Kaliforniában letartóztatták a moziban kamerázókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
De izé ilyen filmet hogy passió 😄
Majd a bíró jókeresztény lesz és megbocsájt 😄
De izé ilyen filmet hogy passió 😄
Majd a bíró jókeresztény lesz és megbocsájt 😄
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
mit vársz a kis kínaiaktól, azoknak mind1 mit néznek , csak lehessen nézni.
Amúgymeg nem hiszem hogy emiatt kevesebb lesz a mozikamárás release, csak éppen robban fognak trüközzni a moziripper arcok😄
Amúgymeg nem hiszem hogy emiatt kevesebb lesz a mozikamárás release, csak éppen robban fognak trüközzni a moziripper arcok😄
No most arra varrjatok gombot, hogy ezeket a felveteleket dvd-re irjak es Kinaban 8 rmb-ert megveheto darabja. Fogy mint cukor.
hat nekem van 1 sony digitalis kameram annak menubol ki lehet kapcsolni a piros fenyt 😊 lehet erre talaltak ki 😊)
szigszalag rulz 😊
Az is lehet, hogy mozigépész bizniszét rontotta a nézõtéri csákó...
Bocsi!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Az a minõség úgyis csíra, de azé ilyet!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Screener minõség úgyis csíra, de azé ilyet!
Kaliforniában letartóztatták a moziban kamerázókat... hmm ezutan lefogjak tartoztatni a allatkerben fenykepezogepezoket es a toban horgaszbotolokat, emberek! cik iro bacsi! nem kamerazik a jonep hanem filmez!
rengeteg egyéb vetítés van, pl a sajtó számára, vagy exkluzív alkalmakkor egyes nagy filmek esetén, néha még a szinkronszinészenek is tartanak, hogy a szerepet hitelesebben tudják alakítani (már ha ez a történet szempontjából fontos)
ja,ezaz büntessék õket...ki az az igénytelen aki megnézi majd a felvételüket??
Dvd-rip rulez
Dvd-rip rulez
Gyerekek nyugalom :o)
Teljesen jogos, hogy nem akarjak, hogy a dragan megvett (es elkeszitett) filmeket csakugy felvegye valaki.
Viszont: Csak az illegalis masolat keszitese celjabol bevitt videokamerak miatt buntetnek... mi van akkor, ha nem terjesztem utana (fair use) vagy csak egy turista vagyok aki vegigsetalt a varoson es epp kamera van a kezemben amikor be akarok menni a moziba... elvehetik tolem a kamerat amig nezem a filmet?
Y
Teljesen jogos, hogy nem akarjak, hogy a dragan megvett (es elkeszitett) filmeket csakugy felvegye valaki.
Viszont: Csak az illegalis masolat keszitese celjabol bevitt videokamerak miatt buntetnek... mi van akkor, ha nem terjesztem utana (fair use) vagy csak egy turista vagyok aki vegigsetalt a varoson es epp kamera van a kezemben amikor be akarok menni a moziba... elvehetik tolem a kamerat amig nezem a filmet?
Y
"több, mint 50 hollywoodi filmrõl készült ily módon illegális másolat"
Úristen!!Fel kéne akasztani, nem?
Úristen!!Fel kéne akasztani, nem?
akkor ne mondjam el senkinek hogy eleg sok kispalkoncertet felvettem diktofonra?
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Me', kandi kameraba elmegy 😄
'egy nézõ nehezményezte, hogy látta a kamkorder vörös felvevõlámpájának a felvillanását.'
és akkor mivan?! nem igaz hogy annyira világított az a kamera hogy nem bírta nézni a filmet.
fujjjjj micsoda sz*r emberek vannak a világon.
az ilyen lehúzhatná magát.
és akkor mivan?! nem igaz hogy annyira világított az a kamera hogy nem bírta nézni a filmet.
fujjjjj micsoda sz*r emberek vannak a világon.
az ilyen lehúzhatná magát.
igen! Éljen a DVD Rip és a rendes DVD Screener minõség .. nehogymá a TS-ekre mennyen mindenki 😄D mikor má' itt a házimozi és a plazma amin elmegy a WS.is ;>
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
magyarországon se lehet bevinni videókamerát, nemcsak moziba, de még egy koncertre vagy focimeccsre se
ez sztm teljesen természetes, a sugárzási jogok többmillióba kerülnek, nyilvánvaló hogy védik magukat
ez sztm teljesen természetes, a sugárzási jogok többmillióba kerülnek, nyilvánvaló hogy védik magukat