19
-
#19 Szapolyai, más néven Zápolya János. Legalább annyira becsüld meg, ha már a magyar történelem egyik nagyjaként említed, hogy a nevét helyesen írod! -
#18 Az első ilyen ember a magyar történelemben szerintem szapojai volt.Egészen meggyesiig kevés kivétellel ez lesz a magyar "vezetés" ismérve, szinte kötelező jelleggel követik a szapojai utat. Nézzük csak meg az y végű neveket, és ,hogy az ilyen nevűeknek mit köszönhetünk a Napóleoni Háborúk óta és Mária Terézia óta. -
#17 Jó a szöveg, plakáton is elkéne ez és tettekben is. Kár, hogy vírusban nyomják csak! -
#15 Csodás lesz... -
csatarij #14 Nagyonis igaza van a levél írójának, és szerintem ezek után RENGETEG ilyen levelet fogunk kapni. Pl. nem vírus, hanem egy levél, ami a romákról ír, és ezt az ember elküldi ismerőseinek, és a levél elterjed -
#13 Tökéletesen egyetértek a vírus írójával, még ha a véleményét ilyen furcsán teszi is közzé. Sajnos Ő más módot nem talált arra, hogy kifejezze a véleményét. (Bár nem is igazán akad más lehetőség mostanában, így legalább eljut ez a fajta vélemény "magasabb" körökbe is.) -
Me Ga #12 Ha észrevennéd, nem kell rárakni semennyit, pakolt ő eleget magára... -
#11 Még lesznek ilyen üzenetek.(szerintem) -
Me Ga #7 Igaza van, de csak ha a "rendszerváltás" óta az összes kormányra igaznak tekintjük, élükön az elmúlt cilussal és a viktorral... -
#6 Ugykell annak, aki még mindig megnyitja az ismeretlen/értelmetlen linkeket!!!!!!!!!!
Amúgy igaza van 'Hazafi'-nak... -
#5 W32.Erkez.A@mm
lol -
#4 Jah én is, de ez a vírus szimpatikus. :)
-
#3 Azt a szerencsétlent kellene legyalulni aki ezt megírta. (és a többi abberráltat, akinek a vírusírás a kedvenc perverziója) uff. -
#2 Ma kaptam én is egyet. Mármint levelet, de nem szívtam be. :) -
#1 A Symantec weboldalán némi bónusz információ a fíreg legyalulásárhoz :)