506
beszélő progi
  • Jim Morrison
    Kikapcsolod, hogy a windowssal együtt induljon, és manuálison indítod el. Más megoldás szerintem nincs :/
  • littleNorbi
    Sziasztok! A Skype (legfrissebb) egyszerűen annyira lelassítja a Windows betöltését, hogy az nem igaz, több féle Windows-on és számítógépen is jelentkezett nálam ez a hiba. Van erre valami megoldás?
  • Vargagy
    Bajban vagyok a Skype-pal egy tizenéves de Windows XPpro alatt furó Toshiba Portege laptopnál. Nem látja a külső USB kamerát, amit maga a rendszer egyébként jól kezel, a Vezérlőpult/Kép is videó eszközök listáján is ott van. Persze a kamera saját kezelője is működik. De pl. Wimdows Movie Makerrel tudok a kameráról felvételt készíteni.

Akkor a Skype miért nem találja a kamerát?
  • Blinkye
    Sziasztok. Kéne gy kis help. Egy emberkével beszélek skype on. Aki úgy vélem,hogy nem abból az országból beszél amit én tudok.. Hogyan tudom ezt ellenőrizni? Csak ország.. semmi más nem érdekel. Tudok skype nevet és mailt. Milyen progival tudom figyelni a ki és bejövő forgalmam úgy,hogy lássam milyen ip ről hívnak skype on?
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Én még abból a rendszerből vagyok, amikor msn-ből konvertálta át skype-ra a csevegő magát. Úgy gondoltam kreálok magamnak egy normális nevet Skype-ra és az lenne a kérdésem, hogy a meglévő barátaim listáját valahogy át tudnám az újba vinni? Vagy egyenként újra fel kell vennem őket?
    Köszönöm!
  • Rotcsa
    A win 8.1-es skype-al nekem kis ez a bajom.
    .

Ahogy bejelentkezel a win 8.1-be a géped indításakor, a skype indikátor azonnal elérhetőt jelez.
    A 22-es csapdája az. , hogy ki sem tudsz jelentkezni a metro skype-ból, mert ahhoz a win-ba is egy másik acc-al kéne bejelentkezned.
    Megoldás:
    1.A :Skype.com, fiókbeállításoknál szétkapcsolni a win acc.ot a skype-fióktól
    2. elfejeted ezt a modern skypot és leszeded az asztali verzióra kitalált win 8.1-es skypeot.
  • Jim Morrison
    Windows 8.1? Azon alapból van metro skype, lehet ott kell kijelentkezni (lehet win 8on is)
  • RYO21
    Valaki használja a skypot Microsoft accountal?
    Mert azt mondják az ismerősök, hogy be szoktam jelentkezni sűrűn, pedig mindig kivan kapcsolva a Skype és csak néha használom.
  • Rotcsa
    Egy partnerem sem látom az utóbbi 4-5 napban... nem tudom, mi lehet az oka.
    Van valakinen hasonló problámája? Olyan, mintha mindenki offline lenne.,
  • Jim Morrison
    nem tudom, de elég hamar felkaptam rajta a vizet... legalább az asztali verzió működik annyira hogy tudjak beszélgetni, ennyi elég is.
  • kl24h
    Akkor nálad valami más gond van!
  • Jim Morrison
    ez a skype borzalmas lett.... sok sok év után használnom kellett, le akartam tölteni erre behozza a windows storet, és látom már telepítve van (ja tényleg windows8).
    Mondom oké akkor bejelentkezek miegyebek. Barátfelkérés 5 perc késéssel megjelent, na végre, és akkor elkezdtek hívni. megnyomom a felvételt, csatlakozás semmi... kb 10 percig szórakoztam majd sikerült letöltenem az asztali alkalmazást. Profilomat akartam szerkeszteni, azt hittem nick nevet át lehet írni, megnyomtam a kezelést. Sehogy sem sikerült még a vezeték nevemet se beírni, persze internet explorerben már jó volt... és akkor már a vezeték nevemet is ki kell tölteni (ezek üresek voltak, igazából szinte minden adatom).

