Új, politikai tárgyú magyar féreg terjed az Interneten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Szapolyai, más néven Zápolya János. Legalább annyira becsüld meg, ha már a magyar történelem egyik nagyjaként említed, hogy a nevét helyesen írod!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

RangeR
Az elsõ ilyen ember a magyar történelemben szerintem szapojai volt.Egészen meggyesiig kevés kivétellel ez lesz a magyar "vezetés" ismérve, szinte kötelezõ jelleggel követik a szapojai utat. Nézzük csak meg az y végû neveket, és ,hogy az ilyen nevûeknek mit köszönhetünk a Napóleoni Háborúk óta és Mária Terézia óta.

RangeR
Jó a szöveg, plakáton is elkéne ez és tettekben is. Kár, hogy vírusban nyomják csak!

Pheel
Csodás lesz...
Nagyonis igaza van a levél írójának, és szerintem ezek után RENGETEG ilyen levelet fogunk kapni. Pl. nem vírus, hanem egy levél, ami a romákról ír, és ezt az ember elküldi ismerõseinek, és a levél elterjed

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

XeeN
Tökéletesen egyetértek a vírus írójával, még ha a véleményét ilyen furcsán teszi is közzé. Sajnos Õ más módot nem talált arra, hogy kifejezze a véleményét. (Bár nem is igazán akad más lehetõség mostanában, így legalább eljut ez a fajta vélemény "magasabb" körökbe is.)

Ha észrevennéd, nem kell rárakni semennyit, pakolt õ eleget magára...

HuAn82
Még lesznek ilyen üzenetek.(szerintem)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Igaza van, de csak ha a "rendszerváltás" óta az összes kormányra igaznak tekintjük, élükön az elmúlt cilussal és a viktorral...

Shan
Ugykell annak, aki még mindig megnyitja az ismeretlen/értelmetlen linkeket!!!!!!!!!!

Amúgy igaza van 'Hazafi'-nak...
SoDI---
W32.Erkez.A@mm

lol

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tetsuo
Jah én is, de ez a vírus szimpatikus. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

papabear
Azt a szerencsétlent kellene legyalulni aki ezt megírta. (és a többi abberráltat, akinek a vírusírás a kedvenc perverziója) uff.
Pheel
Ma kaptam én is egyet. Mármint levelet, de nem szívtam be. 😊
gz8
A Symantec weboldalán némi bónusz információ a fíreg legyalulásárhoz 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