506
beszélő progi
  • Aquir
  • sz4bolcs
    Mióta megvan a laptopom, és kicsit több gondot fordítok arra, hogy a proci fölöslegesen ne legyen terhelve, észrevettem, hogy a skype bizonyos időközönként elkezdi fölpörgetni a processzort.
    Na most egy skypenak, aminek illene csak úgy ellenni a háttérben, mire kellhet a gépem processzora?
  • Airbus A380
    sziasztok az androidos kliens miért nem hangolja össze a facebook fiokot a skypeal? beírtam az adatokat de semmi nem történik .
  • zsoltioregon
    nekem is detto.
    A skypba 6.0.0.126 bejelentkezek az MSN fiókommal és az össze MSN partnerem eltűnt.

Sikerült már megoldanod?

Anno ezt kiküszöböltem, hogy az online windowsliveba bejelntkeztem és ott is már csak a skypeos ismerőseim láthatóak meg 1-2 MSN-es.
    Érthetetlen

Ja és azért használok régebbi Skypeot mert ha frissítek akkor se látszódnak a MSN-es ismerősök cserébe nem ismeri fel a webkamerát
  • kamionosjoe
    Kikapcsolom a hangot a tálcán, de amikor elindítom a videóhívást felkapcsolódik magától. Ez normális?
  • Pemp
    Sziasztok!

Volna egy fontos kérdésem! A programban megoldható, hogy ne az összes beszélgetés legyen törölve, csak 1-1 személlyel folytatott üzenetváltás? Remélem tud valaki segíteni :) Köszi előre is
  • skinnyman
    Think your Skype messages get end-to-end encryption? Think again
    Koszi M$
  • littleNorbi
    Hogy bírom beállítani a Skype-on, hogy ha filmet nézek(tehát ha teljes képernyős tevékenységet folytatok), akkor automatikusan kapcsoljon át "elfoglalt" módba, és ha befejezem, akkor meg vissza álljon "elérhető" módba?
  • Inquisitor
    Melyik része nem volt érthető annak, hogy egyesítve lett a kettő? És nem eszi meg.
    Erre most visszamásztam Trillianra, ott a régi elvileg nem létező MSN ID-vel legalább MSN megy. A Skype viszont se régi, se új accounttal sem. De mivel Skype le van sajnálva ... majd ha kell évente 2-3x elindítom. De egy ekkora bughalmaz, elavult GUI-s sz*rkupacra miért kellett rákényszeríteni az embereket?
  • videobaby
    nem a microsoft fiókkal jelentkeztél be?
  • Inquisitor
    Megjegyzem 25 év alatt rengeteg klienst használtam, de ekkora trágya ritka, talán az MSN volt ilyen gáz 12 éve ... vagy az se.
  • Inquisitor
    Valaki tudna segíteni?
    Egyesítettem már vagy 2 hónapja az MSN és Skype accountot.
    Erre fel az account NEM megy a Trillianban.

Egye fene kit érdekel a sok GTalk és egyéb klienses parnerem, ne igaz?

No de. Újratelepítettem a Skype-ot, bejelentkeztem ... erre az összes MSN partnerem eltűnt!!! Gomb van, hogy MSN partnerek, de nincs ott senki!
    Végül is van kb. 2db Skype ismerősöm meg vagy 70 MSN, kit zavar, nem igaz?