Hihetetlen ennyi év után ilyen...
  • Japep
    Hello,
    azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudom videóbeszélgetés közben megjeleníteni a saját kamerám képét is?
    Mert néha gond, hogy nem látják az egész fejem, és szólniuk kell, hogy mozdítsak. :)
    Köszi előre is.
  • zoltan54
    Annyit kiderítettem, hogy ha frissen van felrakva a skype, semmi gond. Amint bejelentkezek, és létrehozza a data mappáit a vinyón, onnan 50 % a proci használat.
  • zoltan54
    Sziasztok. Kérdés.. Hátha tud vki megoldást rá. Édesanyám gépén Xp van, nem csinál semmit csak netes játékkal játszik. Egyik napról a másikra a Skype processor használata 50% lett, bármit csinálok... Már újra raktam, felraktam egy régebbit, megint az újat, semmi nem változott. egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a gond.. Ötlet?
  • Peetboy
    Tedd fel az MSN Reviever-t, amiőtől működni fog. MSN Reviever
  • JeffDebr
    helló
    az msn-fiókomat összekapcsoltam a skype-pal. amíg Win7 32bit-es verziója volt a gépen, okés volt minden. de gépbővítés miatt a 64bit-es Win7 telepítése óta CSAK a Skype-fiókba tudok belépni, az MSN-be nem. csak próbálja hosszú perceken át. újratelepítettem a Skype-ot, a helyzet nem változott! mi a megoldás? mert így az MSN-es ismerőseimmel nem tudok kommunikálni! tegyem vissza valahogy az MSN-t???
  • Peetboy
    Azt felesleges, mert máshol pl. Facebookon is működik.
  • kl24h
    Az kellene menjen, lehet máshol van a gond. Megpróbálhatnád újratelepíteni a videokamera drivereit, nehogy valami hibásodás történt volna.
  • Aquir
    google hangout?
  • Peetboy
    1. Le lett törölve és újra telepítve a Skype = Ugyanaz az állapot.
    2. Beállításokban nem észlel kamerát, tehát egy nagy kaka!! Az MSN-en működik gond nélkül. A baj, hogy sokan azt hiszik megszűnt, ezért nem használják.
  • kl24h
    Először is látok egy problémát ami miatt lehet gond, hogy a Skype nem tudott frissíteni a legújabb verzióra! Ha nem tudja frissíteni a legújabb verzióra, akkor szépen törlöd az egész Skype-ot, utána letöltöd és újratelepíted.
    A másik dolog, hogy szét kellene nézni az Eszközök > Beállítások > Videobeállítások, hogy itt minden rendben van-e vagy sem.
    Nálam jelenleg nincs telepítve videokamera, ezért nem tudok konkrét választ adni, hogy a videokamera hogyan kell megjelenjen itt a Videobeállításoknál.
  • Peetboy
    A kamera nem működik Skype-on. Mert nem lát kamerát. Ez a hiba jön elő.
  • kamionosjoe
    Hello! Hogy tudok egy ismerőst letörölni/tiltani az újfajta win8-as skypeon?
  • bcrics
    Hello, adva van 2 telefon, az egyik 3G/Edge hálozattal kommunikál, a másik mondjuk Többnyire Wifiről kapcsolódik.

A beszélgetés minősége milyen lesz kb?

Illetve pontosan hogyan működik az adatelszámolás?
    Mind2 telefonról veszi le a megbájtokat, vagy be lehet állítani hogy csak a nagyobb sávszélleségű oldalról számolja az adatot?

• Mac12345
    Szia!
    Mindkét gép ugyanolyan op rendszeren fut, ezért is nem értem, de olvasgattam és másoknak is sok a problémája vele,sajnos, de választ senki nem tud adni.

