3167
-
#1442 Az egyik legjobb újhullámos norvég black: Code -
#1441 ezert irtam hogy a masik veglet -
#1440 Pedig full elektronikus és lassú. -
#1439 dehogy nem, csak a masik veglet :)
egy tobbnyire black/death metallal foglalkozo oldalon talaltam anno -
#1438 Ez offtopik. Snake Skin nem extrém. -
#1437 koszi -
#1436 nekem egy lemezük van (volt?) meg, majd utána nézek -
#1435 ha jol tudom csak ket albumjok van. vagy tudsz mast is toluk? esetleg hasonlo zenekarokat tudzs ajanlani?
most eppen a cinderella megy toluk -
#1434 igen -
#1433 ismeri valaki a Snake skint? -
#1432 Azért is a Panzert tettem be a kettő közül elsőnek és jobban meg fog, mint a La Danse. :P -
#1431 Desaster -
#1430 hónapokig hallgattam az Opus Nocturne albumukat mire rájöttem , hogy ez egy totális háború az orkok oldalán , utána lévő még besztezst nálam Heaven Shall Burns... -
#1429 Nekem egyáltalán nem jött be a Marduk-féle vonal, engem kifejezetten idegesít és untat a zenéjük. :)
-
#1428 igen a legelső albumtól!!! -
#1427 *nem kell "-től" -
#1426 Baptism By Fire-től arcon fog szabni. ;) -
#1425 Határozottan.
Főleg a La Grande Danse Macabre albummal. Ha azt megszoktad, akkor jöhet a Panzer Division Marduk is (azt elsőnek nem ajánlanám :D)
Jók a korábbi dolgaik is, de a World Funeral, meg a Plaque Angel szerintem már nem lett olyan jó. -
#1424 Mardukkal érdemes próbálkozni? -
Szeretik a gyertyatartót. O_o -
#1422 Jajóóó..hát mondom.. De az akkora faszság. Miért kell a kurva hangzással buzulni..leesett az állam, hogy a De Mysteriisnek milyen jó hangzása van, pedig az 94.. -
#1421 Én sajna nem szeretem nagyon a Méjhemet. Istenemre, próbáltam, hogy igazán trú lehessek, de sajnos nem megy. Csak néhány daluk tetszik. -
#1420 itt csak az van hogy az előzőnek top hangzása van az új pedig visszakanyarodik az 1. lemezhez -
#1419 De ezt nem tudom ki írta. Azt hittem zenekarokra gondoltál a harcosok alatt. -
#1418 #1415 -
#1417 Mint például kik? -
#1416 Ugye MAyhem volt az alap norvég csapat , mindenféle misztikus dolog vette őket körül , Dead öngyilkossága még jobban kultikusabbá váltak , Euronymus mindig ködbe burkolózott....majd mikor meghalt , a Mayhem kilépett a fényre és ezzel elárulta a régi harcosokat , akik a mai napig szidják őket , de még mindig a trágyában állnak -
#1415 Wikipedián ezt írják:
"The production of this album is very low quality, unlike their last album, Chimera, which was of very high-quality production for a black metal album."
Mondjuk azt nem tudom, hogy tudják azt mondani rá, hogy szar már most, mikor még ki sem jött. -
#1414 asszem ezzel megint odabasznak -
#1413 Hehe, pont most szedem a diszkográfiát és a Buried by Time and Dust megy, ami rohadtul bejön. -
#1412 Új Mayhemről véleményény? nekem egykét része a számnak a de mysteriis-t idézi, azt márpedig szeressük. jó lesz ez az új album. -
#1411 Én már véleményt sem mondok.
Amúgy meg: Lammer neked tuti ismerős
Vaszilij Perov festette, orosz(?) realizmus -
#1410 a bal felső sarokban lévő páncéltörős angyalkából esetleg:-))) -
#1409 bóritó alapján vissza kanyarodást sejtek -
#1408 Dimmuék nem unják még ezt a röhejes sátánista pózt? Vannak bandák akiknek jól áll, de ők nem tartoznak közéjük... -
#1407 nahnahnah!!!4444!!444
ohh bazze most nezem meg aprilis messze vanik -
#1406 -
#1405 itt érdemes böngészni -
#1404 Azt csiripelik kint van az új Bornholm...de én nem látom még sehol. -
#1403 Április azt hiszem, de a Nuclear Blast oldalán fent van..van intro zene, ami totál SW filingű, olyan, mintha John Williams komponálta volna.