Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöröltem, újra telepítettem; de ugyanaz a hiba.
Win10Pro.
Krisztiam
próbáltad letörölni és újratelepíteni?
milyen oprendszer van fent?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nem tudom újra éleszteni a Skype-omat (egyik napról a másikra ez történt):

"Sajnos nem sikerült csatlakozni a Skype-hoz.
Kérjük ellenőrizze internet kapcsolatát, és próbálkozzon újra"

Nincs vírus; nem telepítettem semmit; legújabb verzió van telepítve (de régebbivel sem megy).

Megköszönöm, ha segítetek.
Tetsuo
Ha egy Skype partner blokkolva van és hagyományosan nem lehet feloldani a blokkolást, akkor mit lehet csinálni (tableten)?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Megnéztem, talált...kitörölte, és újraindítottam, ismét skype telepítés, és ugyan az a probléma....egy napi kínlódás után a teljes operációs rendszert letöröltem és így most működik.... de egy bosszantó probléma volt....és még mindig nem tudom mi okozta.
Meg kell nézni speciális víruskeresővel hogy nincs-e vírus a gépen.
Működik, másik számítógépen be tudok jelentkezni, de ezen sajnos nem....már mindent kitörtöltem, mindent újratelepítettem...Megnyilik a skype ablak, a felhasználónév be van írva, a mezőre kattintva nem is lehet se változtatni semmit, a jelszó üres, de odakattintva se jelenik meg semmi....
Valakinek vmi tipp?
Jim Morrison
Azt tudom hogy vilagszerte volt skype leallas, de biztosan ujra elerheto mar a skype? (Csak a leallasrol olvastam arrop nem hogy ujra jo lenne)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok! Egy óriási problémával fordulok hozzátok ,remélem valaki tud segíteni.
Az 1 napja történő skype leállás óta nem tudok belepni a skypeomba....másik számítógépről igen, de nálam sajnos nem. Sőt, a skypeom, megjegyezte a felhasználó nevemet, és nem is tudom kitölteni a jelszavas menüt.
1. lépésben letöröltem, számítógépet újraindítottam, újra feltelepítettem.... elindult a skype és ismét tudja a felhasználó nevemet, és nem működik....nem birok semmire se kattintani.
2. lépésként vírust irtottam...talált egy csomó kis állatot, kitöröltem, újraindítás, ismét nem jó.
3. lépésként kikerestem a skype bejelentkezéseket a Usernél és azt is kitöröltem
Mindegyiknél persze skype letörölve, újratelepítve...

Minden Ötletem elfogyott.... Valaki járt már így?
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? A problémám: skype-olok a párommal, közben ő videót néz a gépén, amit én teljes egészében hallok, és nagyon zavaró. Viszont ha közben én nézek videót a gépemen, azt ő egyáltalán nem hallja. Ez biztos csak valami beállítás lehet, de skype-ban semmi ilyet nem találok. Esetleg a gépen kell valamit beállítani?
Krisztiam
nem tudom frissíteni a skype-ot szar az egész

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Talán csak tetszhalott a topik...bepróbálnék egy kérdéssel
Van egy fiókom,amivel hiába jelentkezek be,alig 10 másodpercen belül kidob a bejelentkező képernyőre...más gépen is...
egyéb fiókkal minden sima és röccmentes
Tetsuo
Ez az informatika. ;-) Hiba, hiba hátán, majd a hibajavítások újabb hibákat generálnak.

Az elmúlt pár napban 5-6 gépet installáltam skypeval együtt. Nem volt gond egyszer sem.
Tinman
Kb. 1 hete nem lehet letölteni a Skype alkalmazását Windows-ra a Skype oldaláról... ill. jön, de olyan modem sebességgel. ÓRÁK. Mi a szar van vele?

Most éppen megint beszívtam... Windows update, 32. frissítés a Skype. Itt nézem 2.5 órája, hogy "tölti" le. Vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tetsuo
Amióta a Microsoft megvette, egyre sz@rabb. :-(

Tetsuo
Hello!
Nem tudok új accountot készíteni.
Letörölve, majd az újat feltelepítve és a weboldalon az adatokat kitöltve ezt írja ki a születési dátumhoz:
"We're sorry, but you're ineligible to register for a Skype account. We apologize for the inconvenience."
Frissítettem az oldalt, újra kitöltöttem - ugyanez. Más böngészővel és reklámblokkoló kikapcsolásával ugyanez.
Fórumokon azt írják, hogy a Firefox böngészővel összeakad és ez az eredmény, de a Chrome-mal is ezt csinálja. :-S
Ötlet?

Akkor valami akadályozza a felsoroltak közül: Tűzfal, internetszolgáltató hibája, vírus, valamilyen szoftver.
Peetboy
Sziasztok!
Nem tudok belépni a Skype-ba. Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni Feltettem régi és új változatokat, azok sem lépnek be.
Korábban is csinálta, és megjavult. De most megint ez van.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

_Neo
Sziasztok! A következő jelenséget tapasztaltam. Asztali klienssel bejelentkeztem a skype-ba és párhuzamosan a telefonomról is. Az egyik partnerlista üres volt szinte, a másikon pedig volt egy csomó nincs a gépnél bejelentkezett felhasználó. Ez szerintetek mi?
Nem igazán jár erre, senki vagy csak nem tudja a választ, a helyzet egy hét elteltével sem változott.

