506
beszélő progi
  • joban
    Sziasztok!
    Ki tudna nekem segíteni?!
    Már egy hete nem tudok bejelentkezni a skype-ba, mert miután bejelentkezek azonnal kiléptet és azt írja ki, hogy "ön kilépett"
    Már többször letakarítottam a skype-ot és minden hozzá tartozó fájlokat és újra telepítettem még is maradt ugyan az a jelenség!
    Egy másik gépről is próbáltam ott is ugyan ez a jelenség!
    A fiam pedig be tud lépni a sajátjába mind a két gépről!
    Utoljára szerkesztette: joban, 2016.05.09. 18:45:12
  • 0xuxu
    Köszi.
    Megoldódott.
    Szokás szerint összeakadt egy program a Windowssal. Kiirtottam és megy. Visszatelepítettem és megy. (Legalább tudom, hogy hogyan kell ezt alkalmanként kezelni.)
    Utoljára szerkesztette: 0xuxu, 2016.03.09. 08:26:37
  • kl24h
    Tehát akkor innen kezdődik a baj. Amikor fog menni az Internet Explorer, akkor fog menni a Skype is. Ezek szerint akkor a Windows Update sem kellene működjön.
    A Skype-nál a Beállítások > Speciális > Kapcsólatok-nál az Automatikus proxykeresés kell legyen beállítva. Ha nem így van és beállítod ahogy kell, akkor lehetséges hogy fog menni. Hasonlóan az Internet Explorer-nél is.
    A másik dolog, hogy lehetséges, hogy a Hálózatoknál be van épülve egy DNS szerver szám és amiatt nem mennek ezek. Általában DNS szerver számot nem kell megadni a Hálózati beállításoknál elegendő az IP vagy az automatikus IP.
    Nem árt a te esetedben ha adsz egy modemnek egy Reset-et vagy újra beállítani ahogy kell, nehogy az szórakozzék veled
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.03.05. 18:40:33
  • 0xuxu
    AZ IE sem megy; sőt az excel WEB lekérdezés sem.
    Valami más a probléma: Vírus nincsen; internet remekül fut.
    Skype plugin letöltve.
  • kl24h
    Én is néztem a webes skypeot, de nem használtam. Úgy tudom, hogy kell valamilyen plugin, hogy a videohívások is működjenek.

Nálad szerintem azért nem megy a skype, mert vagy vírus van a gépeden vagy pedig szakadozik az interneted (modem hiba, más is lehet). Nekem az is gyanús, hogy az Internet Explorer-rel sem nem megy, ezért ajánlok egy vírusellenőrzést pl. a Malwarebytes Anti-Malware ingyenes verzióval.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.03.04. 18:02:25
  • 0xuxu
    Az eredeti Skype nem megy, ami remekül működött korábban.
    Kapcsolódtam a WEB-es Skypera, de ott meg nem tudok kezdeményezni -, fogadni; hang- és videóhívásokat. Nem találok semmiféle megoldást rá.
  • kl24h
    A Chrome vagy a Firefoxal megy?
  • 0xuxu
    A Skyperól már írtam, hogy internet kapcsolódási hiba; na uezt csinálja az IE11 is.
    Modemem van.
    Utoljára szerkesztette: 0xuxu, 2016.03.03. 18:59:39
  • kl24h
    Nálam rendesen működik (Windows XP Professional SP3 32 bit, Skype verzió: 7.18.85.112). Hogyhogy nem lehet elindítani?
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.03.03. 17:55:20
  • saskas
    Valaki tud segíteni, hogy XP alatt hogyan lehet elindítani a Skypeot ?
  • 0xuxu
    Letöröltem, újra telepítettem; de ugyanaz a hiba.
    Win10Pro.
  • Krisztiam #455
    próbáltad letörölni és újratelepíteni?
    milyen oprendszer van fent?
  • 0xuxu
    Nem tudom újra éleszteni a Skype-omat (egyik napról a másikra ez történt):

"Sajnos nem sikerült csatlakozni a Skype-hoz.
    Kérjük ellenőrizze internet kapcsolatát, és próbálkozzon újra"

Nincs vírus; nem telepítettem semmit; legújabb verzió van telepítve (de régebbivel sem megy).

