506
beszélő progi
-
WALacky #306 Köszönöm a segítséget! -
kl24h #305 Van egy mappa, ahol megjelenik az összes felhasználó és ott kell törölni. A programban nem találtam megoldást arra, hogy a felhasználóneveket törölni lehetne. Ki kell próbálni, mert lesz egy kis meglepetés, tehát újból megjelenik a kép választása lehetőség bejelentkezés után, de figyelmen kívül lehet hagyni és kiX-eled az ablakot.
Ebbe a mappában kell keresni: c:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Skype\, a felhasználónevek mappanévként jelennek (tehát a mappa neve maga a felhasználó neve) és amelyiket óhajtod törölni azt törlöd. Törlés előtt ki kell egészen lépni a Skype-ból, még az óra melletti ikont is be kell zárni.
A c:\Documents and Settings\<username>\Application Data\ egy rejtett mappa, ezért be kell állítani a mappabeállításoknál, hogy a Windows Explorer mutassa a rejtett mappákat/fájlokat is. -
WALacky #304 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy másik felhasználó felhasználói nevét törölni a Skype bejelentkező oldaláról. Pl. ha egy vendég az én gépemről szkájpol, akkor bekapcsoláskor egy legördülő menüben mindig ott van az ő neve is. Ez hogyan törölhető? -
gombabácsi #303 bakker, 3ghz-s dual core gépemen ennek a fos skype-nak 5-6%-os a cpu terhelése
röhelyes... -
#302 az operációs rendszer? -
Drubowski #301 Sziasztok
Az a problémám hogy ha bejelentkezek az accountommal akkor megfagy az egész rendszer, próbáltam újra telepíteni, régebbi verziót is...kikapcsoltam a tűzfalat de semmi, ugyanúgy meghal a rendszer. Valakinek volt már ilyen gondja? -
balcsi70 #300 Sziasztok! Van egy Icon7 W.kameránk olyat csinál most az egyik laptoppal hogy skype beszélgetés közben kb 2 perc után megszakad a vonal. Aztán megint tárcsázás megint 2 perc és megint megszakad. Ha csak a hangot használom rajta akkor minden okés,vagyis akkor nem szakad meg a vonal. Régebben nem csinált ilyet.Újratelepítettem az egész kamera szoftverjét de ugyan az a mese.A másik laptopon nem csinálja. Szerintetek mi lehet? A skypet is telepítsem újra? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv. -
#299 Emlékezetem szerint sosem volt ilyen. Csak akkor ha mindketten online. MSN-nél viszont van, de korlátozott a karakter mennyiség. -
Noodlee #298 Sziasztok!
Régebben működött az üzenetküldés a másik félnek akkor is, ha pont nincs egyszerre mindkét fél online. Most csak akkor érkezik meg a küldött üzenet, ha mindkét fél online.
Van erre valami orvosság? -
f3lhasznaloinev #297 Skype 5.9.0.114 -
#296 sziasztok...
Linux alatt hasznalok skype-t,s videorogziteshez keresek hozza segedprogit,plugint,egyebet.....
ha vki tud ilyet,kerem irja meg...
koszonom -
Smile71 #295 Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy a Skype-nál a ejlentkezési névnél fekete mező van és nem lehet be leírni, többször újra telepítettem a programot, de mindig a telepítésutáni bejelentkezésnél ez tapasztalható . Köszi Pétet -
#294 Igen az új skype ilyen, megoldás nemtudom van-e max nyomj a képedre hogy jobbgomb és hátha kiad valami opciót... -
Spokmeister #293 Sziasztok!
Nem tudom mi történt, de a Skype egy kicsit megváltozott. Konkrétan arra gondolok, hogy ha video-telefonálok, akkor a saját képem csak a 4 sarokban lehet. Régebben lehetett a hívott fél videoképe alá helyezni a sajátot! Mit rontottam el? Tudtok nekem segíteni?
Előre is köszi!