Mi a halál kínjáért nem tesztelték ezeket ha egy éve tudni, hogy egyesítik???
  • Aquir
    Nem tudom, én a Google hangoutot megnéztem az teljesen jó volt, a skype mivel jobb (lehet ott is dokumentumot/asztalt megmutatni, stb.?) Ahogy néztem a mobilhívásra olcsóbb ráták vannak, ha azt nézzük, hogy nem akarsz mindig havonta nagyobb összeget fizetni ami a skypenál van, hanem annyit töltesz rá amennyi jólesik és fix díjak vannak.
  • zoliii
    Nekem a Skype 6.3 olyat csinált, hogy akivel videó telefonálni akartam, nem jött be a kamera képe. Megoldás: Skype 6.1 telepítése. Windows intéző leállítást is csinált! :( Jók ezek a frissítések! :D
  • Rotcsa
    Hogyan lehet törölni a fiókot? Sehogyan sem tudom....!
  • doggy888
    Hali ! Egy problémám lenne, azzal hogy nem lehet kikapcsolni a skype frissítést 4es verzótól felfelé, ami egy igen súlyos hibát okozott windows xp-n a webkamerával, nem láttam a partnerem és a kamerám se volt jó, kékhalálozott... revo uninstall skype-- újratelepít még mindig nem jó, kék halál.. ha kamerázni akartam, bluescreenviewer nevű kis csodával megtaláltam a hibaforrást egy a webcamera sys fájlja okozta az ütközést, amit gondolom asszem a 6.2-re való frissítés okozott "logitech c270" a webcam, letöröltem a kamera illesztőprogiját felrakta a windows magának és voálá műkszik...
    Kérdésem az lenne hogy létezik e olyan hogy kikapcsoljam a frissítéseket 5.5ös verzióban valahogy, vagy muszáj lesz 4es verziót letölteni mert abban van frissítés kikapcsolása opció...mióta megvette az Ms azóta csak leépül...
  • Edizon
    Sziasztok.
    Olyan problémám lenne, hogy nem tudok üzenetet küldeni skypon.
    beírom az üzenetet, és se "Enter"-rel se a "Küldés" gombbal nem tudom elküldeni, már kétszer letöröltem, újraraktam, de semmi.
    Esetleg valakinek valami ötlet?
    A választ előre is köszönöm!
  • videobaby
    akkor meg töröld a fenébe az egészet, és rakj fel újat egy tisztítóprogi után. hátha.
  • do2
    A helyzet az hogy msenen eltünt, de most hogy felkerült a skypra az msn újra előjött:( Azért jó lenne a skype találna ilyesmire is megoldást hogy azokat is lehessen tiltani
  • videobaby
    nem szabad az ilyet felvenni. első alkalommal lehet bejelenteni és tiltani, utána már nem. ahányszor lesz felkérés ettől csak zárd le. idővel magától megszűnik.
  • do2
    valakinek van ötlete ? skype beraktam az msnemet is, de folyton beugrik egy jennifer, jenny nevezetű msn spambot, sajnos nincs olyan lehetőség hogy partner tiltás, csak törölni engedi. Sajnos a törlés kevés, mert folyton visszaugranak, és írják a hülyeségeiket. Próbáltam beletenni tiltólistába, de ott nem érzékeli ezt a két nevet, pedig már úgy is próbáltam hogy partnerlistára felvettem.
    Mit lehet tenni ez ügyben ?
  • gallz
    Sziasztok!

A skype-ban van olyan beállítási lehetőség, hogy a linkek ne legyenek kattinthatóak?
    Valahogy ki kellene védeni a linkben terjedő vírusok garázdálkodását.
  • szoltang
    Ja igen, és a reklámokat nem lehet kikapcsolni benne.
  • szoltang
    Igen, már megvan köszi. Érdekesség, hogy le kellett szedni újból mert nem volt benne magyar... Képen látható nyelvek harmada volt csak elérhető az én verziómban.
  • Muttley
    skype kezelőfelület ügyben kérdés,

hogyan tudom beállítani, hogy
    az aktív "zöld pipa" jelzés helyett
    "citromsárga óra" jelzést mutasson a rendszer az elérhetőségemről a skype-partnereimnek?
  • KaBuTo666
    Katt a bekeretezett micsodára.

• ravensoul
    Sziasztok!
    Próbáltam ezt a két csodálatos alkalmazást egyesíteni (skype és msn). Skype oldalán beléptem a msn hozzáférésemmel, majd egyesítettem, mutatja is, hogy egyesítve van a két fiók, de skypera belépve nem látom az msn partnereket. Skypeból elvileg a legfrissebb van fent (6.1.0.129), nem is enged frissíteni. Mi a fenét lehet még ezzel csinálni, hogy lássam az msn ismerősöket is skypeban?
    Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
  • KaBuTo666
  • szoltang
    És azt hol? Én használok hozzá, a legújabbat, de sehol nincs ilyen funkció.
  • Wreck86
    No.
    Rájöttem, az internet explorer-ben be volt állítva az offline munka, de én nem állítottam be.
    Ezt miért csinálja? Mert tudom, hogy régebben az msn-t is ez blokkolta úgymond.
  • Wreck86
    Hali!
    A mai napon a Skype azt csinálja mikor elindítom, hogy megy az a körkörösen mozgó jel és nem lép tovább.
    MSN-nel lett egyesítve.

Ötlet?
  • KaBuTo666
    messenger plus for skype-t letöltöd, beállításokban valahol (magyarul is tud a program).
  • kamionosjoe
    A reklámot valahogy ki lehet kapcsolni vagy eltüntetni?
  • Revans85
    Köszi a választ, most feltettem a SkyHistory-t, remélem ezzel sikerül megoldanom a problémát.
  • KaBuTo666
    Imádkozz, hogy a következő verzióban javítva legyen. :D
  • akyyy
    és ha ő skypon lesz az illető meg monjduk mirindán vagy egyéb alternativ kliensből?:D
  • KaBuTo666
    Elméletileg. :D
    Gyakorlatilag csak eztán fog kiderülni. :D
  • Wreck86
    Akkor van a végső átállás automatikusan?
  • KaBuTo666
    Március 15
  • Wreck86
    Jaj. :(
    Ergo azonos progival csevegők tilthatják egymást.
    Magyarul meg kell várnom, még a letiltandó emberke átlép msn-ről skype-ra. :D