Ezene a lapon viszont enged belépni mind3 regisztrációval( 3 msn cim, 1 skype reg)
https://login.skype.com/login

Másik topicbol:Valaki használja még az msn-t?
Ma reggel óta ez fogad a 8.5-ben a saját és a tesóm regisztrációjánál is.
Jelenleg nem használhatja a programot mert partnerlistája nem elérhető....
Hibakód: 81000378

Két különböző microsoft fiókkal sem tudok belépni a skype-ba( Msn-t használtam velük, sosem kapcsoltam össze semmivel, sőt lehet hogy be sem léptem az egyikkel, a partnerlistám elvileg a másikkall láttam még tavaly valamikor skypeon belül is.).

Ma ez fogad mindkettőnél, mikor rámegyek, hogy nem kapcsolom össze és hogy új felhasználó:
Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait, ellenőrizze a nevet és a jelszót.

Hab a tortán a rendes régről meglévő skype profilommal sem tudok belépni, ott meg ezt kapom:
"Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni."

Egyébként hogy lehet valami ennyire s**r, hogyha a jelszavam elütöm akkor is a fenti szöveget írja, nem azt hogy rossz a jelszó???

biomage
hali

Van egy barátom, és valamit kiakartam próbálni, és letöröltem, de nem tudom visszavenni, ö nem igazolta át magát skypera de a törlés nemvég volt, és tudtunk írni egymásnak.
segítsetek, próbáltunk egymás felvenni de előtte töröltük egymást és semmi, egyikünk sem kapta meg a felkérést.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

akyyy
windows 8.1-es skypba hogy lehet beállítani hogy ha beszélek valakivel, akkor más alkalmazások hangjai ne torzuljanak el stb?

illetve szintén 8.1-esbe hogy lehet beállítani hogy ha pl netezek, lássam kis keretbe valahol az illetőt akivel beszélgetek?

tudom fel lehetne tenni asztali változatot, de hátha a winesbe is lehet.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

krisztian005
Sziasztok, vettem egy TP-Link TL-WR740N típusu routert és azóta nem megy a skype, két gép van a házban, az egyiken win7 azon gond nélkül megy a másik gépen xp és ezen routerrel nem megy, pontosabban minig azt irja ki "Skype can't connect.", router nélkül megy, tehát a router beálitásaival lehet a gond de én nem tudom mit kell beállitani. Aki tudja kérem irja le. Köszönöm.

Én is Windows XP SP3 használok (32 bit), de ilyen gond nincs és nem volt soha sem a skype-al. Valami történhetett a operációs rendszereddel vagy egyszerűen valami speciális vírust kaptál és ezért fogadott ma miután újraindult a géped.
jackoneill90
Na most akadtam ki de nem kicsit ! sp3 xp+ skype
reggel még használtam nyugodt lélekkel. délután kijelentkeztem, most este 6kor gondoltam beszélni kéne valakivel. Hát mi kell fogadjon : A SKYPE TÖBBÉ NEM ÉRHETŐ EL ERRE AZ OPERÁCIÓS RENDSZERRE!!!!! ANYÁTOK!! Mégcsak nem is legújabb skype volt felrakva már évek óta a különböző rosszabnál rosszabb frissítések miatt. erre még ez is.
Halott ötlet : lehet hogy még régebbi skype menne?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Ahogy írják a skype fórumba, fel kell telepítsd a Windows XP SP3 szervíz csomagot: skype fórum.....
Az SP3-at a Windows Frissítéssel egyszerûen megoldhatód.
Én még nem találkoztam ilyen hibával, mert már régota használom az SP3-as szervízcsomagot.
Sziasztok!

frissítenem kellett a Skypeot, mert szerintük olyan régi verzióm van fenn, hogy nem hajlandó engedni, hogy bejelentkezzek. Rendben, letöltöm, frissítem, de mikor elindítanám ezt kapom:
Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)

Xp-t használok.
Skypot felraktam telefonra. Azóta állandóan elérhetõnek jelez ki. Viszont már kijelentkeztem is a telefonos verzióból, sõt uninstaláltam is a telóról. Valami ötlet h ne legyek állandóan aktiívnak jelezve?

Jim Morrison
Kikapcsolod, hogy a windowssal együtt induljon, és manuálison indítod el. Más megoldás szerintem nincs :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

littleNorbi
Sziasztok! A Skype (legfrissebb) egyszerûen annyira lelassítja a Windows betöltését, hogy az nem igaz, több féle Windows-on és számítógépen is jelentkezett nálam ez a hiba. Van erre valami megoldás?

Bajban vagyok a Skype-pal egy tizenéves de Windows XPpro alatt furó Toshiba Portege laptopnál. Nem látja a külsõ USB kamerát, amit maga a rendszer egyébként jól kezel, a Vezérlõpult/Kép is videó eszközök listáján is ott van. Persze a kamera saját kezelõje is mûködik. De pl. Wimdows Movie Makerrel tudok a kameráról felvételt készíteni.