Megköszönöm, ha segítetek.
  • Tetsuo
    Ha egy Skype partner blokkolva van és hagyományosan nem lehet feloldani a blokkolást, akkor mit lehet csinálni (tableten)?
  • Cindri84
    Megnéztem, talált...kitörölte, és újraindítottam, ismét skype telepítés, és ugyan az a probléma....egy napi kínlódás után a teljes operációs rendszert letöröltem és így most működik.... de egy bosszantó probléma volt....és még mindig nem tudom mi okozta.
  • kl24h
    Meg kell nézni speciális víruskeresővel hogy nincs-e vírus a gépen.
  • Cindri84
    Működik, másik számítógépen be tudok jelentkezni, de ezen sajnos nem....már mindent kitörtöltem, mindent újratelepítettem...Megnyilik a skype ablak, a felhasználónév be van írva, a mezőre kattintva nem is lehet se változtatni semmit, a jelszó üres, de odakattintva se jelenik meg semmi....
    Valakinek vmi tipp?
  • Jim Morrison
    Azt tudom hogy vilagszerte volt skype leallas, de biztosan ujra elerheto mar a skype? (Csak a leallasrol olvastam arrop nem hogy ujra jo lenne)
  • Cindri84
    Sziasztok! Egy óriási problémával fordulok hozzátok ,remélem valaki tud segíteni.
    Az 1 napja történő skype leállás óta nem tudok belepni a skypeomba....másik számítógépről igen, de nálam sajnos nem. Sőt, a skypeom, megjegyezte a felhasználó nevemet, és nem is tudom kitölteni a jelszavas menüt.
    1. lépésben letöröltem, számítógépet újraindítottam, újra feltelepítettem.... elindult a skype és ismét tudja a felhasználó nevemet, és nem működik....nem birok semmire se kattintani.
    2. lépésként vírust irtottam...talált egy csomó kis állatot, kitöröltem, újraindítás, ismét nem jó.
    3. lépésként kikerestem a skype bejelentkezéseket a Usernél és azt is kitöröltem
    Mindegyiknél persze skype letörölve, újratelepítve...

Minden Ötletem elfogyott.... Valaki járt már így?
  • incandesse
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? A problémám: skype-olok a párommal, közben ő videót néz a gépén, amit én teljes egészében hallok, és nagyon zavaró. Viszont ha közben én nézek videót a gépemen, azt ő egyáltalán nem hallja. Ez biztos csak valami beállítás lehet, de skype-ban semmi ilyet nem találok. Esetleg a gépen kell valamit beállítani?
  • Krisztiam #446
    nem tudom frissíteni a skype-ot szar az egész
  • xido
    Talán csak tetszhalott a topik...bepróbálnék egy kérdéssel
    Van egy fiókom,amivel hiába jelentkezek be,alig 10 másodpercen belül kidob a bejelentkező képernyőre...más gépen is...
    egyéb fiókkal minden sima és röccmentes
  • Tetsuo
    Ez az informatika. ;-) Hiba, hiba hátán, majd a hibajavítások újabb hibákat generálnak.
  • gforce9
    Az elmúlt pár napban 5-6 gépet installáltam skypeval együtt. Nem volt gond egyszer sem.
  • Tinman #442
    Kb. 1 hete nem lehet letölteni a Skype alkalmazását Windows-ra a Skype oldaláról... ill. jön, de olyan modem sebességgel. ÓRÁK. Mi a szar van vele?

Most éppen megint beszívtam... Windows update, 32. frissítés a Skype. Itt nézem 2.5 órája, hogy "tölti" le. Vicc.
  • Tetsuo
    Amióta a Microsoft megvette, egyre sz@rabb. :-(
  • Tetsuo
    Hello!
    Nem tudok új accountot készíteni.
    Letörölve, majd az újat feltelepítve és a weboldalon az adatokat kitöltve ezt írja ki a születési dátumhoz:
    "We're sorry, but you're ineligible to register for a Skype account. We apologize for the inconvenience."
    Frissítettem az oldalt, újra kitöltöttem - ugyanez. Más böngészővel és reklámblokkoló kikapcsolásával ugyanez.
    Fórumokon azt írják, hogy a Firefox böngészővel összeakad és ez az eredmény, de a Chrome-mal is ezt csinálja. :-S
    Ötlet?
  • kl24h
    Akkor valami akadályozza a felsoroltak közül: Tűzfal, internetszolgáltató hibája, vírus, valamilyen szoftver.
  • Peetboy
    Sziasztok!
    Nem tudok belépni a Skype-ba. Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni Feltettem régi és új változatokat, azok sem lépnek be.
    Korábban is csinálta, és megjavult. De most megint ez van.
  • _Neo
    Sziasztok! A következő jelenséget tapasztaltam. Asztali klienssel bejelentkeztem a skype-ba és párhuzamosan a telefonomról is. Az egyik partnerlista üres volt szinte, a másikon pedig volt egy csomó nincs a gépnél bejelentkezett felhasználó. Ez szerintetek mi?
  • atiwrc
    Nem igazán jár erre, senki vagy csak nem tudja a választ, a helyzet egy hét elteltével sem változott.

