3167
-
#1282 sok a szöveg , eredményt!:P -
vader #1281 tessék. vicc. két faszi unatkozik, azt darál valami zabkását. ezek nem zenészek. frost ne sértegess. egy hét? mit tartana ezen egy hétig? -
#1280 2 személyes magyar zenekar -
#1279 na 1 heted van egy ilyen számra! -
vader #1278 ez nem fikázás srácok. ez a demokrácia. szeretlek titeket. semmi rossz szándék nem volt bennem. de ilyet én összekakálok bármikor. -
#1277 egyszerűbb és elfogadhatóbb , ha azt írod: nem tetszik
fika nem kell -
#1276 Ki hitte volna... -
vader #1275 szerintem egy nagy rakás szar. ezek megölik a zenét. hulladék. -
#1274 Ja, végül is demós felvételnek elmegy, csak sürgősen cseréljenek énekest, mert ez rémes. -
#1273 azt mondom elsőre: valami északi csapat demós száma , kezdetnek nem rossz , sőt az első Satyriconra nagyon hasonlít -
#1272 Hát... zeneileg még szo-szo, a hangzás kása, az énekhang pedig elég idegesítő. -
#1271 havas, szélfútta erdőszél mellett elvágtató horda villant be, a háttérben egy keresztbe futó farkas csapattal:-))
amúgy jó -
#1270 vélemény? -
#1269 joag minosek :Cccc
amugy feeling ^^ -
#1268 Dismember -
#1267 rojtosra hallgattam anno és nemrég sikerült letöltenem , igaz hulladékban:) -
#1266 ja meg ugye az alap: Carcass: Reek of putrefaction, ill Symphony of sickness
aki nem volt "depeses" meg "diszkós" az ezektől ájult be -
#1265 gimiben ez volt a leginkább közkézen forgó kazetta a Cancer- Death shall rise, és valamelyik Death albummal egyetemben... :D -
#1264 Best of Månegarm -
#1263 Sólstafír -
vader #1262 és igen. frost feltette a pontot az i-re. így kell szólni egy gitárnak(és egy bandának)a suffocation egy isten. sokaknak kerry king volt az aki miatt gitározni kezdtek. na nálam ez terrance hobbs. -
#1261 Én meg kb. 2 számot hallottam a Venomtól, szóval.. -
#1260 A Venom szerintem egyáltalán nem black metal. Csak ők szeretik ezt hangoztatni, meg hogy "Belőlünk nőtt ki az egész black műfaj, benyalhattok!". Chronos mindig is egy beképzelt fasz volt, de nem baj, attól még szeretjük :D.
Valószínű, hogy a Venomnak volt hatása a blackre persze, de mondjuk a Slayer, vagy a Mercyful Fate-King Diamond nélkül sem lenne ugyanaz a black metal. (Gyanítom, hogy a corpse painthez is több köze volt King mesternek, mint a Kissnek, bár az utóbbi a régebbi.) -
#1259 számomra a legbrutáisabb hangzást a Suffocation nyújtotta:
2.szám és dátum!!! -
#1258 Ezt nem tudtam. -
#1257 igazi északi pop death , minden roszindulat nélkül -
#1256 Snorre a Thorns gitárosa norvégiában Grammy-díjat kapott , mert olyan jól kezeli a húrost -
#1255 Egyébként, ha valakit érdekel, felkerült a Morgoth Cursed c. albuma remasterelve.
Amúgy most velük szemezek. (2. szám) -
vader #1254 a blekmetál gitárosok égőek /ezt pofázza mióta -
#1253 Jaja, tiszta rock 'n' roll. Oké..Venom sem igazi black banda..de a híres Black Metal c. számuk..olyan fogós riffekből áll..ilyet nem találsz blackben már ma sem, nem hogy korábban...egyáltalán black metalban van riff, mint olyan? Mert a reltive gyors és folytnos, nem igazán virtúóz gitármunkát nem nevezném riffesnek. -
vader #1252 a legtöbb death metal szöveg ma is elég gáz... -
vader #1251 jó is volt az. bírom a régi cc-t. a napokban lestem el pár faja riffet a bleedingről. érdekes módon anno nem csak akkor jött át a súly mikor a bandák lehangoltak a pincébe... a slowly we rot pl. végig standard hangolásban van feljátszva, de horzsol még ma is. melyik mai death banda hangol ma már E-re? (sőt, ma már sztem delhusza dzson is lejjebb hangol ehhhe)de az az album a mai napig büntet. az énekről meg ugye ne is beszéljünk.. -
#1250 azért , hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba: a 90-es évek előtti black metal az ingább ideológia volt , mert zeneileg primitív thrashnek nevezném , szal ott csak a lélek számított a test nem
death metal pedig fordítva , de azért megjegyezném hogy a deathesek szövegei is elég primitívek voltak
a 90-es évek közepétől pedig 2-3 évvel ezelőttig a black lesöpörte a deathet minden tekintetben....de az utóbbi időben fej-fej mellett haladnak -
#1249 egyébként engem a Death-Spiritual HEaling ütött meg de 7-nél felálltam , majd a CC-Butchered At Birthnél már nem tudtam felkellni -
vader #1248 ja igen. a messhuggah ász. -
#1247 csak a Messhuga:ASADSdsddd -
vader #1246 ácsi. Quorthon mester minden lemezét csipázom, persze vannak köztük gyengébbek is. a black metallal nem jutottam tovább... mikor a mayhem féle forma basszuk szét a világot, vér halál pusztulás gyújtsunk fel templomokat majd végezzünk magunkal stílus divatba jött, na ott hagytam abba. hehe. aztán a nyolcvanas évek legvégén megjelent a slowly we rot, ill az altars of madness, onnantól nekem aztán mutathattak a haverok vékonyka gitárokra rikácsolást... a death metaltól szálltak le a golyóim. azóta se tértem jobb belátásra. -
#1245 Szvsz a második hullámnak is vannak kiemelkedő darabjai.. -
#1244 pofi lapos Gustavsson:Assadasdddd -
#1243 Eztet nem állította senki.