2. Beállításokban nem észlel kamerát, tehát egy nagy kaka!! Az MSN-en mûködik gond nélkül. A baj, hogy sokan azt hiszik megszûnt, ezért nem használják.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A másik dolog, hogy szét kellene nézni az Eszközök > Beállítások > Videobeállítások, hogy itt minden rendben van-e vagy sem.
Nálam jelenleg nincs telepítve videokamera, ezért nem tudok konkrét választ adni, hogy a videokamera hogyan kell megjelenjen itt a Videobeállításoknál.
★★★★★
A beszélgetés minõsége milyen lesz kb?
Illetve pontosan hogyan mûködik az adatelszámolás?
Mind2 telefonról veszi le a megbájtokat, vagy be lehet állítani hogy csak a nagyobb sávszélleségû oldalról számolja az adatot?
Mindkét gép ugyanolyan op rendszeren fut, ezért is nem értem, de olvasgattam és másoknak is sok a problémája vele,sajnos, de választ senki nem tud adni.
Üdv,
Mac
Lenne még egy kérdésem, tehát akit töröltem a Skype.ról, és az egyik gépen még partnereként vagyok feltüntetve (én állandóan online vagyok ezen a gépemen), ha õt a telefonomba keresem meg a skype-on, akkor szintén a listáján vagyok, mert látom a teljes adatlapját, viszont a telefonomon az adatlapján a nyelv magyar nyelvként van jelölve, de a gépen meg angol, ez azt jelenti, hogy a telefonján mások a beállításai? Viszont, ha ez így van, (mert ugye kipróbáltuk a testvéremmel), akkor miért van az, hogy bármely változtatás a gépi skype-on azonnal látható a telefonon is, tehát, nyelv, törlés...stb.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.,
Mac
Segítséget szeretnék kérni!
Hogyan lehet az, hogy volt egy skype partnerem, akit töröltem a listámról, és, ha az egyik gépemen jelentkezek be, akkor azt írja ki, hogy az Õ listáján rajta vagyok, és, hogy "kérem vegye fel a partnerlistájára", viszont, most egy másik géprõl is bejelentkeztem, és ott már nem vagyok fent a listáján, tehát ugye egyszerre 2 gépen vagyok bejelentkezve. Ez, hogy van, akkor most Õ is törölt, vagy nem?
Elõre is köszönöm a segítségeket!
Üdv,
Mac.
A következõ kérdésem lenne.
Elképzelhetõ, hogy a skype bizonyos adatokat a számítógépen, programon belûl tárol? Nem külsõ szerveren? Három ismerõsömet töröltem, de õk nem töröltek engem. Én vissza tudtam állítani, ha ismét rákerestem. Nem idegenként jelentek meg, mint másoknál, hanem fel volt kínálva a lehetõség, hogy visszavegyem a listára. Amióta töröltem õket, több frissítés is volt, és ugyanúgy megmaradtak. Ma letöröltem a skypot, feltettem egy régit, ami azonnal megtalálta azt a frissítést,6. valahányast, amit letöröltem. Két személy úgy jelenik meg a töröltek közül, mint az idegenek. Nem tudnám visszaállítani, csak új felkérést küldeni. A harmadik személlyel beszéltem, de õ nem törölt. Eltûntek az összes üzeneteim is. Elképzelhetõ, hogy a törölt felhasználókat végleg törölte, mert azok belül voltak tárolva?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Skype-ban mindig ugyanazt a képemet látja egy partnerem. Hiába változtatom, pedig õneki is ugyanaz a verziója van.
Mit lehetne tenni?
Annyi még érdekes, hogy azt a képemet látja amit utoljára tettem be MSN-be.
kype frissítés letiltása régebbi verziókhoz, ahol nincs olyan opció beépítve, hogy kikapcsold):
Start -> Futtatás... -> %temp%
Keresd meg ott a SkypeSetup.exe-t. Ha van ilyen töröld le, ha nincs akkor nincs.
Csinálsz egy új szöveges dokumentumot (.txt) oda SkypeSetup.exe néven.
Jobb klikk, Tulajdonságok -> Biztonság -> Speciális -> Engedélyek módosítása...
