1964
Jamiroquai
-
#1604 Ez gyors volt hunbasser.
Csak úgy tűnik hogy én nem lehet elérni, pedig nem
az AVX fórumon eléprhető vagyok állandóan.. ha irni szeretnétek.
Tep, MEnyus, Chris, már veletek is de régen beszélgettem..
De jó lenne ha megint lenne egy JAmiroquai koncert nemde ? -
#1603 Én már megrendeltem az új DVD -t is, remélem még a héten ideér.
Amerikából jön, 2800 -volt, bár most már Európában is kezdenek lemenni az árak. -
#1602 -
#1601 Szevasztok srácok.
már van vagy 51 db JAmiroquai maxi CD -m, a nagyját most rippelem fel a számítógépre. ha lesz mostanában időm végre felteszem nektek a sok finomságot. -
Zsoma #1600 Hajpántom is van, meg hosszú hajam is, szóval lehet.
Miért, egyébként mi a baj a toolbar-ral? Spyware-ek vannak benne? -
#1599 Ingyen biztos nem! Én azt szoktam ilyenkor(évente kb. 2x), hogy felrakom, letöltöm, aztán gyorsan uninstall:D -
#1598 én megauploadról még letölteni sem tudok
ki lehet valahogy cselezni a rendszert toolbar letöltés nélkül? -
#1597 zsoma akkor te vagy az a hosszúhajú hajpántos forma a brownfield koncertekről? :D -
jellem #1596 Tudom, csak ha már észrevettem, gondoltam jelzem itt a többiek felé is. -
Zsoma #1595 Ne nézz így rám, nem én csináltam:) -
jellem #1594 Ja és még annyit, hogy az összeállításban tévesen van elnevezve a Revolution című szám, ugyanis az a Use The Force! -
jellem #1593 Tényleg ez volt a megoldás! A válogatás pedig nagyon jó!
Köszi Zsoma!
-
Zsoma #1592 Nem zenélek, csak fontoskodok. -
#1591 melyik zenekarban játszol te? -
Zsoma #1590 A megfejtés a legfrissebb winzip verzió, azt töltsd le a hivatalos oldalról. -
jellem #1589 Köszi, akkor remélem elérhető lesz a srác...legalább nem nálam van a hiba!:) -
Zsoma #1588 Jaja, fúvósokat én is el tudnék képzelni, volt is róla szó (az Alcatrazos bulira hozzá akarok még csapni valakit a bandához, egy dj-t pár számban scretch-elni...). meglátjuk találunk-e rá embert. -
#1587 Jaja, Premecz Matyi sok jó zenekarban játszik még (pl Barabás Elektric) és tényleg ő az egyik legjobb! Funk Factoryval egyszer hallottam és nagyon tetszett. Nekik mondjuk van egy fúvósszekciójuk is, az azért elég sokat dob az amúgy is profi produkción. Azért jó dolog ,hogyha valaki Jamit akar élőben, bőven van hol keresse. -
Zsoma #1586 Én is csak most töltöttem le és nekem is ezt dobta fel. Rákerestem a hibaüzenetre gugliben, de nem lettem sokkal okosabb. Megkérdeztem a srácot, aki feltöltötte, h milyen spéci dolgot használt, és ha nem válaszol, én töltök fel egy másik lemezt.
Funk Factory-t még nem hallottam, de tudtommal Premencz Matyi játszik a csapatban, aki Boogienál is a Cry Baby-ben, és az egyik legjobb oldschool jazz-funk-soul billentyüs az országban. Természetesen simán belefér, hogy néhány számot jobban játszanak nálunk, mindegyik verziónkkal én sem vagyok kibékülve, de a szakmai részt a srácokra hagytam :) A Cartoon pedig nem hiszem, h bármit is jobban játszana tőlünk...:) Nick Van Gelder is megdicsérte a Blow Your Mind-unkat a myspace-en. -
jellem #1585 Rendben...akkor marad a várakozás!:)
Remélem valakinek lesz megoldása... -
#1584 én még nem töltöttem le, úgyhogy nem tok sajna segíteni.. -
#1583 A Cartoon-nak szerintem a rock-os számok álltak jól, Deeper,Black Devil Car ilyenek, a többi nem jött be
Lehet azóta fejlődtek mondjuk -
#1582 Bizony nem rossz a Brownfield, de van pár banda, akik ugyan csak pár Jami számot játszanak, de azok jobbak mint a Brownfield előadásában
(pl. Funk Factory) -
jellem #1581 Nektek nem volt olyan gondotok, mint amit én leírtam az 1577-es hozzászólásban? (Ti szedtétek ki a tömorített mappából a számokat, ha sikerült?) -
#1580 Brownfieldes - Walkó Csabás - Boogies produkciónak van most a legjobb zenei és nem utolsó sorban reklám/média háttere is, így Zsomával karöltve sikeresen össze lett hozva a dolog! És jó!
