33
-
k0zi #33 LOL
De izé ilyen filmet hogy passió :D
Majd a bíró jókeresztény lesz és megbocsájt :D -
#32 mit vársz a kis kínaiaktól, azoknak mind1 mit néznek , csak lehessen nézni.
Amúgymeg nem hiszem hogy emiatt kevesebb lesz a mozikamárás release, csak éppen robban fognak trüközzni a moziripper arcok:D -
Pepito #30 No most arra varrjatok gombot, hogy ezeket a felveteleket dvd-re irjak es Kinaban 8 rmb-ert megveheto darabja. Fogy mint cukor. -
OMax #29 hat nekem van 1 sony digitalis kameram annak menubol ki lehet kapcsolni a piros fenyt :) lehet erre talaltak ki :))
-
rolika #25 szigszalag rulz :) -
AtisH #23 Az is lehet, hogy mozigépész bizniszét rontotta a nézőtéri csákó... -
#21 Bocsi!:D -
#20 Az a minőség úgyis csíra, de azé ilyet! -
#19 A Screener minőség úgyis csíra, de azé ilyet! -
OMax #18 Kaliforniában letartóztatták a moziban kamerázókat... hmm ezutan lefogjak tartoztatni a allatkerben fenykepezogepezoket es a toban horgaszbotolokat, emberek! cik iro bacsi! nem kamerazik a jonep hanem filmez!
-
Cat #15 rengeteg egyéb vetítés van, pl a sajtó számára, vagy exkluzív alkalmakkor egyes nagy filmek esetén, néha még a szinkronszinészenek is tartanak, hogy a szerepet hitelesebben tudják alakítani (már ha ez a történet szempontjából fontos) -
horbykeee #12 ja,ezaz büntessék őket...ki az az igénytelen aki megnézi majd a felvételüket??
Dvd-rip rulez -
Yfel #11 Gyerekek nyugalom :o)
Teljesen jogos, hogy nem akarjak, hogy a dragan megvett (es elkeszitett) filmeket csakugy felvegye valaki.
Viszont: Csak az illegalis masolat keszitese celjabol bevitt videokamerak miatt buntetnek... mi van akkor, ha nem terjesztem utana (fair use) vagy csak egy turista vagyok aki vegigsetalt a varoson es epp kamera van a kezemben amikor be akarok menni a moziba... elvehetik tolem a kamerat amig nezem a filmet?
Y -
davos80 #10 "több, mint 50 hollywoodi filmről készült ily módon illegális másolat"
Úristen!!Fel kéne akasztani, nem? -
#9 akkor ne mondjam el senkinek hogy eleg sok kispalkoncertet felvettem diktofonra? -
Zoldalma #8 Me', kandi kameraba elmegy :D
-
xavier #7 'egy néző nehezményezte, hogy látta a kamkorder vörös felvevőlámpájának a felvillanását.'
és akkor mivan?! nem igaz hogy annyira világított az a kamera hogy nem bírta nézni a filmet.
fujjjjj micsoda sz*r emberek vannak a világon.
az ilyen lehúzhatná magát.
-
#5 igen! Éljen a DVD Rip és a rendes DVD Screener minőség .. nehogymá a TS-ekre mennyen mindenki :DD mikor má' itt a házimozi és a plazma amin elmegy a WS.is ;> -
#4 Ez így van, és jogos is.De attól még szemétség:) -
Cat #3 magyarországon se lehet bevinni videókamerát, nemcsak moziba, de még egy koncertre vagy focimeccsre se
ez sztm teljesen természetes, a sugárzási jogok többmillióba kerülnek, nyilvánvaló hogy védik magukat -
#1 nevetséges