Szülõobjektum örökölhetõ engedélyeinek hozzávétele, pipád szedd ki belõle. Ezután felugrik egy ablak, klikk arra, hogy Eltávolítás. Alkalmaz. Ok. Kilépsz. Kész.
Hogy leellenõrizd, próbáld megnyitni a fájlt, ha jól csináltad nem fogja tudni megnyitni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
★★★★★

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Na most egy skypenak, aminek illene csak úgy ellenni a háttérben, mire kellhet a gépem processzora?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A skypba 6.0.0.126 bejelentkezek az MSN fiókommal és az össze MSN partnerem eltûnt.
Sikerült már megoldanod?
Anno ezt kiküszöböltem, hogy az online windowsliveba bejelntkeztem és ott is már csak a skypeos ismerõseim láthatóak meg 1-2 MSN-es.
Érthetetlen<#ticking>#ticking>
Ja és azért használok régebbi Skypeot mert ha frissítek akkor se látszódnak a MSN-es ismerõsök cserébe nem ismeri fel a webkamerát<#falbav>#falbav>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
★★★★★
Volna egy fontos kérdésem! A programban megoldható, hogy ne az összes beszélgetés legyen törölve, csak 1-1 személlyel folytatott üzenetváltás? Remélem tud valaki segíteni :) Köszi elõre is
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Koszi M$ <#wow3>#wow3>
Regards,
Erre most visszamásztam Trillianra, ott a régi elvileg nem létezõ MSN ID-vel legalább MSN megy. A Skype viszont se régi, se új accounttal sem. De mivel Skype le van sajnálva ... majd ha kell évente 2-3x elindítom. De egy ekkora bughalmaz, elavult GUI-s sz*rkupacra miért kellett rákényszeríteni az embereket?
Egyesítettem már vagy 2 hónapja az MSN és Skype accountot.
Erre fel az account NEM megy a Trillianban.
Egye fene kit érdekel a sok GTalk és egyéb klienses parnerem, ne igaz?
No de. Újratelepítettem a Skype-ot, bejelentkeztem ... erre az összes MSN partnerem eltûnt!!! Gomb van, hogy MSN partnerek, de nincs ott senki!
Végül is van kb. 2db Skype ismerõsöm meg vagy 70 MSN, kit zavar, nem igaz?
Mi a halál kínjáért nem tesztelték ezeket ha egy éve tudni, hogy egyesítik???
Kérdésem az lenne hogy létezik e olyan hogy kikapcsoljam a frissítéseket 5.5ös verzióban valahogy, vagy muszáj lesz 4es verziót letölteni mert abban van frissítés kikapcsolása opció...mióta megvette az Ms azóta csak leépül...
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok üzenetet küldeni skypon.
beírom az üzenetet, és se "Enter"-rel se a "Küldés" gombbal nem tudom elküldeni, már kétszer letöröltem, újraraktam, de semmi.
Esetleg valakinek valami ötlet?
A választ elõre is köszönöm!
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Mit lehet tenni ez ügyben ?
A skype-ban van olyan beállítási lehetõség, hogy a linkek ne legyenek kattinthatóak?
Valahogy ki kellene védeni a linkben terjedõ vírusok garázdálkodását.
hogyan tudom beállítani, hogy
az aktív "zöld pipa" jelzés helyett
"citromsárga óra" jelzést mutasson a rendszer az elérhetõségemrõl a skype-partnereimnek?
Just do it :)
Próbáltam ezt a két csodálatos alkalmazást egyesíteni (skype és msn). Skype oldalán beléptem a msn hozzáférésemmel, majd egyesítettem, mutatja is, hogy egyesítve van a két fiók, de skypera belépve nem látom az msn partnereket. Skypeból elvileg a legfrissebb van fent (6.1.0.129), nem is enged frissíteni. Mi a fenét lehet még ezzel csinálni, hogy lássam az msn ismerõsöket is skypeban?
Elõre is köszönöm az építõ jellegû hozzászólásokat.

Rájöttem, az internet explorer-ben be volt állítva az offline munka, de én nem állítottam be.
Ezt miért csinálja? Mert tudom, hogy régebben az msn-t is ez blokkolta úgymond.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers