Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.flickr.com/photos/bubue/
ebben sem kis vokál van ám...mostanában kialakult vmi olyan képességem,hogy ha vmi nagyon jó éneket hallok,libabõrös leszek.ha ezt a számot hallgatom,a libabõr elõbújik ám :) ez a csaj amit mûvel a háttérben...
ReaL MaDRid x siempre
\"SLICE of LIFE\"
ReaL MaDRid x siempre
most nosztalgiázgatok,ezt a Revolution 1993-mat még életemben nem hallgattam végig,hiba volt :)
ReaL MaDRid x siempre
új lemez mikorra várható?
ReaL MaDRid x siempre
Dance, nothing left for me to do but dance,
All these bad times I'm going through just dance
Got canned heat in my heels tonight baby
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
szevasztok !
közben vásárolgattam még pár CD -t a gyûjteményembe..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

GRATU nekik!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Live In Verona DVD-t!
A fóti Corában van belõle még egy, ott csak 3490Ft, szemben mondjuk a törökbálinti Corával ahol 4690 vagy a Bécsi úti MediaMarktban, ahol 4990 Ft! Ajánlom minden rajongó figyelmébe:)
Ez eredetileg egy Donna Summer szám, szóval nincs rajta egyetlen Jami elmezen sem; feldolgozás<#alien2>#alien2>
Megvettem a Live in Verona DVD-t és nagyon megtetszett a Bad Girls címû szám!
Megvan az összes Jamiroquai lemezem, ezt a számot mégsem találom!
Melyik lemezen volt rajta ez a szám vagy hogyan tudnám ezt az egy számot megszerezni?
Köszi!
\"SLICE of LIFE\"
programot szervezni semmilyen szempontból nem lehet veszteséges, vagy éppen érdeklõdés híján. Ezért kb bármelyik club örül, ha nála van megtartva. Még az Alcatraz is, pedig õk amúgy is jól állnak programok terén.<#vigyor4>#vigyor4>
legközelebb remélem el tudok menni.
-a Cartoon-on is szép számmal voltak érdeklõdõk- , akkor még nem mindenki tudta, hogy az inkább JamiROCKquai est lesz, hogy stílusosan fejezzem ki magam.<#beka2>#beka2>
Azért a képlet nem ilyen egyszerû. Neves zenészekrõl van szó, nem kiforratlan, lelkes amatõrökrõl, így nem elég, ha csak teret adnak a szórakozóhelyek <#vigyor>#vigyor>. A másik pedig, hogy nem szívesen vinném olyan helyre a bulit, amit én sem szeretek, illetve a közönség vacak. Ilyen szempontól Pesten az Alcatraz a legjobb.
Gondolom nem kell sokat "könyörögni" egy szórakozóhelynek ,hogy adjanak teret az eseménynek.<#alien2>#alien2>
Legközelebb jövünk!
Ja,Menyussal megnéztük nemrég a Cartoon-os tribute zenekart,
az nem tetszett.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
veronai koncit vágva mp3ban majd én is feltolom mininovára,ha van rá igény
ReaL MaDRid x siempre
Majt töltök fel nektek oké ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Olyan szép, hogy majdnem elaludtam rajta.<#vigyor>#vigyor>
Például a Music of the mind - az új high -end CD-lejátszón egyszerûen fantasztikus.
Meg a Blow your mind, is szuper.
Hogy a többirõl már ne is beszéljünk.....<#worship>#worship>
ya,és tegnap 2x néztem meg a Monreauxi koncertet <#worship>#worship>
ReaL MaDRid x siempre
többi kérdésemre tudsz válaszolni? :)
ReaL MaDRid x siempre