Üdv,
    Mac
  • hosszupici
    Nekem is hasonló a gondom. A te esetedet nézve mindkét géped ugyanolyan op rendszeren fut? Az androidos gépeknél máshol vannak az adatok tárolva.
  • Mac12345
    Sziasztok!
    Lenne még egy kérdésem, tehát akit töröltem a Skype.ról, és az egyik gépen még partnereként vagyok feltüntetve (én állandóan online vagyok ezen a gépemen), ha őt a telefonomba keresem meg a skype-on, akkor szintén a listáján vagyok, mert látom a teljes adatlapját, viszont a telefonomon az adatlapján a nyelv magyar nyelvként van jelölve, de a gépen meg angol, ez azt jelenti, hogy a telefonján mások a beállításai? Viszont, ha ez így van, (mert ugye kipróbáltuk a testvéremmel), akkor miért van az, hogy bármely változtatás a gépi skype-on azonnal látható a telefonon is, tehát, nyelv, törlés...stb.
    Köszönöm a válaszokat!
    Üdv.,
    Mac
  • Mac12345
    Üdvözlet mindenkinek!
    Segítséget szeretnék kérni!
    Hogyan lehet az, hogy volt egy skype partnerem, akit töröltem a listámról, és, ha az egyik gépemen jelentkezek be, akkor azt írja ki, hogy az Ő listáján rajta vagyok, és, hogy "kérem vegye fel a partnerlistájára", viszont, most egy másik gépről is bejelentkeztem, és ott már nem vagyok fent a listáján, tehát ugye egyszerre 2 gépen vagyok bejelentkezve. Ez, hogy van, akkor most Ő is törölt, vagy nem?
    Előre is köszönöm a segítségeket!
    Üdv,
    Mac.
  • hosszupici
    Sziasztok.
    A következő kérdésem lenne.
    Elképzelhető, hogy a skype bizonyos adatokat a számítógépen, programon belűl tárol? Nem külső szerveren? Három ismerősömet töröltem, de ők nem töröltek engem. Én vissza tudtam állítani, ha ismét rákerestem. Nem idegenként jelentek meg, mint másoknál, hanem fel volt kínálva a lehetőség, hogy visszavegyem a listára. Amióta töröltem őket, több frissítés is volt, és ugyanúgy megmaradtak. Ma letöröltem a skypot, feltettem egy régit, ami azonnal megtalálta azt a frissítést,6. valahányast, amit letöröltem. Két személy úgy jelenik meg a töröltek közül, mint az idegenek. Nem tudnám visszaállítani, csak új felkérést küldeni. A harmadik személlyel beszéltem, de ő nem törölt. Eltűntek az összes üzeneteim is. Elképzelhető, hogy a törölt felhasználókat végleg törölte, mert azok belül voltak tárolva?
  • Kalash17
    Sziasztok!Egy olyan problémám lenne a Skype-al, hogy nem kapok értesítést ha valaki fel szeretne venni a partnerei közé, ennél fogva pedig nem is jöhet létre kommunikáció.A beállításokban én nem találtam semmi erre vonatkozót, esetleg ha valakinek lenne tippje hogy lehetne ezen segíteni, azt kérem, hogy tájékoztasson :) Előre is köszi
  • videobaby
    akkor fog csak változni neki, ha újból felveszed partnernek.a régit pedig töröld. én is jártam így.
  • akyyy
    nincs valami event log szerü cucc ami kiirja hogy kik jelentezte be meg mikor, ilyesmi. persze elég akkor ilyeneket kiirnia mikor fent vagyok ugy mint a régi msn-en is :)
  • Peetboy
    Sziasztok!

A Skype-ban mindig ugyanazt a képemet látja egy partnerem. Hiába változtatom, pedig őneki is ugyanaz a verziója van.
    Mit lehetne tenni?

Annyi még érdekes, hogy azt a képemet látja amit utoljára tettem be MSN-be.
  • wasq
    Ha még nincs megoldás akkor én írok egyet. A következőképpen lehet a skype frissítést megakadályozni:
    kype frissítés letiltása régebbi verziókhoz, ahol nincs olyan opció beépítve, hogy kikapcsold):
    Start -> Futtatás... -> %temp%
    Keresd meg ott a SkypeSetup.exe-t. Ha van ilyen töröld le, ha nincs akkor nincs.
    Csinálsz egy új szöveges dokumentumot (.txt) oda SkypeSetup.exe néven.
    Jobb klikk, Tulajdonságok -> Biztonság -> Speciális -> Engedélyek módosítása...
    Szülőobjektum örökölhető engedélyeinek hozzávétele, pipád szedd ki belőle. Ezután felugrik egy ablak, klikk arra, hogy Eltávolítás. Alkalmaz. Ok. Kilépsz. Kész.
    Hogy leellenőrizd, próbáld megnyitni a fájlt, ha jól csináltad nem fogja tudni megnyitni.
  • sz4bolcs
    Adathalászatot leszarom, de ne csináljanak már a gépemből seti programot :D
  • Aquir
    vagy használj google voice-t:)
  • skinnyman
    Olyankor epp az NSA-nak kuldi a webkameradbol az egesz napi osszeallitast :)
  • sz4bolcs
  • kamionosjoe
    Kérdezd meg Edward Snowdentől.