Ezene a lapon viszont enged belépni mind3 regisztrációval( 3 msn cim, 1 skype reg)
    https://login.skype.com/login
  • atiwrc
    Másik topicbol:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki használja még az msn-t?
    Ma reggel óta ez fogad a 8.5-ben a saját és a tesóm regisztrációjánál is.
    Jelenleg nem használhatja a programot mert partnerlistája nem elérhető....
    Hibakód: 81000378

Két különböző microsoft fiókkal sem tudok belépni a skype-ba( Msn-t használtam velük, sosem kapcsoltam össze semmivel, sőt lehet hogy be sem léptem az egyikkel, a partnerlistám elvileg a másikkall láttam még tavaly valamikor skypeon belül is.).

Ma ez fogad mindkettőnél, mikor rámegyek, hogy nem kapcsolom össze és hogy új felhasználó:
    Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait, ellenőrizze a nevet és a jelszót.

Hab a tortán a rendes régről meglévő skype profilommal sem tudok belépni, ott meg ezt kapom:
    "Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni."

Egyébként hogy lehet valami ennyire s**r, hogyha a jelszavam elütöm akkor is a fenti szöveget írja, nem azt hogy rossz a jelszó???
  • biomage
    hali

Van egy barátom, és valamit kiakartam próbálni, és letöröltem, de nem tudom visszavenni, ö nem igazolta át magát skypera de a törlés nemvég volt, és tudtunk írni egymásnak.
    segítsetek, próbáltunk egymás felvenni de előtte töröltük egymást és semmi, egyikünk sem kapta meg a felkérést.
  • akyyy
    windows 8.1-es skypba hogy lehet beállítani hogy ha beszélek valakivel, akkor más alkalmazások hangjai ne torzuljanak el stb?

illetve szintén 8.1-esbe hogy lehet beállítani hogy ha pl netezek, lássam kis keretbe valahol az illetőt akivel beszélgetek?

tudom fel lehetne tenni asztali változatot, de hátha a winesbe is lehet.
  • krisztian005
    Sziasztok, vettem egy TP-Link TL-WR740N típusu routert és azóta nem megy a skype, két gép van a házban, az egyiken win7 azon gond nélkül megy a másik gépen xp és ezen routerrel nem megy, pontosabban minig azt irja ki "Skype can't connect.", router nélkül megy, tehát a router beálitásaival lehet a gond de én nem tudom mit kell beállitani. Aki tudja kérem irja le. Köszönöm.
  • kl24h
    Én is Windows XP SP3 használok (32 bit), de ilyen gond nincs és nem volt soha sem a skype-al. Valami történhetett a operációs rendszereddel vagy egyszerűen valami speciális vírust kaptál és ezért fogadott ma miután újraindult a géped.
  • jackoneill90
    Na most akadtam ki de nem kicsit ! sp3 xp+ skype
    reggel még használtam nyugodt lélekkel. délután kijelentkeztem, most este 6kor gondoltam beszélni kéne valakivel. Hát mi kell fogadjon : A SKYPE TÖBBÉ NEM ÉRHETŐ EL ERRE AZ OPERÁCIÓS RENDSZERRE!!!!! ANYÁTOK!! Mégcsak nem is legújabb skype volt felrakva már évek óta a különböző rosszabnál rosszabb frissítések miatt. erre még ez is.
    Halott ötlet : lehet hogy még régebbi skype menne?
  • kl24h
    Ahogy írják a skype fórumba, fel kell telepítsd a Windows XP SP3 szervíz csomagot: skype fórum.....
    Az SP3-at a Windows Frissítéssel egyszerűen megoldhatód.
    Én még nem találkoztam ilyen hibával, mert már régota használom az SP3-as szervízcsomagot.
  • Solyom2
    Sziasztok!

frissítenem kellett a Skypeot, mert szerintük olyan régi verzióm van fenn, hogy nem hajlandó engedni, hogy bejelentkezzek. Rendben, letöltöm, frissítem, de mikor elindítanám ezt kapom:
    Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)

Xp-t használok.
  • RYO21
    Skypot felraktam telefonra. Azóta állandóan elérhetőnek jelez ki. Viszont már kijelentkeztem is a telefonos verzióból, sőt uninstaláltam is a telóról. Valami ötlet h ne legyek állandóan aktiívnak jelezve?