Kell még legyen, és van is más Jami tribute, a másik amit én is ismerek, az nekem nem annyira bejövős, viszont elég sok klubzenekar játszik Jamiroquai és más acid jazzes zenéket.. -
#1579 ja amugy meg jaykay jöhet akarmikor nekemis akarmennyi. és üdv -
#1578 mennyire ismeritek a Brownfield-et? Ha jól gondolom, akkor most ők a legnagyobb(?), leghíresebb(?), melyik szó jó rá(?) Jamiroquai tribute zenekar. -
jellem #1577 Leszedtem, 486 megás csomag, a WinRar megnyitja, de nem tudom kiszedni a tömörítésből, illetve nem tudom lejátszani.
2 hiba üzenetet ad ki a Winrar: Ismeretlen metódus a következőben: God Made Me Funky.wav
illetve: Nincs mit kibontani
Más is tapasztalt ilyet, vagy tudja valaki a megoldást?
Köszönöm! -
Zsoma #1576 Karl Denson nem tud hibázni. Ha már nyugati parti funk, akkor Breakestra szintén kötelező. De ez már nagyon off... -
Zsoma #1575 Frissítettem a weboldalon, a hírek közé raktam fel egy letölthető albumot lossless minőségben, a legjobb élő felvételekkel. -
#1574 The GreyBoy Allstars nyomat még jó kis kellemes zenét, keressetek rájuk! -
#1573 ugyanazt leírom,amit leírtam tepnek is: hatalmas riszpekt :) -
Zsoma #1572 Tep: maradjunk annyiban, hogy csinálom a honlapot (bár elmaradoztam vele az elmúlt 2 hónapban...) és a zenekart, a hajlongás meg (bár megtisztelő) de nem érzem szükségességét. -
#1571 Eddig nem ismertem, de ha már így bemutattad akkor én is meghajlok előtte. ;) -
#1570 Zsoma egy nagy Jamiroquai-rajongó (sztem a legnagyobb itthon) , nagyon sokat tett azért , h sokan megismerjék a Jamit.......pl saját honlapot csinált (Jamiroquai.hu), ahol a legfrissebb híreken keresztül (külföldi összeköttetés :-) a letöltéseken át minden ami lényeges megtalálható a bandáról ....ezen kívül rendszeresen szervez Jamiroquai-nevével fémjelzett bulikat , ahol hazai bandák lépnek fel (gondolom)kevés gázsiért az általuk is imádott banda népszerűsítéséért...
...van olyan , aki nála többet tett le az asztalra??? -
Zsoma #1569 Nem a zenekar tagja vagyok (sajnos nem játszom hangszeren), hanem ennek az egész projektnek a kiötlője és a megvalósítója. -
#1568 Én bármikor hajlandó vagyok bárhol Jamiroquai-ra :)
Na feltételezem te a zenekar valamely tagja vagy (bár lehet, hogy rosszul gondolom, de az írasaidból azt veszem ki), ha ez igaz akkor mindenképp elmegyünk meghallgatunk titeket és a személyes eszmecserét már megtiszteltetésnek érezném. Addig is további jó zenélést. ;) -
Zsoma #1567 "Nekem nem tetszik, akárki akármit mond": ezzel nem tudok vitatkozni, mert jogod van nem kedvelni valakit, megint más dolog a képességeit kétségbe vonni. Nem vezényeltem fel nagy hangnak, de az itthoni közegben a saját stílusában a legjobbak között van.
Örömmel látunk, bár személy szerint az Alcatrazt javasolnám (még ha beugró is lesz) a hely hangulata miatt. Ha alkalom és szándék adódik személyes eszmecserére, állunk elébe . -
Zsoma #1566 A nyilvánossághoz jutást arra értem, hogy ne saját magadnak zenélj közönség nélkül, hanem vagy azoknak, akik már szeretik az együttest (jelen esetben a Jamiroquai-t), vagy olyanokkal is megismertesd, akik korábban nem hallottak annyi számot még tőlük és fogékonyak rá. Én is azt szeretném elérni a zenekarral, hogy a hazai rajongók tudjanak bulizni a Jamiroquai számaira és hogy kicsit a köztudatban maradjanak ezzel is, amíg nem jönnek ki új albummal. -
#1565 Jómagam is zenész családból származom. Nekem nem tetszik, akárki akármit mond. Jól tudja magát előadni Boogie de attól még nem tartom olyan nagy hangnak mint ahogy felvezényelted. :)
Ettől függetlenül csak azt a három számot hallottam tőle amit az RTL-en leadtak, de februárba elmegyek az itteni topiklakók közül két sráccla és meghallgatjuk élőben is őket a Morrisonsban.