Akkor a Skype miért nem találja a kamerát?
Blinkye
Sziasztok. Kéne gy kis help. Egy emberkével beszélek skype on. Aki úgy vélem,hogy nem abból az országból beszél amit én tudok.. Hogyan tudom ezt ellenõrizni? Csak ország.. semmi más nem érdekel. Tudok skype nevet és mailt. Milyen progival tudom figyelni a ki és bejövõ forgalmam úgy,hogy lássam milyen ip rõl hívnak skype on?

3Ds MAX :)

Wreck86
Sziasztok!
Én még abból a rendszerbõl vagyok, amikor msn-bõl konvertálta át skype-ra a csevegõ magát. Úgy gondoltam kreálok magamnak egy normális nevet Skype-ra és az lenne a kérdésem, hogy a meglévõ barátaim listáját valahogy át tudnám az újba vinni? Vagy egyenként újra fel kell vennem õket?
Köszönöm!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

A win 8.1-es skype-al nekem kis ez a bajom.
.

Ahogy bejelentkezel a win 8.1-be a géped indításakor, a skype indikátor azonnal elérhetõt jelez.
A 22-es csapdája az. , hogy ki sem tudsz jelentkezni a metro skype-ból, mert ahhoz a win-ba is egy másik acc-al kéne bejelentkezned.
Megoldás:
1.A :Skype.com, fiókbeállításoknál szétkapcsolni a win acc.ot a skype-fióktól
2. elfejeted ezt a modern skypot és leszeded az asztali verzióra kitalált win 8.1-es skypeot.

Jim Morrison
Windows 8.1? Azon alapból van metro skype, lehet ott kell kijelentkezni (lehet win 8on is)

Valaki használja a skypot Microsoft accountal?
Mert azt mondják az ismerõsök, hogy be szoktam jelentkezni sûrûn, pedig mindig kivan kapcsolva a Skype és csak néha használom.

Egy partnerem sem látom az utóbbi 4-5 napban... nem tudom, mi lehet az oka.
Van valakinen hasonló problámája? Olyan, mintha mindenki offline lenne.,

Jim Morrison
nem tudom, de elég hamar felkaptam rajta a vizet... legalább az asztali verzió mûködik annyira hogy tudjak beszélgetni, ennyi elég is.

Akkor nálad valami más gond van!
Jim Morrison
ez a skype borzalmas lett.... sok sok év után használnom kellett, le akartam tölteni erre behozza a windows storet, és látom már telepítve van (ja tényleg windows8).
Mondom oké akkor bejelentkezek miegyebek. Barátfelkérés 5 perc késéssel megjelent, na végre, és akkor elkezdtek hívni. megnyomom a felvételt, csatlakozás semmi... kb 10 percig szórakoztam majd sikerült letöltenem az asztali alkalmazást. Profilomat akartam szerkeszteni, azt hittem nick nevet át lehet írni, megnyomtam a kezelést. Sehogy sem sikerült még a vezeték nevemet se beírni, persze internet explorerben már jó volt... és akkor már a vezeték nevemet is ki kell tölteni (ezek üresek voltak, igazából szinte minden adatom).

Hihetetlen ennyi év után ilyen...

Japep
Hello,
azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudom videóbeszélgetés közben megjeleníteni a saját kamerám képét is?
Mert néha gond, hogy nem látják az egész fejem, és szólniuk kell, hogy mozdítsak. :)
Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zoltan54
Annyit kiderítettem, hogy ha frissen van felrakva a skype, semmi gond. Amint bejelentkezek, és létrehozza a data mappáit a vinyón, onnan 50 % a proci használat.

https://www.facebook.com/vass.zoltan

zoltan54
Sziasztok. Kérdés.. Hátha tud vki megoldást rá. Édesanyám gépén Xp van, nem csinál semmit csak netes játékkal játszik. Egyik napról a másikra a Skype processor használata 50% lett, bármit csinálok... Már újra raktam, felraktam egy régebbit, megint az újat, semmi nem változott. egyszerûen nem tudok rájönni mi lehet a gond.. Ötlet?

https://www.facebook.com/vass.zoltan

Peetboy
Tedd fel az MSN Reviever-t, amiõtõl mûködni fog. MSN Reviever

helló
az msn-fiókomat összekapcsoltam a skype-pal. amíg Win7 32bit-es verziója volt a gépen, okés volt minden. de gépbõvítés miatt a 64bit-es Win7 telepítése óta CSAK a Skype-fiókba tudok belépni, az MSN-be nem. csak próbálja hosszú perceken át. újratelepítettem a Skype-ot, a helyzet nem változott! mi a megoldás? mert így az MSN-es ismerõseimmel nem tudok kommunikálni! tegyem vissza valahogy az MSN-t???
Peetboy
Azt felesleges, mert máshol pl. Facebookon is mûködik.

Az kellene menjen, lehet máshol van a gond. Megpróbálhatnád újratelepíteni a videokamera drivereit, nehogy valami hibásodás történt volna.
Aquir
google hangout?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n