Ebbe a mappában kell keresni: c:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Skype\, a felhasználónevek mappanévként jelennek (tehát a mappa neve maga a felhasználó neve) és amelyiket óhajtod törölni azt törlöd. Törlés elõtt ki kell egészen lépni a Skype-ból, még az óra melletti ikont is be kell zárni.
A c:\Documents and Settings\<username>\Application Data\ egy rejtett mappa, ezért be kell állítani a mappabeállításoknál, hogy a Windows Explorer mutassa a rejtett mappákat/fájlokat is.
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy másik felhasználó felhasználói nevét törölni a Skype bejelentkezõ oldaláról. Pl. ha egy vendég az én gépemrõl szkájpol, akkor bekapcsoláskor egy legördülõ menüben mindig ott van az õ neve is. Ez hogyan törölhetõ?
röhelyes...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az a problémám hogy ha bejelentkezek az accountommal akkor megfagy az egész rendszer, próbáltam újra telepíteni, régebbi verziót is...kikapcsoltam a tûzfalat de semmi, ugyanúgy meghal a rendszer. Valakinek volt már ilyen gondja?
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Fákjúal!
Régebben mûködött az üzenetküldés a másik félnek akkor is, ha pont nincs egyszerre mindkét fél online. Most csak akkor érkezik meg a küldött üzenet, ha mindkét fél online.
Van erre valami orvosság?
Linux alatt hasznalok skype-t,s videorogziteshez keresek hozza segedprogit,plugint,egyebet.....
ha vki tud ilyet,kerem irja meg...
koszonom
Tapasztaltatok olyat, hogy a Skype-nál a ejlentkezési névnél fekete mezõ van és nem lehet be leírni, többször újra telepítettem a programot, de mindig a telepítésutáni bejelentkezésnél ez tapasztalható . Köszi Pétet
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudom mi történt, de a Skype egy kicsit megváltozott. Konkrétan arra gondolok, hogy ha video-telefonálok, akkor a saját képem csak a 4 sarokban lehet. Régebben lehetett a hívott fél videoképe alá helyezni a sajátot! Mit rontottam el? Tudtok nekem segíteni?
Elõre is köszi!
Spok
Nekem egy olyan problémám van, hogy ha videó telefonálni akarok, akkor mikor felhívom a másik felet, még tölt a kamerám,de azután, csak õ hall engem, de nem lát, nálam meg egyszerûen semmi sincs, se hang, se kép. Win 7-em van, és a skype 4.0.0.155- öm van fent.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm!
Fákjúal!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Most az a helyzet, hogy ugyan elindul a skype, de nem jelentkezik be, viszont ha megnyitom a programot akár a start menübõl, akár az információs sávról, akkor azonnal bejelentkezik, és lehet használni.
Ha ezután kilépek a skype-ból, és megint elindítom, megint automatikusan bejelentkezik, csak akkor nem, mikor a windows indítja
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
link
All Points Bulletin\': R34X
az mitõl van, hogy skype elindul beirom az adatokat, hogy bejelentkeznék majd mindig kiirja, hogy a skype müködése leállt. mit csináljak ez ellen?
All Points Bulletin\': R34X
Uninstall .... ujra telepit . teljes halal .
ゾルターン
Amit leírtam az saját tapasztalat Win7 64 bit.
Nem tart sokáig végig csinálni. Egy próbát megér.
üdv: units
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
win7 64bit saját tapasztalat.
1:uninstall skype
2:kézzel megkeresni és törölni minden skype-al kapcsolatos könyvtárat, filet
pl:Tc keresés: skype és amit talál az del.
3:win7 manager. Ez kikukázza a régi reg bejegyzéseket is.(ne kezd el a registry skype bejegyzéseit kézzel törölgetni, mert nagyon sokáig tart)
4:skype.hu és letöltés.
Én csak így tudtam a "skype leállt" duma nélkül belépni.
üdv:units
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Start gomb, keresõbe írd be: %appdata%\skype
Skype mappában meg ezt kell törölni: shared.xml
akkor nálam is ezért nem megy?
valami müködés végett leáll.
VISZONT a mobiltelefonomon megy még!
Remélhetõleg hamar helyrehozzák.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Több ismerõsnél és nálam is hirtelen leállt a skype és hibát jelez, valakinek vajavascript:szmajlik()lami info, hogy mi a gond?
annyira zavaró, hogy minden rendszerindításkor elindul a Skype, pedig a beállításainál kiszedem azt a pipát, hogy Indítás Windows-al együtt...
msconfigban sem találom az Automatikus indítás progik között
Hol a fenében lehet kilõni, hogy csak akkor induljon ha én akarom?
kössz
Forrás :Gamer365.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Van valakinek akinek mostanában nem ismeri fel a mikrofont a skype. De csak a skype.
A skypehoz lehet hangulatjeleket adni a rejtetten kívül?
A választ elõre is köszönöm.
egy olyan problémám lenne, hogy a skype befirssítette magát 5.1-re, csak ez nekem nem tetszik. újra felraktam a 4.0-sat beállítottam hogy ne frissítse magát automatikusan attól függetlenül minden egyes új indításnál frissíti magát. valakinek nincs valami ötlete arra, hogy mit lehetne vele kezdeni? elõre is köszi