Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Egy biztos, vezetékes telefonszámot még nem lehet hívni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Feltelepítettem a Skypot Windows 7-re. Úgy tûnik minden megy rajta, viszont nem tudok partnereket felvenni. Ha rányomok az új partner felvételére behoz egy ablakot de ott nem tudja értelmezni a jeleket és kb semmit csak betöltetlen ablakok vannak és semmi szöveg. Bal oldalt üres mezõk és üres téglalapok és semmi szöveg.
Van erre valami ötletetek?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy olyan problémám van, hogy nem mindig megy a skype üzenet kézbesítés. Csak pörög, hogy nem tudja kézbesíteni, aztán egy idõ után sikerül(10 perc - 50 perc). Miért van ez?
Mindkettõnknél van hálózat, semmi nem fogja meg.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
azt olvastam a skype.com on ,hogy kb. 6 forint +elõfizetés egy perc ha mobilt hívok a géprõl. ez igaz? ha igen kb. havonta 25.000 ftot spórolnék 😊
lécci pm-et küldjetek thx
[email protected]
Kérjük, további segítségért forduljon az ügyfélszolgálathoz.
nem belsõ hiba lépet fel
áá kérlek segítsetek
Jelszó-token
Jelszó-visszaállítás a következõ ideiglenes jelszó segítségével:
Ha a hivatkozás nem mûködik, adja meg a kódot manuálisan a következõ kulcs használatával: d0b0bddb6e3bed0335615e2800c00f1d
Hamarosan beszélünk,
Emberek a Skype-nál
enyi van csak :\
mert akkor ha kérek új jelszót
kapok valami jelszó-token vagy mi van ki írva
meg valami manuális kód amit be írok
és elvileg akkor tudnék újj jlezsót be írni
ez mind jó
de amikor be írom az új jelszót és le okézom azt írja belsõ hiba léept fel
így egyátalán nemtudok belépni
itt lehet segítséget keresni, a "get more help"-re pedig engem átirányít bejelentkezést igénylõ oldalra...
bevoltam lépve skype-ba
játszotam
mire kiléptem a játékbol azt írta ki a skype hogy a jelszó megváltozot íírjam be újra
mivel a régi jelszó nem votl jó
kértem újat
meg is jött minden az e-mailomra
de amikor be íromaz új jelszót akkor ezt írja ki: belsõ hiba lépet fel
skype kreditem nem volt..
de votl fent sok ismerõs akiknek nemtudom a skype címét
valaki tudna adni 1 e-mailt? amire tudok írni a skype-nak
vagy erre valami megoldás van?
üdv
a választ elõre is köszönöm
"Menj a Vezérlõpult/Hang és audioeszközök-be, ott vályszd ki az Audió fült, ott a Hangrögzítés részen katt a hangerõ gomra (egyszerûbben a hangerõszabályzó) és itt az a fontos, hogy ne a mikrofon legyen kipipálva, hanem a Stereo Mix (tehát minden egyben). Így elvileg jó lesz (nekem ment), de nem lesz jó a hangminõség, mertnagyon hangos lesz a zene. A lejátszóban tehát vedd le a hengerõt. Így mennie kell a zenének és a mikrofonnak is egyszerre. "Köszönöm.
A következõ lenne a problémám.
A barátommal este CoD4-eztünk, és közben skypeon beszélgettünk, minden mûködött, de lekellett tennünk, mert újraindította a gépét. Amikor visszahívtam, akkor a következõ problémák léptek fel:
-a saját visszhangomat úgy hallom, mintha valami bogarak zümmögnének
-ha betesz egy zenét, vagy kihúz egy USB-t , azt én HALLOM a saját fülesemben (nem visszhangként, hanem úgy, mintha rendesen mûködne)
-a barátomat semennyire sem hallom
Tudom , hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam, de ezt nem lehet másként leírni.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
létszi segítsetek nagyon fontos!
kb 1 hónapja ellopták a skype-om de játszotam bevoltam lépve mikro kiléptem a játékbol akkro azt írta a jelszó megváltozott írjam be újra
kértem új jelszót meg jött minden az e-mailra és amikro be írom az új kódot akkor mindig ezt írja ki: belsõ hiba lépett fel
létszi segítsetek sûrgõs
Olvas vissza pár oldalt,irtak már errõl 😊
Elõre is köszi ha valaki tudja mit rontottam el.
Üdv.
Engem az érdekelne hogy a skype megszünteti-e a regisztráviódat ha x idõ óta nem léptél be.Tudja valaki? :S fontos lenne!
Azt be lehet valahogfy állítani, hogy a 4-es (4.2-esem van) Skypeben a smilliek ablakának a háttere ne fekete legyen, hanem mondjuk fehér vagy bármilyen más átláthatóbb színû?
Mert így nem látszanak rendesen a smilliek és 3 smillie nem is látszik.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Csak azt nem tudom ,hogy miért?
Köszönöm a lehetõséget😄
Kis segítség kellene,nemrég raktam fel a win7-et.Minden jól mûködik kivéve a skypot,pontosabban a videóhívásnál nem jeleníti meg a hívott fél
videóját, én látom magamat meg látnak engem is, de én csak a fekete semmit.
A hívás indításakor látom, hogy tölti a másik fél videóját de megáll és ennyi.
Próbáltam letörölni újrarakni de semmi.
Próbáltam kompatibilitást állítani de semmi.
Valakinek van valami jó ötlete?
Nagyon megköszönném a segítséget
Eddig 4.1 skypom volt s ezt a verziot le tudtanm kicsinyiteni... win 7 em van letöltöttem a 4.2 -õt itt nem müködik a kicsinyités megmarad a tálcán amit nem tok eltüntetni vagy csak úgy ha teljesen kikapcsolom.... jobb oldalt természetesen megvan a kicsi ikon csak a tálcárol nem tom eltünteni segítség...... elõre is köszi tisztelettel: Horváth Ádám
- Tudok-e ("engedélyezett-e") a T-s internethez router-el csatlakozni? (mint a "régi" ADSL-nél)
- A Skype mûködik-e rajta probléma nélkül? (sem vonalas, sem IP-telefonra nincs szükségem)
...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me
Az elõzményeket nem törli ki,rákattíntok és semmi.
Valami ötlet?
Ez vajon miért van? Baromira zavaró, gyakran mindketten a másikra várunk, azt gondoljuk, éppen ír.