Spok -
betty0785 #292 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy ha videó telefonálni akarok, akkor mikor felhívom a másik felet, még tölt a kamerám,de azután, csak ő hall engem, de nem lát, nálam meg egyszerűen semmi sincs, se hang, se kép. Win 7-em van, és a skype 4.0.0.155- öm van fent.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm! -
#291 Olyan próblémám van, hogy bezárom az ablakot (jobb felső piros X). Akkor is ott ragad a tálcán. Pedig mindig megy le Tray icon-ba. Skype 5.5-ről van szó. -
Leky #290 Olyan jelenség van Skypeozás közben, hogy ha beszél a másik és és közbeszólok akkor abban a pillanatban elmegy a másik hangja. Majd ha abbahagyom akkor egyből visszajön a hang. Ez mitől van? Találkozott más is ilyennel? -
#289 -
#288 The skype will die google talk is much better. -
#287 Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehetne plusz giffeket beletenni a progiba? -
#286 Windows xp alatt szerintetek hogyan lehet megoldani, hogy a windows indulásával induljon a skype, és jelentkezzen is be?
Most az a helyzet, hogy ugyan elindul a skype, de nem jelentkezik be, viszont ha megnyitom a programot akár a start menüből, akár az információs sávról, akkor azonnal bejelentkezik, és lehet használni.
Ha ezután kilépek a skype-ból, és megint elindítom, megint automatikusan bejelentkezik, csak akkor nem, mikor a windows indítja -
#285 Na meg is oldottam, úgy néz ki nem itt volt a hiba.
link -
#284 sziasztok
az mitől van, hogy skype elindul beirom az adatokat, hogy bejelentkeznék majd mindig kiirja, hogy a skype müködése leállt. mit csináljak ez ellen? -
#283 Nekem most se megy a Skype.. fellépek, de mindenki offline még az Echo is... -
kl24h #282 Én igaz ritkán használom a Skype-ot, de most hogy próbálom, tényleg gond van, mint írja, hogy "Bejelentkezés" .... és a végén kiírja, hogy a "Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni", tehát nincs gond a gépetekkel. -
nyecsi #281 Egyet értek :S tököm ki van nekem is.A végén fogom aztán dobom a kukába az egészetmés sztem nem lennék egyedül.Azt olvastam valahol h ugyanaz mint múltkor,megoldja a problémát,de még a skype nem mondott semmit! -
#280 Skype leállás Elmehetnének már a fenébe! Attól, hogy más cég vette meg, miért kell tönkre vágni a Skypot? -
#279 sziasztok? mi a gond a skypeal? azt írja hogy csatlakozási hiba.. -
#278 Akkor megnyugodtam, hogy nem a gépem rossz! :D Mi a fenét csinálnak? A végén ez is olyan lesz, mint a Firefox. Szar! :D -
nyecsi #277 Jajj :( pc-n se müködikelég sok embernek :( megint kezdődik.Azt hiszem kuka lesz a skype! -
#276 mobil telefonokon teljesen behalt a skype ... mind az android es az iPhone-on.
Uninstall .... ujra telepit . teljes halal . -
#275 Igen, ez olvasható sok fórumon: töröld a shared.xml filet az c:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Skype\.. könyvtárból,(Win7) de ez nem segít mindenkin. Igazán a skype oldalán se találtam hasznosabb infót mint az általad említett.
Amit leírtam az saját tapasztalat Win7 64 bit.
Nem tart sokáig végig csinálni. Egy próbát megér.
üdv: units -
#274 Ezt próbáltam és nem ment, vagyis ujratelepült de a kis .xml fájl is az a gáz. -
#273 Akinek mégsem oldja meg:
win7 64bit saját tapasztalat.
1:uninstall skype
2:kézzel megkeresni és törölni minden skype-al kapcsolatos könyvtárat, filet
pl:Tc keresés: skype és amit talál az del.
3:win7 manager. Ez kikukázza a régi reg bejegyzéseket is.(ne kezd el a registry skype bejegyzéseit kézzel törölgetni, mert nagyon sokáig tart)
4:skype.hu és letöltés.
Én csak így tudtam a "skype leállt" duma nélkül belépni.
üdv:units -
#272 nm :) -
nyecsi #271 köszi :) már megoldottam :) -
#270 ez amit leírtam tuti megoldja. -
nyecsi #269 Azóta valami frissitést kidobtak,detöbben irják h igy sem müködik.én már nem merek hozzányúlni.lehet marad pamlagon mint az msn.az se enged be márfél éve,csak ha frissitem
-
#268 Akinek hibás a Skype!!!
Start gomb, keresőbe írd be: %appdata%\skype
Skype mappában meg ezt kell törölni: shared.xml -
#267 üdv.
akkor nálam is ezért nem megy?
valami müködés végett leáll.
VISZONT a mobiltelefonomon megy még!