Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1
Nálam már minden FAXA 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

tobias88
Most nálam nem megy 6. próbálkozásra se!
RIZLA
Nekem is suxxol tegnap este óta ez a fos....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ibrik
Nálam is sokáig tartott a csatlakozás - már amikor csatlakozik -, csak hívást kezdeményezni nem lehet.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

sb1
Nálam még most sem jó semmire sem..nem csatlakozik fel ... 😞

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ibrik
Ez van tegnap óta...
Egy biztos, vezetékes telefonszámot még nem lehet hívni.

akyyy
valoamelik program összeakad vele:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

HöfEE
Elég régóta van fenn a munkahelyi laptopomon a skype, és eddig simán használtam gördülékenyen. Egy hete kb úgy döntött, hogy mikor bejelentkezek leáll.: a skype hibát észlel ezért leáll stb.. Hiába töröltem le telepitem ujra mindig ez van. Mi leeht az oka?

akyyy
be lehet jelentkezni valahogy rejtve?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

examinee
Sziasztok!

Feltelepítettem a Skypot Windows 7-re. Úgy tûnik minden megy rajta, viszont nem tudok partnereket felvenni. Ha rányomok az új partner felvételére behoz egy ablakot de ott nem tudja értelmezni a jeleket és kb semmit csak betöltetlen ablakok vannak és semmi szöveg. Bal oldalt üres mezõk és üres téglalapok és semmi szöveg.

Van erre valami ötletetek?

Aquir
nevekre jobbgomb? / menü?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali! Hogyan tudom a bejelentkezési ablakban törölni a neveket? Újra kell telepítenem???
Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy nem mindig megy a skype üzenet kézbesítés. Csak pörög, hogy nem tudja kézbesíteni, aztán egy idõ után sikerül(10 perc - 50 perc). Miért van ez?
Mindkettõnknél van hálózat, semmi nem fogja meg.
Aquir
én is így olvastam, már nem emlékszem de külföldön olcsóbb volt, viszont amit itthon beszéltem és átlagban számolom az olyan 50-70 Ft/perc körül volt, vagyis ha a skype nem is, de lehet ugye hogy a szolgáltató pakol díjat a hívásra, legalábbis ez az én tapasztalatom..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hello!
azt olvastam a skype.com on ,hogy kb. 6 forint +elõfizetés egy perc ha mobilt hívok a géprõl. ez igaz? ha igen kb. havonta 25.000 ftot spórolnék 😊
lécci pm-et küldjetek thx
[email protected]
baajos
Nálam mûködik a skype to Go.

Pet

Aquir
Nah kipróbálás alatt a Skype to Go szám

Aquir
nincs ötletem, ha nem jók a jelszavak csak a skype tud segíteni szvsz

mostmár ezt írja ki:
Kérjük, további segítségért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

nem belsõ hiba lépet fel
áá kérlek segítsetek
Üdvözöljük!

Jelszó-token
Jelszó-visszaállítás a következõ ideiglenes jelszó segítségével:

Ha a hivatkozás nem mûködik, adja meg a kódot manuálisan a következõ kulcs használatával: d0b0bddb6e3bed0335615e2800c00f1d
Hamarosan beszélünk,
Emberek a Skype-nál

enyi van csak :\
mit merre?
mert akkor ha kérek új jelszót
kapok valami jelszó-token vagy mi van ki írva
meg valami manuális kód amit be írok
és elvileg akkor tudnék újj jlezsót be írni
ez mind jó
de amikor be írom az új jelszót és le okézom azt írja belsõ hiba léept fel
így egyátalán nemtudok belépni
Aquir
ha nem mûködik a küldött ideiglenes jelszó, akkor az alatta lévõ linket kell megnyitni, és manuálisan bepötyögni ezt a jelszót
itt lehet segítséget keresni, a "get more help"-re pedig engem átirányít bejelentkezést igénylõ oldalra...

segítsetek létszi
bevoltam lépve skype-ba
játszotam
mire kiléptem a játékbol azt írta ki a skype hogy a jelszó megváltozot íírjam be újra
mivel a régi jelszó nem votl jó
kértem újat
meg is jött minden az e-mailomra
de amikor be íromaz új jelszót akkor ezt írja ki: belsõ hiba lépet fel
skype kreditem nem volt..
de votl fent sok ismerõs akiknek nemtudom a skype címét
valaki tudna adni 1 e-mailt? amire tudok írni a skype-nak
vagy erre valami megoldás van?
üdv
a választ elõre is köszönöm
Aquir
miért mondasz hülyeséget?

Már megoldódott. Csak visszakellett olvasni 1 oldalt.
"Menj a Vezérlõpult/Hang és audioeszközök-be, ott vályszd ki az Audió fült, ott a Hangrögzítés részen katt a hangerõ gomra (egyszerûbben a hangerõszabályzó) és itt az a fontos, hogy ne a mikrofon legyen kipipálva, hanem a Stereo Mix (tehát minden egyben). Így elvileg jó lesz (nekem ment), de nem lesz jó a hangminõség, mertnagyon hangos lesz a zene. A lejátszóban tehát vedd le a hengerõt. Így mennie kell a zenének és a mikrofonnak is egyszerre. "Köszönöm.
Hali!
A következõ lenne a problémám.
A barátommal este CoD4-eztünk, és közben skypeon beszélgettünk, minden mûködött, de lekellett tennünk, mert újraindította a gépét. Amikor visszahívtam, akkor a következõ problémák léptek fel:
-a saját visszhangomat úgy hallom, mintha valami bogarak zümmögnének
-ha betesz egy zenét, vagy kihúz egy USB-t , azt én HALLOM a saját fülesemben (nem visszhangként, hanem úgy, mintha rendesen mûködne)
-a barátomat semennyire sem hallom

