3167
-
#1402 Drudkh - Blood in Our Wells(2006)-ot most hallgatom es vesszet feelinges! -
#1401 mikor? -
#1400 Rájuk keresek, köszi!
Közben: Új Ensiferum kint van, egy szám után már azt mondom, hogy igencsak hozza a színvonalat -
#1399 A Baskíria se rossz szerintem. -
#1398 Tormentor , Sear Bliss, Bornholm , Forest Silence , Turulvér, Sin Of Kain ,Ahriman ,Frost, Witchcraft... -
#1397 De akik a másodikat indították, azok is UG-k voltak kezdetben, nem?
Amúgy magyar bandák közül melyikeket érdemes meghallgatni? Találtam egy srácot DC-n csomó magyar blackje van, Tymah Transilvanian Dreams-jét leszedtem, nem rossz, de ez a női hang..alig tudom megszokni. Aetherius Obscuritast, Bornholmot, Sear Blisst ismerem. -
#1396 csak meg kell nézni , hogy az alapító tagok mióta blackkelnek és máris kiderül -
#1395 Szerintem nincs igazán harmadik hullám. Az alant felsorolt nevek túl underground-ok ahhoz, hogy hullámról lehessen beszélni. OK, az 1349 viszonylag ismert, de szerintem főleg Frost miatt. Az Aborym meg itthon úgy-ahogy megy Csihar miatt. A többieket elég kevesen ismerik. A két kezemen meg tudnám számolni, hány emberrel találkoztam, akik ismerik a Nokturnal Mortumot A legtöbb új blackerre is a második, vagy az első hullám bandái hatnak szerintem. -
#1394 Ezzel egyetértetek?
"Ezzel egy időben azonban a főáramba jutást sem kerülhette el a műfaj, ennek eredményeképp a '90-es évek második felére az eredeti eszmét teljes mértékben félreértelmező zenekarok serege lepte el a metal undergroundot. Az eredeti skandináv színtér jelenleg a kifulladás szélén áll, a black metal jelenlegi elit-zenekarai többnyire Észak-Amerikából, Kelet-Európából vagy Franciaországból származnak."
Egyébként szerintetek lehet már beszélni III. hullámról?
"Az újabb black metal generációt olyan együttesek alkotják, mint például a francia/finn Deathspell Omega, vagy az ukrán Hate Forest, Nokturnal Mortum és Drudkh, az amerikai Xasthur vagy a Leviathan, a görög Nocternity, a norvég 1349 és Khold vagy az olasz Aborym."
Most így belegondolva, az 1349 teljesen új zenekar és az egyik legerősebb az újak közül és egyáltalán nem olyan zenét csinálnak, mint pl a Satyricon, vagy a Nargaroth, vagy a Carpathian Forest vagy a Darkthrone. -
#1393 Moonspell -
#1392 Bizony -
#1391 ez lenne az új? -
#1390 Amúgy : Dimmu Borgir - "In Sorte Diaboli" track listing:
01. The Serpenitine Offering
02. The Chosen Legacy
03. The Conspiracy Unfolds
04. The Ancestral Fever (bonus track)
05. The Sacrilegious Scorn
06. The Fallen Arise
07. The Sinister Awakening
08. The Fundamental Alienation
09. The Invaluable Darkness
10. The Foreshadowing Furnace
Nagyon Haunted-os. -
#1389 Mert nagyon szeretem a Taakét és már minden megvan tőlük, kivéve a második, amit linkeltem. -
#1388 minek neked ezek? -
#1387 Nem tudod honnan szedted anno? -
#1386 Köszönöm! -
#1385 Vidsyn vs Taake -
#1384 a második nekem megvolt de letöröltem :s -
#1383 Keresem ezt és ezt! Ha valaki megtalálná valahol, megdobhatna vele! -
#1382 Picit régi -
#1381 Azt írtad megbukott. :P -
#1380 hát ezt pofázom:P -
#1379 basszus ez a Swanö kezd a szememben Akerfeldt-típusú félistenné válni. az addig stimmelt, hogy Edge Of Sanity, Sörskogen, Bloodbath, Therion, Katatonia, Nightingale, de hogy még ebből a stílusból is ilyen kurva jól kivegye a részét, azt kb sosem gondoltam volna. most épp a Diabolical Masquerade - Ravendusk In My Heart albummal ismerkedek. totálriszpekt neki(k)! -
#1378 Nem volt film hozzá, ez a poén. :D -
#1377 Diabolical? alap
bár amiben benne volt Swanö az mind az -
#1376 svéd szintis black alapbanda , ezt pedig egy filmhez írta Blackheim , ami asszem megbukott -
#1375 Ezt hallgatta már valaki? Én elkezdtem és bejövős. -
#1374 jól tolja, valamiért a gutted-es kovács zsolt ugrik be róla. ő az aki még ennyire elvetemült. -
#1373 Köszi, amúgy itt is mutat néha kemény dolgokat -
#1372 Torturer, de becsületes nevet ne kérj. :) -
#1371 Nem tudjátok véletlen, ki dobol a Belphegor Lucifer Incestus lemezén? Mert valami állat, simán kiüti az 1500-at. -
#1370 the Quintessenceitt -
#1369 pedig az új lemez elég bejövős, de ez télleg furi -
#1368 Kint van az új Ensiferum kislemez -
#1367 egyik személyes kedvencem , asszem ha zenélnék ilyen znét nyomnék:
Agalloch -
#1366 ott a pont!4444 -
#1365 Nekem sosem voltak szimpik. :/ -
#1364 Dying Fetus
Igazából csak azért linkeltem be, hogy megkérdezzem, ki a tököm az a dagi bézbólsapkás szerencsétlen? Rémes, amit művel, hangja nincs, a színpadi teljesítménye zéró. És mi az, hogy leállnak pihenni a dal után??? Alapvető szabály, hogy ez tilos. Kegyetlenül elcseszi az egészet, ne mondják már, hogy nem tudnak végigzúzni egy francos egy-másfél órás koncertet. Némi színpadi rutinom van nekem is, ez valami rohadtul amatőr... -
#1363 Turulvér