon rákaptam :D

ReaL MaDRid x siempre

LittleL
Már olyan régen voltam itt az SG fórumon, úgyhogy benéztem,
szevasztok !

közben vásárolgattam még pár CD -t a gyûjteményembe..

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

tep
<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Na, ma az Aktív mûsorában lettem figyelmes a banda Guinness rekord kísérletére. (A hírek szerint egy Boeing 757-es emelkedtek 10 km magasba, Münchenbõl); azzal a szándékkal, h. egy egyedülálló koncertet rögtönözzenek s egyúttal a világrekordok könyvébe is bekerüljenek.

GRATU nekik!
Nagy kár, mert egy nagyon jó feldolgozás! Bár most úgy látom, hogy a Live In Verona hanganyagát is le lehet szedni, vagyis akkor ilyen formában meg lehet szerezni a számot!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Live In Verona DVD-t!
A fóti Corában van belõle még egy, ott csak 3490Ft, szemben mondjuk a törökbálinti Corával ahol 4690 vagy a Bécsi úti MediaMarktban, ahol 4990 Ft! Ajánlom minden rajongó figyelmébe:)
menyus77
Szia!

Ez eredetileg egy Donna Summer szám, szóval nincs rajta egyetlen Jami elmezen sem; feldolgozás<#alien2>

Sziasztok!
Megvettem a Live in Verona DVD-t és nagyon megtetszett a Bad Girls címû szám!
Megvan az összes Jamiroquai lemezem, ezt a számot mégsem találom!
Melyik lemezen volt rajta ez a szám vagy hogyan tudnám ezt az egy számot megszerezni?
Köszi!
tep
én meg torokfájósan-taknyosan még a ma esti B.F. koncertet is kihagyom......sajna<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

menyus77
Hát azt rögtön gondoltam, hogy a Brownfieldet, vagy bármelyik meghívott fellépõt ki is kell korrektül fizetni, meg kell állapodni a zenekarokkal, meg a hellyel stb-stb.. igazából úgy értettem ,hogy egy ilyen jó hírû és egyedi zenenekar -mint a jamiroquai- védjegye alatt
programot szervezni semmilyen szempontból nem lehet veszteséges, vagy éppen érdeklõdés híján. Ezért kb bármelyik club örül, ha nála van megtartva. Még az Alcatraz is, pedig õk amúgy is jól állnak programok terén.<#vigyor4>
legközelebb remélem el tudok menni.

-a Cartoon-on is szép számmal voltak érdeklõdõk- , akkor még nem mindenki tudta, hogy az inkább JamiROCKquai est lesz, hogy stílusosan fejezzem ki magam.<#beka2>

Igen.
Azért a képlet nem ilyen egyszerû. Neves zenészekrõl van szó, nem kiforratlan, lelkes amatõrökrõl, így nem elég, ha csak teret adnak a szórakozóhelyek <#vigyor>. A másik pedig, hogy nem szívesen vinném olyan helyre a bulit, amit én sem szeretek, illetve a közönség vacak. Ilyen szempontól Pesten az Alcatraz a legjobb.
menyus77
király! te vagy a rendezvényszervezõje a dolognak?<#nyes>
Gondolom nem kell sokat "könyörögni" egy szórakozóhelynek ,hogy adjanak teret az eseménynek.<#alien2>

Na igen, az büntetés volt, szó szerint, a kettõt nem érdemes egymáshoz hasonlítani. Új pesti buliról még nem beszéltünk, legközelebb február 2-án megyünk Pécsre a Cyrano klubba.
Christiansen
<#eljen>
Legközelebb jövünk!

Ja,Menyussal megnéztük nemrég a Cartoon-os tribute zenekart,
az nem tetszett.

Gondolom senki nem volt az Alcatrazban tegnap... Hatalmas siker volt, telt ház, Alright-énekeltetés és hasonlók...
Felraktam a Deeper Budapestet letöltésre a hivatalos oldalra, 192kbps minõségben, borítóstul...
Christiansen
"We've made it.."<#worship>

hunbasser
egyébként a shoot the moont sem hallottam még soha,csak a montreuxi koncerten,pedig mijó szám már

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azért gondoltam,h kiszedem alóla a hangot,és szétvágom,mert így játék közben tudom hallgatni a koncertet :) azért ha menne a videó játék alatt,csöppet enné a memóriát.a másik meg,h ha mentek vhová,csak mp3 lejátszóra felnyomjátok,és kész

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
huhú,az jó lenne mester!!!!! <#worship>
veronai koncit vágva mp3ban majd én is feltolom mininovára,ha van rá igény

ReaL MaDRid x siempre

LittleL
Tényleg, a sok maxi CD-n amit vettem van rengeteg olyan szám ami még nekünk fanatikusoknak sincs meg.
Majt töltök fel nektek oké ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hunbasser
mind1,gondoltam egyet,szétvágtam,feltöltöttem,nektek akartam jót

ReaL MaDRid x siempre

menyus77
szeintem ne reklámozd a jami másolatokat a fórumon, aki igazán szereti az úgyis megveszi vagy megszerzi valahonnan.

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

menyus77
<#eljen>

LittleL
Most hallgattam az elsõ albumot.
Olyan szép, hogy majdnem elaludtam rajta.<#vigyor>

Például a Music of the mind - az új high -end CD-lejátszón egyszerûen fantasztikus.
Meg a Blow your mind, is szuper.
Hogy a többirõl már ne is beszéljünk.....<#worship>

LittleL
Remélem mûködik. Klikk a képre.

LittleL
Megint megjött 2 lemezem ma,
most már 20 lemezem van.

LittleL
A lényeg hogy megvan a koncert nemde ?

hunbasser
lejött a veronai koncert <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
no,közben Veronai konci 96%,sajnos nagyon gyenge a seed,1-2-vel jön,napközben 5-6-7,holnap tuti lejön.most is 2 óra alatt 0,3%-ot haladt,nem baj,fõ h meglesz :)

ya,és tegnap 2x néztem meg a Monreauxi koncertet <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem tudom,mintha azzal kezdõdne,h "give me some a...",de nem biztos,lehet,h rosszul hallom :)

többi kérdésemre tudsz válaszolni? :)

ReaL MaDRid x siempre

menyus77
szerintem az eredeti dalszöveget énekli beturbózva, de lehet ,hogy tévedek, mert én legtöbbször a montreaux-i felvételen néztem és hallgattam a soul education-t és az én fülemnek az az eredeti szöveg<#vigyor2>