Tudom , hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam, de ezt nem lehet másként leírni.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok
létszi segítsetek nagyon fontos!
kb 1 hónapja ellopták a skype-om de játszotam bevoltam lépve mikro kiléptem a játékbol akkro azt írta a jelszó megváltozott írjam be újra
kértem új jelszót meg jött minden az e-mailra és amikro be írom az új kódot akkor mindig ezt írja ki: belsõ hiba lépett fel
létszi segítsetek sûrgõs
Szia
Olvas vissza pár oldalt,irtak már errõl 😊
Sziasztok. A segítségeteket kérném. Vettem skype creditet, mivel az tirták h kb 5ft/percért hivhatok mobilt. egy egyperces magyar mobilszám után 0,54 eur-t vett le az egyenlegembõl. Hát ezt meg hogy?
Elõre is köszi ha valaki tudja mit rontottam el.
Üdv.
Sziasztok
Engem az érdekelne hogy a skype megszünteti-e a regisztráviódat ha x idõ óta nem léptél be.Tudja valaki? :S fontos lenne!
Magic Boy
Sziasztok.

Azt be lehet valahogfy állítani, hogy a 4-es (4.2-esem van) Skypeben a smilliek ablakának a háttere ne fekete legyen, hanem mondjuk fehér vagy bármilyen más átláthatóbb színû?

Mert így nem látszanak rendesen a smilliek és 3 smillie nem is látszik.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Segítséget kérnék. Skype 4.1.0.179. ver -hez keresek ingyenes videórögzítõt. Vodburnerrel próbálkoztam, ami fizetõsnek bizonyult. Tudtok ilyet ajánlani?

Megoldódott a gond a 4.0 verziót kellett feltenni és minden ok,valamiért a 4.2 nem fekszik a rendszernek.
Csak azt nem tudom ,hogy miért?
Köszönöm a lehetõséget😄
Sziasztok!
Kis segítség kellene,nemrég raktam fel a win7-et.Minden jól mûködik kivéve a skypot,pontosabban a videóhívásnál nem jeleníti meg a hívott fél
videóját, én látom magamat meg látnak engem is, de én csak a fekete semmit.
A hívás indításakor látom, hogy tölti a másik fél videóját de megáll és ennyi.
Próbáltam letörölni újrarakni de semmi.
Próbáltam kompatibilitást állítani de semmi.
Valakinek van valami jó ötlete?
Nagyon megköszönném a segítséget
Mészy
#218-as hozzászolás

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Sziasztok!
Eddig 4.1 skypom volt s ezt a verziot le tudtanm kicsinyiteni... win 7 em van letöltöttem a 4.2 -õt itt nem müködik a kicsinyités megmarad a tálcán amit nem tok eltüntetni vagy csak úgy ha teljesen kikapcsolom.... jobb oldalt természetesen megvan a kicsi ikon csak a tálcárol nem tom eltünteni segítség...... elõre is köszi tisztelettel: Horváth Ádám
ibrik
Bocs, természetesen itt csak a második kérdésre szeretnék választ.

ibrik
Mostanában gondolkozom rajta, hogy amint lejár a szerzõdés, a jelenlegi kábeltévé és internet szolgáltatómat esetleg T-s IPTV-re és internetre cserélném le (tavaly furkálták szét a környéket a lakótelepen), de lenne kérdésem a tapasztalatokkal kapcsolatban:
- Tudok-e ("engedélyezett-e") a T-s internethez router-el csatlakozni? (mint a "régi" ADSL-nél)
- A Skype mûködik-e rajta probléma nélkül? (sem vonalas, sem IP-telefonra nincs szükségem)

falu
Skype minimalizálása az Windows 7 értesítési területére: link

...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me

Láma!

ott a válasz 😊

asiagyuri
Hello. Azt én mibõl látom, ha veleki letörölt skype-ról? Beszélgettem valakivel, majd a képe hirtelen eltünt, és a következõ üzenetem melett ott forog az a fekete kör, azaz nem kapta meg. Ez már azt jelenti? Törölt, vagy tiltott?

mert router mögül küldted a file-t. Be kell állítani a routert.

Azt meg lehet csinálni, hogy egy elõre megadott állapotban jelentkezzen be, mint az msn? Pl. mindig láthatatlanul.

Olyat nekem is csinált,hogy folyamatosan úgy nézett ki,hogy ír a másik,õ meg rám várt.
Az elõzményeket nem törli ki,rákattíntok és semmi.
Valami ötlet?

qtab986
Próbálta valaki a iFree Recorder programot? Beszélgetést lehet vele felvenni. Állítólag ingyenes a teljes verzió, de már nem tudok hinni. Arra vagyok kíváncsi, tényleg idõ és más korlát nélkül lehet-e vele felvenni?

Hi, amióta új a skype-om (4.1.0.179), azóta nem jelenik meg az író toll, amikor a partnerem ír. Sõt õ sem látja az enyémet (persze, lehet, hogy neki is a ez a verzió van).
Ez vajon miért van? Baromira zavaró, gyakran mindketten a másikra várunk, azt gondoljuk, éppen ír.
Helló, nmtudjátok a skype-ba van olyan lehetõség hogy csak bizonyos személyeknek legyünk láthatatlanok mígy másoknak láthatóak, úgy mint a yahoo messengerbe. Én csak olyat találok amivel mindenki számára láthatatlanok leszünk.

Egyenlõre sztem ilyen még nincs.De fejlõdnek,lehet lesz majd ilyen is.Mint pl ebben az új skype-ban,már úgy van a letiltás,mint msn-nél.Ott marad a partnerlistán,kis áthúzott piros körrel.
Nem...
qtab986
Le akarom törölni az MX Skype Recorder-t, de nincs uninstalálója. Hogyan lehet leszedni?