3167
-
#1322 nekem illdisposed volt egy időben, de olyan helyen dolgozom, hogy inkább átállítottam:-) -
#1321 nASUM -
#1320 nekem is van , meg még Satyricon is -
#1319 Nekem Bathory. (az egyik)
Jó mikor megszólal! :) -
#1318 clinging to the trees of a forest elmebeteg progresszív valamilyen core -
#1317 na ugye hogy -
#1316 twisted a csengőhangom most -
#1315 akkor már depeche mode. :D -
#1314 nyugi fiúk
kicsi twisted sister meg van halen és mindenki megnyugszik -
#1313 kussvan-.-
szandi powa:P -
#1312 Jóvanmá, na. -
#1311 ez erős volt azért -
vader #1310 baaaaazki ez csak egy kúrva vélemény. ne akadjatok már fent egy ilyen beszóláson. a death csapatok közt is van egy rakás szar. és akkor mi van? legközelebb csak akkor nyílvánítok véleményt, ha az építő jellegű. bocs. -
#1309 Ha a korod, amit megadtál az adatlapodon valós, akkor ennél jóval érettebben kéne viselkedned.
"A black metal távol áll az intelligenciától" -sok esetben így van, de akad kivétel. Ugyanezt el lehet mondani a death és thrash metalról is (sőt, bármely metal stílusról). A metal eleve nem az intelligenciáról szól, nem is az a lényege. De azért vannak intelligens, agyas csapatok minden stílusban.
Azért leszarozni egy zenei stílust, mert neked nem jön be, az pubertás kori tünet. -
vader #1308 ehhe. ne bókolj bazmeg. már megint megy a hiszti, mert valaki leszólta a sminkes rikácsjancsikat. -
#1307 de te is -
vader #1306 a black metal távol áll az intelligenciától. hagyjuk ezt. mondhattam volna mást is. hogy nem jött be. tökmindegy mit mondok. nem bírom a blekmetált ennyi. -
#1305 Értem. Ami nem fog meg, az szar. Roppant intelligens hozzáállás. -
#1304 akkor meg ne szarozd le, légy szíves
Ez a Cracrass klipp meg kegyetlen jó -
#1303 a francia Massacra
2.szám odabasz -
#1302 holland alap : Pestilence -
#1301 Hollandia : Sinister -
#1300 egy másik svéd gárda kik a küszöbön belül a szőnyegen botlottak , de sikerült felállni:
Grave -
#1299 egy svéd alap banda , mely a küszöbön megbotlott:
Comecon -
#1298 mikor kijött a klip is megfogott rendesen ez a gumizsák effektus, mindamellett,. hogy a zene meg alap -
#1297 a legjobb! -
#1296 Benediction -
#1295 Akkor én is, tessék.
Mellesleg szerintem Tardy az egyik legkirályabb death metal halálhörgő. Ha nem a legjobb. -
vader #1294 dobáljuk itt a labdákat feleslegesen. nulla vérharmat zenék. ettől dúrvább nincs -
#1293 na ez az ami nem gyenge -
#1292 kissé gyenge -
vader #1291 ja. ez igaz. -
#1290 azért ez ütősebb:-) -
vader #1289 gyenge. ez jó. mert nem darálnak végig? ajjaj. blekmetált meg nem tudok válaszként,mert 1. nem hallgatok, 2. még nem nagyon hallottam olyat ami meg is fogott volna. -
Braveheart #1288 Az egész jó szám lenne amúgy, de a Kataklysmtől sztem elég gyenge. -
Braveheart #1287 Hali! Csak nemrég találtam rá erre a topicra, kedvencek közé be is raktam gyorsan :)
Ezeket hallgatom kb:
Kataklysm, Dimmu Borgir, Metallica, Iron Maiden, Cradle of filth, Soulfly, Arch Enemy, Korn, Nightwish, Death Stars, Kittie, The Berzerker, Exhumed
Ha más kedvem van akkor kövezzetek meg de Tiesto, P.O.D, Zabiela mixek meg hasonló :)
A zenei stílusom sosem tudtam még meghatározni, de a szívem az előbbiekhez húz
-
#1286 Mondjuk nem bánnám, ha blackre blackkel felelnél...de mindegy -
vader #1285 igazit akartam írni -
vader #1284 és hogy hallgassatok valami gazi zenét is, ne csak azt a böfögést: ezazenebazzeg!! -
vader #1283 zzzzz.gggggdzzzsssssssssssss. +a rikácsolás. a számom címe: vér halál erdő balta, gyere satyr hányjunk falra.