3167
-
#1362 Decadence
magyar deathes progos metal -
#1361 nosztalgiáztam, lejátszóba került egy Old man's child, még mindig kira -
#1360 Új Carpathian Forest idén, Universal Evil címmel. -
#1359 na ezt csekkoljatok!!!4444
aranyos ez a Lorie lany, foleg ilyen hanggal...
Lorie vs Cannibal Corpse
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd -
#1358 évek óta az egyik legjobb "csendben tevkenykedő" csapat itthon...
most a Necropsia-Transexpress című dalát csinálták meg úgy, hogy besz@rtok.. youtube-on fent van
megér egy misét Tamás egyik projektje még a Thy catafalque is! -
#1357 Dalriada - Kikelet
Megjelenés: 2007. március 12
1. Búcsúzó
2. Vándor-Fohász
3. Táltosének
4. Szentföld
5. Tavasz Dala
6. Néma Harangok
7. Kikelet
8. Tűzhozó
9. Szondi Két Apródja II.rész -
vader #1356 mármint a gire -
vader #1355 na. ez baró. -
#1354 Nagelfar -
#1353 Gire , tutijo -
#1352 viking üdvöskék -
#1351 Nem egy Nasum, sokkal inkább lassabb "izmos" death (ez jó :) ), de simán meghallgatható. Olyan erős 7-es, ha pontozni kellene.
-
#1350 ok , kipróbálom -
#1349 Inkább 2-3 perces nóták azok: 14 szám, többségük 2:30 körüli, összesen szűk 40 perc... ez úgy standard. A zene nem, mert az jobb (éppen most hallgatom). :)
-
#1348 Mivel a Nasum agya , Mieszko elhunyt a Cunamiban (R.I.P.) a Nasumnak annyi lett. De a dobos Anders összehozott egy bandát Coldworker néven. 40 perces debüt most jelent meg , agresszív-izmos death , profi szinten , kb . 2 perces nótákkal. -
#1347 Na, EZ az igazi extrém metál!
-
#1346 Opera IX -
#1345 Nekem megvan a 2004. decemberi londoni koncert dvd-jük (Live Apocalypse), nem semmi a csaj. :)
A másik, akit még csípek e téren az a Velcra énekesnője, Jessi. :)
-
#1344 Wikipedián tuti fent van a csaj. :) -
Braveheart #1343 Kösz de közben megtaláltam már...
Angela Gossow -
#1342 google a barátod
"arch enemy singer" -
Braveheart #1341 Hali! Az Arch Enemy szőke csaj "énekeséről" nem tudna vki vmit belinkelni? Nemtom a nevét és így nehéz rákeresnem, az oldaluk meg vmiért nem jön be most. -
#1340 Jah hát igen, ez a myspace minőség nem a beszteszt, majd lekapom én is holnap. -
#1339 annyira zsír a zene 256 bitben hogy majdnem beszartam , minden számban a háttérben húzódik egy-egy keleti dallam -
#1338 Nekem egyelőre nem jön be annyira a zenéjük, viszont tetszik, hogy nem európaiak és nem is amcsik, az ilyen bandákban mindig van valami egészen más fűszer. A 2006-os lemez borítója meg fantasztikus! -
#1337 le is kaptam két albumukat az újat és a Sphynx-t -
#1336 Pázeg, mire mennék nélküled? :D -
#1335 Melechesh -
#1334 az Izraeliek nagyon jól kenik , nem hiába támogatja őket egy Absu és egy King Daimond tag -
#1333 megjelen pár csemege:
Moonsorrow: V:Havitetty
Melechesh: Emissaires izraeli black
Funeral- From These Wounds doom metal
Therion: Gothic Kabbala
Cross Borns: Orion
-
#1332 A RC a 90-es évek közepén robbant be 2 zseniális albummal : Thy Mighty Contract és Non Serviam , tele ötlettel és eredetiséggel , majd szépen elszürkültek és közepes albumokat szállítottak , ez most megen tele van energiával -
#1331 Olvasom a kommentet alatta:
"I watched the interview on TVWar (a metal TV show on greek tv music channel, MAD), and I was really impressed! The whole album is based on texts of ancient greek philosopher Isiodos. The music itself gave me the creeps, and after reading the lyrics I am really out of earth! This album is a damn MASTERPIECE!"
És innentől ez engem is érdekel. -
#1330 nyú Rotting Christ klipp -
#1329 megvan az új Rotting Christ , bejövős -
#1328 Ők itt is kedvencek. Most amúgy Zyklon-B-t hallgatok (feltettek egy NBM csomagot netre, abban volt), eddig csak egy név volt számomra, viszont most így meghallgatva tetszik.
-
vader #1327 ja. fasza. /me bővebben már nem mer véleményt nyílvánítani -
#1326 zsír, klasszikus elemekhez nyúlnak rendesen -
#1325 ez is black , csodálkozz-.- -
vader #1324 ez a dúrva. mikor ilyen aggresszív a közönség egy koncerten.
gyiloklive -
#1323 elégjó,elégjó!